Ναι δυσκολεύεσαι να απαντήσεις?
Η αναζήτηση βρήκε 280 εγγραφές
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Τ ακούσαμε κ αυτο
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατσε θα ψάξω τα like να στη πω.
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δάσκαλε τι λες ; Είναι δυνατόν;
Με έναν κύριο πάνω που επειδή δεν μου αρέσει αυτό που κάνουν στον χατζοπουλο μ είπε να γίνω αρης 🤣
Πληρωμενη απαντηση.
Παντως με έκανες κ εψαξα τα like ρε μπαγασα , δεν ηξερα οτι εχεις κ στατιστικά με like.
Απλα να ξερεις το συγκεκριμένο που σε πείραξε ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd
Οχι δεν ειναι σερρεςst4this έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 15:26 Το βανακι για Σερρες μου κανει, εχω δει σε αναρτηση τους να κυκλοφορουν με τετοιο. Απο οπου και ναναι μικρη σημασια εχει.. Καριολα ζωη
- Τρί 27 Ιαν 2026, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν σας στείλουν το βίντεο θα σα ςελεγα ν μη το ανοίξετε, θελει πολυ γερό στομαχι
- Τρί 27 Ιαν 2026, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθόμαστε κ μαλώνουμε γαμω τη ζωη μου για μεταγραφες κ καε παε λογιστικά κ σκατα.
Εχουμε κανει εκδρομές με αυτα τα παιδια κ ειναι απιστευτο να φεύγουν ετσι αδέρφια μας. Δεν ξερω τι να γραψω πως να το διαχειριστώ ολο αυτο
Εχουμε κανει εκδρομές με αυτα τα παιδια κ ειναι απιστευτο να φεύγουν ετσι αδέρφια μας. Δεν ξερω τι να γραψω πως να το διαχειριστώ ολο αυτο
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Το καλύτερο αποτέλεσμα για μας
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Κ εγω αυτο έβλεπα καθαρό πέναλτι θα ηταν αν επεφτεDimitrisou έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:16 Οκ πιο πεναλτι ηταν η συνεχεια με το κρεμασμα του πινεδα πανω στον γιαζιτσι η αληθεια ειναι εγω νομιζα αυτο βλεπανε..
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Για μενα mvp σήμερα ηταν ο κενι. Τρομερός σε καθε μονομαχία έσβησε κ το ταλέντο της πουτσας του βαζελου
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παλι πιστευω οτι ο συγκεκριμένος στο ροστερ του λουτσεσκου θα παστελωνε πολλα γκολ.Sera4 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 22:45 Δεν καταλαβαίνω, σκίζανε τα βρακια τους πολλοί εδώ μέσα με τον Έλληνα Ντρογμπα.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν κ αρνητικός γενικα με το μεταγραφικό πλανο της διοίκησης απο το καλοκαίρι. Εννοω το πως κινούνται κ οχι το αν βγηκε καποιος παιχτης θεωρω οτι γερεμεγιεφ κουμπωνει καλα εν τελη κ θα βοηθησει ασε που δεν θα κρυψει τον μυθου που ειναι πολυ σημαντικό.
Εγω προσωπικά θα ηθελα ρνα εξτρεμ μονο αν ...
Εγω προσωπικά θα ηθελα ρνα εξτρεμ μονο αν ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν περιμενα να κανουμε suoer παιχνίδι χωρις μειτε κ ντελια. Οι φάσεις που δε μπηκαν μας στοίχισαν.
Ζαφείρης θελει χρονο ακομη , κανει αρκετα λαθη που χάνει τη μπαλα.
Το πιο σοβαρο ομως ειναι οτι ενώ ψάχναμε cb τελικα φαινεται οτι χρειαζόμαστε αμεσα εξτρεμ.
Ο ντεσπο δειχνει να μη μπορει,να παρει ...
Ζαφείρης θελει χρονο ακομη , κανει αρκετα λαθη που χάνει τη μπαλα.
Το πιο σοβαρο ομως ειναι οτι ενώ ψάχναμε cb τελικα φαινεται οτι χρειαζόμαστε αμεσα εξτρεμ.
Ο ντεσπο δειχνει να μη μπορει,να παρει ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Δεν βλεπω πως θα ανεβει αυτος ο παιχτης φετος.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω τη δεδομένη στιγμη , χρειαζόμαστε αμεσα εξτρεμ κ οχι μονο για τους τραυματισμους αλλα γιατι δε βλεπω τον ντεσποτοφ να ανεβαίνει. Άσχετα με το τραυματισμο του , φετος γενικα δειχνει μεγαλη κατηφορα στην απόδοση του σε σχεση με το τι θελει ο ΠΑΟΚ απο αυτόν