Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό palok » Τρί 16 Αύγ 2022, 09:26

πλάκα θα χε να μαθαίναμε αν από τα 60 έχει μπεί έστω ένα χιλιάρικο από επιφανή (χριστοδουλού).
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό kayde » Τρί 27 Σεπ 2022, 20:56

Αν περιμενουμε απο τους φραγκατους,δε προκειται ποτε να παμε μπροστα.Το βλεπω προσωπικα και σα μια τυπου δικαιολογια -ας βαλει αυτος που τα εχει-.Βοηθαμε αυτο που αγαπαμε -οσο μπορουμε και αν μπορουμε- χωρις γιατι και δε βλεπω κατι να γινετε.

Λες και αυτοι που βαζουν στην ΑΜΚ το κανουν για να γινουμε "ομαδαρα" η να παρω τιτλους.
Γενικο το ποστ,οχι στους για τους προηγουμενους.

Σαββατο Κατ.
Και οταν θα πεθανω,θελω τον Δικεφαλο στο ταφο μου επανω..
Άβαταρ μέλους
kayde
 
Δημοσιεύσεις: 2099
Εγγραφή: Παρ 01 Ιούλ 2016, 01:38
Τοποθεσία: Επτάλοφος

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τρί 27 Σεπ 2022, 22:20

ΟΚ
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26576
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό Γέρος » Τρί 27 Σεπ 2022, 22:29

Πηγή : INPAOK

Χατζόπουλος: «Άρχισε να φαίνεται το φως στο τούνελ»
Ευχάριστα νέα από τον Θανάση Χατζόπουλο


Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου άφησε μια αισιόδοξη νότα για τον σύλλογο όμως επανέλαβε την ανάγκη για στήριξη.

Ακόμη αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την εξυγίανση της ΚΑΕ, για το νεανικό σύνολο που φέτος φτιάχτηκε αλλά και για τη συμβολή του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μετοχική σύνθεση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μετά την πρόσφατη γενική συνέλευση πρέπει να είμαι πλέον και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς να είναι αυτός ο σκοπός μου, έπρεπε να μετοχοποιηθούν τα χρήματα που ήταν σαν ταμειακή διευκόλυνση στην ομάδα».

Για τα χρέη και την πορεία εξυγίανσης:

«Μήνα με το μήνα πληρώνουμε τα χρέη αν τα καταφέρουμε να ζήσουμε θα έχουμε καταφέρει να τελειώσουμε στο τέλος της σεζόν τρεις απo τις ρυθμίσεις στην εφορία και μια από το ΙΚΑ.

Έχει αρχίσει να φαίνεται το φως στο τούνελ. Το θέμα είναι να κάνει λίγο υπομονή ακόμη ο κόσμος που έχει κουραστεί να ακούει για εξυγίανση όπως είχα κουραστεί κι εγώ τόσα χρόνια να ακούω. Έχουμε αρχίσει να βλέπουμε την πηγή το θέμα είναι να σταθεί ο κόσμος δίπλα μας είτε με τα διαρκείας είτε με την ΑΜΚ ήδη έχουμε αρχίσει να μειώνουμε τις ρυθμίσεις, δε χρωστάμε σε παίκτες. Ο πρώτος μας στόχος παραμένει να ξεχρεώσουμε την ομάδα είπαμε στα τέσσερα χρόνια και είμαστε στα τρία. Τώρα δεν πρέπει να κολλήσουμε και θέλουμε τη βοήθεια όλων.

Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να πληρώνονται οι παίκτες, όλοι όσοι δουλεύουν πρέπει να πληρώνονται. Ειδικά και οι ξένοι που φεύγουν απ’ το σπίτι τους μακριά απ’ την πατρίδα τους. Εγώ δεν έχω μάθει έτσι και προσπαθώ να είμαι συνεπής».

Για το στοίχημα και τον Ιβάν Σαββίδη:

«Δε φταίμε εμείς που δεν πήραμε τα χρήματα του στοιχήματος. Ήταν περίπου 7 εκ. Ευρώ το χρέος μας είναι 2 και κάτι στον Ιβάν Σαββίδη, σύνολο επίσης σε άλλους είμαστε στο 1,3-1,4 εκ. ευρώ. Δεν είναι άμεσα απαιτητά τα χρήματα από τον κ. Σαββίδη. Αν δεν ήταν κι αυτός τι να συζητάμε τώρα».

Για τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ:

«Θα έχουμε μια νεανική και άπειρη ομάδα που παλεύει να βρει τα πατήματα της έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, που όμως είναι ακόμη στην αρχή. Υπάρχει ταλέντο, υπάρχει αθλητικότητα θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε κάτι καλό αργότερα. Δεν περιμένουμε κάτι άλλο για μεταγραφές.
Τετάρτη έχουμε τελευταίο φιλικό και στις 5-10 παίζουμε με τη Ντιζόν για την Ευρώπη. Θα πάμε πάλι βήμα-βήμα με πρώτο στόχο τα χρέη αυτό είναι στο μυαλό μου κάθε μέρα να πληρώνω τα χρέη. Την Κυριακή θα υπάρχουν στην Τούμπα σε δυο σημεία διαρκείας για να αγοράσει ο κόσμος και ένα ακόμη στη θύρα 4 το απόγευμα».

Για την στήριξη που χρειάζεται:

«Υπάρχουν πολλοί που θυμούνται τα παλιά και το σήμερα το απαξιώνουν αλλά για να ξαναπάμε εκεί που ήμασταν πρέπει να περάσουμε τη διαδικασία αυτή. Άλλαξαν τα πράγματα αν χρωστάς δεν βγάζεις δελτία. Δεν υποσχεθήκαμε ποτέ πρωτάθλημα αλλά να εξυγιανθεί η εταιρία αλλά μπήκαμε να αγωνιστούμε ξέροντας ότι θα πάμε μαζί με τους συν οπαδούς μας στον «πόλεμο» και θα είναι αμαρτία να μείνω μόνος μου και να πάει στράφι ότι κάναμε τόσα χρόνια.

Δίπλα μας είναι ο κ. Τσαλόπουλος που δεν έχω λόγια αλλά χρειαζόμαστε κι άλλους Τσαλόπουλους. Ένας δεν μπορεί δυστυχώς, το μπάσκετ έχει πολλά έξοδα, η πόρτα είναι πάντα ανοικτή, όποιος πιστεύει ότι μπορεί ας έρθει εγώ μπήκα να βοηθήσω να σωθεί αυτή η ομάδα!

Και φέτος θα κάθομαι στον πάγκο όπως και στη δουλειά μου είμαι πάντα στην παραγωγή είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή στον πόλεμο. Είμαι κάθε μέρα με τα παιδιά μαζί τους στο γήπεδο, έχουμε πολύ καλή σχέση. Μπαίνω κι εγώ στο πούλμαν μαζί τους θέλω να είμαστε μια οικογένεια».


Μπράβο στον Κύριο Χατζόπουλο. Μπράβο και στον Κύριο Τσαλόπουλο.

Αδέλφια όσοι πάτε στην ΤΟΥΜΠΑ την Κυριακή, αν μπορείτε βάλτε στην τσεπούλα σας, κάτι παραπάνω - ότι μπορεί ο καθένας -. Οι ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ χτίσανε την ΤΟΥΜΠΑ σε δύσκολα χρόνια. ΕΣΕΙΣ ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. σε δύσκολα χρόνια.


Υ.Γ. Ούτως ή άλλως εσείς είστε καλοαναθρεμμένα αρχοντόπουλα της Θράκης και της Μακεδονίας, μόνο να νιώσετε μπορείτε. Δεν είστε δα παιδιά των φαβελών, ώστε στο κόμπλεξ σας να απαιτείται σεβασμός από τους πάντες.
_________________________________________________________
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών
Αγάπη δίχως όρους και δίχως όρια
Άβαταρ μέλους
Γέρος
 
Δημοσιεύσεις: 1319
Εγγραφή: Παρ 14 Φεβ 2020, 22:40

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό fossa » Παρ 07 Οκτ 2022, 00:01

«Φέτος δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά. Ο κόσμος βλέπει καθαρά το αγωνιστικό και όχι την προσπάθεια στο οικονομικό. Τα εισιτήρια είναι περίπου στα 1000, ενώ πέρσι είχαμε 2000, και με τα προβλήματα του κορονοϊού. Φέτος που δεν υπάρχει ο περιορισμός για εμβολιασμένους, ο κόσμος δεν έρχεται. Χωρίς έσοδα δεν θα αντέξουμε. Δεν θα πω ψέματα, δεν μπορώ. Δυστυχώς πρέπει να λέω την αλήθεια, όσο βαριά και αν είναι αυτή.

Ούτε στην ΑΜΚ έχουμε τη συμμετοχή που θα θέλαμε. Ο πρωταρχικός στόχος είναι το οικονομικός, αλλά ο κόσμος βλέπει το αγωνιστικό. Όσο ο κόσμος μένει μακριά, με μαθηματική ακρίβεια η ομάδα πάει για κλείσιμο. Εφόσον ο κόσμο δεν θέλει να στηρίξει, κάποια στιγμή δεν θα υπάρχει τμήμα ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν βρέχει λεφτά, και η ομάδα έχει ανάγκη από έσοδα. Θέλαμε να στηρίξει ο κόσμος για να μηδενίσουμε τα χρέη και σιγά σιγά να χτίσουμε την ομάδα».

Για τα χρήματα του στοιχήματος:

«Περιμένουμε να δούμε, δεν ξέρουμε κάτι για τα χρήματα του στοιχήματος. Από αυτά που προέβλεπε ο νόμος, δεν τηρήθηκε τίποτα. Πέρσι αυτά τα χρήματα τα υπολογίσαμε στον προϋπολογισμό και δεν τα πήραμε ποτέ. Και για τη συμμετοχή στην Ευρώπη πρόβλεψη για υπήρχε ανάλογο ποσό που δεν τηρήθηκε».

Για τις χορηγίες και σε τι επίπεδο βρίσκονται φέτος;

«Οι χορηγίες είναι πιο κάτω, ο βασικός χορηγός μας κρέμασε την τελευταία στιγμή και τρέχουμε να βρούμε. Αυτό είναι κάτι που το προετοιμάζεις από καιρό, δεν είναι κάτι που γίνεται σε μια στιγμή. Ανανεώσαμε με τον κύριο Τσαλόπουλο, δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν τον άνθρωπο. Είναι δίπλα, βράχος».

Για τα διαρκείας και την ΑΜΚ:

«Μετά το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον Άρη, μάλλον θα σταματήσει. Αν είναι τόσο μεγάλο το ζήτημα, να το κρατήσουμε κι άλλο. Αλλά αυτό είναι ψυχοφθόρο για εμάς, να μετράμε κάθε μέρα τα χρήματα. Την ΑΜΚ έχουμε το δικαίωμα και θα την κρατήσουμε ανοικτή αν και δεν έχει κρατήσει. Πέρσι λάβαμε ένα σημαντικό ποσό, μας βοήθησε και ο κύριος Σαββίδης».

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο:

«Με τα τηλεοπτικά δεν έχει υπογραφεί κάτι, και εδώ υπάρχει ερωτηματικό, δεν ξέρουμε ακόμα πόσα χρήματα θα πάρουμε. Ελάτε να μου πείτε πως να ζήσει αυτή η ομάδα. Εγώ προσπαθώ, κάνω ότι μπορώ αλλά έχω τεντώσει. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε και θα υπάρχει ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. Εγώ λέω την αλήθεια, ίσως να κάνω λάθος, θα έπρεπε ίσως να λέω ψέματα».

Για το αν έχει κάποια επαφή με την οικογένεια Σαββίδη:

«Φέτος δεν έχουμε συζητήσει κάτι. Αυτό εξαρτάται από εκείνους ,αν έχουν την καλή διάθεση. Αλλά πόσο, ο κύριος Σαββίδης έχει βοηθήσει τόσο, εγώ ντρέπομαι να πάω να ζητήσω. Θα γίνει μια συζήτηση και θα δούμε».

Για το που ελπίζει:

«Είπα φέτος να κάνω την απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί το τμήμα, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα μπορέσω. Θέλουμε να βρούμε ένα μεγάλο χορηγό για τη φανέλα μας. Οι χορηγίες και τα εισιτήρια είναι τα βασικά έσοδα. Θα δούμε τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά. Αλλά αν δεν υπάρχουν έσοδα, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Εμείς θα πάμε μέρα με την ημέρα, μακάρι να πάει μήνα με τον μήνα».
Άβαταρ μέλους
fossa
 
Δημοσιεύσεις: 1877
Εγγραφή: Πέμ 06 Φεβ 2014, 22:25

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 07 Οκτ 2022, 02:26

Ναι, αλλά το Παλατάκι είναι μακριά και βαριέμαι να μπω στο ιμπάνκινγκ να δώσω 10€ και βαριέμαι να πω σε δύο άτομα να βάλουν κι εκείνοι.

Καλύτερα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, που κράζω και παίρνω κανένα like.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46420
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό GINOLA » Παρ 07 Οκτ 2022, 03:54

Με κάθε αγάπη κ.Χατζοπουλε αλλά με ρεζουμέ

Για χορηγίες; δεν ξέρω
Για επενδυτες;δεν ξέρω
Για στοίχημα;δεν ξέρω
Για ιβαν;δεν ξέρω
Τι ξέρετε;κόσμε δώσε,κοσμε δώσε και σωσε

Με κάθε αγάπη αλλά έτσι,όντως δεν υπάρχει φως.
Φως υπάρχει αν υπάρχει χορηγός φανέλας,αν υπάρχουν χορηγίες,αν υπάρχει προσπάθεια για συμπαίκτες,αν υπάρχει κουβεντα με Σαββίδη,αν υπάρχει πίεση λύση για τηλεοπτικό,αν υπάρχει χρήμα από στοίχημα.


Εύκολα; όχι,σίγουρα όχι. Αλλά σίγουρα το δεν ξέρω,λύση δεν το λες
GINOLA
 
Δημοσιεύσεις: 1005
Εγγραφή: Τρί 29 Δεκ 2020, 15:21

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό τσιριγωτης » Παρ 07 Οκτ 2022, 07:38

Έπρεπε από μεριάς του κ αυτός να κάνει μια προσπάθεια στο αγωνιστικό κ να διωξει αυτόν που κάνει τον προπονητή, να φέρει έναν άνθρωπο σοβαρό που ξέρει να δουλεύει ορθολογικά. Να γλυκαθει κ ο κόσμος κ να στηρίξει κ αυτός απο την μεριά του περισσότερο ...
Ανεξήγητο κόλλημα με τον προπονητή. Επαναλαμβάνω πώς ο κόσμος θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο, δείξε λ εσύ κάτι όμως
Άβαταρ μέλους
τσιριγωτης
 
Δημοσιεύσεις: 3272
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:47

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό montekristo » Παρ 07 Οκτ 2022, 08:03

Δυστυχως συνεχιζει να δειχνει πελαγωμενος.-
Οσο το δειχνει τοσο ο κοσμος δεν ακολουθει.-
Τα εχω ξαναγραψει και παλιοτερα οτι ετσι δεν!

Αφου βλεπει οτι δεν "προχωραει" το πραγμα
πρεπει να βγαλει "στη σεντρα" ολους οσους
εχει προσεγγισει για βοηθειες και αδιαφορουν.-
Ολους τους "επωνυμους" ντεμεκ ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ!

Κανει μεγαλη προσπαθεια και ειναι αξιεπαινος
γι αυτη αλλα πρεπει να δειξει πιο δυναμικος.-
Οσο δειχνει σε απογνωση τοσο θα βαλτωνει!

Ο οργανισμος χρειαζεται ενα ηλεκτροσοκ ετσι
ωστε να ξυπνησει κι ο κοσμος και να συνδραμει
οσο ομως υπαρχει ακομα χρονος για σωτηρια
που θα ερθει μονο αν προστρεξουν συμπαιχτες!




ΥΓ. Και ναι. Με την πρωτη ευκαιρια να φερει πισω
και το Μαρκοπουλο που οι προηγουμενοι εδιωξαν
γιατι κι αυτο θα τον διαφοροποιησει απο εκεινους.
Γιατι ετσι ο κοσμος θα τον δει σαν μια τιμια λυση!
#FREEΠΟΡΚΥ-5
montekristo
 
Δημοσιεύσεις: 3990
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 16:33

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 07 Οκτ 2022, 09:57

Αν ο κόσμος βάλει 10€ να σώσει τον ΠΑΟΚ επειδή ο Χατζόπουλος έδιωξε Λυκογιάννη, ή επειδή έφερε Σούλη, τότε ο κόσμος δεν αξίζει και πολύ μια υγιή ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46420
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό BlackMagicPAOK » Παρ 07 Οκτ 2022, 10:39

Σούλης;
Είναι ενεργός ακόμη;
Ο άνθρωπος είναι 73 ετών.
Έχει 2-3 χρόνια χωρίς ομάδα.
Εγω τον Λύκο δεν τον πάω.
Αλλά θα περιμένω να δω και φέτος τι θα καταφέρει με το νέο ροστερ (10 νέοι παίκτες).
Μάλλον δικές του επιλογές
.
Ας δούμε πρώτα 5-6 αγώνες!
" Oλα ειναι δρομος "
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK
 
Δημοσιεύσεις: 3624
Εγγραφή: Δευτ 23 Φεβ 2015, 21:53
Τοποθεσία: Γιάννενα

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό PablitoV2 » Παρ 07 Οκτ 2022, 11:47

Ρε σεις ποιος Σούλης, ο άνθρωπος είναι 75 χρονών. Αφήστε τον στην ησυχία του, καλά να είναι.
PablitoV2
 
Δημοσιεύσεις: 710
Εγγραφή: Παρ 25 Δεκ 2020, 13:11

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό fossa » Παρ 07 Οκτ 2022, 12:34

Στρατολόγηση Σούλη σε κάποιο πόστο όχι α' προπονητή.
Ο άνθρωπος ζει για το μπάσκετ. Σε κάποιο πόστο στον πάγκο ίσως, όπως τόσοι μεγάλοι προπονητές μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν γίνει σύμβουλοι δεν ξέρω τι.
Άβαταρ μέλους
fossa
 
Δημοσιεύσεις: 1877
Εγγραφή: Πέμ 06 Φεβ 2014, 22:25

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό sn0ufel4 » Παρ 07 Οκτ 2022, 14:33

Ποια ομάδα έχει περισσότερα διάρκειας και μεγαλύτερη προσέλευση από εμάς?
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 10120
Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 16:19

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό montekristo » Σάβ 08 Οκτ 2022, 09:39

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν ο κόσμος βάλει 10€ να σώσει τον ΠΑΟΚ επειδή ο Χατζόπουλος έδιωξε Λυκογιάννη, ή επειδή έφερε Σούλη, τότε ο κόσμος δεν αξίζει και πολύ μια υγιή ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν ξερω αν ειναι δυστυχως η ευτυχως
αλλα αυτο που οσμιζομαι γυρω τριγυρω
ειναι οτι ο κοσμος μας ειδικα απεναντι
στην ΚΑΕ ειναι τρομερα δυσπιστος πλεον!

Τα 20+ χρονων "βασανα" ειναι παρα πολλα
και η οκταετια προεδριας του Μπανε με τα
(κυριως οικονομικα) αποτελεσματα που ειχε
ηρθαν και απομακρυναν ολο και πιο πολλους
λογω μη αξιοπιστιας οσων ειχαν παρει τα
ηνια της ομαδας στα χερια τους τοσα χρονια.-

Ακομα κι απεναντι στον Χατζοπουλο ειναι
επιφυλακτικος ο κοσμος οπως διαπιστωνω
κι αυτο πρεπει να αλλαξει με καποιο τροπο
αν θελουμε να συνεχισει να υπαρχει η ΚΑΕ
ΠΑΟΚ (εστω και η 2004 η "μεταλλαγμενη" με
τον νεο ΑΦΜ ναι κι ας ντρεπομαι που το λεω).-

Αυτος ο "αοριστος" κοσμος του ΠΑΟΚ (ειτε
παλιοτερα ο οπαδος ειτε τωρα ο "πελατης")
εχει δειξει ιστορικα οτι βρισκεται παντα κοντα
σε καθε υγιη προσπαθεια οταν του ζητηθηκε
γι αυτο και προτρεπω τον Χατζοπουλο να
κανει πραξεις που θα ενισχυσουν και την
αξιοπιστια του και τη διαφοροποιηση του
απο ολους τους προηγουμενους (οπως εγινε
τοτε με τον ΘΖ) δινοντας ετσι ενα οραμα κι
ας (μην;) ειναι αυτο αθλητικο η/και παικτικο.-

Η μεχρι τωρα τακτικη του δεν του βγαινει
οποτε θεωρω βεβαιο οτι ισως κατι δεν κανει
σωστα και κατι πρεπει πλεον να αλλαξει
ωσπου ο κοσμος να τον αγκαλιασει κι αυτον
και συνεπακολουθα και την ομαδα μπασκετ.-
#FREEΠΟΡΚΥ-5
montekristo
 
Δημοσιεύσεις: 3990
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 16:33

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες