Η αναζήτηση βρήκε 109 εγγραφές

Return

από τσιριγωτης
Παρ 29 Αύγ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σίγουρα όχι η βόμβα μεγατόνων που γράφανε κάποια μέλη εδώ κ δε δίνανε λεπτομέρειες μη χαλάσει το μεγάλο ντιλ. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο καθενας μπορεί να το παίξει ινσάιντ ινφο
από Metagrafakias
Παρ 29 Αύγ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει δεν θα τον βγάλουμε παλτό ούτε παικταρα αλλά ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν αναβάθμιση στη συγκεκριμένη θέση και το ξέρει από πέρυσι τον Ιανουάριο που έφερε δανεικό τον Βιετεσκα και μετά αποφάσισε να μην τον αγοράσει διότι δεν τον ανέβαζε επίπεδο…
Έχεις ολόκληρο καλοκαίρι και παραπάνω για να φέρεις έναν ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 30 Αύγ 2025, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Τον Βολιακο, τον Ιβανουσετς και τον Γιακουμάκη γιατί τους πήραμε δανεικούς; Για να δούμε αν θα βγει το ταλέντο τους;
Μη μας τρελαίνετε εδώ μέσα.

Τον Μπιάνκο καλώς και μπράβο.
Τον Ζαφείρη συγχαρητήρια.
Αλλά τα μεταξωτά βρακιά θέλουν
και μεταξωτους κ......ς.
Δηλαδή ενίσχυση ανάλογη παντού.
Για αυτό ...
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

Εγω θα πρότεινα να πάρουμε ολοι μια παστουλα να γλυκάθουμε γιστι καλες οι φήμες κ τα θελω αλλα επειδη κοβω να μην έρχεται τπτ αλλο μην εχουμε εδω κατάρες κ αφορισμούς μετα.

Προφανως ρε συ γι αυτο ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι ειναι τρομερα δυσκολες περιπτωσεις αλλα για να μη δημιουργουνται ...
από George Best4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Τι μπαίνουμε και διαβάζουμε.
Σταματήστε με τον Μιτρόβιτς. 3 ημέρες τώρα μπαίνω και διαβάζω για αυτόν εδώ μέσα.
3 χρόνια Αραβία παίρνει 25 μύρια το χρόνο, λετε να θέλει σαν τρελός να έρθει στον ΠΑΟΚ παίρνοντας 1, κάτι το χρόνο?
Τι γράφετε?
Εγώ λέω θα πάρουμε 2 επιθετικούς τον Χααλαντ και για αλλαγή ...
από Psagmenos4
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Όσο πιο γρήγορα ξεχάσετε τον Μιτροβιτσ τόσο πιο εύκολα θα σας κάτσει το φορ που θα ερθει αν έρθει. Τα ίδια παθαίνουμε κάθε φορά που με την φαντασία μας πλάθουμε υποθέσεις σχεδόν ανέφικτες και μετά λογικές κινήσεις μας φαίνονται κακές.
από Unpsofable78
Δευ 01 Σεπ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Westblock4
Κι όμως αλλιώς ξεκίνησε. Τέλος πάντων. Επειδή βλέπω ότι πολλοί ενοχλούνται και μόνο με φήμες, θα δούμε μέχρι αύριο τι θα προκύψει.
από Athens
Δευ 01 Σεπ 2025, 19:54
Jump to forum
Jump to topic

Δε νομίζω να είμαστε κοντά σε κάποιον παίκτη...οι μεταγραφές τελείωσαν για την ομάδα καλό χειμώνα να έχουμε μην λιώνεται όλη μέρα και όλη νύχτα το paokmania δεν θα έρθει κανεις
από Athens
Δευ 01 Σεπ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 20:10
giannisd έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 20:04
Montrealiotis έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 20:04 Τι ώρα κλείνουν Αγγλία και Ιταλία;
Έκλεισαν μόλις
Καλο αυτο...μια μερα εμεινε ακομη για εμας κ τ θαυμα...
φιλε σταματα το δουλεμα ολα εχουν ενα οριο
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 02 Σεπ 2025, 00:37
Jump to forum
Jump to topic

Πάω κι εγώ, ελπίζω μην έγινε τσάμπα όλη αυτή η κουβέντα και ακούσουμε αύριο ότι ενεργοποιείται ο Μύθου για 3ος. :mrgreen:
από Psagmenos4
Τρί 02 Σεπ 2025, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

Πιστεύα σήμερα το πρωί κάτι θα είχαμε σαν νέο. Ελπίζω όταν βγουν τα παπαγαλάκια να μην ακούσουμε το γνωστό ο ΠΑΟΚ πήγε για την υπέρβαση αλλά δεν προλαβαίνει
από hariskastoria
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Καλα τωρα περα απο τον χουλιαμα ξερετε οτι δεν παιζει να ρθει παίχτης ε? Απλα εχει καλο χαζι η ολη φαση
από Blackgr4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..

Γιατί ποιος ...
από Athens
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 22:27 Το inpaok έγραψε ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια για φορ!!!
οχι μην μας το κανεις αυτο ρε Νικο, θα αρχισουν οι γνωστοι εδω μεσα οτι εχουν πληροφοριες που δεν μπορουν να μας τις πουν γιατι θα χαλασει η μεταγραφη :lol: :lol: και θα μας τις πουν την τελευταια ημερα των μεταγραφων
από Special 4
Τετ 03 Σεπ 2025, 02:33
Jump to forum
Jump to topic

Γενικό σχόλιο για τις μεταγραφές μέχρι τώρα και με την επιφύλαξη ότι ακόμα δεν έχουμε δει τους 2 Ιταλούς δανεικούς στο χορτάρι ή αν κάνουμε κάποια επιπλέον μεταγραφή στη συνέχεια.

Το ρόστερ μας, δεν μου δίνει την θεωρητική εντύπωση, ότι φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση να είναι, ούτε το συγκριτικά ...