Η αναζήτηση βρήκε 297 εγγραφές

Return

από bane1980
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Χυνω...δάκρυα χαράς και συγκίνησης. :opaokara:

Ανυπομονώ για τις πρώτες κινήσεις :opaokara:

ΥΓ. Παιδιά, αντιλαμβάνομαι το μένος ή και μισος σας για συγκεκριμένα άτομα ή/κομματα, απλά να ξέρετε ότι το συνεχές μπιρι μπιρι και το 24/7 λιβάνισμα και τα μανιφέστα καταστροφολογιας και συνομωσιολογίας ...
από st4this
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Σε ευχαριστούμε για όλα κύριε Χατζόπουλε. Σε ευχαριστούμε που πήρες αυτό το πονεμένο τμήμα και το έσωσες από βέβαιη κατρακύλα, ώστε τώρα να μπορεί να πουληθεί σε έναν μεγάλο παράγοντα και σε κάποιο καιρό από τώρα να ανέβει στη κορυφή ξανά. Μακάρι να έχεις κάποιο πόστο στην ΚΑΕ, ή καλύτερα να ...
από Tolaros
Τετ 22 Οκτ 2025, 17:44
Jump to forum
Jump to topic

Τόσες και τόσες μέρες οι μόνοι που δείχνουν συνεχή συμπεριφορά πόλωσης και διχόνοιας είναι όσοι δε θέλουν να μπει ο Μυστακίδης στην ΚΑΕ.
Οι υπόλοιποι απλά χαίρονται για το μπάσκετ. Ούτε την ΠΑΕ εκραξε κανείς , ούτε τον Ιβάν.
Όπως πααααρα πολύ σωστά έχει γραφτεί ότι τις απαντήσεις τις δίνει ο κόσμος ...
από kataramenos5
Πέμ 23 Οκτ 2025, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Metagrafakias έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 23:28 Πρωτα να στελεχωθει σωστα η ΚΑΕ με γνωστες του αθληματος...Βεζυρτζης,Ρεντζιας,Γιαννουλης,Μπουντουρης κινησεις προς την σωστη μερια!!!
Και προπονητη Ροδοπουλο?
Αμαν με το παρελθόν βρε ξεκολληστε .Καμια 80 δε θα ναι ο Βεζυρτζης? Τι να τρεξει και τι ξερει απ το μπασκετ του σημερα?
από Ιάσονας
Πέμ 23 Οκτ 2025, 01:08
Jump to forum
Jump to topic

Ένα τεράστιο ευχαριστώ και από μένα.
Έσωσες το τμήμα όταν ήταν ένα βήμα πριν από τον γκρεμό, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.
Ο χαρακτήρας σου είναι ότι πιο καθαρό έχω δει διοικητικά στον σύλλογο μετά την εποχή Βεζυρτζή.
Στεναχωριέμαι και απογοητεύομαι που λιδωρήθηκες από κομμάτι των οπαδών αλλά ...
από dimpaok4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 01:21
Jump to forum
Jump to topic

εμφανιστηκες οταν και πολλοι πιο δυνατοι απο εσενα θα κρυβοντουσαν ,ανελαβες ουσιαστικα υποβιβασμενη την ομαδα και τα μαμησιατικα των προηγουμενων ,οχι απλα νοικοκυρεψες και εβαλες σε ταξη τα πραγματα αλλα καταφερες να λειτουργει η ομαδα και σαν εταιρεια πραγμα που ισως να μην ειχε γινει και ποτε ...
από KalamarGiannis
Πέμ 23 Οκτ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα μου κάνει εντύπωση που έγραψε κάποιος φίλος τη γνώμη του ότι το 80% έχει επιφύλαξη για τον Αριστοτέλη, και πιάσατε το νούμερο αυτό σαν δεδομένο και αρχίσατε το debate πάνω σε αυτό , αν το 80% του λαού του ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚτσήδες κτλ κτλ.
Λυπάμαι που πέφτει έξω κατά πολύ ο φίλος, κατά τη δική μου ...
από Blackgr4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

Αν και δε νομίζω ότι ο αμπαλαεα χρειάζεται συνήγορο, ποιον ακριβώς κανόνα του φόρουμ δεν σεβάστηκε για να φάει μπαν για μια εβδομάδα? Έκανε ή δεν έκανε την παρακάτω δήλωση στο λινκ ο Μυστακιδης μήνες πριν δείξει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ? Με κάθε καλή πρόθεση @Blackgr4 είσαι διαχειριστής και έχεις ...
από Cylon-4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

Ειστε κακοπροαιρετοι.
Θα γκρεμισει το παλατακι κσι θα κανει στην θεση του την "νεα τουμπα". :lol:
από alp920
Πέμ 23 Οκτ 2025, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

Η όλη ιστορία είναι ότι πλέον ΠΑΕ και ΚΑΕ θα έχουν στο τιμόνι τους η καθεμιά τον δικό της πανίσχυρο επιχειρηματία,όπως οι δύο των Αθηνών.
Αυτό από μόνο του δεν είναι απλά πάρα πολύ θετικό,είναι ονειρικό. Αν δεν είχαν προηγηθεί όλα αυτά τα τραγελαφικά θα είχαμε πανηγύρια. Τώρα υπάρχει συγκρατημένη ...
από KalamarGiannis
Πέμ 23 Οκτ 2025, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι εξηγείται...
Δεν ήξερε το όνομα στο Παλατάκι, και του παν Νέα Τούμπα λέγεται..
Γι αυτό πήγε εκεί με μηχανικούς...
Κι εμείς νομίζαμε ότι θα κάνει ποδοσφαιρικό γήπεδο...
από joshua
Κυρ 26 Οκτ 2025, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

O βαζελος πάντως είναι μεγαλύτερο brand name στο μπάσκετ από το ποδόσφαιρο.
από kataramenos5
Κυρ 26 Οκτ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Παντε καμία βολτα μερα που ναι σημερα,πιειτε κανα τσιπουρο και χαλαρωστε λιγο
ΟΛΟΙ .Χωριστηκατε σε Ιβανικους ,Μυστακιδικους κι ο ΠΑΟΚ (ενας ειναι ρε μλκες)
ερχεται μετα.Φτανει κουρασατε.
από KalamarGiannis
Πέμ 30 Οκτ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Χθες σου έλειπαν λεπτομέρειες.
Ο Ντιμσα με 2-3 τρίποντα θα είχε αυτό το ματς στα ίσια.
Επιπλέον πολύ λάθος διαχείριση διαφοράς στο τελευταίο δίλεπτο, τη χρεώνεται ο πάγκος ακόμη κι αν φταίνε οι παίκτες με ανόητες βολές που δώσανε και ο Μελβιν που έχασε 2 ελεύθερα τρίποντο από τη θέση του...
Πιστεύω ...
από KalamarGiannis
Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

OK, βρέθηκε εκ των υστέρων κι ενας ΕλληνοΑμερικανός trader, με σημαντική περιουσία.
ξ/έρουμε αν αυτός μπορούσε να δώσει άμεσα τα 5 μύρια συν κανα δυο ακόμη για το Παλατάκι συν ενίσχυση του αγωνιστικού ;
είναι άλλο το θέλω την ομάδα και μπορώ, και άλλο το έχω τέτοια ποσά να τα χώσω άμεσα. Δειτε και ...