Η αναζήτηση βρήκε 45 εγγραφές
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Να το ξανά πούμε γιατί κάποιοι δεν το μάθατε ή το ξεχάσατε. Η Νάπολι και η Μπαρι έχουν κοινή ιδιοκτησία. Ο Κεντιρα ήταν κίνηση οικονομικής ενίσχυσης και τίποτα παραπάνω. Ο τύπος φόρεσε την φανέλα της Νάπολι για την φωτογράφιση και τον έστειλαν δανεικό 2 χρόνια τώρα. Ο Τσιλουλης πάντως σίγουρα θα τον ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φάει πάρα μα πάρα πολλά άκυρα από επιθετικούς. Ισχύουν όλα τα ονόματα που έχουν γραφτεί (Λάριν, Σεντίρα και τώρα Μπακαμπού). Η Ν1 επιλογή, που δεν έχει γραφτεί, ήταν ο Λαμπόρντ της Νις. Δυστυχώς ούτε αυτός έρχεται Ελλάδα.
Λίγο περίεργο μου φαίνεται ότι δεν ...
Λίγο περίεργο μου φαίνεται ότι δεν ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς και καιγόμαστε για φορ. Χαφ και στόπερ ακολουθούν, εκτός κι αν προκύψει κάτι που δεν μπορεί να περιμένει.
Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής κάνει λόγο για φορ που αγωνίζεται στην Ιταλία από το ξεκίνημα της καριέρας του. Βασικότατος στην ομάδα που αγωνίζεται και με αρκετές συμμετοχές ...
Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής κάνει λόγο για φορ που αγωνίζεται στην Ιταλία από το ξεκίνημα της καριέρας του. Βασικότατος στην ομάδα που αγωνίζεται και με αρκετές συμμετοχές ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως τα είπε ο Κόλκας.
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
θυμαστε που ζαχαρωνα ενα MG τον χειμωνα?
πάπαλα το ΜG,κατι αλλο σε σπορ εχει?
μου αρεσει η επιθετικη οδηγηση,ας ειναι και MD
πάπαλα το ΜG,κατι αλλο σε σπορ εχει?
μου αρεσει η επιθετικη οδηγηση,ας ειναι και MD
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
το πρωι στην βιλα Γαληνη πηγε ο σερβιτορος να παρει παραγγελια
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Να είστε σε ετοιμότητα! Είναι σχεδόν 4 το μεσημέρι και έρχεται είδηση μεταγραφής εντός των επόμενων 32 ωρών..!!
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέω να πάω σε εξορκιστή! Δεν έχω σταυρωσει πληροφορία μέχρι τώρα! Ποιός, ο ΠΟΡΚΥ-5, που μέχρι πρότινος ήταν η προσωποποιηση της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης! Κάτι πρέπει να κάνω συνοπαδοι μου, για να ξαναβρώ τη φόρμα μου..!! Λέω να καλέσω τον Prist64 σε συμβούλιο..!!
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Εγώ απορώ τι σας νοιάζει αν φύγει για 20 ή για 30Μ. Σε κάθε περίπτωση θα αντικατασταθεί από 30αρη κοντρολαρισμένο που θα έρθει ελεύθερος, δανεικός, ή με 2Μ μαξ, και θα γυρνάει την μπάλα γύρω γύρω να φωνάζουν υπνωτισμένοι όλοι "balance". Όλη η ομάδα από πάνω μέχρι κάτω λειτουργεί με τρόπο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη ηταν ο Ιβαν αραχτος με το fredo του και ενα ποδι πανω στο γραφειο, σκρολαρε στο ιντερνετ και ξαφνικα διαβαζει οτι ο Ντελιας εκλεισε στην Στουτγκαρδη;;
Και μετα τι εγινε;; Τον πηρε τηλεφωνο να μαθει αν αληθευει για να του πει γυρνα πισω ρε μπραταν που σε λεω εγω τωρα μπλιετ;;;
Ειμαστε ...
Και μετα τι εγινε;; Τον πηρε τηλεφωνο να μαθει αν αληθευει για να του πει γυρνα πισω ρε μπραταν που σε λεω εγω τωρα μπλιετ;;;
Ειμαστε ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή, τα δύο Μπακ και ο ιβανουσετς με τι χρήματα ήρθανε; Μονοπολης;
Τώρα αυτό σοβαρά το ρωτάς? Από Τζίμα, Κοτάρσκι, Τισουντάλι, το ποσοστό του Αουγκούστο, και κάτι άλλα ψιλά πήραμε περίπου 30Μ. Από τα συμβόλαια που έληξαν εξοικονομήσαμε μισθούς. Και ρωτάς με τι χρήματα ήρθαν δυο ελεύθεροι κι ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 02:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Μένει μέχρι να... φύγει ο Τσάλοφ. Έχει ήδη διοχετευτεί στην αγορά ότι είναι προς παραχώρηση. Αναζητούνται προτάσεις.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για τον χαφ και για τον στόπερ (ξεχωριστά για κάθε θέση) υπάρχει μπάτζετ 4 εκατ. Ευρώ (πέρα από το συμβόλαιο). Προϋπόθεση φυσικά να πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε παραγωγική ηλικία.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
αντε να σας δωσω κατι
25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ
δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ
δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Στεργιάδης: Προχωρημένο του Γιακουμακη, χαφ μετά τς ματσ με τους Αυστριακούς.
Paok24: Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα μπορεί να δούμε πρώτα χαφ και μετά φορ καθώς του Γιακουμακη είναι περίπλοκο.
ΕΓΩ: Δεν θα πάρουμε κανέναν.
Paok24: Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα μπορεί να δούμε πρώτα χαφ και μετά φορ καθώς του Γιακουμακη είναι περίπλοκο.
ΕΓΩ: Δεν θα πάρουμε κανέναν.