Η αναζήτηση βρήκε 716 εγγραφές

Return

από Hayate
Κυρ 28 Δεκ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Ο μπασκετικός οργανισμός του ΠΑΟΚ είναι σε στάδιο "εξέλιξης"...Να έρθουν πολλοί Πουλακιδες ,γιατί όχι..Αν θα παίξουν δε το ξέρουμε.Για μένα προσωπικά είναι δύσκολο.Εχουν πάρει αντίστοιχα Ελληνοαμερικανούς ,αν δεν κανω λάθος, και η γριά και το Περιστέρι και δεν έχουν δείξει κάτι ακόμα...Ας ελπίσουμε ...
από fossa
Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Καλά δεν θα κρίνεις έναν GM από μια επιλογή η οποία ήταν του Ζντοβτς άλλωστε.
Τόσο κακία για τον Άλλεν γιατί ρε παιδιά. Τουλάχιστον επιθετικά μια χαρά ήταν σε τουλάχιστον 3 ματς που έπαιξε ήδη.
Και το πέρασμα του Σάβιτς απ'τη Παρτιζάν δεν το λες επιτυχημένο. Δηλαδή τι σχέση έχει τι παικταράς ήταν τη ...
από KalamarGiannis
Τρί 06 Ιαν 2026, 12:20
Jump to forum
Jump to topic

δε συμφωνώ.
Κοιτάνε και τη μακροχρόνια αξία τους ως αθλητές, που θα παραμείνουν σχετικοί, ώστε να διασφαλίσουν σε βαθος χρόνου μεγαλύτερα εισοδήματα.
Δε μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ Γιουρολίγκας και της 4ης διοργάνωσης που είμαστε τώρα.
οπότε ο άλλος σκέφτεται περισσότερα λεφτά φέτος και του ...
από Mitsospaoki4
Σάβ 31 Ιαν 2026, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

@Geoponos4 σε παρακαλώ να γράφεις με μικρά για λόγους αισθητικής.
από KalamarGiannis
Πέμ 26 Φεβ 2026, 20:10
Jump to forum
Jump to topic

το ότι πήρε χειρότερους τα λένε εν γένει οι πολλοί, όσοι ασχολούνται περισσότερο με το μπάσκετ κατανοούν ότι:
V-ο Χουγκάζ είναι ΠΡΟΣΘΗΚΗ στο 4, και μάλιστα Έλληνας στο ψηλό επίπεδο που θα μείνει και χωράει και σε ανώτερη ομάδα.
V-ο Tyree είναι καλύτερος , πιο ταλαντούχος-εξελίξιμος, με υψηλότερο ...
από nunies4
Σάβ 16 Μάιος 2026, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Ο Νικ από κάθε άποψη είναι η 1η τεράστια κίνηση - δήλωση της νέας εποχής και της επιστροφής.
Μιλάμε για legend της Ευρωλίγκας που μέχρι και για του χρόνου ομάδες του έδιναν συμβόλαιο
από embuji
Σάβ 16 Μάιος 2026, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

επομενη κινηση, ο λεμπρονας ο τζεημσ. μεγαλο ΠΑΟΚτσακι.
από icue
Κυρ 14 Δεκ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δυο τα χαιλαιτ του φελλου. Μια που ειπε ετσι γυριζουν τα ματς οταν μειωσαν στους 8 λες και μας ειχαν προσπερασει και μια που ειδε φαουλ και οτι τον σωριασε κιολας ο Ντιμσα τον αλλον που γλίστρησε.
από Kabamaru11
Κυρ 14 Δεκ 2025, 16:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

για οποιον θελει να του σπρεχαρει 2 λογια,παντα σε πολιτισμενα πλαισια,δεν χρειαζονται υβρεις.
από ΑποστόληςΑ
Κυρ 12 Απρ 2026, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ!
(για όλο τον κόσμο)
από demo4
Παρ 05 Σεπ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Μπράβο στην εθνική, βρίσκει εύκολα το γκολ με πιο αδύναμους αντιπάλους. Για να δούμε τώρα τη Δευτέρα με Δανία, μια σοβαρή ομάδα τι μπορούμε να κάνουμε. Εύκολα στην επίθεση χωρίς Ντελια με Μπακασετα μέσα. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε και 6-7 0. Φθάσαμε να γουστάρουμε εθνική ποδοσφαίρου πιο πολύ από ...
από Cylon-4
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Σαν σήμερα, στις 8 Νοεμβρίου 2014, έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Δεδέογλου.

Ο αείμνηστος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ευεργέτες του Συλλόγου και μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η προσφορά του προς τον ΠΑΟΚ υπήρξε ανεκτίμητη, καθώς μαζί με τον αδελφό του, Ιωάννη Δεδέογλου, δώρισαν οικόπεδο 14 στρεμμάτων ...
από Jean Valjean
Τρί 27 Ιαν 2026, 17:41
Jump to forum
Jump to topic

Για το Θεό! Είναι να τρελαίνεσαι...
Όχι κι άλλο ρε γμτ.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.

Παράκληση σε όσα παιδιά ταξιδεύουν οδικώς, κάντε στην άκρη μετά από 3 ώρες οδήγηση. Ειδικά σε ξένες χώρες τηρείτε αυστηρά τα όρια ταχύτητας, ας φτάσετε και μια ώρα αργότερα.
Το πιο σημαντικό ...
από pilotos
Τρί 27 Ιαν 2026, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Αδέρφια ζείτε...
Τα χέρια τρέμουν. Τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα. Το σώμα μου έχει παραλύσει, έχει αδειάσει..
Μόνο η ψυχή έχει μείνει να ουρλιάζει βουβά. Γράφω με όση ψυχή απέμεινε, τα λόγια στέρεψαν στην άσφαλτο της Ρουμανίας.
"Δικέφαλε μου κάποτε για σένα έξι παιδιά φύγαν απ' τη ...