Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. 27/9 19:00 Novasports 1
Re: Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. 27/9 19:00 Novasports 1
Εκει που εβλεπα τον αγωνα χθες στην διπλνη τηλεοραση ειχε την καβαλα και μπορω να σου πω οτι πολλες φορες κολλησα να κοιταω το ποσο ωραια αναπτυσοταν η ομαδα και τι ευκαιριες εκανε...
Τωρα για τον Λινο που λες, αν δεν κανει ουτε για χαφ τοτε το παιδι ας σταματησει καλυτερα το ποδοσφαιρο γιατι ουτε μπακ κανει... Δεν ξερω,φετος παμε απο το κακο στο χειροτερο αλλα δεν μπορω να αποκλεισω το γεγονος οτι λειπουν τοσοι βασικοι παικτες...
Δηλαδη κραζουμε μια ομαδα που ειναι απο θεματος ροστερ αυτη τη στιγμη κουτσουρεμενη και με πεσμενο ηθικο..
Θελω ομως και να σταθω σε 2 πραγματα :
1) http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... n&ID=31873 Δειτε τι πεναλντυ κερδιζει ο Εργοτελης...
2) http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... n&ID=31886 Ειναι το γκολ του Τσεζαρεκ με αντιπαλο τον ΛΕβαδειακο αυτην την αγωνιστικη... Τον παικτη αυτον τον παρακολουθω εδω και πολυ καιρο και εχω παθει πλακα με το ποση ευκολια τελειωνει τις φασεις του... Ειναι και μικρος νομιζω σχετικα... Θα σας χαλαγε ενας τετοιος παικτης??
Τα δικα μας φορ οσες φορες εχει τυχει σε παρομοιες φασεις Η θα εκβιασουν το πεναλντυ Η θα κρατησουν την μπαλλα μεχρι να την χασουν..
Τωρα για τον Λινο που λες, αν δεν κανει ουτε για χαφ τοτε το παιδι ας σταματησει καλυτερα το ποδοσφαιρο γιατι ουτε μπακ κανει... Δεν ξερω,φετος παμε απο το κακο στο χειροτερο αλλα δεν μπορω να αποκλεισω το γεγονος οτι λειπουν τοσοι βασικοι παικτες...
Δηλαδη κραζουμε μια ομαδα που ειναι απο θεματος ροστερ αυτη τη στιγμη κουτσουρεμενη και με πεσμενο ηθικο..
Θελω ομως και να σταθω σε 2 πραγματα :
1) http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... n&ID=31873 Δειτε τι πεναλντυ κερδιζει ο Εργοτελης...
2) http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... n&ID=31886 Ειναι το γκολ του Τσεζαρεκ με αντιπαλο τον ΛΕβαδειακο αυτην την αγωνιστικη... Τον παικτη αυτον τον παρακολουθω εδω και πολυ καιρο και εχω παθει πλακα με το ποση ευκολια τελειωνει τις φασεις του... Ειναι και μικρος νομιζω σχετικα... Θα σας χαλαγε ενας τετοιος παικτης??
Τα δικα μας φορ οσες φορες εχει τυχει σε παρομοιες φασεις Η θα εκβιασουν το πεναλντυ Η θα κρατησουν την μπαλλα μεχρι να την χασουν..
- Maximus
+1ΑποστόληςΑ έγραψε:Για όσους ρώτησαν έχω να πω πως οι οπαδοί μας ήταν για μια ακόμη φορά συγκινητικοί. Ολο το πέταλο δικό μας και υπήρχαν και όρθιοι! Κρίμα που η ομάδα έκανε ό,τι μπορούσε για να μας αποτρέψει από συνθήματα και εθουσιασμό!
Τι ενθουσιασμό να έχεις όταν επισκέπτεσαι γηροκομείο;
Ετσι ειμασταν πριν τον αγωνα -------->

Ετσι κατα το 45ο λεπτο -------------->

Ετσι κατα το 75ο --------------------->

Ετσι στο τελος του αγωνα ------------>

- the_Briton
H ομαδα μας , απο τα φιλικα ακομα.. που καναμε στην προετοιμασια λογω τον πολλων τραυματισμων δεν εχει καταφερει να βρει εναν σταθερο κορμο... με οσους τραυματισμους δεν γινεται να υπαρξει αγωνιστικο δεσιμο... γιαυτο ο Παοκ καταφερνει να κυριαρχισει στον αγωνιστικο χωρο για μερικα λεπτα χωρις ομως να εχει διαρκεια..
εγω προσωπικα δεν ανχωνομαι... ουτε απο την βαθμολογικη θεση της ομαδας... γιατι και ο νιωνιος αλλα και ο ατρομιτος εδειξαν καλα στοιχεια ως ομαδες και σιγουρα δεν ειναι για της τελευταιες θεσης της βαθμολογιας..
τωρα ερχεται το ματς με τον ηρακλη ... εχουμε επιστροφες.. χαιρομαι που ο Κοντρερας ειναι ετοιμος
αλλα πιστευω οτι τον ολοκληρωτικο παοκ θα τον δουμε στις 18-19 οκτ. μετα την διακοπη λογο εθνικης!!!
και ειμαι σιγουρος οτι μερικοι θα αρχισουν τις κολοτουμπες
χαχα πολυ καλο ποστ μαξιμε
εγω προσωπικα δεν ανχωνομαι... ουτε απο την βαθμολογικη θεση της ομαδας... γιατι και ο νιωνιος αλλα και ο ατρομιτος εδειξαν καλα στοιχεια ως ομαδες και σιγουρα δεν ειναι για της τελευταιες θεσης της βαθμολογιας..
τωρα ερχεται το ματς με τον ηρακλη ... εχουμε επιστροφες.. χαιρομαι που ο Κοντρερας ειναι ετοιμος
αλλα πιστευω οτι τον ολοκληρωτικο παοκ θα τον δουμε στις 18-19 οκτ. μετα την διακοπη λογο εθνικης!!!
και ειμαι σιγουρος οτι μερικοι θα αρχισουν τις κολοτουμπες
χαχα πολυ καλο ποστ μαξιμε
- ΑποστόληςΑ
Παλικάρι μου μπρίτον (Βρεττανέ) δεν είναι σωστό να χαρακτηρίζουμε καλές ομάδες τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο επειδή δεν μπορέσαμε να τους κερδίσουμε. Τέρμα οι διακιολογίες, γιατί με τις δικαιολογίες ΠΟΤΕ δεν θα δούμε τις αδυναμίες μας και ΠΟΤΕ δεν θα τις διορθώσουμε.
Ο Αστέρας πέρασε αέρα από τη Ν. Σμύρνη. Για πλάκα. Με τη μπάλα που παίζουμε αυτή τη στιγμή ούτε τον Πιερικό μπορούμε να κερδίσουμε (στην Κατερίνη).
Ο προπονητής ζήτησε πίστωση χρόνου. Εγώ θα ζητήσω απο τον προπονητή να τους μάθει πώς να παίζουν ομαδικά, πως να βρίσκονται με ευκολία.
Πρέπει επιτέλους η ομάδα (που είναι απίστευτα στατική) να αποκτήσει κίνηση, οι παίκτες να κινούνται σε συγκεκριμένες (προκαθορισμένες) γραμμές ώστε οι συμπαίκτες τους να μπορούν να τους βρουν με κλειστά μάτια, να μάθουν αυτοματισμούς και τα ένα - δύο, ώστε να μπορούν να διασπούν την αντίπαλη άμυνα.
Ο Αστέρας πέρασε αέρα από τη Ν. Σμύρνη. Για πλάκα. Με τη μπάλα που παίζουμε αυτή τη στιγμή ούτε τον Πιερικό μπορούμε να κερδίσουμε (στην Κατερίνη).
Ο προπονητής ζήτησε πίστωση χρόνου. Εγώ θα ζητήσω απο τον προπονητή να τους μάθει πώς να παίζουν ομαδικά, πως να βρίσκονται με ευκολία.
Πρέπει επιτέλους η ομάδα (που είναι απίστευτα στατική) να αποκτήσει κίνηση, οι παίκτες να κινούνται σε συγκεκριμένες (προκαθορισμένες) γραμμές ώστε οι συμπαίκτες τους να μπορούν να τους βρουν με κλειστά μάτια, να μάθουν αυτοματισμούς και τα ένα - δύο, ώστε να μπορούν να διασπούν την αντίπαλη άμυνα.
Τραγικός ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα.
Χειρότερα δεν γίνεται.
Προκλητική η αδιαφορία των παιχτών σε σημείο να σκέφτεται κανείς αν το κάνουν επίτηδες.
Μόνο ποδόσφαιρο δεν ήταν αυτό που είδαμε.
Μπορεί κανείς άνετα να το χαρακτηρίσει σαν παιχνίδι βγαλμένο απο άλλες δεκαετίες.
Ο μόνος που παραδόξως το πάλεψε ήταν ο Κονσεισάο και κανένας άλλος.
Όλοι οι άλλοι χαμένοι να γυρνάνε την μπάλα γύρω γύρω.
Μέχρι και γύρισμα στον τερμετοφύλακα είδαμε σε στιγμές που θα έπρεπε να πιέζουμε ακόμα και καθυστερήσεις.
Στο Α μέρος κάτι κάνανε στο Β μέρος ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
Η κάμερα δεν βοήθησε για να βγάλουμε συμπεράσματα για το οφσάιτ.
Ώρες για αποφάσεις όσο είναι νωρίς.
Κατά σειρά οι ευθύνες στην ομάδα.
1.Ζαγοράκης
2.Βρύζας
3.Σάντος
4.Παίχτες
Υ.Γ Οι τραυματισμοί συνεχίζονται και σε αυτό φέρουν ευθύνες οι υπεύθυνοι της Σούπερ Λίγκ.
Χειρότερα δεν γίνεται.
Προκλητική η αδιαφορία των παιχτών σε σημείο να σκέφτεται κανείς αν το κάνουν επίτηδες.
Μπορεί κανείς άνετα να το χαρακτηρίσει σαν παιχνίδι βγαλμένο απο άλλες δεκαετίες.
Μέχρι και γύρισμα στον τερμετοφύλακα είδαμε σε στιγμές που θα έπρεπε να πιέζουμε ακόμα και καθυστερήσεις.
1.Ζαγοράκης
2.Βρύζας
3.Σάντος
4.Παίχτες
Υ.Γ Οι τραυματισμοί συνεχίζονται και σε αυτό φέρουν ευθύνες οι υπεύθυνοι της Σούπερ Λίγκ.
Ας πω και εγώ τη γνώμη-μαλα@@ μου για τον αγώνα όχι επειδή θα πω κάτι σπουδαίο απλά βαριέμαι στη δουλειά και θέλω να τα πω να ηρεμίσω!
Στα θετικά τα αγωνιστικά λεπτά που πήρε ο Contreras η επιστροφή του οποίου είναι το καλύτερο νέο για την ομάδα. Τα υπόλοιπα λιγοστά η καλή εμφάνιση του Sergio & η πολύ καλή παρουσία και το πάθος του Pablo καλός και ο Vierinia αλλά όπως όλοι είδαμε δεν είναι φορ.
Στα αρνητικά πρώτος και με διαφορά ο «επιτελικός σίφουνας» που δεν μπορεί να παίξει φορ λες και μπορεί αλλού ο «πάω αργά γιατί βιάζομαι» Ivic, αν θες μόνος σου 10 control μετά από 10 χρόνια καριέρας ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής "κλάφτα Χαράλαμπε" που έλεγε η γιαγιά μου. Ο Νικολάκης που δυστυχώς παίρνει τις ευκαιρίες και της πετάει καταβάλλοντας φιλότιμες προσπάθειες να αποβληθεί σε κάθε ματς και η αδιαφορία που έχει όλη η ομάδα και αυτό είναι που εμένα μου καίει το μυαλό και πέρσι χάλια μπάλα παίζαμε αλλά το μάτι τους γυάλιζε μέσα στο γήπεδο ακόμα και στο 90+ και πιστεύανε ότι θα το καρφώσουν πράγμα που το κάνανε σε πολλά παιχνίδια.
Στους αστάθμητους παράγοντες η έλλειψη επιθετικού περιοχής που ακόμα και οι τυφλοί μπορούσαν να δουν και το μόνιμο ντεφορμάρισμα πρώτα του Sorlen, μετά του Lino που ακόμα και μπροστά χωρίς να έχει το μυαλό του στην άμυνα δεν μπόρεσε να κάνει κάτι θετικό, για τα οποία και δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Santos.
Ο Santos που έκανε πολύ λάθος αλλαγές γιατί δεν μπορείς να θέλεις να πάρει ματς στα τελευταία λεπτά και να περνάς τον Ivic και γενικά κάνει πάντα τις ίδιες κινήσεις και είμαστε πολύ προβλέψιμοι σαν ομάδα χωρίς φαντασία και αυτοματισμούς ακόμα και μετά από 3 χρόνια. Στη τελική ας έβαζε τον Veron που ίσως και να έβγαζε καμιά μπαλιά, όχι ότι είμαι και σίγουρος γι’ αυτό αλλά πιο πολλές πιθανότητες είχε από τον Ivic.
Τέλος πιστεύω ότι για το κακό ξεκίνημα φταίνε ισόποσα αδιαφορία παιχτών, λάθη στις μεταγραφές, λάθη Santos και ο γρήγορος και άτυχος αποκλεισμός από την Ευρώπη. Σαν λύση δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από την απομάκρυνση του αγαπητού σε εμένα Santos, πάντα ήμουν υπέρ του να τον στηρίξουμε γιατί οι αλλαγές που κάναμε τόσα χρόνια δεν βγάλαν πουθενά και είναι ένας σοβαρός και καλός προπονητής αλλά τώρα το πρόβλημα είναι στην ψυχολογία γιατί όλα τα άλλα προβλήματα που έχουμε δεν είναι ικανά να μας κάνουν να χάνουμε από τους ατρόμητους, δεν είμαστε τόσο κακή ομάδα απλά έχουμε την χειρότερη ψυχολογία και αφού ο Santos δεν δείχνει να μπορεί να την αλλάξει ούτε με τη βοήθεια του Σκύλου τότε πρέπει να φύγει πριν είναι πολύ αργά.
Το πρωτάθλημα δεν τέλειωσε και μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα αλλά και πολύ χειρότερα, για μένα τώρα το μεγάλο στοίχημα είναι να ξαναβγούμε Ευρώπη αυτός είναι ο στόχος - αυτοσκοπός που δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα μόνο έτσι ανεβαίνουμε και θεωρώ ότι αν αλλάξει το κλήμα και κάνουμε καμιά νίκη θα πάμε καλά γιατί δεν είμαστε τόσο χάλια.
Στα θετικά τα αγωνιστικά λεπτά που πήρε ο Contreras η επιστροφή του οποίου είναι το καλύτερο νέο για την ομάδα. Τα υπόλοιπα λιγοστά η καλή εμφάνιση του Sergio & η πολύ καλή παρουσία και το πάθος του Pablo καλός και ο Vierinia αλλά όπως όλοι είδαμε δεν είναι φορ.
Στα αρνητικά πρώτος και με διαφορά ο «επιτελικός σίφουνας» που δεν μπορεί να παίξει φορ λες και μπορεί αλλού ο «πάω αργά γιατί βιάζομαι» Ivic, αν θες μόνος σου 10 control μετά από 10 χρόνια καριέρας ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής "κλάφτα Χαράλαμπε" που έλεγε η γιαγιά μου. Ο Νικολάκης που δυστυχώς παίρνει τις ευκαιρίες και της πετάει καταβάλλοντας φιλότιμες προσπάθειες να αποβληθεί σε κάθε ματς και η αδιαφορία που έχει όλη η ομάδα και αυτό είναι που εμένα μου καίει το μυαλό και πέρσι χάλια μπάλα παίζαμε αλλά το μάτι τους γυάλιζε μέσα στο γήπεδο ακόμα και στο 90+ και πιστεύανε ότι θα το καρφώσουν πράγμα που το κάνανε σε πολλά παιχνίδια.
Στους αστάθμητους παράγοντες η έλλειψη επιθετικού περιοχής που ακόμα και οι τυφλοί μπορούσαν να δουν και το μόνιμο ντεφορμάρισμα πρώτα του Sorlen, μετά του Lino που ακόμα και μπροστά χωρίς να έχει το μυαλό του στην άμυνα δεν μπόρεσε να κάνει κάτι θετικό, για τα οποία και δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Santos.
Ο Santos που έκανε πολύ λάθος αλλαγές γιατί δεν μπορείς να θέλεις να πάρει ματς στα τελευταία λεπτά και να περνάς τον Ivic και γενικά κάνει πάντα τις ίδιες κινήσεις και είμαστε πολύ προβλέψιμοι σαν ομάδα χωρίς φαντασία και αυτοματισμούς ακόμα και μετά από 3 χρόνια. Στη τελική ας έβαζε τον Veron που ίσως και να έβγαζε καμιά μπαλιά, όχι ότι είμαι και σίγουρος γι’ αυτό αλλά πιο πολλές πιθανότητες είχε από τον Ivic.
Τέλος πιστεύω ότι για το κακό ξεκίνημα φταίνε ισόποσα αδιαφορία παιχτών, λάθη στις μεταγραφές, λάθη Santos και ο γρήγορος και άτυχος αποκλεισμός από την Ευρώπη. Σαν λύση δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από την απομάκρυνση του αγαπητού σε εμένα Santos, πάντα ήμουν υπέρ του να τον στηρίξουμε γιατί οι αλλαγές που κάναμε τόσα χρόνια δεν βγάλαν πουθενά και είναι ένας σοβαρός και καλός προπονητής αλλά τώρα το πρόβλημα είναι στην ψυχολογία γιατί όλα τα άλλα προβλήματα που έχουμε δεν είναι ικανά να μας κάνουν να χάνουμε από τους ατρόμητους, δεν είμαστε τόσο κακή ομάδα απλά έχουμε την χειρότερη ψυχολογία και αφού ο Santos δεν δείχνει να μπορεί να την αλλάξει ούτε με τη βοήθεια του Σκύλου τότε πρέπει να φύγει πριν είναι πολύ αργά.
Το πρωτάθλημα δεν τέλειωσε και μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα αλλά και πολύ χειρότερα, για μένα τώρα το μεγάλο στοίχημα είναι να ξαναβγούμε Ευρώπη αυτός είναι ο στόχος - αυτοσκοπός που δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα μόνο έτσι ανεβαίνουμε και θεωρώ ότι αν αλλάξει το κλήμα και κάνουμε καμιά νίκη θα πάμε καλά γιατί δεν είμαστε τόσο χάλια.
arisk έγραψε:Τι κολπάκι είναι αυτό ρε φίλε και μάλιστα με πολλά ερωτηματικά (???????)... ?? Πιστεύεις ότι εγώ θα φάω πρόλογο απο κανέναν και θα φοβηθώ μην πω κάτι κακό για τον Ζαγοράκη και με κάνουν ντα...?? Έχω δείξει κάτι τέτοιο όσο καιρό γράφω εδώ...?? Η άποψή μου για τον Ζαγοράκη είναι γνωστή, την έχω εκφράσει 1000 φορές, επίσης το έκανα και σήμερα... Αν θέλεις πήγαινε στο topic του Ζαγοράκη για να την διαβάσεις... Είναι εκεί...D.A.A.T. έγραψε:ΥΣΤ Αρη λες καθαρα δηλαδη οτι ο Ζαγορ για το θεμα Μουν- Αναστασακου λεει ψεμματα??????γιατι ρωτηθηκε και απαντησε ξεκαθαρα![]()
Εν τω προκειμένω, τώρα τί σχέση έχουν οι δηλώσεις του Ζαγοράκη με τον αν χρειαζόμασταν 3 ή 4 επιθετικούς (αυτό το θέμα συζητούσαμε αν το πρόσεξες) και αν θέλαμε ή όχι τον Κλέιτον...??
Ο Ζαγοράκης είπε ότι θέλαμε τον Μούν και τον πήραμε! Και ότι δεν είχαν σχέση τα θέματα Αναστασάκου-Μούν! Που κολλάει ο Κλέιτον εδώ? Εγώ είπα ότι θέλαμε τον Κλέιτον και δεν μας τον έδωσαν και μετά ζητήσαμε τον Μούν και μας τον έδωσαν! Πού είναι το περίεργο σε αυτό...??
Και αφού ανέτρεξες στις δηλώσεις Ζαγοράκη, ξαναδιάβασέ τες και πές μου τι απάντησε στην ερώτηση αν ενδιαφερθήκαμε για τον Κλέιτον...!! Να σου θυμίσω εγώ αν βαριέσαι να ψάχνεις βραδιάτικα... Αν και σε αντίστοιχες ερωτήσεις απάντησε (πχ στην ερώτηση αν ενδιαφερθήκαμε για τον Σεϊταρίδη, απάντησε πως όχι), στην ερώτηση περι Κλέιτον, απάντησε στο άλλο σκέλος της ερώτησης και για τον Κλέιτον δεν είπε λέξη...
Όσο για το θέμα Αναστασάκου, είχες γράψει επανελλειμένα ότι η διοίκηση θέλει να διώξει τον Αναστασάκο... Εκ των πραγμάτων αποδείχτηκε ότι δεν ήταν έτσι... Ο Ζαγοράκης δήλωσε ξεκάθαρα (το ίδιο δήλωσε και ο Αναστασάκος) ότι ήθελαν τον παίκτη στην ομάδα και δεν είχαν σκοπό να τον αφήσουν να φύγει, αλλά τους παρακάλεσε ο ίδιος επανελλειμένα να τον αφήσουν να πάει κάπου που θα παίζει περισσότερο, οπότε κατα δήλωση Ζαγοράκη μιάς και ο παίκτης ήθελε να φύγει, μιάς και ήταν καλό παιδί και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, μιας και αποκλειστήκαμε απο την Ευρώπη και τα μάτς θα ήταν λιγότερα, μιάς και ήρθε η πρόταση απο τον ατρόμητο, αποφάσισαν τελευταία μέρα των μεταγραφών να αποδεχτούν το αίτημά του και να τον αφήσουν να πάει στον Ατρόμητο...
Να σου ανταποδώσω λοιπόν την ερώτησή σου να μου πείς αν σου αρέσει το στυλάκι αυτό...
DAAT λες καθαρα δηλαδη οτι ο Ζαγορ για το θεμα Αναστασακου λεει ψεμματα??????![]()
Υ.Γ. Και για του λόγου το αληθές, το απόσπασμα απο τις απαντήσεις του προέδρου...
Ερώτηση:
Δεν είναι απαξιωτικό να έρχεται στην ομάδα ποδοσφαιριστής που δεν είναι στα πλάνα συγκεκριμένης ομάδας, όπως ο Moon; Γιατί δεν πήραμε τον Cleyton αντί για τον Moon;
Απάντηση:
Ο Moon ήταν ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε μετά από συνεχείς τραυματισμούς, όταν πια δεν είχαμε λύση στη θέση του. Είχαμε ανάγκη να πάρουμε έναν δεξιό οπισθοφύλακα. Μας φάνηκε εξαιρετική λύση και τον αποκτήσαμε. Όλα όσα λέγονται για σχέση με τον Παναθηναϊκό λόγω του δανεισμού δεν έχουν καμία απολύτως βάση. Ο Παναθηναϊκός έκρινε ότι δεν χρειάζεται τον ποδοσφαιριστή, εμείς κρίνουμε ότι έχει τα στοιχεία να μας βοηθήσει. Τόσο απλά. Η ρήτρα που μπήκε είναι πραγματικά μεγάλη, δείγμα και της αξίας του ποδοσφαιριστή. Μας δίνει ωστόσο το δικαίωμα να έχουμε τον τελευταίο λόγο στην απόκτηση του.
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode= ... =14ECT1GSD
Ποιο κολπακι φιλε??Αναφερεις κατι που εγω δεν ξερω και το ξαναρωταω για να καταλαβω αν εισαι απολυτα σιγουρος σε αυτο που λες..Γιατι ο Ζαγορακης πριν 1 βδομαδα ειπε ξεκαθαρα οτι δεν υπαρχει τετοιο θεμα(στην απαντηση του ειναι ξεκαθαρο)..Οταν βγαινει ο Ζαγορακης και λεει κατι διαφορετικο απο εμενα στις αποφασεις του νομιζεις οτι εγω θα επιμεινω.??.Φυσικα και λεει αληθεια στο θεμα Αναστασακου..Αφου αυτος αποφασιζει ,ξερει καλυτερα γιατι το αποφασιζει απο το οποιονδηποτε αλλον..Εσυ επιμενεις οτι το θεμα Αναστασακου -Μαρινου-Μουν ειναι αλλαξοκωλια ακομα και τωρα και αυτο μου εκανε εντυπωση
Ουτε στυλακι ,ουτε τιποτα..Απλα εκανα μια ερωτηση..Μην παρεξηγεις ενα γραπτο γιατι δεν καταλαβαινεις ευκολα το υφος.Τα ?????? ηταν λογω εκπληξης και αποριας..
Παντως αυτο το εγω δε τρωω προλογο σορρυ φιλε αλλα ειναι απιστευτος παπας.Προλογο απο που??????Απο τα φορουμ ή ντα απο τα φορου????Τι χαζα ειναι αυτα???Βλεπεις να νοιωθει κανενας απειλημμενος?????Ή νομιζεις πως καποιος εδω μεσα ειναι στημμενος ????αυτα δεν υπαρχουν..Τα μονα υποχειρια ειναι οι δημοσιογραφοι..
Δηλαδη βλεπεις πως υπαρχει ντα σε οποιον κανει κριτικη ή η κριτικη ειναι λιγη???Γιατι εγω βλεπω μονιμη κριτικη και μια ταση τον τελευταιο καιρο αυτων που κανουν κριτικη να θελουν να την επιβαλουν και σαν σωστη αποψη στα παντα..
Δηλαδη βλεπεις πως υπαρχει ντα σε οποιον κανει κριτικη ή η κριτικη ειναι λιγη???Γιατι εγω βλεπω μονιμη κριτικη και μια ταση τον τελευταιο καιρο αυτων που κανουν κριτικη να θελουν να την επιβαλουν και σαν σωστη αποψη στα παντα..
εδω ο ΠΑΟΚ χανεται....και μεις το χαβα μας....αλλοι με το σαντος, αλλοι με το ζαγορακη αλλοι με το γκαρσια αλλοι με το γκαγκατση αλλοι με το κυρκο αλλοι με το γιγη αλλοι με τον αραμπατζη αλλοι με το γκαρσια αλλοι με τον τσιριλο αλλοι με το μουσλι αλλοι με τον ιβιτς, τον κονσεισαο.......
ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα..........
σε ολους μας
ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα..........

Συμφωνω και κυριως με τον καταμερισμο των ευθυνων.Αν και ειναι πολυ πιο συνθετο απο τα ονοματα που παραθετεις.Και θα εβαζα και 5ο στο παιχνιδι: τον κοσμο.gash04 έγραψε:Τραγικός ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα.
Χειρότερα δεν γίνεται.
1.Ζαγοράκης
2.Βρύζας
3.Σάντος
4.Παίχτες
Σχόλιο για χθες: Τουλάχιστον κάναμε καλή κερκίδα.
ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ.
Τι να πει κανείς... Χάλια παίξαμε..... όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους.
-
eorptol έγραψε:ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΣΥΚΩ ΦΥΓΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙGREATANASTASIOS έγραψε:Τι να πουμε μια απο τα ιδια απλα λεω η η ψυχολογια του looser δεν ταιριαζει στην ομαδα μας αλλιως θα γινομασταν ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ ξυπνα ΖΑΓΟΡΑΚΗ γιατι κοιμασαι και ονειρευεσαι θαλλασες και λιβαδια γιατι το ηφαιστειο ειναι ετοιμο να εκραγει και αμα ξυπνησει κανεις δεν ξερει στο διαβα του ποιον θα παρει.ΠΑΟΚΑΡΑ πανω απο ολα οτι και να γινει ΠΑΟΚΑΡΑ και μονο ΠΑΟΚ.
ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΣ......ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΣΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ
ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΓΟΥΜΕΝΟΠΑΓΩΝΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ......![]()
![]()
![]()
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Ετσι ακριβως... Ρε εχω ακουσει και καλα Παοκια να λενε οτι λεει ψεματα ο προεδρος γατι δεν παιζει μπαλαρα η ομαδα... οτι δεν ειναι ετοιμο το προπονητικο κεντρο λες και οι αλλοι προεδροι μας ειχαν συνηθισει σε μεγαλεια!!!... λες και δεν ετρωγα φαπες τα προηγουμενα χρονια (αγωνιστικες) και τωρα χαλιεμαι!!!
ΡΕ, ας επιστρεψουν ολοι ας χανουμε βαθμους και πρωτος ο Τεο θα τον σουταρει. Γ@μω την τρελα μου λες και ο τεο με τον βρυζα λιγοτερη μπαλα ξερουν.
Ρε μονο για γουμενο και προλογο ειμαστε και χαρες πυροτεχνηματα... δεν κοιταμε να ξεχρεωσουμε και να κανουμε υπομονη... Αυτος εχουμε τι να κανουμε δηλαδη? Να τον φτασουμε στο αμην τον Τεο? Θα διωξει τον προπονητη οταν νομιζει αυτος. Τα φυγε και η γκρινια φτανει ρεεεεεεεε
moican4 έγραψε:απο κερκιδα αλλο τιποτα...δεν υπαρχουν λογια
http://www.youtube.com/watch?v=6SKgn1_Y ... r_embedded
ποσους αναγνωρίζω σε αυτο το βίντεο!
και ορισμένες θρυλικές μορφές...

Οντως αυτο γ@ματο ήταν.το καναμε 3 φορες θυμαμαι.
Εδω τραβαγανε απο τις πολυκατοικιες βιντεο...
Μη σου πω και αυτος στη σκεπη με τη σημαια..!

χαχαχαχα τι ητανε τουτος ρεεεε!