Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Χαιρετισμούς απα Μαλαγα,ξέρει κανα στέκι κανένας να δούμε ΠΑΟΚΑΡΑ;
Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.
Γαμάτη πόλη η Μαλαγα ,εχει λίγο ζέστη και την σχετική υγρασία αλλα νορμάλ, θα είμαι ενα 10ημερο Ανδαλουσία θα περάσω απο πολλές πόλεις.
Θα τα λέμε,θα σας γράψω και για την Μπετουλα εντυπώσεις.
Συγνώμη για το off topic.
Ο Ιβανουσετς μου βγάζει παίχτη που δεν θέλει να είναι στην ομάδα.
Δε γίνεται,ο παίχτης ενώ φαίνεται οτι έχει ποιότητα (σήμερα ούτε αυτό) βγάζει μια αδιαφορία.
Εντάξει ρε σεις χαλαρώστε, ένας αλλαγμένος εντελώς θεσμός που παίχτες και προπονητής τον πήραν εντελώς χαλαρά και ο αντίπαλος είχε το κίνητρο, με την κλήρωση που είχαμε σε σχέση με τους άλλους τρεις, δύσκολα θα ήμασταν στους πρώτους τέσσερις,οπότε δεν χάθηκε ο κόσμος. Η ομάδα θα είναι δυνατή φέτος ...
Δεν διαφωνώ σε αυτό που γράφεις. Διαφωνώ όμως στην απομάκρυνση του Λουτσέσκου που αν γίνει θεωρώ οτι το κακό θα είναι διπλό,με το να πάει στον βάζελο. Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με όσα γράφει ο marsantos, στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη που ξέρουμε ο Λουτσέσκου είναι ο καταλληλότερος προπονητής. Το λέει η ...
Δεν εχω χρόνο να απαντήσω, θέλω να γράψω πολλά.
Άλλωστε μιλάμε για υποθετική ερώτηση, επίσης θεωρώ οτι και ο ίδιος δεν θα έμενε στον ΠΑΟΚ με άλλον ιδιοκτήτη.
Φίλε geobila, κατά τη γνώμη μου ,τα έχεις λίγο λάθος στο μυαλο σου. Η αντιπαλότητα δεν έχει καμία σχέση με το μέγεθος, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή οπαδός του γαυρου ή της χάρτινης που να θεωρεί μεγαλύτερο αντίπαλο ποδοσφαιρικά τον βάζελο απο τον ΠΑΟΚ,το οτι αυτό ισχύει την εποχή Σαββίδη, δηλαδή τα ...
Κρίμα, πάντως πιθανή αλλαγή προπονητή,που ζητάνε κάποιοι, θα τελειώσει τη χρονιά των 100 χρόνων 100% απο αύριο.
Και το γράφω εγώ που θεωρώ οτι για τα στραβά 2 τελευταία αποτελέσματα φταίει 100% ο Λουτσέσκου σε συνδυασμό βέβαια, με τις συνεχείς απώλειες ποδοσφαιριστων.
Η Γαλατασαραι που γαμαει στην Τουρκία χρόνια σερί και δινει καμια 100 μύρια το χρόνο για μεταγραφές, έφαγε 5 απο την ομαδουλα που γαμησε μέσα-εξω ο μεγάλος ΠΑΟΚ,εδώ έγιναν 2 σερί γκέλες και τους βγάλαμε όλους άχρηστους.
Χαιρετισμούς απο την κρύα Κόρδοβα,χρωστάω δύο λόγια για την τρομακτική όπως ...
Καθαρό πέναλτι , ο αμυντικός απλώνει πόδι και βρίσκει τον Καμπελα ανατρέποντας τον. Ούτε θέατρο ούτε τίποτα,βλέπουμε τόσα χρόνια μπάλα, είναι δυνατόν μετά απο τόσα ριπλέι να μην μπορούμε να δούμε αν ο παίχτης πέφτει απο την επαφή ή όχι; Στη συγκεκριμένη φάση δεν υφίσταται αμφιβολία, για μένα είναι ...
obanebane έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 13:01
Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω τι λαχείο έκατσε στους κωλογαυρους με αυτόν τον Ελ Καμπι.
Ο τύπος είναι μηχανή γκολ.
Και αν δεις το βιογραφικό του φαινεται ποσο λαχειο ειναι