Η αναζήτηση βρήκε 156 εγγραφές
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Α ναι ξέχασα κιόλας σύμφωνα με τον ΑΜΠΑΛΑΕΑ το επιχειρηματικό παρελθόν του Τέλη είναι σκοτεινό. Το επιχειρηματικό παρελθόν όμως του Ιβαν είναι ένα αυτό και ένα του Μπιλ Γκειτς...Γιατι το κάνετε αυτό στον εαυτό σας...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοια ανελέητη προσωπολατρεία που μπαίνει πάνω από το καλό ενός τόσο δοξασμένου τμήματος του συλλόγου που 25 χρόνια φυτοζωεί είναι ντροπιαστικό ειλικρινά.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοια ανελέητη προσωπολατρεία που μπαίνει πάνω από το καλό ενός τόσο δοξασμένου τμήματος του συλλόγου που 25 φυτοζωεί είναι ντροπιαστικό ειλικρινά.
Έλα ρε σύ odi, έχουμε κάτι φελλούς αλεξιπτωτιστές να τα λένε αυτά, τα λες κι εσύ;
Ελα μωρέ τώρα έρχεται κάποιος να ξελασπώσει αυτό το ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά τη ΔΕΘ, 10 εργάσιμες ζήτησαν για τον έλεγχο των στοιχείων.john4serres έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:57 Έχουμε καμία σοβαρή εξέλιξη στο θέμα ή πλάκωσαν όλοι οι τρελαμένοι Ιβανικοι στο τοπικ σπαμάροντας αυτά που διαβάζαμε και στο ΑΣ-ΠΑΕ;
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανάγκη των περισσοτέρων να δημιουργείτε στρατόπεδα είναι τρομερή. Δεν σας αφήνει να χαρείτε ούτε σε τυχόν θετικές εξελίξεις.
Το να έχει το μπάσκετ ο Μυστακίδης είναι ευλογία. Ήδη είδαμε πώς η παρουσία του ενεργοποίησε τον Ιβάν.
Αυτόματα και με φόντο τη Νέα Τούμπα θα υπάρξει συναγωνισμός στο ...
Το να έχει το μπάσκετ ο Μυστακίδης είναι ευλογία. Ήδη είδαμε πώς η παρουσία του ενεργοποίησε τον Ιβάν.
Αυτόματα και με φόντο τη Νέα Τούμπα θα υπάρξει συναγωνισμός στο ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
klitos karkanias
@klitoskarkanias
·
55s
Συμφωνία.
1. Μέχρι 15/10 πόρισμα ορκωτών σε Τέλη.
2. Δανείζει στη ΚΑΕ 5 μύρια για να πληρωθούν τα πάντα (δημοσιο, Ιβάν, πιστωτές, τρεις βασικοί μετοχοι).
3. Τα μετοχοποιει και έχει 60%.
4. Κάνει ΑΜΚ και γίνεται κυρίαρχος.
@klitoskarkanias
·
55s
Συμφωνία.
1. Μέχρι 15/10 πόρισμα ορκωτών σε Τέλη.
2. Δανείζει στη ΚΑΕ 5 μύρια για να πληρωθούν τα πάντα (δημοσιο, Ιβάν, πιστωτές, τρεις βασικοί μετοχοι).
3. Τα μετοχοποιει και έχει 60%.
4. Κάνει ΑΜΚ και γίνεται κυρίαρχος.
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Μολις γυρισα απο το γηπεδο.
Η συμφωνια οντως εκλεισε.
Σε δεκα μερες θα εχουν τελειωσει τα διαδικαστικα.
Υπαρχουν ηδη κλεισμενοι τρεις ξενοι.
ΥΓ.
Συγχαρητηρια στον Χατζοπουλο για οσα εκανε στο γηπεδο, πριν αποχωρησει.
Η συμφωνια οντως εκλεισε.
Σε δεκα μερες θα εχουν τελειωσει τα διαδικαστικα.
Υπαρχουν ηδη κλεισμενοι τρεις ξενοι.
ΥΓ.
Συγχαρητηρια στον Χατζοπουλο για οσα εκανε στο γηπεδο, πριν αποχωρησει.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί χαίρεστε μερικοί...
Πώς θα συνυπάρξουν στον ίδιο οργανισμό Σαββίδης και Μυστακίδης? Ο κόσμος θα διχαστεί ακόμα περισσότερο και ο κάθενας θα στηρίζει κάτι άλλο ανάλογα τις επιτυχίες του κάθε τμήματος.
Αν όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και με τον ΑΣ σας ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κύριοι ακούστε πως έχουνε τα πράγματα.
1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία ...
1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Eδω απλα ακουμε, ευλαβικα.
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Έμαθα οτι εγινε προσέγγιση επίσημα στο σφαιροπουλο για συμβολαιο 3 ετων
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
τον Γκος πώς τον έκανες έλληνα ρε μάγε?KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 11:50
Έτσι ψάχνεις 3 ποιοτικούς Έλληνες, στυλ Ναζ Μητρου Λογκ, Γουιλιαμς Γκος, αυτόν τον σουτερ τον Πουρλακιδα πως τον λεν, θα λεγα και Μπαζινα
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Αυτούς όλους τους κάνετε μάγκες εσείς.ανθρωποι που δηλώνουν ρεπόρτερ και κάνουν ρεπορτάζ μέσω Χ @paok καιΉ πίνοντας φρέντο και αναμένοντας το Viber της ΠΑΕ. Ένας Κλείτος καρκανιας ασχολούταν με τον ΠΑΟΚ τα δύσκολα χρόνια και ξαφνικά έγιναν όλοι μπασκετικοί.
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Καλο θα ειναι να τους αποξενωσουμε τελειως,αυτους και τους today,αρκετοι ζυγιστηκαν και βγηκαν μ@λακες η στημενοι.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Ξεκινησα το Mafia Old Country για να μπω στο κλιμα των δυο Ιταλων που πηραμε
Πρωτη εικονα θετικη.