Η αναζήτηση βρήκε 61 εγγραφές

Return

από Nikodiai
Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Αυτό που η ΠΑΕ μπορεί 3 χρόνια να μην βγάλει κιχ αλλά ο ΑΣ πρέπει να πάρει τέτοια απόφαση σε 1 εβδομάδα αλλιώς είναι στημένος

Ενδιαφέρον
από Tolaros
Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δεν ξέρω τι γίνεται , δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά ο Ιβάν μόνος του την έφερε εδώ την κατάσταση , δεν ξυπνήσαμε μια μέρα και γίνανε όλα ξαφνικά.
Όση αμφισβήτηση δέχεται την κέρδισε με το σπαθί του, αυτά που γίνονται στην ομάδα την τελευταία 5ετια κάποτε θα σκάγανε, θα έσκαγε και ο κόσμος.
Και βρήκε τη ...
από paokspren
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
από gika
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

Θα πρέπει να ντρέπεται ο πιστωτής και όχι ο οφειλέτης, μάλιστα...
Για επαγγελματικό τμήμα μιλάμε σωστά ή για ερασιτεχνικό (ΚΑΕ) ?

Εσύ τώρα είσαι ΠΑΟΚτσης;

Άντε παγαινε από δω ρε που προκαλείς τη νοημοσύνη μας

Εκτός φόρουμ μέχρι τον Οκτώβριο για προσβολή πρώτον της νοημοσύνης όλων και ...
από dev
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:31
Jump to forum
Jump to topic

τι μπαν ειναι αυτα ρε με οποιον διαφωνει ο μοντ τον μπαναρει? να ακουγεται δηλαδη μονο η μια πλευρα

λιγη ντροπη

αν ειναι κλειστε το φορουμ και καντε μονο αρθρα υπερ ιβαν

equalizer απαραδεκτος
από john4serres
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

aivas19 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39 Βιαστήκατε ψυχούλες μου; Σας είπα και σε άλλο τόπικ υπομονή, όλα θα γίνουν. Να βγει η χρονιά, νωρίς είναι ακόμα

ΥΓ: Που είσαι ρε Μπαρκα
Τεράστια νίκη για την Savvidis FC.
από Psagmenos4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:27
Jump to forum
Jump to topic

Επικοινωνίακη νίκη Σαββίδη θα υπάρξει αν μέχρι το Σάββατο έχει κλείσει χαφ και φορ. Κραλ και μοχαμεντ αντίστοιχα.
Με τον ντελια πήγε να κάνει έγκλημα κι απλά τελευταία στιγμή δεν πάτησε την σκανδάλη
από sn0ufel4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω

Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύει

Ένας ετσιθελικά ...
από Maklaz
Παρ 15 Αύγ 2025, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Στην επόμενη κίτρινη του Οζντοεφ θα λείψει από το επόμενο παιχνίδι, με δεδομένο ότι ίσως στο πρώτο παιχνίδι πάρει την κάρτα θα μείνεις με 2 χάφ για τον επαναληπτικό.... Ζαφείρη αργείς πασάκα μου ???
από George Best4
Παρ 15 Αύγ 2025, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά στοπ με τσοπουρογλου και Μύθου.Η ομάδα θέλει χαφ και φορ.
Κάθε χρόνο προκριματικά ζωής θανάτου, να εξαρτωμαστε από Κουτσια, Τζίμα, Μύθου (που άσχετα σε τι κατάσταση είναι τώρα ο Τζίμας και ο Κουτσιας στα 17 τους σε τέτοιο επιπεδο χωρίς παραστάσεις. Δεν έχουν καμία σχέση οι παίχτες τότε με το ...
από Developer4
Παρ 15 Αύγ 2025, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει γυρίσαμε στα φυσιολογικά επίπεδα...

Στην αργοπορία της ενίσχυσης αναφέρεσαι; Αν ναι, προφανώς...

Δε γίναμε και σοφότεροι βλέπεις από τα 2 ματς με τους ... Αυστριακούς... Ότι φωνάζαμε ότι λείπει καιρό τώρα, φάνηκε ξεκάθαρα και στον αγωνιστικό χώρο... Άρα δεδομένου ότι είμαστε 15 ...
από kayde
Παρ 15 Αύγ 2025, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

ΠΡΕΠΕΙ να περασουν ολοι φετος -εκτος απο τους διπλα,αυτοι ειναι αλλη περιπτωσαρα- Να εχουνε να ασχολουνται ΚΑΙ με Ευρωπαικα εκτος του εγχωριου,δε γινετε να παιζουμε μονο εμεις και ο γαυρος ευρωπη,οι αλλοι καναν προπονησεις και χαλαρωματα και μεις παιζαμε Ισπανια περσι.Ειναι πολυ πιο δυσκολο.
από Gka4
Παρ 15 Αύγ 2025, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

ΠΡΕΠΕΙ να περασουν ολοι φετος -εκτος απο τους διπλα,αυτοι ειναι αλλη περιπτωσαρα- Να εχουνε να ασχολουνται ΚΑΙ με Ευρωπαικα εκτος του εγχωριου,δε γινετε να παιζουμε μονο εμεις και ο γαυρος ευρωπη,οι αλλοι καναν προπονησεις και χαλαρωματα και μεις παιζαμε Ισπανια περσι.Ειναι πολυ πιο δυσκολο ...
από Afanas
Παρ 15 Αύγ 2025, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

ΠΡΕΠΕΙ να περασουν ολοι φετος -εκτος απο τους διπλα,αυτοι ειναι αλλη περιπτωσαρα- Να εχουνε να ασχολουνται ΚΑΙ με Ευρωπαικα εκτος του εγχωριου,δε γινετε να παιζουμε μονο εμεις και ο γαυρος ευρωπη,οι αλλοι καναν προπονησεις και χαλαρωματα και μεις παιζαμε Ισπανια περσι.Ειναι πολυ πιο δυσκολο ...
από Amsterdamer_87
Κυρ 03 Αύγ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: 71. Brandon Thomas Llamas

Στο καλο ρε ΠΑΟΚΙ..
Με το γκολ στο σκουληκακου εμεινες στην ιστορια..