Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
εγώ δε θέλω να έρθει ο βιερίνια
ας έρθει του χρόνου τζάμπα, να κάνει 2 χρονιές, να κλείσει την καριέρα του
στα εξτρεμ έχουμε πολύ κόσμο.. επίσης βλέπω ότι ο λημνιός δεν παίρνει χρόνο στα φιλικά..
ας έρθει του χρόνου τζάμπα, να κάνει 2 χρονιές, να κλείσει την καριέρα του
στα εξτρεμ έχουμε πολύ κόσμο.. επίσης βλέπω ότι ο λημνιός δεν παίρνει χρόνο στα φιλικά..
Και εγω νομιζω όλα τα λεφτα πρεπει να πεσουν στα χαφ. Κανενας απο τους υπάρχοντες δεν κανει την διαφορα ολοι ειναι μέτριοι προς καλη.
- pagotatzis
Neved SuboticΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Πολύ κοντά σε συμφωνία με αριστοπόδαρο στόπερ εγνωσμένης αξίας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ...! Η συμφωνία φέρεται να πήρε σάρκα και οστά σε ένα απ' τα ταξίδια του Ιουνίου που έκανε ο Μίχελ...
Οπωσδήποτε ενα χαφ στο κέντρο, αν θες να παιξεις 4-4-2. Δεν βγαίνει με αυτούς που έχουμε ήδη
- anekfrastos
Μαθητής ήμουν το καλοκαίρι που οι Αντωνας και Βολτεζος εντυπωσιαζαν στα πρώτα φιλικά...SplashBro22 έγραψε:Δημητρίου και Λεβέκ (με ένα ματς καταλαβαίνεις ότι είναι καλύτερος από τον Λέοβατς) καταπληκτικοί σήμερα. Ελπίζω να ξεπεράσουν Πούγγουρα-Λέοβατς αντίστοιχα στην ιεραρχία της ομάδας.
- anekfrastos
AgreeTupac έγραψε:Και εγω νομιζω όλα τα λεφτα πρεπει να πεσουν στα χαφ. Κανενας απο τους υπάρχοντες δεν κανει την διαφορα ολοι ειναι μέτριοι προς καλη.
- PaokPatraG4
Ενας συμφορουμιτης ειχε ποσταρει αυτο το παληκαρι για χαφ πριν καιρο...Δεν το θυμαμαι εαν ειχε παιξει στα μεταξυ μας παιχνιδια αλλα στα βιντεο του θυμιζει πολυ Γκαρσιοειδες στο πιο ταχυτατο...Δεν ξερω βεβαια εαν πιανει και θεση ξενου αλλα ο τυπος φαινεται παιχταρας...
https://www.transfermarkt.com/richard/p ... ler/144781
https://www.transfermarkt.com/richard/p ... ler/144781
- paokovios1974
- PaokPatraG4
Τι εγινε πεφτουμε κατηγορια;;;;!!!!paokovios1974 έγραψε:Οποιος και να ερθει ελπιδα δεν υπαρχει για φετος.

- paokovios1974
Με την διαφορά ότι ο Λεβέκ έπαιξε στην Ligue1 ενώ ο Βολτέζος στα δεύτερα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης...anekfrastos έγραψε:Μαθητής ήμουν το καλοκαίρι που οι Αντωνας και Βολτεζος εντυπωσιαζαν στα πρώτα φιλικά...SplashBro22 έγραψε:Δημητρίου και Λεβέκ (με ένα ματς καταλαβαίνεις ότι είναι καλύτερος από τον Λέοβατς) καταπληκτικοί σήμερα. Ελπίζω να ξεπεράσουν Πούγγουρα-Λέοβατς αντίστοιχα στην ιεραρχία της ομάδας.
Του χρόνου;paokovios1974 έγραψε:Οποιος και να ερθει ελπιδα δεν υπαρχει για φετος.

Εντάξει ρε παιδιά, είπαμε, αντιτουριστικός ο Λέοβατς αλλά ότι είναι καλύτερος ο Λεβέκ επειδή έκανε δυο ανεβάσματα κι ένα σουτ σ ένα φιλικό είναι ο ορισμός της υπερβολής. Καθίστε πρώτα πρώτα να δούμε αν θα μπορεί να παίζει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, γιατί το ιατρικό του ιστορικό λέει άλλα.
- anekfrastos
Ε τηρουμένων των αναλογιών πάντα...Magpies4 έγραψε:Με την διαφορά ότι ο Λεβέκ έπαιξε στην Ligue1 ενώ ο Βολτέζος στα δεύτερα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης...anekfrastos έγραψε:Μαθητής ήμουν το καλοκαίρι που οι Αντωνας και Βολτεζος εντυπωσιαζαν στα πρώτα φιλικά...SplashBro22 έγραψε:Δημητρίου και Λεβέκ (με ένα ματς καταλαβαίνεις ότι είναι καλύτερος από τον Λέοβατς) καταπληκτικοί σήμερα. Ελπίζω να ξεπεράσουν Πούγγουρα-Λέοβατς αντίστοιχα στην ιεραρχία της ομάδας.
Τη χρονιά εκείνη είχαμε (Κώστα) Ηλιαδη (του Ηρακλή), Παναγιωτίδη , Τσαουσιλα κλπ Δεν είχαμε ομάδα με βλέψεις για CL και τίτλους