Αναζήτηση για περισσότερες από 1806 εγγραφές
- Τρί 17 Μαρ 2026, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
ήδη απο την ιστορία με τον Μυστακιδη αρκετοι δημοσιογράφοι "μας" (οι 5-6 του γνωστού ομίλου) μετρήθηκαν και βρέθηκαν (ευγενικά) ελλιποβαρείς Όταν υπαρχει κόσμος που ακούει το συγκεκριμένο ραδιόφωνο ή χρησιμοποιεί το σάιτ τους για ενημέρωση , πώς να περιμένεις τώρα να πάρουν το μέρος της ομάδας και ...
- Τρί 17 Μαρ 2026, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
οι δικές μου απορίες είναι πολλές και κανένας ΑΡΔ δεν ασχολείτε σοβαρά. Πρέπει να βρεί / ανακοινώσει η αστυνομια αν ήταν μόνος του ο δολοφόνος. Υπάρχουν σημάδια / τραυματα στο σώμα του δολοφόνου; πότε βεβαιώθηκαν και από ποιόν; μπορεί να έχουν γίνει από τον ίδιο ή καποιον φίλο του για να επικαλεστεί ...
- Τρί 17 Μαρ 2026, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Στεναχωριεμαι πολύ για τα νέα παιδιά που χάνονται..Δε με ενδιαφέρει τι ομάδα είναι ο θυτης και τι το θύμα..
.
Αλλά!!!
Επειδή ακόμη και η θεία μου, μου έλεγε "τι αλήτες είστε εσείς οι ΠΑΟΚτσηδες "
Επειδή η γριά εβαψε κίτρινο το σήμα της
Επειδή η πολιτεία και οι θεσμικοι φορείς τοπουετηθηκαν ...
.
Αλλά!!!
Επειδή ακόμη και η θεία μου, μου έλεγε "τι αλήτες είστε εσείς οι ΠΑΟΚτσηδες "
Επειδή η γριά εβαψε κίτρινο το σήμα της
Επειδή η πολιτεία και οι θεσμικοι φορείς τοπουετηθηκαν ...
- Τετ 18 Μαρ 2026, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός για πολλά χρόνια ακόμα θα κανει περιουσία στις πλάτες μας.........
- Τετ 18 Μαρ 2026, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκανα το λάθος και μίλησα με 2-3 σκουλήκια που απλά είμαστε γνωστοί.
Επικρατεί το πήγαινε γυρεύοντας κλπ κλπ και τα λένε με ένα μικρό γελακι μαζί.
Λοιπόν το μίσος τους έχει ξεφύγει.
Και άντε εσωτερικά μέσα τους έχουν μίσος. Εμένα η απορία μου είναι άλλη. Πώς στον πουτσο μπορεί να χαίρεσαι με τη ...
- Τετ 18 Μαρ 2026, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν από τη λουλού από τη Θεσπρωτία νομίζω πως δικαιωματικά αξίζει να συνεντευξιασθούν ο Κύριος Ελευθέριος Αυγενάκης, η Κυρία Λίνα Σουλούκου, ο Κύριος Πετμεζάς και ίσως και η Κυρία Γούλα.
- Τετ 18 Μαρ 2026, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το όνομα του και την φωτό του θα την δούμε ποτέ σε κανένα ΜΜΕ ;ο Κλεομένης θα αναφερθεί ποτέ με το ονοματεπώνυμο του;να μας πει η κυρία της αστυνομίας τελικά ήταν οπαδικο η δεν ξέρει ακόμη;
- Τετ 18 Μαρ 2026, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβασα τις συνομιλιες στο 24, μαλακες ειναι αρρωστο οτι αφησαν τον Super 3 να μαζευτει ωρες μετα την δολοφονια. Το πιο ευκολο μερος να παει η αστυνομια πρωτα θα ηταν εκει, ειναι να τρελαινεσαι
- Τετ 18 Μαρ 2026, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε άλλα νέα η ΔΕΑΒ κάλεσε την ΠΑΕ και 14 αδερφούς μας για ακρόαση με την κατηγορία “αναφορικά με σοβαρό φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό, που φέρεται ότι έλαβε χώρα στο Γήπεδο Τούμπας, στις 15/03/2026, από τα ανωτέρω φυσικά πρόσωπα, πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ...
- Τετ 18 Μαρ 2026, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 18 Μαρ 2026, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχαν τσιλιαδορους για να κάνουν πεσιματα από την αρχή το είπε όχι ο μπαλασκας ο άλλος αστυνομικός Καραγκούνης?αυτή είναι η αλήθεια και αποδυκνειεται από τα τηλέφωνα ο ντελιβερας μεγάλος παραμυθάς
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 06:59
- Jump to forum
- Jump to topic
σορρυ ρε παιδια και κατι ακομα κυριως η ΠΑΕ που εχει κατα καιρους 2,3,4 στρατηγους,ταξιαρχους αστυνομιας κτλπ πoυ εχουν φανει χρησιμοι?
αυτοι αμοιβονται κανονικα και που βοηθουν δηλαδη ,απο που θα παει το λεωφορειο της αποστολης και αν χτυπηθηκε το μπαρκουντ στο τουρνικε μηπως περασει κανενας ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Οποισδήποτε γονιός έχει παλικαράκι σε αυτή την ηλικία ή και μικρότερο , τρέμει με αυτά που γίνονται.
Για μένα εντελώς αδιάφορη η οπαδική ταυτότητα και δε δίνω δεκάρα για οπαδικά κίνητρα. Όπως και δε δίνω δεκάρα για το αν τα ΜΜΕ προβάλλουν το γεγονός με αντίστοιχο μένος όπως τότε με τον Άλκη ...
Για μένα εντελώς αδιάφορη η οπαδική ταυτότητα και δε δίνω δεκάρα για οπαδικά κίνητρα. Όπως και δε δίνω δεκάρα για το αν τα ΜΜΕ προβάλλουν το γεγονός με αντίστοιχο μένος όπως τότε με τον Άλκη ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πιστεύω ότι και αθλητισμός να μην υπήρχε θσ εύρισκαν κάτι να πλακώθουν σημεία των καιρών είναι δεν φταίει καμμία ομάδα, μεγαλώνουν τα παιδιά με το παραμύθι ότι το να έχεις μαχαίρι πάνω σου είναι μαγκιά το να δειρεις κάποιον με οποιαδήποτε αφορμή κάτι θα βρείς είναι μαγκιά.....
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ποιός είναι μακάρι να ξεσκεπάστειpaoki19 έγραψε: Πέμ 19 Μαρ 2026, 11:10 Ο οποίος λεει ότι μεχρι την Δευτέρα θα ξέρουμε και το όνομά του. Πάντως στην εκπομπή του Κουσουλου όλοι κατάλαβαν περι ποιου πρόκειται και σοκαρίστηκαν . Αντε να δουμε ...