Η αναζήτηση βρήκε 716 εγγραφές

Return

από Elkjaer
Τετ 10 Δεκ 2025, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Φτυστός ο Τσακαλώτος ο Μυστακίδης βλέοω
από Equalizer
Τετ 10 Δεκ 2025, 20:53
Jump to forum
Jump to topic

Νορμάλ και ισορροπημενη δήλωση, φιλικό χαμόγελο

Μακάρι να συνεχίσει ετσι
από -keeper-
Τετ 10 Δεκ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Αν και μεγάλωσα με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, τις χαρές και τις ατέλειωτες πικρές εκείνης της ομαδάρας ,η σχέση μου με τη πορτοκαλί θεά σταμάτησε λίγο μετά που σταμάτησε και 1+1 βολές …

Αυτό που μου έκανε τρομερά θετική εντύπωση από τον κατά τα φαινόμενα χαμηλών τόνων νέο πρόεδρο είναι η δήλωση ότι οι ...
από DamoN
Κυρ 14 Δεκ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Αφού πιαστήκατε με το ληκι κάποια νέα επι του πιεστηρίου για το τι σκέφτονται στην γειτονιά από επιφανείς φιλο-διοικητικούς μπασκετικούς οαρειανους.
Ο Χσιαο ειναι κανονικός επενδυτής . Θέλει να βάλει 50 να βγάλει 55 για αυτό και ενασχόληση του .
Ακαδημίες γήπεδο κλπ …
Ο δικός μας είναι το τελευταίο ...
από billagorn
Κυρ 14 Δεκ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Ναι αλλα καπου μπαζει το σεναριο, δλδ θα πιεσουμε να παρει ο Μυστακιδης και το ποδοσφαιρο, και μετα θα μας παρατησει για να μπορουν αυτοι να παρουν εκδικηση με το φαντασμα του νεου τους επενδυτη; :D :D :D :D
Γιατι δεν λενε ολη την αληθεια, οτι το σχεδιο ειναι να παρει ο Μυστακιδης αυτους μολις ...
από DamoN
Κυρ 14 Δεκ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Εχει πάνω από 5 χρόνια που ο Ιβαν θέλει να φύγει και θα μας παρατήσει οπότε δεν δίνω σημασία ακόμα και αν το σενάριο έχει κάποια δόση αλήθειας .
Ευσεβείς πόθοι
Πάντως να ξέρετε εσείς της έντονης κριτικής για αυτοβελτίωση ότι κοιμούνται και ξυπνούν και οι δίπλα και οι από κάτω με όνειρο ο Ιβαν να ...
από Mitsospaoki4
Κυρ 14 Δεκ 2025, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Ωραίο σενάριο έφτιαξαν πάλι οι δίπλα έτσι ώστε να δικαιολογήσουν ότι η άνοδος του ΠΑΟΚ είναι αποτέλεσμα κυβερνητικής παρέμβασης και η δικιά τους ανυπαρξία λόγο πολέμου από μια αόρατη δύναμη που και για αυτήν πάλι ευθύνεται ο ΠΑΟΚ :lol:

Πάντως εγώ από δικό μου γνωστό Αρειανό και σχετικά σοβαρό ...
από DamoN
Κυρ 14 Δεκ 2025, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Δεν συνεχίζει κανείς τίποτα .
Αν δεις από το ύφος της περιγραφής μου φαίνεται κατά πόσο το δίνω βάση .
Το τι λένε η δίπλα μας πειράζει , το τι λέει ο χ λογαριασμός στο Χ με 4 ακόλουθους όμως είναι αποδεικτικό στοιχείο ειδικότερα αν αυτό που λέει βολεύει το αφήγημα μας .
Μου το είπε είπα να το ...
από scarsick
Κυρ 14 Δεκ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Τέτοια σενάρια είναι απαραίτητα για να συνεχίσουν να έχουν κλικς/ακροατές/τηλεφωνήματα και κατά συνέπεια δουλειές οι Μπουγάτσες και λοιπές γραφικές καρικατούρες αυτού του ιντερνετικού κόσμου.

Το πιο σοβαρό και ώριμο που μπορούμε να κάνουμε είναι ένα μεγάλο κωλοδάχτυλο και ένα "ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ...
από BWmystis
Κυρ 14 Δεκ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη εχω μια επαφη μεσω fb με τον Μπουντουρη, του εστειλα μηνυμα για τον εμετικο σπικερ. Ελπιζω να υπαρξει αντιδραση.
από BlackMagicPAOK
Κυρ 14 Δεκ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

@wickerman
δεν πάει άλλο..
Δεν είμαστε οι φτωχοί συγγενείς.
Δεν είμαστε εκτός Ελλάδας.
Πρεπει να υπάρξει κάποια αντίδραση.
από Taseos
Δευ 02 Μαρ 2026, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Μα εμείς αυτό θέλουμε. Έναν τέλη καυλωμενο να φτάσει τον ΠΑΟΚ ψηλά. Η καρδιά μας έχει χώρο. Τζάμπα σπαταλάει ενέργεια σε μαλακιες 6 μήνες τώρα
από kataramenos5
Δευ 02 Μαρ 2026, 21:08
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τρινκερι είναι προπονηταρα αλλά είναι ανισόρροπος,αν κολλήσει με τον κόσμο και τον ΠΑΟΚ θα φτιάξει ομαδάρα.
Πολύ θετικό να προσληφθεί προπονητής τώρα για το καλοκαίρι.
Μεγάλο πράγμα να ξεκινήσει και στην πράξη ο σχεδιασμός απο τώρα για την επόμενη χρονιά.

Ωραιος Μπανε.Κι εμενα αυτη ειναι η ...
από Maurice_Escargot
Τρί 03 Μαρ 2026, 07:10
Jump to forum
Jump to topic

Το setup με την κατασταση αυτην για το επομενο 2-3μηνο ειναι κατα καποιον αδοκιμο τροπο ενδιαφερον, απο την αποψη πως εφοσον εχεις τα ματια του Trinchieri αποκλειστικα στις αγωνιστικες υποχρεωσεις της ομαδας αυτους τους μηνες μεχρι το καλοκαιρι, ενω δεν θα ειναι ο προπονητης της, μπορει πολυ φυσικα ...
από DikefalosG4
Τρί 03 Μαρ 2026, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Maurice o Τρινκιέρι δεν είναι χτεσινός.

Αν εμείς που δεν σκαμπάζουμε πολλά, μπορούμε να καταλάβουμε τους παρτάκιδες για τα stats από αυτούς που παίζουν για το σύνολο με χαμηλότερα νούμερα, ο Τρινκιέρι θα δει με τη μία ποιος-οι ταιριάζουν σε αυτό που θέλει να παίξει.

Ο Μπούτσκος έχει μία χρυσή ...