Η αναζήτηση βρήκε 716 εγγραφές
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ο μπασκετικός οργανισμός του ΠΑΟΚ είναι σε στάδιο "εξέλιξης"...Να έρθουν πολλοί Πουλακιδες ,γιατί όχι..Αν θα παίξουν δε το ξέρουμε.Για μένα προσωπικά είναι δύσκολο.Εχουν πάρει αντίστοιχα Ελληνοαμερικανούς ,αν δεν κανω λάθος, και η γριά και το Περιστέρι και δεν έχουν δείξει κάτι ακόμα...Ας ελπίσουμε ...
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά δεν θα κρίνεις έναν GM από μια επιλογή η οποία ήταν του Ζντοβτς άλλωστε.
Τόσο κακία για τον Άλλεν γιατί ρε παιδιά. Τουλάχιστον επιθετικά μια χαρά ήταν σε τουλάχιστον 3 ματς που έπαιξε ήδη.
Και το πέρασμα του Σάβιτς απ'τη Παρτιζάν δεν το λες επιτυχημένο. Δηλαδή τι σχέση έχει τι παικταράς ήταν τη ...
Τόσο κακία για τον Άλλεν γιατί ρε παιδιά. Τουλάχιστον επιθετικά μια χαρά ήταν σε τουλάχιστον 3 ματς που έπαιξε ήδη.
Και το πέρασμα του Σάβιτς απ'τη Παρτιζάν δεν το λες επιτυχημένο. Δηλαδή τι σχέση έχει τι παικταράς ήταν τη ...
- Τρί 06 Ιαν 2026, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
δε συμφωνώ.
Κοιτάνε και τη μακροχρόνια αξία τους ως αθλητές, που θα παραμείνουν σχετικοί, ώστε να διασφαλίσουν σε βαθος χρόνου μεγαλύτερα εισοδήματα.
Δε μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ Γιουρολίγκας και της 4ης διοργάνωσης που είμαστε τώρα.
οπότε ο άλλος σκέφτεται περισσότερα λεφτά φέτος και του ...
Κοιτάνε και τη μακροχρόνια αξία τους ως αθλητές, που θα παραμείνουν σχετικοί, ώστε να διασφαλίσουν σε βαθος χρόνου μεγαλύτερα εισοδήματα.
Δε μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ Γιουρολίγκας και της 4ης διοργάνωσης που είμαστε τώρα.
οπότε ο άλλος σκέφτεται περισσότερα λεφτά φέτος και του ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
@Geoponos4 σε παρακαλώ να γράφεις με μικρά για λόγους αισθητικής.
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
το ότι πήρε χειρότερους τα λένε εν γένει οι πολλοί, όσοι ασχολούνται περισσότερο με το μπάσκετ κατανοούν ότι:
V-ο Χουγκάζ είναι ΠΡΟΣΘΗΚΗ στο 4, και μάλιστα Έλληνας στο ψηλό επίπεδο που θα μείνει και χωράει και σε ανώτερη ομάδα.
V-ο Tyree είναι καλύτερος , πιο ταλαντούχος-εξελίξιμος, με υψηλότερο ...
V-ο Χουγκάζ είναι ΠΡΟΣΘΗΚΗ στο 4, και μάλιστα Έλληνας στο ψηλό επίπεδο που θα μείνει και χωράει και σε ανώτερη ομάδα.
V-ο Tyree είναι καλύτερος , πιο ταλαντούχος-εξελίξιμος, με υψηλότερο ...
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Ο Νικ από κάθε άποψη είναι η 1η τεράστια κίνηση - δήλωση της νέας εποχής και της επιστροφής.
Μιλάμε για legend της Ευρωλίγκας που μέχρι και για του χρόνου ομάδες του έδιναν συμβόλαιο
Μιλάμε για legend της Ευρωλίγκας που μέχρι και για του χρόνου ομάδες του έδιναν συμβόλαιο
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
επομενη κινηση, ο λεμπρονας ο τζεημσ. μεγαλο ΠΑΟΚτσακι.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Δυο τα χαιλαιτ του φελλου. Μια που ειπε ετσι γυριζουν τα ματς οταν μειωσαν στους 8 λες και μας ειχαν προσπερασει και μια που ειδε φαουλ και οτι τον σωριασε κιολας ο Ντιμσα τον αλλον που γλίστρησε.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
για οποιον θελει να του σπρεχαρει 2 λογια,παντα σε πολιτισμενα πλαισια,δεν χρειαζονται υβρεις.
- Κυρ 12 Απρ 2026, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ!
(για όλο τον κόσμο)
(για όλο τον κόσμο)
- Παρ 05 Σεπ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Ομαδαρα, χαιρεσαι να την βλεπεις.
- Παρ 05 Σεπ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Μπράβο στην εθνική, βρίσκει εύκολα το γκολ με πιο αδύναμους αντιπάλους. Για να δούμε τώρα τη Δευτέρα με Δανία, μια σοβαρή ομάδα τι μπορούμε να κάνουμε. Εύκολα στην επίθεση χωρίς Ντελια με Μπακασετα μέσα. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε και 6-7 0. Φθάσαμε να γουστάρουμε εθνική ποδοσφαίρου πιο πολύ από ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Σαν σήμερα, στις 8 Νοεμβρίου 2014, έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Δεδέογλου.
Ο αείμνηστος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ευεργέτες του Συλλόγου και μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η προσφορά του προς τον ΠΑΟΚ υπήρξε ανεκτίμητη, καθώς μαζί με τον αδελφό του, Ιωάννη Δεδέογλου, δώρισαν οικόπεδο 14 στρεμμάτων ...
Ο αείμνηστος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ευεργέτες του Συλλόγου και μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η προσφορά του προς τον ΠΑΟΚ υπήρξε ανεκτίμητη, καθώς μαζί με τον αδελφό του, Ιωάννη Δεδέογλου, δώρισαν οικόπεδο 14 στρεμμάτων ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 17:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το Θεό! Είναι να τρελαίνεσαι...
Όχι κι άλλο ρε γμτ.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.
Παράκληση σε όσα παιδιά ταξιδεύουν οδικώς, κάντε στην άκρη μετά από 3 ώρες οδήγηση. Ειδικά σε ξένες χώρες τηρείτε αυστηρά τα όρια ταχύτητας, ας φτάσετε και μια ώρα αργότερα.
Το πιο σημαντικό ...
Όχι κι άλλο ρε γμτ.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.
Παράκληση σε όσα παιδιά ταξιδεύουν οδικώς, κάντε στην άκρη μετά από 3 ώρες οδήγηση. Ειδικά σε ξένες χώρες τηρείτε αυστηρά τα όρια ταχύτητας, ας φτάσετε και μια ώρα αργότερα.
Το πιο σημαντικό ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδέρφια ζείτε...
Τα χέρια τρέμουν. Τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα. Το σώμα μου έχει παραλύσει, έχει αδειάσει..
Μόνο η ψυχή έχει μείνει να ουρλιάζει βουβά. Γράφω με όση ψυχή απέμεινε, τα λόγια στέρεψαν στην άσφαλτο της Ρουμανίας.
"Δικέφαλε μου κάποτε για σένα έξι παιδιά φύγαν απ' τη ...
Τα χέρια τρέμουν. Τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα. Το σώμα μου έχει παραλύσει, έχει αδειάσει..
Μόνο η ψυχή έχει μείνει να ουρλιάζει βουβά. Γράφω με όση ψυχή απέμεινε, τα λόγια στέρεψαν στην άσφαλτο της Ρουμανίας.
"Δικέφαλε μου κάποτε για σένα έξι παιδιά φύγαν απ' τη ...