Η αναζήτηση βρήκε 50 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Η ξεφτίλα σε ολο της το μεγαλείο.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι καλύτερο Ντελια ρε ,κοροιδευομαστε μεταξύ μας;
Ξεφτίλες,πούλησαν ότι καλό έχει βγάλει η ομάδα, δεν μίλησε κανείς.
Αρκετά.
Ξεφτίλες,πούλησαν ότι καλό έχει βγάλει η ομάδα, δεν μίλησε κανείς.
Αρκετά.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Ι
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και τα χθεσινά, έχω την άποψη ότι ο Ιβάν, έχει τεράστιο πρόβλημα και αν δεν υπήρχε η παρέμβαση ερασιτέχνη-Μυστακιδη, ούτε θα τον βλέπαμε και η χρόνια θα ήταν μια από τα ίδια με τον Ντελια πουλημένο.
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Δηλαδή ζητάει ο βάζελος 15 γιαυτό το χρεπι τον Βαγιαννιδη που τον εκανε γιογιο προχθές ενα 17χρονο και του δίνουν 12 σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι Πορτογάλοι και εμείς ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε για 20 μύρια τον παιχταρά;
Α ρε Ιβάν,κρίμα.
Α ρε Ιβάν,κρίμα.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεχάστε το,ο ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστή με παθολογικό πρόβλημα υγείας, δεν πρόκειται να πάρει.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Είναι δυνατόν αυτό το μυγοχεσμα να κάνει 10 μύρια,αυτόν αν τον κλασει ο Μπάμπα, θα πάθει θερμοπληξία.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αφήστε τις αστραπές και τις βροντές και ενισχύστε την ομάδα, ο κόσμος είναι μαζί σας ,αν συνεχιστεί αυτό όμως, δεν θα είναι για πολύ ακόμα.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας αφήσουμε το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι στην άκρη.
Διάολε ας δεχτούμε ότι ο παίκτης θα έρθει εδώ και θα βγει ο καινούργιος Πρίγιο.
Μόνο εγώ θεωρώ αδιανόητα υπερβολικό ποσό τα 2.8Μ (συν 1.3Μ για τριετές συμβόλαιο) για έναν 27χρονο παίκτη με αυτό το βιογραφικό;
Τι να πω δεν ξέρω, ίσως να είμαι ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Aν με τόση καθυστέρηση και τόσα έσοδα, στο τέλος δεν φέρουν 3 παιχταράδες θα είναι για κλωτσιές η φάση.
Ποιός Γιακουμακης μωρέ, δε ντρέπεστε λίγο, θα φέρετε στον μεγάλο ΠΑΟΚ ,αυτόν τον απατεώνα ποδοσφαιριστή, που βάζει γκολ μόνο σε πρωταθλήματα τσίρκο;
Ουστ,σιχάθηκα.
Ποιός Γιακουμακης μωρέ, δε ντρέπεστε λίγο, θα φέρετε στον μεγάλο ΠΑΟΚ ,αυτόν τον απατεώνα ποδοσφαιριστή, που βάζει γκολ μόνο σε πρωταθλήματα τσίρκο;
Ουστ,σιχάθηκα.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε διαβαζετε τι σας γράφουν μερικοί;
Ναι η ομαδα εχει εξοδα κανα 60 το χρονο και εσοδα 35 χοντρικα, ειναι 25 εκατομμυρια μεσα καθε χρονο. Και απο τα 60 τουλαχιστον τα 50 ειναι εξοδα αγωνιστικου, τα υπολοιπα 10 διοικητικα. Τι εξοδα εχει ο βαζελος να τα ψαξετε παιδια εγω βαριεμαι ασχολουμαι με τα ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε δεν πα να με ξέρεις,αυτό το σαιτ που έβαλες είναι του κωλου, ούτε τις χιλιάδες από τα εκατομμύρια δεν ξεχωρίζουν.
Ακου μπαίνει 25 εκατομμύρια η ομάδα μέσα, μη τρελαθούμε τελείως,κάπου όπα με τις παπαριες.
Ακου μπαίνει 25 εκατομμύρια η ομάδα μέσα, μη τρελαθούμε τελείως,κάπου όπα με τις παπαριες.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚτσης δεν ξεχνάει ποτέ, αλλά όταν αρχίζει το δούλεμα τελειώνει η ανοχή.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Σωστός, γιαυτό Κουβεντιδη ,πριν μιλήσεις να σκέφτεσαι.
Παντως οι περισσότεροι Γιουγκοι που η καριέρα τους έχει πτώση, προτιμάνε ομάδες με Γιουγκους προπονητές,για να κάνουν επανεκκίνηση.
Είναι πολλά τα χρόνια πάντως που ο συγκεκριμένος είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δύσκολα να επανέλθει σε ...
Παντως οι περισσότεροι Γιουγκοι που η καριέρα τους έχει πτώση, προτιμάνε ομάδες με Γιουγκους προπονητές,για να κάνουν επανεκκίνηση.
Είναι πολλά τα χρόνια πάντως που ο συγκεκριμένος είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δύσκολα να επανέλθει σε ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θεωρώ ότι η μεταγραφή Γιακουμακη θα χαλάσει, το κόστος απόκτησης του παιχτη και το ύψος του συμβολαίου του ,είναι δύσκολο να κάνουν τους Μεξικανους να αποδεχθούν τα πιθανά για τα δεδομένα,ψίχουλα που θα δίνει ο ΠΑΟΚ.
Όλο και κάποια ομάδα θα βρεθεί να δώσει κάτι παραπάνω,πολύ πιθανό από το MLS ...
Όλο και κάποια ομάδα θα βρεθεί να δώσει κάτι παραπάνω,πολύ πιθανό από το MLS ...