Η αναζήτηση βρήκε 716 εγγραφές

Return

από sn0ufel4
Τρί 27 Ιαν 2026, 23:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Και κάτι ακόμα

Λαϊκή απαίτηση η συνεισφορά ΟΛΟΥ του οργανισμού ΠΑΟΚ στις οικογένειες των θυμάτων να κυνηγήσουν μέχρι τέλους όλα τα γαμωσπιτα κατακάθια που ούτε 2 ώρες μετά το συμβάν έδειχναν και ξαναεδειχναν με καθε τρόπο της στιγμή του δυστυχήματος λέγοντας τις πιπες τους και κλασσικά μη σεβομενοι ...
από Michael Scott
Τρί 27 Ιαν 2026, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Έχει σταματήσει ο χρόνος... Πέρασα κι απο την Τούμπα νωρίτερα... Μια βουβαμαρα παντού. Προς ενημέρωση οποιουδήποτε θελει να περασει να ανάψει ενα κεράκι, η θύρα 4 θα ειναι ανοιχτή αυριο όλη τη μερα μεχρι τις 22.00 το βραδυ. Εχει στηθει ενα πανο εκει, και ο κοσμος αποθετει λουλουδια και κερια. Ηταν ...
από Maurice_Escargot
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.

Αύριο πηγαίνω στον ΑΣ για εγγραφή.
από leomatos88
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:34
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά γράφτηκα το φθινόπωρο.
Όλη η δυσκολία ήταν και είναι να βρεις δυο άξιους ανθρώπους να υπογράψουν για σένα.
Από εκεί και πέρα η διαδικασία είναι πανεύκολη, γίνεται επί τόπου, όλοι είναι ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί μαζί σου.
Δε σε ενημερώνουν ποτέ για το ότι η εγγραφή σου εγκρίθηκε.
Αν ...
από PaokCuba4
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:37
Jump to forum
Jump to topic

Maurice_Escargot έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 16:17 Αύριο πηγαίνω στον ΑΣ για εγγραφή.
Mπράβο παλικάρι μου!
από PaokCuba4
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ εγγράφτηκα τον Απρίλιο του 2025. Δεν πήρα κάποια απάντηση αλλά με διαβεβαίωσε ο άνθρωπος που με βοήθησε ότι όλα πήγαν καλά.

Φέτος που ανανέωσα και ρώτησα με βρήκανε και μου έστειλαν την απόδειξη ανανέωσης.

Θα στείλω ένα μέιλ για να έχω και τον αριθμό μέλους μου.
από PaokCuba4
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που θα πω είναι ότι τώρα είναι που πρέπει ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί και να εγγραφεί στον Α.Σ. Δεν είναι μόνο η οικονομική ενίσχυση που είναι αναγκαία, αλλά θα πρέπει να έχουμε φωνή ώστε να μπει ο ΠΑΟΚ σε μια νέα εποχή.
από Special 4
Τρί 12 Μάιος 2026, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

Έχει δίκιο ο Equalizer .

Είμαστε ''ελλιποβαρείς'' που δεν πιέζουμε ως οπαδοί και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, προς την κατεύθυνση των ηλεκτρονικών εγγραφών.
Το ίδιο και οι σύνδεσμοι. Το ίδιο και οι ΑΕ του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ, όπως και τα ήδη υπάρχοντα μέλη ή τα άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Δυστυχώς ...
από Miles
Τετ 21 Ιαν 2026, 18:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!! II

Άραγε οι αντίστοιχοι οπαδοί της Μπέτις βάζουν, στο φόρουμ τους, τραγούδια για τη Θεσσαλονίκη;

από kayde
Παρ 15 Αύγ 2025, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

ΠΡΕΠΕΙ να περασουν ολοι φετος -εκτος απο τους διπλα,αυτοι ειναι αλλη περιπτωσαρα- Να εχουνε να ασχολουνται ΚΑΙ με Ευρωπαικα εκτος του εγχωριου,δε γινετε να παιζουμε μονο εμεις και ο γαυρος ευρωπη,οι αλλοι καναν προπονησεις και χαλαρωματα και μεις παιζαμε Ισπανια περσι.Ειναι πολυ πιο δυσκολο.
από Gka4
Παρ 15 Αύγ 2025, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

ΠΡΕΠΕΙ να περασουν ολοι φετος -εκτος απο τους διπλα,αυτοι ειναι αλλη περιπτωσαρα- Να εχουνε να ασχολουνται ΚΑΙ με Ευρωπαικα εκτος του εγχωριου,δε γινετε να παιζουμε μονο εμεις και ο γαυρος ευρωπη,οι αλλοι καναν προπονησεις και χαλαρωματα και μεις παιζαμε Ισπανια περσι.Ειναι πολυ πιο δυσκολο ...
από Afanas
Παρ 15 Αύγ 2025, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

ΠΡΕΠΕΙ να περασουν ολοι φετος -εκτος απο τους διπλα,αυτοι ειναι αλλη περιπτωσαρα- Να εχουνε να ασχολουνται ΚΑΙ με Ευρωπαικα εκτος του εγχωριου,δε γινετε να παιζουμε μονο εμεις και ο γαυρος ευρωπη,οι αλλοι καναν προπονησεις και χαλαρωματα και μεις παιζαμε Ισπανια περσι.Ειναι πολυ πιο δυσκολο ...
από Dimitrisou
Δευ 22 Δεκ 2025, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Μπορειτε να πειτε οτι θελετε για την επικοινωνιακη σταση της ομαδας απεναντι στη διαιτησια αλλα εγω προσωπικα χαιρομαι που δεν εχω τετοιους κλοουν να βγαζουν καφενειακου επιπεδου ανακοινωσεις μερα παρα μερα..αεχ η μαρθα βουρτση του ελληνικου ποδοσφαιρο με εναν μεγιστανα στο τιμονι που τους πολεμανε ...