Igor Tudor
- Duke_Rolson
Re: Igor Tudor
Μετά το σημερινό, νομίζω ότι δεν... Άπειρος.. Όχι από συστήματα.. Από διαχείρηση και επιβολή..
Μάλλον την ψιλιάστηκε ή έμαθε ότι φεύγει...
Μάλλον την ψιλιάστηκε ή έμαθε ότι φεύγει...
Δεν θα ασχοληθεί πολυ.MANIAKOS έγραψε:Οι δηλώσεις οταν φυγει θα χουν τρομερό ενδιαφερον
- Μπαρκαρούτσος
Είναι εντελώς γελοίο αυτό που λεςche4 έγραψε:
γεο κανε το μοντ και σταματα να σχολιαζεις ... ξερουμε οτι δεν εισαι ασχετος για να καταλαβεις οτι ο σεντερ φορ οποιος και να ναι θελει ρυθμο και αγωνες
ελεος για να καλυψεις τον ανυπαρκτο ιτ θα μας βγαλεις σκαρτο τον μπερμπα η την ατυχια
αληθεια στο λεω κοψτε το ολοι οι μοντς καταλαβαινουμε ολοι μα ολοι ... συντονιστε απλα και μην καντε σχολια με γραμμη θα σιχαθει ο κοσμος το φορουμ και ξερεις ποσο το αγαπαω το γμημενο το φορουμ
καληνυχτα για σημερα σβησε το σχολιο αν θες μπαναρε με αλλα ξερεις οτι τα λεω για καλο
Εκτός και αν ο odi δεν μπήκε στην...ομαδική κλήση και την "είπε" στον kgeo..?
Το ότι είμαι μοντ σημαίνει δε θα σχολιάζω; Από που και ως που δε θα μπορώ να πω την οποία γνώμη μου;
Σχόλια απλά για δημιουργία εντυπώσεων, λέω εγώ..
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Φιλε Ιγκορ, με το συμπάθειο αλλα διαφωνω.
Δεν μπορείς να λες οτι Μακ, Κλαους, Μπερμπάτοφ δεν εχουν την ίδια ποιότητα με Αναστασιάδη, Βάλλιος και Τσαμπούρη.
Αν χρειάζεσαι περισσότερη ατομική ποιότητα για να κάνεις γκολ στην Καλλονή, φύγε και ασε να κάνω εγώ τον προπονητή. Γιατί με Μπεϊλ και Νειμάρ και γώ την Καλλονή θα την κέρδιζα.
Συγγνώμη αλλά οταν έχεις ενα φορ που αποδεδειγμένα σε όλη την καρριέρα του κάνει ενα γκολ σε δυο προσπάθειες, παίζεις για αυτόν. Δεν μπορείς να βάζεις την ομάδα να παίζει για τον Μακ ή τον Χ και όχι για τον Μπερμπάτοφ ή τον Κλάους.
Είσαι οφ-σαϊντ.
Δεν μπορείς να λες οτι Μακ, Κλαους, Μπερμπάτοφ δεν εχουν την ίδια ποιότητα με Αναστασιάδη, Βάλλιος και Τσαμπούρη.
Αν χρειάζεσαι περισσότερη ατομική ποιότητα για να κάνεις γκολ στην Καλλονή, φύγε και ασε να κάνω εγώ τον προπονητή. Γιατί με Μπεϊλ και Νειμάρ και γώ την Καλλονή θα την κέρδιζα.
Συγγνώμη αλλά οταν έχεις ενα φορ που αποδεδειγμένα σε όλη την καρριέρα του κάνει ενα γκολ σε δυο προσπάθειες, παίζεις για αυτόν. Δεν μπορείς να βάζεις την ομάδα να παίζει για τον Μακ ή τον Χ και όχι για τον Μπερμπάτοφ ή τον Κλάους.
Είσαι οφ-σαϊντ.

Εγώ γράφω το ακριβώς αντίθετο από τον geo,παίρνω άλλη γραμμή;che4 έγραψε:K_geo έγραψε:δεν μιλαω για κλαους. μπορει να ειμαι υπερβολικος. οκ δεν διαφωνω.
αλλα εχει μαμηθει να χανει φασεις. ποιος; ο μπερμπα;
μονο στον ΠΑΟΚ αυτα ρε...
γεο κανε το μοντ και σταματα να σχολιαζεις ... ξερουμε οτι δεν εισαι ασχετος για να καταλαβεις οτι ο σεντερ φορ οποιος και να ναι θελει ρυθμο και αγωνες
ελεος για να καλυψεις τον ανυπαρκτο ιτ θα μας βγαλεις σκαρτο τον μπερμπα η την ατυχια
αληθεια στο λεω κοψτε το ολοι οι μοντς καταλαβαινουμε ολοι μα ολοι ... συντονιστε απλα και μην καντε σχολια με γραμμη θα σιχαθει ο κοσμος το φορουμ και ξερεις ποσο το αγαπαω το γμημενο το φορουμ
καληνυχτα για σημερα σβησε το σχολιο αν θες μπαναρε με αλλα ξερεις οτι τα λεω για καλο
Συν ΙΧgeorgedoulk2008 έγραψε:Φιλε Ιγκορ, με το συμπάθειο αλλα διαφωνω.
Είσαι οφ-σαϊντ.
Αν μέσα στους καλύτερους της ομάδας είναι αυτοί που έβαλες σήμερα και θα σου πω τρία ονόματα (κι ας φωνάζετε όσο θέλετε)
Είναι οι... Σκονδρας /// και να τον χαρίσεις κάπου, δεν θα τον πάρει κανένας
Βιτορ /// ο άνθρωπος ούτε για την γάμα μπενφικα δεν κάνει
Και γκολασα /// το απόλυτο μηδενικό,
Μάλλον ήρθε η ώρα να μας αφήσεις στην επόμενη γκέλα.
Γιατί κι η υπομονή έχει και όρια και εσύ αρχίζεις να ξεπερνάς όχι την υπομονή μας, αλλά την απλή ποδοσφαιρική λογική που λέει ότι τέτοιοι παίκτες, δεν παίζουν ούτε στην Κ-17 του ΠΑΟΚ.
Υγ βρε μπας και θες να φύγεις;
SM-G920F
Είναι οι... Σκονδρας /// και να τον χαρίσεις κάπου, δεν θα τον πάρει κανένας
Βιτορ /// ο άνθρωπος ούτε για την γάμα μπενφικα δεν κάνει
Και γκολασα /// το απόλυτο μηδενικό,
Μάλλον ήρθε η ώρα να μας αφήσεις στην επόμενη γκέλα.
Γιατί κι η υπομονή έχει και όρια και εσύ αρχίζεις να ξεπερνάς όχι την υπομονή μας, αλλά την απλή ποδοσφαιρική λογική που λέει ότι τέτοιοι παίκτες, δεν παίζουν ούτε στην Κ-17 του ΠΑΟΚ.
Υγ βρε μπας και θες να φύγεις;
SM-G920F
για μενα δεν υπαρχει σχεση μεταξυ Τουντορ του πρωτου τριμηνου με Τουντορ του τελευταιου διμηνου..καμια ομως..
- Μπαρκαρούτσος
Εσύ πληρώνεσαι παραπάνω γιατί είσαι πιο παλιός, έχεις αρμοδιότητα να λες άλλα.Odi έγραψε:Εγώ γράφω το ακριβώς αντίθετο από τον geo,παίρνω άλλη γραμμή;che4 έγραψε:K_geo έγραψε:δεν μιλαω για κλαους. μπορει να ειμαι υπερβολικος. οκ δεν διαφωνω.
αλλα εχει μαμηθει να χανει φασεις. ποιος; ο μπερμπα;
μονο στον ΠΑΟΚ αυτα ρε...
Μετά το τέλος του αγώνα στη Μυτιλήνη, κυκλοφόρησαν φήμες περί απόλυσης του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, οι οποίες έκανα έξαλλο τον γιο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο.
Προτάσεις ΠΑΟΚ για Χριστουγεννιάτικα Δώρα στα PAOK FC Official Stores
Οι εν λόγω φήμες, έφτασαν γρήγορα στα αυτιά της οικογένειας Σαββίδη και ο Γιώργος Σαββίδης διέψευσε αυτά τα σενάρια μέσω του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ.
“Δεν ισχύει τίποτα, όλα είναι ψέματα», είπε ο γιος του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου.
Μάλιστα, ο Κυριάκος Κυριάκος υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέβη στην παρακάτω δήλωση:
“Όποιος εμπλέκει τον ΠΑΟΚ σε θέματα αντικατάστασης του προπονητή, δεν καταλαβαίνει, παρότι το χουμε επαναλάβει πολλές φορές, ότι η εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη και της διοίκησης στον Ίγκορ Τούντορ παραμένει ακλόνητη. Και αυτό θα γίνεται όλο και περισσότερο κατανοητό και είμαστε πεπεισμένοι ότι σύντομα θα επιστρέψουν και οι πειστικές εμφανίσεις. Τέρμα λοιπόν στα κουτσομπολιά που βολεύουν μόνο όσους θέλουν να μας κάνουν να φύγουμε από τον δρόμο μας».
Α να δουμε τι θα δουμε..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ..ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!
Προτάσεις ΠΑΟΚ για Χριστουγεννιάτικα Δώρα στα PAOK FC Official Stores
Οι εν λόγω φήμες, έφτασαν γρήγορα στα αυτιά της οικογένειας Σαββίδη και ο Γιώργος Σαββίδης διέψευσε αυτά τα σενάρια μέσω του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ.
“Δεν ισχύει τίποτα, όλα είναι ψέματα», είπε ο γιος του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου.
Μάλιστα, ο Κυριάκος Κυριάκος υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέβη στην παρακάτω δήλωση:
“Όποιος εμπλέκει τον ΠΑΟΚ σε θέματα αντικατάστασης του προπονητή, δεν καταλαβαίνει, παρότι το χουμε επαναλάβει πολλές φορές, ότι η εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη και της διοίκησης στον Ίγκορ Τούντορ παραμένει ακλόνητη. Και αυτό θα γίνεται όλο και περισσότερο κατανοητό και είμαστε πεπεισμένοι ότι σύντομα θα επιστρέψουν και οι πειστικές εμφανίσεις. Τέρμα λοιπόν στα κουτσομπολιά που βολεύουν μόνο όσους θέλουν να μας κάνουν να φύγουμε από τον δρόμο μας».
Α να δουμε τι θα δουμε..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ..ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!
Παίζουν οι 11 καλύτεροι και έχεις στον πάγκο τον Μπερμπάτοφ...ε, εντάξει η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Πέλκας καλύτερος από Μπερμπάτοφ...που τον είδε λίγο κουρασμένο στην προπόνηση και αποφάσισε ότι δεν πρέπει να παίξει.
Πέλκας καλύτερος από Μπερμπάτοφ...που τον είδε λίγο κουρασμένο στην προπόνηση και αποφάσισε ότι δεν πρέπει να παίξει.