Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Δευτ 25 Μάιος 2020, 19:51

joshua έγραψε:
Tolaros έγραψε:
joshua έγραψε:Πραγματικα αν σκεφτονται να ανανεωσουν Μαουριτσιο δεν ξερω τι σκατα εχουν στο κεφαλι τους,οχι γιατι ο παικτης ειναι κακος,αλλα γιατι αν δεν αποκτησουν για 3η-4ρτη μεταγραφικη περιοδο επιτελους ενα ταχυδυναμο χαφ δεν υπαρχει σωτηρια.Εχεις Μισιτς,Αγκουστο και Εσιτι,αν λειπει κατι ειναι ενας παικτης που να μπορει να διατηρησει υψηλο τεμπο σε ολο το 90λεπτο και αυτος δεν μπορει να ειναι ο Βραζιλιανος.Πουληστε αν βρειτε κανα θυμα τον Εσιτι,παρτε το χαφ που λειπει και ανανεωστε τον, αλλα αν μεινουν οι 3,Μαουριτσιο τελος.


O παίχτης που περιγράφεις (Παλίνια, Μπράνταριτς, Τσίμιροτ ή όπως αλλιώς λέγεται πχ) κοστίζει πάνω από 5 μύρια αγορά και μπαγιοκο δεν παίζει όπως έχουν τα πράγματα για τέτοια ανοίγματα. Ειδικά με τα 2 που θέλει ο Μίσιτς.
Άμα βρεθεί κάποιος αξιόλογος ελεύθερος πολύ δύσκολα θα πειστεί να υπογράψει Ελλάδα από Ιούνιο.


Σοβαρα τωρα λες οτι δεν υπαρχει σε ολο τον πλανητη ενα χαφ με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο αυτα που εχουμε που να μπορουμε να παρουμε? Ειδικα φετος η αγορα θα ειναι γεματη και σε τιμες ευκαιριας.

Οι καλύτερες περιπτώσεις αμυντικών και κεντρικών μέσων (βάση ηλικίας-ποιότητας και κασέ)που υπάρχουν στην λίστα αυτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι είναι οι:Renato Tapia ελεύθερος από 1 Ιουλίου,Marco Van Ginkel(προβληματίζει το ποσο σοβαρό τραυματισμό έχει),Escallante, Gianelli Imbula και φυσικά ο Mendy αλλά εκεί τα ποσά ξεφεύγουν....
When The Going Gets Tough,The Tough Get Going.
boogeyman77
 
Δημοσιεύσεις: 4945
Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
Τοποθεσία: Σαμοθράκη

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Δευτ 25 Μάιος 2020, 19:53

Sekeris έγραψε:Είναι τόσο καλός που τον αφήνει ελεύθερο η τβεντε :lol:
Και αξιολόγηση του παίχτη βασει φουτμπολ μάνατζερ :lol: :lol: :lol:
Γειά σου ρε κολκα δημοσιογραφαρα :lol: :lol:

Και ο Pablo Garcia ήταν τόσο καλός που τον άφησε ελεύθερο η......Μουρθια; Δεν αποτελεί κριτήριο αυτό!
When The Going Gets Tough,The Tough Get Going.
boogeyman77
 
Δημοσιεύσεις: 4945
Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
Τοποθεσία: Σαμοθράκη

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Δευτ 25 Μάιος 2020, 19:56

makispaspartou έγραψε:Οι παίκτες πάντως που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα έχουν ένα ενδιαφέρον. Και είναι όλοι σε καλές ηλικίες , με ταχύτητα.
Μενσά σίγουρα θα τον ήθελα αλλά και ο Κανταλαπιέρδα φαίνεται ένας γρήγορος Λούκας.

Τον Cantallapierda όπως και τον Vadillo τους είχαν αναφέρει πολλοί εδώ μέσα ως ψαγμένες λύσεις με μεταπωλητικη αξία. Ο Mensah αν κάτσει η φάση ως αντί-Biseswar θα είναι λουκούμι! Και δώρο ο Warda και τα χρωστούμενα από Henrique και είναι μια χαρά τα τουρκάκια
When The Going Gets Tough,The Tough Get Going.
boogeyman77
 
Δημοσιεύσεις: 4945
Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
Τοποθεσία: Σαμοθράκη

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευσηαπό makispaspartou » Δευτ 25 Μάιος 2020, 19:58

Το αστείο είναι ότι ο Αμπέλ ζητάει δύο παίκτες σε κάθε θέση και το έχει τονίσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις. Για παράδειγμα στους επιθετικούς με Άκπομ και Σβιντέρσκι ο προπονητής θέλει και τρίτο. Αν πουλήσεις τον ένα θα πρέπει να φέρεις δύο. Στο αριστερό μπακ ζητούσε παίκτη με Γιαννούλη παρόντος. Αν πουληθεί θα θέλει δύο.

Βασικά ο εξορθολογισμός έχει να κάνει με πολλές παραμέτρους. Μία είναι το ύψος των συμβολαίων και αν αυτά ανταποκρίνονται στην αγωνιστική αξία των παικτών. Μία δεύτερη είναι το σωστά δομημένο ρόστερ ώστε να είναι επαρκές ανάλογα με το σύστημα που παίζει ο προπονητής και να μην παρουσιάζει υπεραριθμία σε κάποιες θέσεις και ελλείψεις σε κάποιες άλλες. Τρίτη σημαντική παράμετρος έχει να κάνει με το μέσο όρο ηλικίας και τα χαρακτηριστικά των παικτών που πρέπει να είναι ως επί το πλήστον σε παραγωγικές ηλικίες , να διαθέτουν μεταπωλητική αξία και να συμπληρώνονται από κάποιους έμπειρους παίκτες που να είναι συνάμα ηγέτες στη νοοτροπία.

Παίκτες σε παραγωγική έχουμε τους Γιαννούλη, Μίσιτς, Λημνιό, Πέλκα, Άκπομ, Σβιντέρσκι, Ντάγκλας, Ίνγκασον, Λάμπρου, Μιχάι, Ζαμπά, Εσίτι. Από αυτούς οι τρεις (Άκπομ , Πέλκας, Λημνιός) έχουν συμβόλαιο που λήγει σε ένα χρόνο οπότε πρέπει τουλάχιστον να τους ανανεώσεις για δύο επιπλέον χρόνια. Αλλιώς πρέπει να πουληθούν. Επίσης οι Γιαννούλης , Σβιντέρσκι και Ίνγκασον είναι πολύ πιθανόν να φέρουν προτάσεις ενώ οι Ντάγκλας, Εσίτι, Ζαμπά, Λάμπρου και Μιχάι δεν απόκτησαν φέτος υπεραξία είτε λόγω τραυματισμών είτε κακής διαχείρισης είτε αδυναμίας των ίδιων των παικτών(Εσίτι). Αν σε όλα αυτά προστεθεί και το γεγονός ότι ο Μίσιτς ακόμη δεν είναι επίσημα παίκτης μας καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει σε αυτό το γκρουπ παικτών.

Παίκτες έμπειρους διαθέτουμε τους Βαρέλα, Μάτος, Κρέσπο, Μαουρίτσιο, Βιειρίνια, Βερνμπλουμ, Στοχ, Καντούρι, Πασχαλάκη, Μπίσεσβαρ. Από αυτούς , οι Μάτος, Βιειρίνια, Μαουρίτσιο έχουν συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά την ανανέωσή τους, με λιγότερα όμως χρήματα από όσα παίρνουν ήδη.
Επίσης αν δούμε μεμονωμένα τη φετινή χρονιά οι Βαρέλα και Μπίσεσβαρ δεν έχουν προσφέρει με βάση όσα αμοίβονται οπότε ίσως θα έπρεπε να γινόταν μία συζήτηση για μειώσεις συμβολαίων, ή μέρος αυτών να πάρουν τη μορφή πριμ επίτευξης στόχων. Τέλος παίκτες όπως οι Στοχ, Βερνμπλουμ, Ελ Καντουρί δεν έχουν προσφέρει για διάφορους λόγους ο καθένας αυτά που αντιστοιχούν στα συμβόλαιά τους, για την ακρίβεια είναι μηδαμινή η προσφορά τους και θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα να πωληθούν ή να αποδεσμευτούν. Πολύ δύσκολη βέβαια η εύρεση φόρμουλας γιατί και πλουσιοπάροχα συμβόλαια διαθέτουν και δύσκολα να φέρουν πρόταση πώλησης.

Υπάρχουν βέβαια και παίκτες που δεν έχουν αποδείξει ότι μπορούν να φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αυτοί είναι οι Ροντρίγκο και Ζίβκοβιτς για τους οποίους πραγματικά θεωρώ ότι πρέπει να αποδεσμευτούν αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Κλείνοντας υπάρχει και το κεφάλαιο των δανεικών, με παίκτες νεαρούς ταλαντούχους που πρέπει προσεκτικά να δοθούν δανεικοί ώστε να αποκτήσουν υπεραξία και παραστάσεις και παίκτες που απλά έχουν τελειώσει από τον ΠΑΟΚ και πρέπει να κοιτάξουμε μήπως κερδίσουμε κάτι ( Ρέι, Ουάρντα, Μιχόγεβιτς, Κάτσε, Μουλέν)

Αν τα βάλουμε όλα αυτά τα δεδομένα κάτω συμπεραίνουμε οτι το φετινό ρόστερ είναι ένα πολύ δύσκολο παζλ και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο καθώς ο τεχνικός διευθυντής που θα αποκτηθεί δε θα έχει κάνει προεργασία.

Για μεταγραφές ούτε λόγος ... εξορθολογισμός ρόστερ και FFP κάνουν δυσοίωνη την όποια πρόβλεψη...
Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος καθώς θεωρώ ότι τα μισά από αυτά έπρεπε ήδη να έχουν δρομολογηθεί.
Τελευταία επεξεργασία από makispaspartou και Δευτ 25 Μάιος 2020, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΠΑΟΚ εγώ γεννήθηκα
Το φως του ονείρου ντύθηκα
Κι αν με αστραπές χτυπήθηκα
Στο πέταγμα του αετού κρατήθηκα
ΠΑΟΚ είμαι γι'αυτό αναπνέω............
makispaspartou
 
Δημοσιεύσεις: 4047
Εγγραφή: Παρ 17 Ιαν 2014, 20:15

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευσηαπό invincible » Δευτ 25 Μάιος 2020, 20:07

O Ivic πρότεινε Chico Ofoedu περιφερειακός επιθετικός και ακραίος ! Τον νέο Yakubu Ayegbeni ! Ο Ivic πρότεινε τον Πριγιο αρα we trust! Οι Ισραηλίτες έχουν καλά κονε στην Αφρική πάντως.
Άβαταρ μέλους
invincible
 
Δημοσιεύσεις: 3145
Εγγραφή: Δευτ 03 Ιουν 2019, 15:12

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευσηαπό tzo_1926 » Δευτ 25 Μάιος 2020, 20:36

Ο ivic από που κι ως πού προκύπτει να προτείνει; και γιατί να μη προτείνει στον αδερφό του;;
Αδιαφορώ για ότι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε το πως νοιώθουμε για ΣΕΝΑ
Άβαταρ μέλους
tzo_1926
 
Δημοσιεύσεις: 843
Εγγραφή: Σάβ 12 Ιαν 2019, 19:49

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Δευτ 25 Μάιος 2020, 20:39

Πολύ ωραία ανάλυση Μάκη.Ζορικα τα πράγματα μεταγραφικά αλλά ελπίζουμε. Τα λάθη των τελευταίων μεταγραφικων περιόδων ήταν εγκληματικά (μεταγραφές και ανανεωσεις) Invicible έψαξα και εγώ με μια χαρά γι'αυτόν τον Νιγηριανό νομίζοντας πως πρόκειται για κανένα 22χρονο κελεπούρι.......χαχαχαχαχα. Για τους παίκτες στα χαφ που παρέθεσα πιο πάνω και μένουν ελεύθεροι,έχετε κάποια γνώμη επ' αυτού;
When The Going Gets Tough,The Tough Get Going.
boogeyman77
 
Δημοσιεύσεις: 4945
Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
Τοποθεσία: Σαμοθράκη

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευσηαπό invincible » Δευτ 25 Μάιος 2020, 20:48

Είναι πολύ νωρίς για μεταγραφές πάντως ... Εδώ 7 Ιουνίου αρχίζει πρωτάθλημα με 10 αγωνιστικές κάθε τρεις μέρες θα παίζουν και άλλες δύο αγωνιστικές το κύπελλο. Μέσα Ιουλίου θα τελειώσουμε δεν μπορεί να παίζουμε και να ανακοινώνουν μεταγραφές. Άρα μεταγραφές από τέλη Ιουλίου και μετά. Καυτό θα είναι το καλοκαίρι. :oops:
Άβαταρ μέλους
invincible
 
Δημοσιεύσεις: 3145
Εγγραφή: Δευτ 03 Ιουν 2019, 15:12

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Δευτ 25 Μάιος 2020, 20:50

Μονο ως αστεια μπορω να εκλαβω την προταση του μαυρουλη εξτρεμ. Πιο τσαπατσουλης απο τον Μπακαγιοκο ειναι
Dimg4
 

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευσηαπό makispaspartou » Δευτ 25 Μάιος 2020, 20:53

boogeyman77 έγραψε:Πολύ ωραία ανάλυση Μάκη.Ζορικα τα πράγματα μεταγραφικά αλλά ελπίζουμε. Τα λάθη των τελευταίων μεταγραφικων περιόδων ήταν εγκληματικά (μεταγραφές και ανανεωσεις) Invicible έψαξα και εγώ με μια χαρά γι'αυτόν τον Νιγηριανό νομίζοντας πως πρόκειται για κανένα 22χρονο κελεπούρι.......χαχαχαχαχα. Για τους παίκτες στα χαφ που παρέθεσα πιο πάνω και μένουν ελεύθεροι,έχετε κάποια γνώμη επ' αυτού;


Imbula και Tapia συμφωνώ μαζί σου αν και πτωτική πορεία παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια. Ειδικά ο Tapia και λόγω ηλικίας ίσως αναγεννηθεί.. Van Ginkel άστο είναι κουτσό άλογο αλλιώς θα ήταν επιπέδου premier league. Καλή περίπτωση για άλλες εποχές θα ήταν και ο ελεύθερος παικταράς Αργεντίνος Ever Banega!
Πάντως νομίζω ότι ελεύθερος μένει και ο Vukcevic που είχε απασχολήσει κάποτε..
Έχω ψηθεί όμως με Mensah που νομίζω είναι οκτάρι περισσότερο...
ΠΑΟΚ εγώ γεννήθηκα
Το φως του ονείρου ντύθηκα
Κι αν με αστραπές χτυπήθηκα
Στο πέταγμα του αετού κρατήθηκα
ΠΑΟΚ είμαι γι'αυτό αναπνέω............
makispaspartou
 
Δημοσιεύσεις: 4047
Εγγραφή: Παρ 17 Ιαν 2014, 20:15

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευσηαπό Mitsospaoki4 » Δευτ 25 Μάιος 2020, 20:55

Αν πούμε πως θα πάμε για μεταγραφές από μέσα Ιουλίου κ μετά, το χάσαμε το παιχνίδι..
Πάνε ολοι οι ελεύθεροι και οι καλές περιπτώσεις..

Ελπίζω να μην το σκέφτονται έτσι στην ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
 
Δημοσιεύσεις: 10692
Εγγραφή: Δευτ 21 Μάιος 2018, 12:53
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Βολος

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Τρί 26 Μάιος 2020, 00:39

makispaspartou έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:Πολύ ωραία ανάλυση Μάκη.Ζορικα τα πράγματα μεταγραφικά αλλά ελπίζουμε. Τα λάθη των τελευταίων μεταγραφικων περιόδων ήταν εγκληματικά (μεταγραφές και ανανεωσεις) Invicible έψαξα και εγώ με μια χαρά γι'αυτόν τον Νιγηριανό νομίζοντας πως πρόκειται για κανένα 22χρονο κελεπούρι.......χαχαχαχαχα. Για τους παίκτες στα χαφ που παρέθεσα πιο πάνω και μένουν ελεύθεροι,έχετε κάποια γνώμη επ' αυτού;


Imbula και Tapia συμφωνώ μαζί σου αν και πτωτική πορεία παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια. Ειδικά ο Tapia και λόγω ηλικίας ίσως αναγεννηθεί.. Van Ginkel άστο είναι κουτσό άλογο αλλιώς θα ήταν επιπέδου premier league. Καλή περίπτωση για άλλες εποχές θα ήταν και ο ελεύθερος παικταράς Αργεντίνος Ever Banega!
Πάντως νομίζω ότι ελεύθερος μένει και ο Vukcevic που είχε απασχολήσει κάποτε..
Έχω ψηθεί όμως με Mensah που νομίζω είναι οκτάρι περισσότερο...

Ο Banega παικταράς αλλά δεν έμεινε ούτε ένα 24ωρο ελεύθερος. Υπέγραψε εδώ και μια εβδομάδα στην Αλ Σααμπ η κάπως έτσι. Επίσης μπορούμε να βρούμε καλές περιπτώσεις και με δανεισμούς με οψιον(νορμάλ)Ενδεικτικά κάποια ονόματα: Bruno Varela ( GK),Andrija Zivkovic,Pedro Pereira(RB),Krovinovic(AMC) και Ferreyra της Benfica(σε περίπτωση που φύγει κάποιο φορ) καθώς Janko(RB) και Abubakkar από Porto.Τελος αξιοπροσεκτες περιπτώσεις στους προσεχώς ελεύθερους ο Bua της Βασιλείας και ο Eliasson της Bristol.Ο Vuksevic έχει ως το 2022 συμβόλαιο. Εγώ πάντως αν έιχα την δυνατότητα για 4-5 μεταγραφές θα έπαιρνα Varela-Tapia-Mensah-και Zivkovic και καποιον απο τα προαναφερθεν μπακ.3 δανεισμοι με λογική οψιον δηλαδή,εναν ελεύθερο και εναν με μεταγραφή. με παράλληλη απαλλαγή από Wernbloom-El Kaddouri-Mauricio-Stoch-Zivkovic-Rodrigo και Biseswar.Προωθηση 2-3 νεαρούς πχ Τσιγγαρας-Γαιτανιδης-Μιχαηλίδης,επαναφορά Μελισσα ως 3ο και πώληση όσο πιάσουν σε Kace-Warda-Mihojevic
When The Going Gets Tough,The Tough Get Going.
boogeyman77
 
Δημοσιεύσεις: 4945
Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
Τοποθεσία: Σαμοθράκη

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευσηαπό Notorious4 » Τρί 26 Μάιος 2020, 06:12

Από τότε που έφυγε ο μιχελ έχουμε επιστρεψει σε μεταγραφές επιπέδου 2014-2015
Άβαταρ μέλους
Notorious4
 
Δημοσιεύσεις: 958
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2015, 21:38

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευσηαπό Mauricio-8- » Τρί 26 Μάιος 2020, 10:27

Παιδιά είναι πολυ δυσκολο το φετινό καλοκαιρι.Λογω ffp το τεχνικό team έχει πολυ δουλεια.Και θα έχει μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών.. Με αποδεσμευσεις πωλησεις κτλ.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: Δευτ 24 Δεκ 2018, 13:16

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευσηαπό ace.79.gr » Τρί 26 Μάιος 2020, 10:47

Ολα θα εξαρτηθουν απ τις πωλησεις .
Έχε τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς κοντύτερα.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr
 
Δημοσιεύσεις: 1001
Εγγραφή: Δευτ 15 Ιούλ 2019, 09:13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

cron