Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό gpap » Τρί 24 Μάιος 2022, 19:15

δηλαδή τι έγινε με τον Γιώργη στο ΟΑΚΑ και ο τύπος παραπάνω βγάζει τέτοιο μένος;
gpap
 
Δημοσιεύσεις: 4452
Εγγραφή: Τρί 07 Ιαν 2014, 20:40

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό GREATANASTASIOS » Τρί 24 Μάιος 2022, 19:42

Μπορεί κάποιος να γράψει τι επίπτωση θα είχαμε αν δεν πηγαίναμε στην απονομή μπορούσαν να φύγουν και την στιγμή που βριζαν τον Γκαγκατση βουλγαροι
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS
 
Δημοσιεύσεις: 765
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:41

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό iremidynami 4+ » Τρί 24 Μάιος 2022, 19:48

V-olakiotis έγραψε:Αγωγή στην Cosmote για χειραγώγηση της απόφασης του διαιτητή μέσω των πλάνων που του έδειξαν στο Var!

Η κλοπή του αιώνα!

Κάποιος να στείλει το βίντεο στον ίδιο τον διαιτητή, να ζητηθεί η γνώμη του. Δεν πρέπει να περάσει έτσι αυτό, μας έκλεψαν έναν τίτλο και πλέον έχουν βρει έναν έξυπνο τρόπο να χειραγωγουν διαιτητικές αποφασεις!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!


Φιλε μου,συμφωνω απολυτα μαζι σου
δυστυχως δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος για την αντιδραση της παε.
εχουν δειξει στο παρελθον οτι ειναι πολυ υπερανω γκαγκατσηδες κ σια(εκτος κ αν ειναι εντολη του ιβαν το να σκυβουμε το κεφαλι-πραγμα που δεν πιστευω).
τα εχουν πει κ αλλα μελη στο παρελθον,τι εγινε με σιαμπανη;ποσο τον κυνηγησαν;
με αρκουδομαρουπες;
με παραλυτες πορτες;
με ηπια ξυλα;
ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΙΤΟΡ,ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟ!!!
πεντακαθαρη αλλοιωση αποτελεσματος η μη αποβολη του,με συνεργο κιολας το var.
πανευκολο ξεβρακωμα δηλ,βουτυρο στο ψωμι σου,αλλα εμεις εκει,να δειχνουμε ανωτεροτητα,να γυρναμε και το αλλο μαγουλο.
κυριοι στην παε,ξυπνηστε,δεν συναδει με το dna του ΠΑΟΚ η ηττοπαθεια,η δουλικοτητα,η μοιρολατρια,ο ραγιαδισμος.
δεν εχει ευλυγιστη μεση ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!!
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ SOCIAL ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΥΕΦΕΣ!!!
ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
ΗΓΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!

ΥΓ.
συνηθως δεν συμφωνω με γκουερινο,εδω ομως εχει δικαιο,φερτε ενα ΜΠΕΟ και τοτε θα δειτε πως σφιγγουν τα γαλατα.
sorry για τα κεφαλαια.
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΨΥΧΗ.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+
 
Δημοσιεύσεις: 1007
Εγγραφή: Παρ 04 Μαρ 2022, 16:48

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό Doomlord4 » Τρί 24 Μάιος 2022, 20:46

iremidynami 4+ έγραψε:ΥΓ.
συνηθως δεν συμφωνω με γκουερινο,εδω ομως εχει δικαιο,φερτε ενα ΜΠΕΟ και τοτε θα δειτε πως σφιγγουν τα γαλατα.


Μύθοι του Αισώπου



Κάποτε ήταν ένας βοσκός που έβοσκε τα πρόβατά του. Τους έπαιζε τη φλογέρα του καθημερινά και κείνα βοσκούσαν ξένοιαστα και ευχαριστημένα στα δροσερά λιβάδια. Όμως κάποια μέρα, ο βοσκός μας πρόσεξε έναν λύκο, που καθόταν απόμακρα κι άκουγε κι αυτός τη φλογέρα του.

«Ας τολμήσει να πλησιάσει και τα λέμε απ’ την καλή και την ανάποδη»

Ο βοσκός μας ανησύχησε και ανησύχησε περισσότερο όταν διαπίστωσε πως ο λύκος ακολουθούσε τα πρόβατα κι όλο το κοπάδι του, από μακριά βέβαια, χωρίς να το πειράζει. Κι αυτό δεν έγινε μια φορά, αλλά πολλές, και για πολλές μέρες.

Σιγά – σιγά όμως ο βοσκός, καθώς έβλεπε τον λύκο να τους ακολουθεί καταπόδι, αλλά να μην πειράζει τίποτε και κανένα, του χαμογέλαγε και έπαιζε στη φλογέρα του χαρούμενους σκοπούς, για να διασκεδάζει κι ο λύκος. Τώρα πια δεν ήταν εχθρός αλλά φίλος και φύλακας μη σας πω. Τουλάχιστον ο βοσκός μας έτσι ένιωθε. Τόσο τον αισθανόταν φίλο, που κάποια στιγμή που είχε ανάγκη να κατέβει στην πόλη, τον άφησε στο πόδι του να φυλάει ο λύκος τα πρόβατα.

«Θα είναι ο καλύτερος σύντροφος και φίλος τους», μονολογούσε, «αφού τόσο καιρό μας ακολουθεί και δε ζητάει τίποτα».

Όλοι σας όμως υποψιάζεστε, και καλά κάνετε, τι συνέβη: μόλις ο λύκος κατάλαβε πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή κι είχε το ελεύθερο ν’ αρπάξει ό,τι ποθούσε περισσότερο, όρμησε στα πρόβατα και έπνιξε τα περισσότερα απ΄ αυτά.

Όταν γύρισε ο βοσκός και είδε το κοπάδι του εξολοθρεμένο και τον λύκο εξαφανισμένο άρχισε να φωνάζει, να θρηνεί και να τραβάει τα μαλλιά του.

«Τι έπαθα ο δύσμοιρος, άφησα τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα… Εμπιστεύθηκα σ΄ έναν λύκο τα πρόβατά μου», έλεγε και ξανάλεγε και μονολογούσε θρηνώντας.

«Στους κακούς και τους εκμεταλλευτές και τα "πρωην" μέλη Ε.Ο, δεν εμπιστευόμαστε τα πολύτιμα δικά μας αγαθά, γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τα χάσουμε», του είπε ο γερο-τράγος, ο αρχηγός του κοπαδιού, που μόλις και μετά βίας είχε γλιτώσει από τα δόντια του λύκου. Κι ο βοσκός μας αποφάσισε στο εξής ν’ ακολουθήσει τη συμβουλή του.


Αν καμιά φορά τα σπάσει και ο Καρυπίδης με τον Μαρινάκη,να τον φέρουμε κι αυτόν;
Ο ΠΑΟΚ ΧΩΡΙΣ CHAMPIONS LEAGUE ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΘΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ

Άλλες Γνώμες:

*Μέχρι Europa
*Conference είναι για εμάς
*Ευρώπη ως Δεκέμβρη
*Σιγά τα 10εκ
*Καθόλου Ευρώπη

Θα βγαίνουμε 4οι και θα ρωτάμε γιατί.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4
 
Δημοσιεύσεις: 7857
Εγγραφή: Σάβ 01 Νοέμ 2008, 01:45
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό alp920 » Τρί 24 Μάιος 2022, 21:29

Αγανακτισμένοι είμαστε όλοι μετά τα γεγονότα του Σαββάτου και την σαπιλα που είδαμε.
Σκέφτηκα να κάτσω να γράψω μια μηνυτήρια αναφορά για όσα είδα εγώ προσωπικά το Σάββατο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι πιθανότατα δεν θα οδηγήσει πουθενά, έτσι απλά για το γαμωτο,για τον απλό κοσμακη που έφαγε τα σκατα το Σάββατο και ήταν απροστάτευτος από μια ανύπαρκτη ΠΑΕ,της οποίας στελέχη έφαγαν ξύλο και δεν έκαναν ούτε μια μήνυση ,,για τα μάτια του κόσμου ρε αδελφέ.
Αυτό όμως που με κρατάει το χέρι και δεν κάθομαι να γράψω την αναφορά,με απώτερο στόχο την επιβολή πειθαρχικών και ποινικών κυρώσεων σε όλα τα κοπρόσκυλα που έπαιξαν με επιτυχία τον ρόλο τους σε βάρος της ομάδας, είναι τελικά ο ίδιος ο οργανισμός ΠΑΟΚ. Και εξηγουμαι.
Αυτήν την περίοδο διεξάγεται στο μικτό Ορκωτό του Κιλκίς σε πρώτο βαθμό η δίκη των πιστολέρο υπαλλήλων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ,οι οποίοι πυροβόλησαν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης συνοπαδους μας τραυματίζοντας τους στα πόδια.Σε βάρος τους είχε ασκηθεί δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπουμενης σωματικής βλάβης ( ούτε καν για απόπειρα ανθρωποκτονίας!!!) από μια Εισαγγελέα που φημίζεται για την αυστηρότητα της. Ήδη πάντως από ότι έμαθα έχει ζητηθεί από την εισαγγελέα της έδρας να μετατραπεί η κατηγορία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Οι κατηγορούμενοι,ενας εκ των οποίων κάθησε σίγουρα στον πάγκο του Άρη σε αγώνα πρωταθλήματος, εκπροσωπούνται από δύο δικηγόρους,ο ένας καθηγητής πανεπιστημίου.
Ψάξτε να βρείτε αναφορές για την δίκη.Εγω όσο και αν προσπάθησα δεν βρήκα πουθενά, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα τουλάχιστον.
Γιατί δεν αναπαράγεται από τα μέσα μας? Γιατί δεν διαρρέεται από την ΠΑΕ? Γιατί το κάνουν γαργαρα όλοι,σε μια εποχή που εάν κλάσει στραβά δικός μας οπαδός γίνεται της τρελής στα sites?
Μήπως γιατί ισχύουν όσα άκουσα ότι οι παθόντες οπαδοί μας εμφανίστηκαν με συνήγορο και είπαν ότι έγινε παρεξήγηση και τα έχουν βρει με τους κατηγορουμένους? Τι ακριβώς βρήκαν, σφαίρες έφαγαν,και μάλιστα ο ένας ήταν πολύ τυχερός που δεν πέθανε.
Παρόλα αυτά το βέβαια δικαστήριο συνεχίζει να δικάζει κανονικά.
Γιατί όμως τέτοια μυστικοπάθεια από όλους,ΠΑΕ, μέσα και οπαδούς?
Τι είναι αυτό που τους κρατάει πίσω?
Όλοι μιλάνε και καθένας ακούει μονάχα την δική του φωνή.

Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
alp920
 
Δημοσιεύσεις: 2004
Εγγραφή: Πέμ 12 Ιαν 2012, 09:52
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό dimpaok4 » Τρί 24 Μάιος 2022, 21:51

φιλε ο φουσκωτος οχι απλα εκατσε στον παγκο αλλα πλεον ειναι στην ομαδα που προστατευει τον καρυπιδη .μετα τον θανατο του κουκ εχει ανεβει σε ιεραρχεια στον σ3 και αφουν δεν εχουν παλιους που τους εδιωξαν μην σου πω αυτος ειναι ο αρχηγος τους επισης για ενα χρονικο διαστημα(δεν παιρνω ορκο μετα το συμβαν) αναγραφοταν και ηταν πραγματι υπευθυνος ασφαλειας με παρουσια σε ολα τα γηπεδα μεχρι και σημερα(μεσω στορυ νομιζω-ειμαι σιγουρος πως οχι στην τουμπα, μετα απο αυτο που εγινε ερχονται με αλλους ευσωμους κυριως απο δενδροποταμο και γειτωνικη χωρα -με καμια ειρωνεια δεν το λεω,αλλα πριν ερχοταν και αυτος)

ΠΑΟΚ
dimpaok4
 
Δημοσιεύσεις: 698
Εγγραφή: Σάβ 08 Σεπ 2018, 14:34

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό dimpaok4 » Τρί 24 Μάιος 2022, 21:55

επισης να πω οτι τωρα ισως να μην εχει αξια να σηκωσεις σκονη για αυτο το θεμα γιατι βλεπω να γυρναει μπουμεραγκ και να στοχοποιησε παλι, επρεπε να γινουν τα παντα τοτε τωρα ειναι αργα και ισως ανουσιο θα τους βαλουν καμια ποινη χαδι επισης αν κοινωποιηθει η αποφαση η αν την μαθεις γραψτην καπου στο φορουμ αλλα παω στοιχημα οτι θα ειναι εξαγορασιμη και δεν θα κατσουν ουτε μια μερα μεσα.

πιστευω επισης οτι θα κανουν τα παντα για να το περασουν σαν κατι αλλο και οχι σαν οπαδικο επεισοδιο εδω ειμαστε και θα το δεις

ΠΑΟΚ
dimpaok4
 
Δημοσιεύσεις: 698
Εγγραφή: Σάβ 08 Σεπ 2018, 14:34

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό alp920 » Τρί 24 Μάιος 2022, 22:04

Την ποινή θα την μάθω.Αν δεν υπήρχε αυτή η στάση αυτών που έφαγαν τις σφαίρες θα έβαζα στοίχημα το σπίτι μου ότι οι τύποι θα πήγαιναν μέσα . Τώρα θα βάλω απλά μια μπύρα.
Όλοι μιλάνε και καθένας ακούει μονάχα την δική του φωνή.

Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
alp920
 
Δημοσιεύσεις: 2004
Εγγραφή: Πέμ 12 Ιαν 2012, 09:52
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό trouman » Τρί 24 Μάιος 2022, 22:10

alp920 έγραψε:Αγανακτισμένοι είμαστε όλοι μετά τα γεγονότα του Σαββάτου και την σαπιλα που είδαμε.
Σκέφτηκα να κάτσω να γράψω μια μηνυτήρια αναφορά για όσα είδα εγώ προσωπικά το Σάββατο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι πιθανότατα δεν θα οδηγήσει πουθενά, έτσι απλά για το γαμωτο,για τον απλό κοσμακη που έφαγε τα σκατα το Σάββατο και ήταν απροστάτευτος από μια ανύπαρκτη ΠΑΕ,της οποίας στελέχη έφαγαν ξύλο και δεν έκαναν ούτε μια μήνυση ,,για τα μάτια του κόσμου ρε αδελφέ.
Αυτό όμως που με κρατάει το χέρι και δεν κάθομαι να γράψω την αναφορά,με απώτερο στόχο την επιβολή πειθαρχικών και ποινικών κυρώσεων σε όλα τα κοπρόσκυλα που έπαιξαν με επιτυχία τον ρόλο τους σε βάρος της ομάδας, είναι τελικά ο ίδιος ο οργανισμός ΠΑΟΚ. Και εξηγουμαι.
Αυτήν την περίοδο διεξάγεται στο μικτό Ορκωτό του Κιλκίς σε πρώτο βαθμό η δίκη των πιστολέρο υπαλλήλων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ,οι οποίοι πυροβόλησαν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης συνοπαδους μας τραυματίζοντας τους στα πόδια.Σε βάρος τους είχε ασκηθεί δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπουμενης σωματικής βλάβης ( ούτε καν για απόπειρα ανθρωποκτονίας!!!) από μια Εισαγγελέα που φημίζεται για την αυστηρότητα της. Ήδη πάντως από ότι έμαθα έχει ζητηθεί από την εισαγγελέα της έδρας να μετατραπεί η κατηγορία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Οι κατηγορούμενοι,ενας εκ των οποίων κάθησε σίγουρα στον πάγκο του Άρη σε αγώνα πρωταθλήματος, εκπροσωπούνται από δύο δικηγόρους,ο ένας καθηγητής πανεπιστημίου.
Ψάξτε να βρείτε αναφορές για την δίκη.Εγω όσο και αν προσπάθησα δεν βρήκα πουθενά, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα τουλάχιστον.
Γιατί δεν αναπαράγεται από τα μέσα μας? Γιατί δεν διαρρέεται από την ΠΑΕ? Γιατί το κάνουν γαργαρα όλοι,σε μια εποχή που εάν κλάσει στραβά δικός μας οπαδός γίνεται της τρελής στα sites?
Μήπως γιατί ισχύουν όσα άκουσα ότι οι παθόντες οπαδοί μας εμφανίστηκαν με συνήγορο και είπαν ότι έγινε παρεξήγηση και τα έχουν βρει με τους κατηγορουμένους? Τι ακριβώς βρήκαν, σφαίρες έφαγαν,και μάλιστα ο ένας ήταν πολύ τυχερός που δεν πέθανε.
Παρόλα αυτά το βέβαια δικαστήριο συνεχίζει να δικάζει κανονικά.
Γιατί όμως τέτοια μυστικοπάθεια από όλους,ΠΑΕ, μέσα και οπαδούς?
Τι είναι αυτό που τους κρατάει πίσω?


Εξαιρετικά ενδιαφέροντα αυτά που μας λες.

Θα είχε επίσης πολύ ενδιαφέρον μια κίνηση σαν αυτή που περιγράφεις αρχικά. Βέβαια, εσείς οι πιο ειδικοί, έχετε καλύτερη εικόνα για την τύχη και τη σημασία μιας τέτοιας κίνησης.

( Ισχύει οτι κάποιοι κινήθηκαν νομικά εναντίον του γνωστού γαύρου που μας χαρακτήρισε με όλα εκείνα τα απαράδεκτα;)

Αναρωτιέμαι επίσης εάν κάποιες τέτοιες κινήσεις, θα αναβαθμίζονταν , θα είχαν καλύτερη τύχη, σε περίπτωση που συμμετείχαν περισσότεροι, πχ κάποιοι από εμάς εδώ. Δεν ξέρω πρακτικά πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο βέβαια.
trouman
 
Δημοσιεύσεις: 4885
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό sn0ufel4 » Τρί 24 Μάιος 2022, 22:20

Alp μπορείς να αναφέρεις τους καθηγητές που τους εκπροσωπούν?
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 10244
Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 16:19

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό alp920 » Τρί 24 Μάιος 2022, 23:00

Ζαχαριάδης είναι ο καθηγητής.
Όλοι μιλάνε και καθένας ακούει μονάχα την δική του φωνή.

Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
alp920
 
Δημοσιεύσεις: 2004
Εγγραφή: Πέμ 12 Ιαν 2012, 09:52
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό alp920 » Τρί 24 Μάιος 2022, 23:01

Ζαχαριάδης είναι ο καθηγητής.
Όλοι μιλάνε και καθένας ακούει μονάχα την δική του φωνή.

Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
alp920
 
Δημοσιεύσεις: 2004
Εγγραφή: Πέμ 12 Ιαν 2012, 09:52
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό icue » Τετ 25 Μάιος 2022, 12:14

Αν ισχυει οτι ο Κλατενμπεργκ θα μεινει και του χρονου, το ξαναλεω ειναι λευκη πετσετα.
icue
 
Δημοσιεύσεις: 6362
Εγγραφή: Δευτ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό Geor1926 » Τετ 25 Μάιος 2022, 12:46

Εγώ βλέπω ότι με Μπαλτάκο χλωμιάζει και η 2η θέση.
41926
Άβαταρ μέλους
Geor1926
 
Δημοσιεύσεις: 548
Εγγραφή: Τετ 22 Σεπ 2021, 11:23

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό lkosmid » Τετ 25 Μάιος 2022, 13:04

GREATANASTASIOS έγραψε:Μπορεί κάποιος να γράψει τι επίπτωση θα είχαμε αν δεν πηγαίναμε στην απονομή μπορούσαν να φύγουν και την στιγμή που βριζαν τον Γκαγκατση βουλγαροι

Το είχαμε κάνει το 1977, όλως τυχαίως με την ίδια ομάδα: https://www.paokmania.gr/stiles/mme/205987-anazita-ekdikisi-45-xronia-meta
Τότε είχαν επιχειρήσει να μας τιμωρήσουν με δύο αγωνιστικές σε κάθε παίκτη αλλά δεν ίσχυσε η ποινή.
Δεν ξέρω αν η προβλεπόμενη τιμωρία είναι πλέον η ίδια, αλλά αν κρίνω απο τις συνέπειες που είχαμε όταν δεν κατεβήκαμε να παίξουμε με τον γαυρο στον επαναληπτικό αλλά και το υπάρχον κλίμα, λογικά θα μας έριχναν αφαίρεση βαθμών απο το επόμενο πρωτάθλημα ή απο ίσως και το φετινο καθώς αν δεν κάνω λάθος δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία ακόμα, τουλάχιστον των play-out.
lkosmid
 
Δημοσιεύσεις: 321
Εγγραφή: Τετ 24 Σεπ 2008, 03:00

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες