Η αναζήτηση βρήκε 310 εγγραφές

Return

από WeWillRockYou
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Για Μίτροβιτς θα μου έκανε λιγότερη εντύπωση από Μπρειθγούειτ.
Παρτιζάνος, συμπαίκτης του Αντρίγια στην ΕΘνική Σερβίας. Ακόμα και το να μην το νοιάζει το οικονομικό δεν θα μου φαινόταν τόσο περιέργο, εφόσον έχει βγάλει καμιά 50 εκατομμύρια μόνο την τελευταία διετία.
Στην Αλ Χιλάλ λένε πως δεν ...
από nunies4
Τρί 02 Σεπ 2025, 23:12
Jump to forum
Jump to topic

Τι να τον κάνουμε; Έτσι που τα περιγράφεις αυτό το ρόστερ δεν σώζεται με τίποτα
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Να παίρνουν χρόνο συμμετοχής οι νέοι μας. Όχι σε ακριβές μεταγραφές που αποδεικνύονται χειρότεροι, ή έστω ισότιμοι, των υποδομών μας.
από Refused1337
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:51
Jump to forum
Jump to topic

Πάντος από όλους αυτούς που έχουν γραφτεί εδώ ο Γιακουμάκης καλύτερα στατιστικά έχει.
από Dimpatra
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:02
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ είμαι ικανοποιημένος μετά από πολύ καιρό από τις φετινές μεταγραφές.
Θα ήθελα κάτι καλύτερο στον φορ αλλά μόνο αν ήταν πολύ καλύτερος από τους υπάρχοντες.
Επίσης χαίρομαι που ο Ζαφείρης θα έρθει τον Γενάρη και έτσι πήραμε και τον Ιταλό και αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια με πέντε χάφ.
Με τον ...
από NostalgosTouKagawa
Παρ 05 Σεπ 2025, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

O sadiq ειναι μεγαλη παιχτουρα μακαρι να ερθει εστω και για μια χρονια
από boogeyman77
Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε τερματοφύλακα πηραμε, ουτε δεξί ουτε αριστερο εξτρεμ πήραμε. Δεξι και αριστερο μπακ αγνωστου αξίας. Χαφ δεν πηραμε, φορ δεν πήραμε. Προπονητή δεν πήραμε. Ιδιοκτήτη δεν πήραμε. Γήπεδο δεν κάναμε. Σφίξαμε

Τερματοφυλακα έχεις τον Παβλενκα, τον Γεωργιανό και τον Τσιφτση με ποσους είσαι ...
από Magpies4
Κυρ 07 Σεπ 2025, 16:06
Jump to forum
Jump to topic

Ο οποίος ᾽᾽Μαροκινός᾽᾽ είναι Γάλλος, έχει γεννηθεί στην Γαλλία και έχει παίξει μόνο στην Γαλλία πρίν την Μπράγκα. Βασικά είναι κανονικός Γάλλος, και το λέω αυτό για το στύλ παιχνιδιού του και την ποδοσφαιρική του παιδεία. Φυσικά είναι από Μαροκινή οικογένεια, όπως και η μισή Γαλλία.

Ήδη έχει βάλει ...
από ΑποστόληςΑ
Κυρ 07 Σεπ 2025, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

Ξέροντας της λατρεία του Ιβάν να μαζέψει στον ΠΑΟΚ όσους περισσότερους παίκτες της Εθνικής ομάδας μπορεί θεωρώ βέβαιο ότι έχει κάνει κρούση για την απόκτηση του Κουρμπέλη. Ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός, ο Λουτσε (πρέπει να) είναι θετικός και απομένει να δούμε αν οικονομικά μας παίρνει το μπάσιμο.
από Disharmonic
Κυρ 07 Σεπ 2025, 16:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αν όντως το ενδιαφέρον από Αμερική είναι από Hedge fund manager, καλύτερα να μείνουμε μακριά. Μοναδικό ενδιαφέρον θα είναι τα κέρδη και δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στο μπάσκετ, εκτός και αν έχει διασυνδέσεις με το NBA. Αν είναι τζογαδορικη κίνηση μήπως και μπει η ομάδα στο NBA Europe ...
από DamoN
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Α και για να είμαι ον τοπικ
Καλή επιτυχία στην rangers σήμερα αν και από Σκωτία υποστηρίζω την πρώην του αριστερού μας μπακ
Καλή επιτυχία φυσικά στην μεγάλη Αράζ πως την λένε αύριο και το άλλο χάρτινη με τους Εβραίους free Palestine και ότι θέλει ας γίνει

Αυτό που όλοι θέλετε οι ανταγωνιστές ...
από gpap5
Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Δεν σου είπε κανένας να βγεις στον Λευκό Πύργο να πανηγυρίσεις το κύπελο των γαύρων, ούτε να ανοίξεις σαμπάνιες αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην χαρείς με την νίκη του εχθρού σου όταν αυτή σε ωφελεί...

καμία νίκη του γαύρου, είτε σε Ελλάδα, ειτε σε Ευρώπη, με αντίπαλο μη αθηναίζο, δεν μπορεί ...
από PAOKpanta
Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

Ευχομαι ολοψυχα ατιμωτικους αποκλεισμους σε ζελε και χαρτι.

Ο ΠΑΟΚ ποτε δεν ευνοηθηκε από την "καλη" βαθμολογια της χωρας (μια φορα μονο σε περιοδο που ειχαμε αχρηστους χειριστες μηχανηματος φαξ)
από ΑποστόληςΑ
Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθ. Κυριακή 31/8, 21:00, Novasports Prime

Κάποιοι ελπίζαμε ότι φέτος ο Σόλα θα έδειχνε κάτι καλό...
από wickerman
Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Και το είχα ανοίξει εγώ. Με τη ψυχή στο στόμα, αλλά, το αποτέλεσμα μετράει!!!! Συνεχίζουμε.