Δεν πήγανε τσάμπα. Πήγανε για να πούνε οτι δε βρήκανε τίποτα. Αυτό λέγεται ξέπλυμα.Azrael έγραψε: Πέμ 19 Μαρ 2026, 14:00 Αστειοτητες.1 βδομαδα μετα τσαμπα πηγαν.
Εντωμεταξυ τι ασυλια απολαμβανουν τα σκουλικια ρε...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1806 εγγραφές
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκαθαρα εγκληματικη οργανωση ο τυπος.
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσονούπω ελεύθερος θα είναι να συνεχίσει το έργο του. Όπως εκείνοι οι τσεκουράδες μέσα στο κέντρο της πόλης που δεν βρέθηκαν ποτέ, εξαϋλώθηκαν.
Πρώτη φορά θα ξανασυμβεί.
Πρώτη φορά θα ξανασυμβεί.
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 17:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθόμαστε και αναλύουμε ξανά και ξανά τι φταίει για όσα γίνονται. Όταν κάποιος που έχει καταδικαστεί για πυροβολισμούς μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο με 2 τραυματίες έχει ποινή 32 μήνες με αναστολή, τι ακριβώς περιμένουμε;
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 18:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Και πριν αλεκτωρ λαλήσει τρεις....
Αφέθηκε ελεύθερος ο Αρειανός γιατί δε βρέθηκε τίποτε στο σπίτι του....
Μια βδομάδα μετά......
Την ίδια στιγμή κατόπιν αιτήματος του δολοφόνου,
ο φίλος του Κλεομενη διώκεται πλέον για ΚΑΚΟΎΡΓΗΜΑ....
Τι δεν καταλαβαίνετε.....
Αφέθηκε ελεύθερος ο Αρειανός γιατί δε βρέθηκε τίποτε στο σπίτι του....
Μια βδομάδα μετά......
Την ίδια στιγμή κατόπιν αιτήματος του δολοφόνου,
ο φίλος του Κλεομενη διώκεται πλέον για ΚΑΚΟΎΡΓΗΜΑ....
Τι δεν καταλαβαίνετε.....
- Παρ 20 Μαρ 2026, 04:28
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα έως σήμερα.
Το θεωρώ ''ξένο'' για εμένα - αυτά τα ραντεβού για να πλακωθούμε ώστε να ''αποδείξουμε'' ποιοι είναι πιο μάγκες, δεν τα καταλαβαίνω.
Όπως δεν καταλαβαίνω, όταν πχ σε αγώνα ΠΑΟΚ-ρούλη, στα κάγκελα της Θ4 κρέμονται κίτρινα πανό.
Τι σημαίνει αυτό; Πως ''σας ...
Το θεωρώ ''ξένο'' για εμένα - αυτά τα ραντεβού για να πλακωθούμε ώστε να ''αποδείξουμε'' ποιοι είναι πιο μάγκες, δεν τα καταλαβαίνω.
Όπως δεν καταλαβαίνω, όταν πχ σε αγώνα ΠΑΟΚ-ρούλη, στα κάγκελα της Θ4 κρέμονται κίτρινα πανό.
Τι σημαίνει αυτό; Πως ''σας ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιθανώς και βλέπεις μόνο μεγκα. Εχεις ένα κανάλι στην τιβι. Γιατί και το οπεν και ο αντενα σε κάθε ενημερωτική εκπομπή έχει και αυτό το ζήτημα. Δεν είναι κακό βέβαια να στηρίζεις το μεγκα. Μπορεί να σου αρέσει πιο πολύ ως ενημέρωση.σας έχει σκάσει ο ιβαν από το καλοκαίρι. Δε σας άρεσε που μπόρεσε να ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
και την διαβασαμε και ξερασαμε απ τα ματια....
οσον αφορα αυτο το ποταπο σωματειο που ο μονος λογος υπαρξης του ειναι το κακο το δικο μας
ντρεπομαστε που υπαρχετε!!!!
τα υπολοιπα θα τα αναλαβει η δικαιοσυνη....σε κανα χρονο....και βαλε....
οσον αφορα αυτο το ποταπο σωματειο που ο μονος λογος υπαρξης του ειναι το κακο το δικο μας
ντρεπομαστε που υπαρχετε!!!!
τα υπολοιπα θα τα αναλαβει η δικαιοσυνη....σε κανα χρονο....και βαλε....
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθε φορα αποδεικνυουν οτι δεν ειναι τυχαιο που τους λεμε σκουλικια.Ουτε συλληπητηρια δεν ειπαν.
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγκλονιστικά τραγική η ανακοίνωση των διπλα... Μιλάμε για οχετό! Δυστυχώς είναι οι νούμερο 1 ηθικοί αυτουργοί για ο,τι συμβαίνει και ο,τι συμβεί στο μέλλον! Για μια ανοιχτή υπόθεση, λενε "δεν υπάρχει σύγκριση με την υπόθεση Αλκη". Απίστευτο μένος! Δεν το χωράει ο νους μου! Μαλακα μου τι ζούμε σε ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
***Σε περίπτωση που αποδειχθεί συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, μιλάμε για κακούργημα και πειθαρχικές συνέπειες για την ομάδα . Στην περίπτωση μας , υποβιβασμό. Δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία για την ΠΑΕ τη δική μας *** Οτιδήποτε άλλο θα είναι το λιγότερο ύποπτο . Δεν είμαστε στο 2015 να μας ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ χαίρομαι που δεν είπαν συλλυπητήρια. Πρώτον γιατί θα ήταν ψέματα, προφανώς δεν λυπούνται, και δεύτερον διότι δείχνουν ξεκάθαρα το επίπεδο στο οποίο έρπονται.
Ο Κούγιας κράδαινε τη φωτογραφία με ένα μαχαίρι του Γιώργου Σαββίδη. Στον **** μου κι ο Ντέλιας και ο Γιακουμάκης και ο Γιαννούλης και ...
Ο Κούγιας κράδαινε τη φωτογραφία με ένα μαχαίρι του Γιώργου Σαββίδη. Στον **** μου κι ο Ντέλιας και ο Γιακουμάκης και ο Γιαννούλης και ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πιο βασανιστική απάντηση-κλύσμα στην οπισθοπή των σκουληκιών είναι η κατάκτηση του ντάμπλ από την ποδοσφαιρική ομάδα. Οφείλουμε όλοι να διατηρήσουμε τη δεδομένη στιγμή το μυαλό καθαρό και να προστατεύσουμε την ομάδα κόντρα στις προκλήσεις που δέχεται και θα συνεχίσει να δέχεται καθημερινά η κοινή ...
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντρέπομαι σαν άνθρωπός που η ανακοίνωση τής ΠΑΕ Άρης μιλάει για θάνατο και όχι για δολοφονία και δεν λέει καν ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΏ ΟΤΙ ΤΑ ΧΤΥΠΉΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΌΝΟ ΓΊΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΟΚΉ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ..... ΒΊΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΌΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΌ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ...
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον πρώτο καιρό μετά την δολοφονία του Άλκη από ανθρωπόμορφα τέρατα που επικαλούνταν ότι ανήκαν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα επικρατούσε μούδιασμα και ο πολύς κόσμος ένιωθε μια κάποιου είδους "ενοχή", παρά το ότι από την πρώτη στιγμή υπήρξε η απόλυτη καταδίκη του εγκλήματος...
Σήμερα, από ...
Σήμερα, από ...