δε ξέρω αλλά με ζώνουν άσπρα και μαύρα φίδια.
Ας γίνει επιτέλους αυτή η περίφημη άσπρη μέρα για το μπάσκετ μας, να σταματήσουν οι καταστροφολόγοι να μας χαλάνε το μότζο μας...
κυριε Αρίστο, ελάτε σας περιμένουμε.
Κι εσύ Ελληνοαμερικάνο περίμενε, είσαι πρώτος επιλαχόντας!
Η αναζήτηση βρήκε 297 εγγραφές
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
μπορεί να του κάθησε κιόλας, δεν ξέρω, αλλά η αλήθεια είναι οτι παραδίδει την ΚΑΕ σε ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ με την ομάδα παρούσα σε ευρωπαικό τελικό και 4500 διαρκείας. Τί άλλο να πούμε εμείς?
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρόεδρε ένα μεγάλο ευχαριστώ και θα είσαι για πάντα στην καρδιά κάθε ΠΑΟΚΤΣΗ.
Ανέλαβε την ομάδα όταν αυτή ήταν σε οικονομικό αδιέξοδο, με προσωπικές οικονομίες έβαλες πλάτη, έκανες τεράστια πρόοδο με την αποπληρωμή των χρεών και πλέον παραδίδεις την ομάδα στην καλύτερη φάση που ήταν ποτέ αυτόν τον ...
Ανέλαβε την ομάδα όταν αυτή ήταν σε οικονομικό αδιέξοδο, με προσωπικές οικονομίες έβαλες πλάτη, έκανες τεράστια πρόοδο με την αποπληρωμή των χρεών και πλέον παραδίδεις την ομάδα στην καλύτερη φάση που ήταν ποτέ αυτόν τον ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
ΘΑΝΑΣΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ σε ευχαριστούμε.
Ένας κύριος με Κ κεφαλαίο και πραγματικός ΠΑΟΚτσής.
Ένας κύριος με Κ κεφαλαίο και πραγματικός ΠΑΟΚτσής.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είμαι έτοιμος να μην τον βλέπω στον πάγκο στα παιχνίδια.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Τίτλους δεν έφερες.
Εκατομμύρια δεν έβαλες.
Έβαλες ψυχή και καρδιά.
Πρέσβευσες το bizim ΠΑΟΚ.
Θανάση, μαζί με Ιβάν, Παντελάκη και Βεζυρτζή είσαι ότι καλύτερο παραγοντικά πέρασε από τον σύλλογο τα τελευταία 100 χρόνια.
Σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να συνεχίσεις να προσφέρεις, ακόμα και αν ...
Εκατομμύρια δεν έβαλες.
Έβαλες ψυχή και καρδιά.
Πρέσβευσες το bizim ΠΑΟΚ.
Θανάση, μαζί με Ιβάν, Παντελάκη και Βεζυρτζή είσαι ότι καλύτερο παραγοντικά πέρασε από τον σύλλογο τα τελευταία 100 χρόνια.
Σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να συνεχίσεις να προσφέρεις, ακόμα και αν ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Χατζόπουλος, Τριλυράκης, Τσαλόπουλος κλπ ΠΡΕΠΕΙ να είναι η επόμενη μέρα του ΑΣ.
Μονόδρομος.
Βέβαια θα άξιζε να μάθουμε γιατί πολλοί ΣΦ είναι αντίθετοι σ'αυτό με τη σημερινή τους ανακοίνωση.
Θεωρούν ότι πρόσκεινται στον Ιβάν να υποθέσω;
Μονόδρομος.
Βέβαια θα άξιζε να μάθουμε γιατί πολλοί ΣΦ είναι αντίθετοι σ'αυτό με τη σημερινή τους ανακοίνωση.
Θεωρούν ότι πρόσκεινται στον Ιβάν να υποθέσω;
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Τεράστια μέρα για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ η σημερινή.
Μακάρι τα όνειρα όσων στήριξαν αυτό το τμήμα τα τελευταία 20 δύσκολα χρόνια, να γίνουν όλα πραγματικότητα.
Μεγάλο ευχαριστώ στον ΚΥΡΙΟ Χατζόπουλο που έσωσε το τμήμα και εκπλήρωσε την υπόσχεση του να το ξεχρεώσει και να το παραδώσει σε νέο επενδύτη ...
Μακάρι τα όνειρα όσων στήριξαν αυτό το τμήμα τα τελευταία 20 δύσκολα χρόνια, να γίνουν όλα πραγματικότητα.
Μεγάλο ευχαριστώ στον ΚΥΡΙΟ Χατζόπουλο που έσωσε το τμήμα και εκπλήρωσε την υπόσχεση του να το ξεχρεώσει και να το παραδώσει σε νέο επενδύτη ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι τα έχω βάψει μαύρα από το πρωί που αποκτά επιτέλους πλούσιο επενδυτή η ΚΑΕ , σε ένα άθλημα που όταν είχε επιτυχίες, ούτε ιδέα δεν ήμουν εγώ.
Δικαίωμα μου αν θα χαρώ ή όχι.
Δικαίωμα μου επίσης αν θα παίρνω στα σοβαρά τα οποία φανταστικά σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας ακούμε όλο αυτό το διάστημα ...
Δικαίωμα μου αν θα χαρώ ή όχι.
Δικαίωμα μου επίσης αν θα παίρνω στα σοβαρά τα οποία φανταστικά σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας ακούμε όλο αυτό το διάστημα ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί χαίρεστε μερικοί...
Πώς θα συνυπάρξουν στον ίδιο οργανισμό Σαββίδης και Μυστακίδης? Ο κόσμος θα διχαστεί ακόμα περισσότερο και ο κάθενας θα στηρίζει κάτι άλλο ανάλογα τις επιτυχίες του κάθε τμήματος.
Αν όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και με τον ΑΣ σας ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα. Έκλεισε η μεγάλη συμφωνία μεταξύ ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Μυστακίδη. 3 παίκτες είναι στα υπόψιν για τον μπασκετικό μας ΠΑΟΚ.
Ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες, θα έρθει Θεσσαλονίκη ο νέος μεγαλομέτοχος.
Ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες, θα έρθει Θεσσαλονίκη ο νέος μεγαλομέτοχος.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία αφέλεια δεν έχω.
Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.
Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιστορική μέρα για το μπάσκετ.
Ξύδι ΤΟΠ!
Ξύδι ΤΟΠ!
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Γίγαντα, μείνε στον ΠΑΟΚ.
Είτε ΚΑΕ, είτε ΑΣ.
Είτε ΚΑΕ, είτε ΑΣ.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
kataramenos5 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:06
ΥΓ Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται ΠΑΟΚτσηδες να μη χαιρονται που το μπασκετακι βγαινει απο τη λασπη.Αδιανοητο.