Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό paok düsseldorf » Τετ 04 Αύγ 2021, 01:43

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ,δηλωσε μετα το ματς ο στρατηγος.

Τωρα με καθησυχασες και παω για υπνο. :D
paok düsseldorf
 
Δημοσιεύσεις: 1366
Εγγραφή: Παρ 14 Δεκ 2018, 01:13

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 04 Αύγ 2021, 01:45

Μία μέρα εκτός. Φτάνει με την ειρωνεία εκ μέρους σου.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 47099
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Gospi » Τετ 04 Αύγ 2021, 08:16

Εχω μια τεραστια απορια. Ολοι σχεδον συμφωνουν πως ο Λουτσεσκου ειναι καλος προπονητης. Μαλιστα οι περισσοτεροι τον θεωρουν τον καλυτερο που ειχαμε τα τελευταια χρονια.
Ποια είναι λοιπόν αυτά τα χαρακτηριστικά που τον κατατάσσουν στην κατηγορία των καλών προπονητών?
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του καλού προπονητή γενικότερα?
Μήπως το να μπορεί να αξιολογήσει το ροστερ και την ετοιμότητα ενός εκάστου μέσα από τις προπονήσεις?
Μήπως το να μπορεί να αντιληφθεί τα ειδικότερα χαρακτηριστικά κάθε παίχτη και να μπορεί να τον τοποθετεί στην καταλληλότερη γ αυτόν θέση στην ενδεκάδα?
Μήπως το να μπορεί να διαβάσει τους αντιπάλους και να στήνει την ομάδα κατά τέτοιον τρόπο που να εκμηδενίζει τα ατού τους?
Μήπως να έχει την προσωπικότητα και το σθένος να απαιτεί προσθήκες και ενίσχυση της ομάδας όταν διαπιστώνει πως δεν είναι στο επίπεδο που θα έπρεπε?
Μήπως να μην βάζει σε δεύτερη μοίρα κρίσιμες διοργανώσεις για το μέλλον του συλλόγου, με σκοπό να εξυπηρετήσει βραχυπρόθεσμους στόχους που απλά θα βελτιώσουν την προσωπική του εικόνα?

Ας μου πει κάποιος με βάση το χθεσινό ματς και τα όσα έχουμε δει σε σχέση με την κατάρτιση του ρόστερ μέχρι χθες, ποια από τα ανωτέρω χαρακτηριστικά έχει ο Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
Gospi
 
Δημοσιεύσεις: 10931
Εγγραφή: Δευτ 15 Δεκ 2008, 23:10

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό ariskatiforos » Τετ 04 Αύγ 2021, 08:23

Η λουτσεσκο λαγνείας που έπιασε τη μεγάλη πλειοψηφία σε βαθμό ν αποδομούν κάθε τι άλλο κ να αποδίδουν όλο το Νταμπλ στον ρουμανο αυτομάτως υποτιμώντας την ίδια τους την ομάδα λες κ ήρθε ο θεός της Ξάνθης στη κωλοπετινιτσα
Λες κ ο λουτσεσκου είναι μεγακυτερο μέγεθος από τον ΠΑΟΚ κ τον ιβαν ,αυτή η λουτσεσκο λαγνεία είμαι σίγουρος πως θα παει στο άλλο άκρο σύντομα
Διότι εγώ αυτό που είδα χτες ήταν άκρως ανησυχητικό
Η έπαρση δε βγάζει πουθενά κ ο Ρουμάνος είχε π είχε γυρνώντας κ από την αραβια χτύπησε τιλτ πολύ σταριλίκι πολύ άνεση πολύ αέρας αλλά χτες οι επιλογες του ήταν πολύ ανησυχητικές κ κακές κ η όλη προσέγγιση του αγώνα λάθος
Μετά τα φιλικά κ ενώ ήμουν φανατικά υπέρ της άποψης ότι ήταν έγκλημα η αλλαγή προπονητή κ το κόψιμο της φορας χάσιμο χρόνου ,ήμουν αισιόδοξος …τελικά κ με βάση την εικόνα χτες κ τις προεκτάσεις του τρόπου προσέγγισης του λουτσεσκου με εσιτι με καγκαβα με Καντουρι αριστερά με μπισεσβαρ με τα δε θέλω τέρμα η τιμωρία θα έρθει κ θα τη πληρώσουμε όλοι μας ..
ariskatiforos
 

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Luigi Vampa » Τετ 04 Αύγ 2021, 08:36

Τον Λουτσεσκου τον έχουμε δει δύο χρόνια κ δεν θα τον κρίνω μόνο με βάση το χθεσινό. Όπως πολλοί προπονητές έχει κάποιες αρχές. Δουλεύει με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού κ προσπαθεί να αξιοποιήσει ότι παίκτες έχει στη διάθεσή του, βάζοντας πάνω από την ατομική ποιότητα του κάθε παίκτη, το πως παίζει η ομάδα σαν σύνολο. Δεν νομίζω να είναι τόσο κολλημένος ώστε να επιμένει σε παίκτες που δεν τραβάνε. Οκ για μένα είναι εμφανές ότι ο Τσιγγαρας πχ είναι πιο καλός απ τον Εσιτι κ ο Τζολης έπρεπε να παίζει στη θέση του Καγκαβα η' του Καντουρι, αλλά θα χει λόγους που επιλέγει τους δεύτερους. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς Ντάγκλας κ Κουρτιτς κ να παίζει ο Εσιτι, ούτε να πάρουμε δεκάρι κ να παίζει ο Καγκαβα πάντως. Κακά τα ψέμματα την προηγούμενη διετία μετά το πρώτο δίμηνο, ότι δοκίμασε του βγήκε κ είχε αυτοπεποίθηση. Θα τον δούμε πως αντιδράει κ σε περιόδους κρίσης.

Gospi, οκ αυτό που λες κατανοητό. Εγώ απ ότι τον έχω ψυχολογησει, σέβεται (ίσως παρασεβεται) την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες καθημερινά, τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις κ την ιεραρχία των παικτών όπως την έχει στο μυαλό του. Είδα όλα τα φιλικά κ φαινόταν που πήγαινε το πράγμα με την επιλογή προσώπων. Σύμφωνα με τα φιλικά δεν ήταν κ τραγική η επιλογή ενδεκάδας. Σύμφωνα με τη χθεσινή εμφάνιση ήταν απαράδεκτη.. Για να δουμε
Luigi Vampa
 
Δημοσιεύσεις: 2902
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2014, 12:10

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό joshua » Τετ 04 Αύγ 2021, 09:01

Το κακο του Λουτσεσκου ειναι πως ειναι συντηρητικος εως φοβικος.Εχει μια πιστη στην εμπειρια και το δεσιμο σε βαθμο κακουργηματος,σε βαθμο που προτιμα να κινηθει κοντρα στη ποδοσφαιρικη λογικη,μια ποδοσφαιρικη λογικη τοσο προφανη που σε κανει να τρελαινεσαι οταν αυτη παει περιπατο και για αυτο οπως εγραψε ενας φιλος δεν επρεπε να επεμβει τοσο στις αποφασεις για το ροστερ αλλα ποιος να το κανει οταν δεν εχουμε καν ΤΔ? Ειναι πολυ ψυχοφθορο να βλεπεις καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια λαθη.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
 
Δημοσιεύσεις: 24081
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Gospi » Τετ 04 Αύγ 2021, 09:21

Ίσως το μεγαλύτερο λάθος μας να είναι αυτό που αναφέρει ο Τζόσουα. Δεν έπρεπε να αφήσουμε και τον μεταγραφικό σχεδιασμό πάνω στον Λουτσέσκου. Αν τον αναλάμβανε άλλος, και κινούνταν βάση των όσων είχαν προαποφασιστεί με τα περσινά δεδομένα, ο Λουτσέσκου θα δούλευε με το υλικό που θα του παραδίναμε. Αφ' ης στιγμής του δόθηκε η δυνατότητα να καταρτίσει αυτός το ρόστερ, κάνει φέτος αυτό που δεν τον άφησαν να κάνει το καλοκαίρι μετά το νταμπλ. Κρατάει το παλιό ρόστερ χάρην της ομοιομορφίας και της σταθερότητας.
Δυστυχώς αν αποτύχει αυτό το πρότζεκτ οι συνέπειες θα είναι πολύ χειρότερες από το να συνέβαινε αυτό την επομένη του νταμπλ.
Αυτό είναι και το επόμενο μεγάλο λάθος της διοίκησης. Δεν φέρνεις προπονητή που αρέσκεται να δουλεύει με τον υπάρχον ρόστερ και αποφεύγει τις μεγάλες και πολλές ανακατατάξεις, την χρονιά που έχεις αποφασίσει οτι η ομάδα θέλει γενικό ξεσκαρτάρισμα και ανανέωση εκ βάρθρων. Εκτός βέβαια, αν το κάνεις επί τούτου, ελπίζοντας να σου βγει θαυματοποιός και να αποφύγεις το ξεσκαρτάρισμα.
Δεν ξέρω τι υποδηλώνει αυτό τόσο για την αντιληπτική ικανότητα της διοίκησης όσο και για τις ικανότητες του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά μου φαίνεται πολύ κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική.
Άβαταρ μέλους
Gospi
 
Δημοσιεύσεις: 10931
Εγγραφή: Δευτ 15 Δεκ 2008, 23:10

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό jibbie » Τετ 04 Αύγ 2021, 10:36

ο λογος που περσι ειχαμε καλη πορεια στα πρωτα ματς ηταν γιατι η διοικηση αποφασισε ορθα να κρατησει τον ζωγραφο για να μη ρισκαρει την ομοιογενεια και το πλανο που δουλευε η ομαδα για αρκετο διαστημα.

ο Λουτσε κληθηκε να στησει ομαδα απ την αρχη. αυτο που βλεπουμε ειναι αποτελεσμα αυτης της αποφασης το οποιο δειχνει ξεκαθαρα οτι η διοικηση το σκεφτηκε και πηρε το ρισκο της αλλαγης πλανου και restart γνωριζοντας οτι θα εχει επιπτωσεις στα πρωτα ευρωπαικα παιχνιδια. δεκτο.

ομαδα Λουτσε θα δουμε τελη Σεπτεμβρη. τωρα απλα πρεπει με λιγη τυχη να γινει η δουλεια.
Άβαταρ μέλους
jibbie
 
Δημοσιεύσεις: 5956
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Luigi Vampa » Τετ 04 Αύγ 2021, 10:53

Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν υπήρχε κανένα πλάνο. Μπορούσαμε να φέρουμε τον Λουτσεσκου κ από κει κ πέρα ότι γίνει.. Δεν υπάρχει μια σταθερή φιλοσοφία στην ομάδα, γιατί δεν υπαρχει κάποιος ποδοσφαιρανθρωπος που να παίρνει τις σημαντικές αποφάσεις στο σχεδιασμό. Ότι κάτσει κάθε χρόνο κ δωστου τα restart. Όπως λέει κ ο Jibbie θα τη φτιάξει την ομάδα ο Λουτσε, λίγο χρόνο θέλει. Αλλά όταν ξαναφύγει τα ίδια θα έχουμε.. Ας το χαρούμε όσο κρατήσει ένα πράμα
Luigi Vampa
 
Δημοσιεύσεις: 2902
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2014, 12:10

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Gospi » Τετ 04 Αύγ 2021, 10:58

Αν οταν την φτιαξει την ομαδα, εμεις είμαστε εκτός ευρωπαικών διοργανώσεων, τότε καλό θα είναι και να αποχωρήσει. Δεν τον φέραμε για να διαχειριστεί μία χρονιά χαμηλών απαιτήσεων με μόνο στόχο το πρωτάθλημα, αλλά για να διεκδικήσουμε 3 στόχους ταυτόχρονα.
Αν ήταν να παρατήσουμε την ευρώπη για να ασχοληθούμε μόνο με το πρωτάθλημα, καλύτερα να κρατούσαμε Γκαρσία.
Άβαταρ μέλους
Gospi
 
Δημοσιεύσεις: 10931
Εγγραφή: Δευτ 15 Δεκ 2008, 23:10

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Luigi Vampa » Τετ 04 Αύγ 2021, 11:09

3 χρόνια συμβόλαιο έχει ρε Γκοσπι, αν είναι να αποχωρησει από τώρα τι κάνουμε; Θα κάνει κ λάθη, που ήδη έχει κάνει, μπορεί κ να αποκλειστουμε..Παλέρμο είμαστε; 40 προπονητές σε 10 χρόνια;

Τώρα διάβασα τις δηλώσεις του, κ είπε ότι δεν του άρεσε ότι παίξαμε πολλές φορές άμεσα. Μεγάλες μπαλιές δηλαδή κ χάσαμε κατοχή. Είναι ο λόγος που επιμένει σε παίκτες όπως ο Καντουρι, Μπισεσβαρ που θέλουν να έχουν πολλές επαφές με τη μπάλα, κ όχι παίκτες όπως ο Τζολης που με το που πάρει την μπάλα θέλει να βάλει γκολ. Πιστεύω ότι κ ο Σβαμπ δύσκολα να ξεμαθει απ το να παίρνει μπαλα να σηκώνει κεφαλι κ να κανει μακρινή πάσα κατευθείαν. Θα πάρει μπολυ χρόνο η' πολλες μεταγραφές για να παίξουμε το Λουτσεball
Luigi Vampa
 
Δημοσιεύσεις: 2902
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2014, 12:10

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό DimitrisS » Τετ 04 Αύγ 2021, 11:19

jibbie έγραψε:ο λογος που περσι ειχαμε καλη πορεια στα πρωτα ματς ηταν γιατι η διοικηση αποφασισε ορθα να κρατησει τον ζωγραφο για να μη ρισκαρει την ομοιογενεια και το πλανο που δουλευε η ομαδα για αρκετο διαστημα.

ο Λουτσε κληθηκε να στησει ομαδα απ την αρχη. αυτο που βλεπουμε ειναι αποτελεσμα αυτης της αποφασης το οποιο δειχνει ξεκαθαρα οτι η διοικηση το σκεφτηκε και πηρε το ρισκο της αλλαγης πλανου και restart γνωριζοντας οτι θα εχει επιπτωσεις στα πρωτα ευρωπαικα παιχνιδια. δεκτο.

ομαδα Λουτσε θα δουμε τελη Σεπτεμβρη. τωρα απλα πρεπει με λιγη τυχη να γινει η δουλεια.


Αυτη ειναι δυστυχως ή ευτυχως η αληθεια.

Οταν περσι εμεινε ο ζωγραφος για αυτον ακριβως τον λογο και ολη η προετοιμασια ηταν στημενη ετσι ωστε να περασουμε σιγουρα τον πρωτο προκριματικο για να εξασφαλησουμε παρουσια στην Ευρωπη, νικησαμε την Μπενφικα, μετα την οχι τοσο καλη και ετοιμη Μπεσικτας.

Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο γενικα παντως. Ειδικα οταν εισαι ανετοιμος και παιζεις το πρωτο σου επισημο παιχνιδι απεναντι σε μια ομαδα που δεν εχει να χασει και κατι και εχει αγωνιστικο ρυθμο, μπορεις να την παθεις. Την παθαμε εν μερη αλλα προφανως μπορει να μην μας κοστισει αν κανουμε αυτα που πρεπει.

Μπορει να μην ειναι ακριβως αναλογο, αλλα οπως χασαμε χθες, καπως ετσι δεν κερδισαμε και περασαμε περσι εμεις τους Πορτογαλους;

Λιγο υπομονη να καταληξει και ο προπονητης στο ροστερ που θα εχει τελικα και βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
 
Δημοσιεύσεις: 7411
Εγγραφή: Πέμ 29 Οκτ 2015, 18:42

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Koumpouriscorfu » Τετ 04 Αύγ 2021, 11:25

Ξεκίνησε η γκρίνια. :yellowcard:
2017 ως Δεκέμβρη (Ξάνθη 2πλό) μετά αεχ και λοιπά δεν πήραμε πρωτάθλημα.
2018 ως Δεκέμβρη (δεν παίζουμε καλά ((η δουλειά γίνετε 1 ισοπαλία)) πώληση πρίγιο), μετά ΝΤΑΜΠ.
2021 πρώτο παιχνίδι ήττα (διαχειρίσιμη).
Συμπέρασμα: Λούτσος δεν παίζει μπαλάρα (ΝΤΑΜΠ) ζωγράφος δεν ξέρει τι του γίνεται (παραλίγο τσ. λ.), Γκαρσία μαθητεύομενος μάγος (κύπελο).
Δικό μου συμπέρασμα: εμείς δεν ξέρουμε τι θέλουμε.
:opaokara:
Koumpouriscorfu
 
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: Πέμ 07 Ιαν 2021, 16:35

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Karabinas » Τετ 04 Αύγ 2021, 11:48

Gospi έγραψε:Αν οταν την φτιαξει την ομαδα, εμεις είμαστε εκτός ευρωπαικών διοργανώσεων, τότε καλό θα είναι και να αποχωρήσει. Δεν τον φέραμε για να διαχειριστεί μία χρονιά χαμηλών απαιτήσεων με μόνο στόχο το πρωτάθλημα, αλλά για να διεκδικήσουμε 3 στόχους ταυτόχρονα.
Αν ήταν να παρατήσουμε την ευρώπη για να ασχοληθούμε μόνο με το πρωτάθλημα, καλύτερα να κρατούσαμε Γκαρσία.

τι αλλο θα διαβασουμε
Karabinas
 
Δημοσιεύσεις: 185
Εγγραφή: Κυρ 18 Ιούλ 2021, 21:18

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό papwolf » Τετ 04 Αύγ 2021, 11:48

Αλήθεια αν αποκλειστούμε φέτος από την Ευρώπη ποιες θα είναι οι επιπτώσεις για τον προπονητή?
Υ.Γ. Και ο Γκαρσία 3 χρόνια συμβόλαιο είχε. Μήπως να κοιτάξουμε το ενδεχόμενο να φτιαχτεί και ΠΑΟΚ Γ'….?
Θύρα Ντουβάρ.....
Άβαταρ μέλους
papwolf
 
Δημοσιεύσεις: 3292
Εγγραφή: Πέμ 21 Ιαν 2021, 22:08

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες