Εγω παλι πιστευω οτι ο συγκεκριμένος στο ροστερ του λουτσεσκου θα παστελωνε πολλα γκολ.Sera4 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 22:45 Δεν καταλαβαίνω, σκίζανε τα βρακια τους πολλοί εδώ μέσα με τον Έλληνα Ντρογμπα.
Η αναζήτηση βρήκε 273 εγγραφές
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν κ αρνητικός γενικα με το μεταγραφικό πλανο της διοίκησης απο το καλοκαίρι. Εννοω το πως κινούνται κ οχι το αν βγηκε καποιος παιχτης θεωρω οτι γερεμεγιεφ κουμπωνει καλα εν τελη κ θα βοηθησει ασε που δεν θα κρυψει τον μυθου που ειναι πολυ σημαντικό.
Εγω προσωπικά θα ηθελα ρνα εξτρεμ μονο αν ...
Εγω προσωπικά θα ηθελα ρνα εξτρεμ μονο αν ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν περιμενα να κανουμε suoer παιχνίδι χωρις μειτε κ ντελια. Οι φάσεις που δε μπηκαν μας στοίχισαν.
Ζαφείρης θελει χρονο ακομη , κανει αρκετα λαθη που χάνει τη μπαλα.
Το πιο σοβαρο ομως ειναι οτι ενώ ψάχναμε cb τελικα φαινεται οτι χρειαζόμαστε αμεσα εξτρεμ.
Ο ντεσπο δειχνει να μη μπορει,να παρει ...
Ζαφείρης θελει χρονο ακομη , κανει αρκετα λαθη που χάνει τη μπαλα.
Το πιο σοβαρο ομως ειναι οτι ενώ ψάχναμε cb τελικα φαινεται οτι χρειαζόμαστε αμεσα εξτρεμ.
Ο ντεσπο δειχνει να μη μπορει,να παρει ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Φτάνει ρε παιδια , ας μείνουμε ενωμένοι, 100 χρονια κ ψάχνουμε να μαλώνουμε με τη 1 αφορμηМир έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:05 Tωρα που χάσαμε τσάπα 2 βαθμούς στον παπαναστασιακο περιμένω τα payrol να βγουν σαν τα σαλιγκάρια.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Δεν βλεπω πως θα ανεβει αυτος ο παιχτης φετος.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω τη δεδομένη στιγμη , χρειαζόμαστε αμεσα εξτρεμ κ οχι μονο για τους τραυματισμους αλλα γιατι δε βλεπω τον ντεσποτοφ να ανεβαίνει. Άσχετα με το τραυματισμο του , φετος γενικα δειχνει μεγαλη κατηφορα στην απόδοση του σε σχεση με το τι θελει ο ΠΑΟΚ απο αυτόν
- Τετ 11 Φεβ 2026, 07:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
Το παιχνιδι ειναι πονηρό, οχι γιατι ο βαζελος εγινε ξαφνικα ομαδα αλλα γιστι πήρε ψυχολογία, βέβαια αυτο δε σημαίνει οτι ξαφνικά θα παιξει καλυτερα αλλα αν δεν βρουμε πλεχτο 1 γκολ μπορείς να φας κ απο στραβοκλωτσια.
Δεν τελείωσε τπτ να μπούμε σοβαρά κ απλα να τους διαλύσουμε.
Δεν τελείωσε τπτ να μπούμε σοβαρά κ απλα να τους διαλύσουμε.
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
Τι μικρο το κακο ρε.... σοβαρευτειτε γαμω κ τη Λάρισα κ ολη τη superleaguealexgarcia6 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:28 Σχολασε ο γαμος δεν πειραζει μικρο το κακο
Την λαρισσα να κερδισω
- Δευ 23 Φεβ 2026, 03:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
curtis έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 02:36 Τι να μου φταίς εσύ που σ έχει βάλει σε όλες τις θέσεις και ακόμα δεν ξέρει που εισαί καλύτερος.με μπιάνκο δίπλα σου ήταν διπλο
Ναι ναι αυτο φταίει.... οτι ναναι
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Τα αξίζει 100%
- Δευ 02 Μαρ 2026, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουν κατεβάσει κ το τηλ. Κέντρο , ευγε.
Να δεις που θα πουν εξαντλήθηκαν οι πρώτες παρτιδες
Τι πρώτες παρτίδες; 2026 ήταν. Αν πουλήθηκαν. Τέλος. Θα μείνουμε με την ελπίδα της καλοκαιρινής
Κριμα παντως , καποιες φορές με ενοχλεί πολυ να βλεπω κατι influencer της τσουρας να διαφημίζουν τη ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Έμαθα οτι οι άλλες επετειακές θα ειναι unlimited. Αν προλάβω θα παρω κ αυτη εστω σε small σε αναγκη κ θα τη βάλο κάδρο.
- Δευ 02 Μαρ 2026, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιο,πιθανο να τη κρατήσω για οταν μεγαλώσει ο γιος μου....
- Δευ 02 Μαρ 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ειμουν στη Παε θα την αγόραζα κ θα εβλεπα την αρίθμηση, μετα τη διασταύρωση αγοράς θα του απέκλεια οποιαδήποτε σχεση με τη ΠΑΕ ΠΑΟΚJamaican έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 13:16 https://www.vinted.gr/items/8291115611- ... -100-years
Τον γ@αμας ή οχι κυριε προεδρε?
- Δευ 02 Μαρ 2026, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω οταν μπήκα παντως τα ειχε ολα διαθέσιμα. Η ειμαι τόσο κωλοφαρδος η θα μου έρθει καμια small κ εμεναastral έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 15:47 Μονο S μπορεις να διαλεξεις ...
Για τον πτσο καβαλα η ολη διαδικασια.
Μεγεια σε οσους τα καταφεραν και σορυ για τα νευρα