Η αναζήτηση βρήκε 294 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Ναι οκ δυο μπαλάκια ο Τσετσένος μακελάρης αλλά ο κρητικός έχει κάνει ένα από τα πιο πλήρη παιχνίδια φορ στην ομάδα εδώ και χρόνια

Κάνε με ρόμπα Γιώργο, καλη συνέχεια

Μπουκώσαμε το παχύδερμο και ας περάσει ο επόμενος!!!!
από aivas19
Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σταματήστε κάποιοι να ειρωνεύεστε το βαριά βαριά έπαιξε ακόμα και αυτό τον ρόλο του ώστε η ομάδα να συνέλθει και να μπει θέμα εγωισμού σε κάποιους παίχτες
Χαλαρό και σβηστό 3-0 πέρσι ο βόλος μας πήρε Διπλό

Προσωπικα οχι ειρωνια αλλα απεχθεια νιωθω για το συγκεκριμενο συνθημα οχι τωρα αλλα ...
από Gka4
Τρί 11 Νοέμ 2025, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Τους γνωρίζω σαν καλπικη δεκάρα, τους ποκιτες και τους αθηνεζους. Η βρωμιά κι η απατεωνιά είναι η ειδικότητά τους. Αν αυτοί ήταν λιγάκι, όχι πολύ αλλά λίγο έντιμοι και μπεσαληδες, τότε δεν θα υπηρχε το χάλι αυτής της χώρας που όλοι μας βλέπουμε σήμερα.
Είμαι κάπως γέννημα αυτής αλλά είμαι και ...
από hasio_john
Τετ 17 Σεπ 2025, 18:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD

Μόνο έτσι μπορούμε να προπεράσουμε την σημερινή βραδιά ...

Εικόνα
από Equalizer
Παρ 15 Αύγ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08

Η τυφλή θεά τύχη μας έβγαλε πάλι απέναντι σε ομάδα πρωταθλητισμού από τον ποδοσφαιρικό πυρήνα της Ευρώπης...

Πολύ δύσκολο ματς σε παραδοσιακά δύσκολες συνθήκες για τους γνωστούς λόγους.

Ευελπιστώ να δούμε έναν ΠΑΟΚ ένα κλικ καλύτερο και πιο φρέσκο απ΄οτι στα πρώτα δυο ματς μέχρι τώρα.

Με λίγο πιο ...
από cellophan
Τετ 24 Σεπ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Παρακολουθώ το θέμα από το 84. Μικρό παιδί ακόμα στην άγουρη εφηβία έκλαιγα κρυφά με τις λίγες εικόνες (αλλά τα πολλά γραπτα) που είχα στη διάθεση μου για τις σφαγές στη Σάμπρα & Σατίλα του Λιβάνου, ακούγοντας το The Lebanon από τους Human League.
Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε - μόνο η ένταση ...
από Hayate
Τετ 24 Σεπ 2025, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

Όσο και αν τάσσομαι προφανώς υπέρ του βασανισμένου λαού της Παλαιστίνης, πιστεύω ότι σήμερα δεν θα έπρεπε να βγάλουμε κανένα μένος για τους αντιπάλους παίχτες και να κοιτάξουμε απλά να κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς παρατράγουδα εντός και εκτός αγωνιστικού χορού....Στο κάτω κάτω δεν ξέρουμε τι ρόλο ...
από Magpies4
Τετ 24 Σεπ 2025, 15:43
Jump to forum
Jump to topic

Κι εγώ πιστεύω οτι δεν έπρεπε ο ΠΑΟΚ να μπεί στην διαδικασία να παίξει αυτό το μάτς. Ειδικά κάτω από την παρούσα κατάσταση στην μέση ανατολή.

Τώρα, αφού θα παίξουμε, πρέπει να σεβαστούμε την άποψη του κάθε οπαδού μας. Πολιτική η όχι, ο καθένας έχει την άποψή του και μπορεί δημοκρατικά να φωνάξει ...
από gervasio artigas
Παρ 26 Σεπ 2025, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Εν τω μεταξύ να πούμε και κάτι που προκαλέι, τουλάχιστον γέλιο
Ο ....απογοητευμένος οπαδός του ΠΑΟΚ φώναξε "αυθόρμητα" για το "βαρος" της φανελας
Η φανελα λοιπόν έχει βάρος ΚΑΙ απο τις ευρωπαικες πορείες εκ των οποίων οι πιο σημαντικές ειναι οι 2 πρόσφατες στο κονφερενσ
Ε λοιπον
Η ομάδα που εφαγε ...
από sn0ufel4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd

Ασπρόμαυρους χαιρετισμούς από το βροχερό Λιλ

Τα αλάνια έχουν ήδη κάνει κατάληψη στη παλιά πόλη
από embuji
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.

ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
από Guitarman
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Ακούω δηλώσεις Λουτς.

Τον ρωτάνε τι είχε η ομάδα σήμερα και πήρε το ματς. Αφού κάνει την γνωστή ανάλυση κτλ κτλ... πετάει στο τέλος ένα "Ήταν και ο Θεός μαζί μας"

Πολύ παρε με τον Αγγελο κάνεις Ρασβαν :opaokara:
από Papa9
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:58
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι 57 και έχω στένωση στον δεξιό κατιόντα κλάδο της στεφανιαιας. Για αυτό ο καρδιολόγος μου με βάζει να κάνω κάθε χρόνο τεστ κοπώσεως. Για να το παρακολουθούμε λέει. Άρα για φέτος έκανα, σωστά;;;;
Πέραν πλάκας, και ενώ είναι γνωστό ότι για μένα τα οποία αρνητικά στοιχεία έχει ο Λουτσεσκου είναι ...
από Rexaris
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Σάββατο κερδίσαμε εκτός τον αντιπαθέστατο Προμηθέα στο μπάσκετ

Κυριακή εκτός την αεκ και περάσαμε μόνοι πρώτοι

Μεσοβδόμαδα μαθαίνουμε οτι ο Μυστακίδης παίρνει το μπάσκετ οριστικά, κερδίζουμε με μπάζερ μπίτερ εκτός, βγαίνει η σωστή απόφαση από τον ΑΣ, θα προχωρήσει λοπόν το γήπεδο με την ΠΑΕ

Και ...