Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Τρόμος » Πέμ 13 Αύγ 2020, 22:46

Ναι τον Πίουβιτς!
Τρόμος
 
Δημοσιεύσεις: 3779
Εγγραφή: Τετ 08 Ιουν 2011, 13:57
Τοποθεσία: Παγουριστάν

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Demir » Πέμ 13 Αύγ 2020, 22:51

χολεβας για αντιτσιμικας λεει το10
ραφινια για αντι εμπταλαουι.. 36 και οι 2..
και εσεις γκρινιαζετε για ματος -βιερινια
Demir
 
Δημοσιεύσεις: 7948
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 22:32

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό john4serres » Πέμ 13 Αύγ 2020, 23:08

Εφυγαν Τσιμικας, Ομαρ, Γκασπαρ.
Επεστρεψε ο Κουτρης με ρηξη χιαστου.
Ερωτηματικο ο Τοροσιδης.

Εχουν θεματα στα μπακ.
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29796
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό bersekeros » Πέμ 13 Αύγ 2020, 23:12

Ο Σεμέδο έχει δηλώσει επίσης ότι θέλει να φύγει και δεν ξέρω τι γίνεται με τον Σα και τους μάνατζερ, που τα έχει σπάσει ο χοντρός.
Άβαταρ μέλους
bersekeros
 
Δημοσιεύσεις: 11363
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 20:56

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Demir » Πέμ 13 Αύγ 2020, 23:21

Καλά αυτός έχει πάρει καμία 30αρα από τς λ .. αλλά τόσα από πωλήσεις για πλάκα θα πάρει .. όποτε δεν έχουν θέμα
Μόνο κάμαρα κ σεμεδο να πουλήσει , μαζί με τα 13 του Τσιμικα , τα έφτασε τα 30..
Demir
 
Δημοσιεύσεις: 7948
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 22:32

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό bersekeros » Πέμ 13 Αύγ 2020, 23:24

Καλά θα δούμε τι θα πάρουν κι αυτοί...
προς το παρόν έχουν πάρει τον... Νικολιά και τον δώσαν δανεικό στον κοντό.
Άβαταρ μέλους
bersekeros
 
Δημοσιεύσεις: 11363
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 20:56

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Gospi » Πέμ 13 Αύγ 2020, 23:29

Τρόμος έγραψε:Τρώνε όμως τρελό παπά και οι χάρτινοι. Τι τρομερός τεχνικός διευθυντής ο Ίβιτς,τι διασυνδέσεις που έχει και τι ομάδα θα φτιάξουν με Ίβιτς ,Καρρερα. Και στο τέλος οι στόχοι της Κούλας: Αραούχο,Βρανιες,ο Ινσούα του βάζελου και ο Γκαρσία που έπαιζε στο ρούλη...10χρονο που βλέπει μπάλα 6 μήνες ποιο ψαγμένες επιλογές θα έκανε από τον τρομερό Ίλια!
Εν τω μεταξυ ακομη δεν εχω καταλαβει αν ο αραουχο ειναι καλος παιχτης ή οχι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
The North Remembers
Άβαταρ μέλους
Gospi
 
Δημοσιεύσεις: 10864
Εγγραφή: Δευτ 15 Δεκ 2008, 23:10

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό trouman » Παρ 14 Αύγ 2020, 13:41

Οι νομικοί μας θα καταλαβαίνουν καλύτερα, αν και ειναι σαφεστατο το τι συμβαίνει

Στοχοποιούν τους λιμενικούς που εξιχνίασαν το Noor 1


Πολιτικο-δικαστική μεθόδευση είναι σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες σε βάρος των δύο λιμενικών που πρωτοστάτησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο “Noor 1”.

Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης βρίσκονται οι δύο λιμενικοί που ερεύνησαν την υπόθεση μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο “Noor 1” αλλά και την εμπλοκή στην υπόθεση του επιχειρηματία Ευάγγελου Μαρινάκη.

Οι δύο λιμενικοί καλούνται ως ...ύποπτοι ενώ είναι σε εξέλιξη σε δεύτερο βαθμό η δίκη για τη μεταφορά του φορτίου του “λευκού θανάτου” και ενώ εδώ και δύο χρόνια δεν έχει καν ξεκινήσει ουσιαστικά η έρευνα για τη δικογραφία που αφορά τον επιχειρηματία Ευάγγελο Μαρινάκη και την τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση διακίνησης των 2,1 τόνων ηρωίνης με το ναρκόπλοιο.

Από τα ...μανταλάκια των εφημερίδων συμφερόντων του Ευάγγελου Μαρινάκη (ΣΣ με δημοσιεύματα σε βάρος τους κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ενώ η στρατιωτική δικαιοσύνη τους είχε απαλλάξει), τώρα επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας, οι δύο λιμενικοί που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης του ναρκόπλοιου, καλούνται από την Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιά ως ...ύποπτοι.

Ποιοι είναι οι δύο λιμενικοί;

Ο αντιπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος Γιώργος Κατσούλης ο οποίος είχε παρασημοφορηθεί από τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου το 2014 (Σ.Σ. επί κυβερνήσεως Σαμαρά) με το Ναυτικό Μετάλλιο Β΄ τάξης και είναι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη για τη μεταφορά 2,1 τόνων ηρωίνης με το “Noor 1”.

Το τραγελαφικό είναι πως ο κ. Κατσούλης που ήταν παρών τους τελευταίους μήνες σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση της δίκης σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση των 2,1 τόνων ηρωίνης, διευκολύνοντας τους παράγοντες της δίκης απαντώντας σε ερωτήματα τους, λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθούν οι απολογίες των κατηγορουμένων, του εστάλη η κλήση για να καταθέσει ως ...ύποπτος!

Ο βασικός μάρτυρας της πολύκροτης υπόθεσης καλείται ως ύποπτος με βάση τα όσα του καταμαρτυρούν ο καταδικασμένος πρωτόδικα σε ισόβια κατηγορούμενος Ευθύμιος Γιαννουσάκης (Σ.Σ. βρέθηκε μεγάλη ποσότητα από το φορτίο της ηρωίνης στη βίλα στη Φιλοθέη όπου μένει η πρώην σύζυγός του και σε αποθήκη που θα νοίκιαζε στο Κορωπί), ο Ευάγγελος Μαρινάκης που είναι κατηγορούμενος στη δεύτερη δικογραφία που εκκρεμεί στον Ανακριτή Διαφθοράς Πειραιά αλλά και ο εκδότης των «Παραπολιτικώ»ν Γιάννης Κουρτάκης.

Ο δεύτερος λιμενικός που εστάλη σε βάρος του κλήση ως ύποπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων είναι ο σημαιοφόρος Παναγιώτης Χριστοφορίδης ο οποίος είχε συμμετοχή στην έρευνα για την εμπλοκή του Ευάγγελου Μαρινάκη στη μεταφορά του φορτίου του “λευκού θανάτου” με το “Noor 1”.

Γιατί κατηγορούνται οι δύο λιμενικοί

Την παραγγελία από την Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιά για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και τη λήψη καταθέσεων ως ύποπτων από το Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος, έδωσε ο Εισαγγελέας του Ναυτοδικείου Πειραιά, στρατιωτικός δικαστής Α Βασίλειος Μακρής.

Ο Π. Χριστοφορίδης καλείται ως ύποπτος για τετελεσμένη κατάχρηση εξουσίας κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό πλημμελήματος, απόπειρας κατάχρησης εξουσίας κατ΄εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και απόπειρας παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση και ο Γ. Κατσούλης για το αδίκημα της ψευδούς καταθέσεως μάρτυρα.

Αναφερόμενος στον λιμενικό Π. Χριστοφορίδη που είχε επισκεφτεί τον καταδικασμένο σε ισόβια Ευθ. Γιαννουσάκη στις φυλακές Αυλώνα κατά το διάστημα 31-8-2016 έως 20-3-2-17 σε επτά περιπτώσεις, ο Εισαγγελέας του Ναυτοδικείου Πειραιά, στρατιωτικός δικαστής Α Βασίλειος Μακρής, αναφέρει για τις τυχόν αξιόποινες πράξεις του:

“Ενώ ήταν υπάλληλος στα καθήκοντα του οποίου ανάγεται η δίωξη ή η ανάκριση αξιόποινων πράξεων, μεταχειρίστηκε παρανόμως εκβιαστικά μέσα για να πετύχει οποιαδήποτε έγγραφη κατάθεση μάρτυρα και συγκεκριμένα προκειμένου να επιτύχει έγγραφη, ένορκη κατάθεση από τον κρατούμενο Ευθύμιο Γιαννουσάκη σε βάρος του επιχειρηματία Ευάγγελου Μαρινάκη, κατά τις συναντήσεις του με αυτόν ως ανακριτικός υπάλληλος”.

Ο Εισαγγελέας του Ναυτοδικείου υιοθετεί τις καταγγελίες Γιαννουσάκη-Μαρινάκη

Ιδιαίτερη μνεία κάνει ο εισαγγελικός λειτουργός στις διώξεις που έχουν ασκηθεί σε βάρος του Μαρινάκη και συνεργατών του.

Ο στρατιωτικός δικαστής υιοθετεί τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων πως είναι κατασκευασμένη η κατηγορία, παρά το γεγονός ότι η σχετική δικογραφία εκκρεμεί στον Ανακριτή Διαφθοράς Πειραιά Ιωάννη Πετρόπουλο…

Ο κ. Μακρής αναφέρει σχετικά:

“Μεταχειρίστηκε σε βάρος του Γιαννουσάκη παρανόμως εκβιαστικά μέσα, δηλαδή αφόρητες πιέσεις , απειλές για τη ζωή του και τη ζωή των μελών της οικογενείας του και σαφή υπονοούμενα ως προς αυτά και ως προς την έκβαση εκδίκασης των σε βάρος του κατηγοριών σε δεύτερο βαθμό, αλλά και υποσχέθηκε ς’ αυτόν την καταβολή μεγάλου χρηματικού ποσού προερχόμενου από τρίτους, προκειμένου να εξαναγκάσει τον κρατούμενο Ευθ. Γιαννουσάκη, παρά τη σταθερή άρνηση του τελευταίου, να καταθέσει ενόρκως και γραπτώς ενώπιον του ότι ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Μαρινάκης έχει τελέσει κακουργηματικές παραβάσεις του νόμου για τα ναρκωτικά αλλά και του ποινικού κώδικα, δηλαδή συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση που επιδιώκει τη διάπραξη κακουργημάτων του νόμου για τα ναρκωτικά και διεύθυνση αυτής και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών (χρηματοδότηση, διαμετακόμιση, εισαγωγή, μεταφορά, αγορά, κατοχή, πώληση κλπ) στο ευρύτερο πλαίσιο της υπόθεσης εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα με το πλοίο Noor One και να εκθέσει έτσι σε κακουργηματική ποινική δίωξη και αντίστοιχη τιμωρία τον Μαρινάκημε κατασκευασμένα ψευδή στοιχεία, γνωρίζοντας ότι εκθέτει αθώο σε δίωξη και εν γνώσει της αθωότητας του, αλλά με σαφή και ξεκάθαρη θέληση να τον καταστήσει ένοχο, αφού ο Ευθ. Γιαννουσάκης του δήλωνε σαφώς και σταθερά ότι δεν έχει πληροφόρηση για εμπλοκή του Μαρινάκη στην υπόθεση του πλοίου Noor One”.

Ως προς την κλήση του λιμενικού Γ. Κατσούλη, ο Εισαγγελέας του Ναυτοδικείου αναφέρει:

“Εν γνώσει του κατέθεσε ψευδή στοιχεία σχετικά με την υπόθεση, δηλαδή την 26-10-2017 στον Πειραιά, εξεταζόμενος ενόρκως ως μάρτυρας ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνης Τζίβα, κατέθεσε ενόρκως ότι “...Μετά την μεταγωγή του Ευθύμιου Γιαννουσάκη στις Φυλακές του Αυλώνα, αισθανόμενος ο ίδιος μεγαλύτερη ασφάλεια, …συνεχίστηκε η παροχή πληροφοριών και στοιχείων, που αφορούσαν την εμπλοκή του Μαρινάκη και των συνεργατών του τόσο στην οργάνωση, χρηματοδότηση και μεταφορά της ηρωίνης όσο και στη νομιμοποίηση εσόδων από άλλες εγκληματικές πράξεις.

Επιπλέον ο ίδιος ανέφερε ότι το έτος 2014 δέχθηκε δύο εμβάσματα ύψους 500.000 ευρώ και 300.000 ευρώ από τη ναυτιλιακή εταιρεία Capital συμφερόντων Μαρινάκη, μέσω γερμανικής τράπεζας στο λογαριασμό της εταιρείας του G TANKERS με έδρα το Ντουμπάι… … για να καλύψει τρέχοντα έξοδα του πλοίου Noor 1 … … Αργότερα πριν φύγω για Τόκυο, έμαθα ότι τα εμβάσματα αυτά δεν είχαν αποσταλεί για τον προαναφερόμενο σκοπό το έτος 2014 αλλά τον Αύγουστο του έτους 2013. Μου είχε δηλώσει δε ότι εάν εξασφαλιστεί η προστασία τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειας του θα ήταν σε θέση να χορηγήσει ακόμα περισσότερες και αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τους εγκεφάλους της εγκληματικής οργάνωσης…”, στοιχεία τα οποία ήταν ψευδή όπως προκύπτει από το περιεχόμενο των από 4-9-2017 και 19-10-2017 ένορκων καταθέσεων του ιδίου ενώπιον του Πταισματοδίκη του 10ου Τμ. Αθηνών και του Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιώς αντίστοιχα, στις οποίες κατέθεσε ενόρκως ότι για τον αυτό πραγματολογικό πυρήνα δεν γνωρίζει τίποτα απολύτως”.

Καταγγελία-φωτιά για τις μεθοδεύσεις στην υπόθεση “Noor 1”

Με αφορμή την κλήση ως υπόπτων των δύο λιμενικών που χειρίστηκαν την υπόθεση “Noor 1”, o επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Διαφάνειας Λιμενικού Συστήματος (Σ.Σ. το οποίο αποτελεί ένωση προσώπων χωρίς νομική προσωπικότητα, με σκοπό την άσκηση δημόσιου, δημοκρατικού, κοινωνικού ελέγχου στο ελληνικό λιμενικό σύστημα) Δ. Π. Μπακόπουλος, σε δημόσια ανάρτηση του στο site του Παρατηρητηρίου καταγγέλλει «σατανικές» συμπτώσεις.

Ειδικότερα:

Τον Ιανουάριο 2018 η Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά έθεσε στο αρχείο έγκληση των κκ Ευθύμιου Γιαννουσάκη, Ευάγγελου Μαρινάκη και Ιωάννη Κουρτάκη σε βάρος στελέχους ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

Τον Αύγουστο 2018 η Εισαγγελία Αναθεωρητικού Δικαστηρίου απέρριψε προσφυγή των Γιαννουσάκη-Μαρινάκη-Κουρτάκη κατά της πράξης θέσης στο αρχείο.

Στις 15 Οκτωβρίου 2019 ο μέχρι τότε Αρχηγός ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Ναύαρχος Σταμάτης Ράπτης αποστρατεύεται, καταγγέλλοντας, ενώπιον του παριστάμενου υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη «ότι ο άκομψος αυτός τρόπος δεν οφείλεται αποκλειστικά στην ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας αλλά σε εξωθεσμικούς κύκλους και συμφέροντα εκτός του υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος που άδικα με πολέμησαν».

Το Νοέμβριο 2019, ο νέος Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος επί κυβερνήσεως ΝΔ, λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, υπογράφει εντολή διενέργειας Ε.Δ.Ε , προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν όσα περιλαμβάνονταν στις δυο εισαγγελικές διατάξεις αρχειοθέτησης των εγκλήσεων των κκ. Ευθύμιου Γιαννουσάκη, Ευάγγελου Μαρινάκη και Ιωάννη Κουρτάκη συνιστούν πειθαρχικό ή υπηρεσιακό αδίκημα. Μια από τις πρώτες υπογραφές του Αρχηγού του ΛΣ αφορούσε στην πειθαρχική αξιολόγηση των καταγγελιών των κκ Ευθύμιου Γιαννουσάκη, Ευάγγελου Μαρινάκη και Ιωάννη Κουρτάκη κατά των δύο λιμενικών οι οποίες κατά το ουσιώδες μέρος τους είχαν αρχειοθετηθεί δύο φορές από τη Στρατιωτική Δικαιοσύνη, για λόγους ουσιαστικούς και όχι τυπικούς.

Στις 27 Μαρτίου 2020 ο λιμενικός που υπηρετούσε ως Λιμενάρχης Ραφήνας το βράδυ της πυρκαγιάς στο Μάτι, εξέτασε τις καταγγελίες των κκ Ευθύμιου Γιαννουσάκη, Ευάγγελου Μαρινάκη και Ιωάννη Κουρτάκη, οι οποίες είχαν αρχειοθετηθεί δύο φορές από τη Στρατιωτική Δικαιοσύνη. Εν αντιθέσει με τους στρατιωτικούς δικαστές είχε άλλη άποψη. Στο πόρισμα της ΕΔΕ που διενήργησε, ζητά την πειθαρχική δίωξη τριών λιμενικών.

Ζητά να διωχθούν πειθαρχικά-διοικητικά ο Κατσούλης, ο Χριστοφορίδης αλλά και τρίτη λιμενικός η οποία όμως δεν καλείται από τον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου για εξηγήσεις ως ύποπτης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που είναι σε εξέλιξη.

Για τους λιμενικούς θεωρείται υπεύθυνη αλλά όχι για τον στρατιωτικό δικαστή, έστω για εξηγήσεις.

Συμπτωματικά λίγο μετά τη σύνταξη του πορίσματος της ΕΔΕ από τον πρώην Λιμενάρχη Ραφήνας, η Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά «έκλεισε» την προκαταρκτική εξέταση για τυχόν ευθύνες λιμενικών στο Μάτι, η οποία προφανώς αφορούσε και τυχόν ευθύνες στελεχών του Λιμεναρχείου Ραφήνας.

Ο πρώην Λιμενάρχης Ραφήνας που καταλογίζει πειθαρχικές ευθύνες σε βάρος των λιμενικών που ασχολήθηκαν με την υπόθεση “Noor 1”, προήχθη σε Αρχιπλοίαρχο.

Αντίθετα ο λιμενικός Γ. Κατσούλης που ήταν επικεφαλής της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά στην εξιχνίαση της υπόθεσης διακίνησης 2,1 τόνων ηρωίνης με το ναρκόπλοιο και έλαβε συγχαρητήρια από τον τότε Πρωθυπουργό, δεν προήχθη.

Αντίθετα του ήρθε μετάθεση-“αναβάθμιση” από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά στη … Ραφήνα…

Αναφορά στον Άρειο Πάγο για τη μεθόδευση σε βάρος των λιμενικών

Εκτός από τις παραπάνω διαπιστώσεις-καταγγελίες, ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Διαφάνειας Λιμενικού Συστήματος Δ. Μπακόπουλος προχώρησε ακόμα ένα βήμα, υποβάλλοντας την Τετάρτη 12 Αυγούστου αναφορά στον Άρειο Πάγο για τη μεθόδευση που ακολουθήθηκε στην υπόθεση, και μάλιστα λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση των 2,1 τόνων ηρωίνης με το “Noor 1” και πριν καν αρχίσει ουσιαστικά η έρευνα για την εμπλοκή του επιχειρηματία Ευάγγελου Μαρινάκη.

Στην αναφορά προς τον Άρειο Πάγο που δημοσιοποιήθηκε και αυτή στο site του Παρατηρητηρίου, υποβάλλεται αίτημα διεξαγωγής έρευνας για ενδεχόμενες καταχρηστικές πράξεις της Εισαγγελίας Ναυτοδικείου Πειραιά, αναφορικά με την υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor One.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Μπακόπουλος, ο Εισαγγελέας του Ναυτοδικείου δεν θα μπορούσε να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση σε βάρος των λιμενικών, καθώς έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση σε βάρος του επιχειρηματία Ευάγγελου Μαρινάκη από την πρώην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα και εκκρεμεί εδώ και δύο χρόνια στον Ανακριτή Διαφθοράς Πειραιά Ιωάννη Πετρόπουλο.

Ο Εισαγγελέας του Ναυτοδικείου Πειραιά θα έπρεπε να περιμένει την ολοκλήρωση της παραπάνω ποινικής δικογραφίας και να αναβάλει την προκαταρκτική εξέταση σε βάρος των λιμενικών που είναι ουσιώδεις μάρτυρες και προανακριτικοί υπάλληλοι στην υπόθεση του “Noor 1”.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το α. 59 παρ. 2 ΚΠΔ «στις περιπτώσεις των άρθρων 224, 229, 362 και 363 ΠΚ, αν για το γεγονός για το οποίο εξετάσθηκε ο διάδικος ή ο μάρτυρας ή έγινε η αναφορά στην αρχή ή η καταμήνυση ή ισχυρίστηκε ή διέδωσε ο υπαίτιος ασκήθηκε ποινική δίωξη, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών, μετά την προκαταρκτική εξέταση (άρθρα 243, 43 παρ. 1 εδ. β'), αναβάλλει με πράξη του κάθε περαιτέρω ενέργεια έως το τέλος της ποινικής δίωξης, κατόπιν σύμφωνης γνώμης του εισαγγελέα εφετών».

Ο κ. Μπακόπουλος αναφέρει σχετικά στην αναφορά του προς τον Άρειο Πάγο:

“Επειδή στην προκειμένη περίπτωση η Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά είχε την ιδιαίτερη νομική υποχρέωση να διαπιστώσει καταρχάς εάν όντως στην υπόθεση αυτή μπορούσε να ασκήσει ποινική δίωξη, διότι, εάν τελικά δεν μπορεί, η διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης, που να εξυπηρετεί τους σκοπούς του α. 241 παρ. 1 ΚΠΔ [δηλ. τη λήψη απόφασης για την άσκηση ποινικής δίωξης] , δεν είναι εφικτή.

Επειδή από την ανωτέρω παραγγελία της Εισαγγελίας Ναυτοδικείου Πειραιά με ημερομηνία 29/6/2020 απουσιάζει εντολή για ενημέρωση της δικογραφίας της Εισαγγελίας Ναυτοδικείου Πειραιά με το σημαντικότερο για τη συγκεκριμένη υπόθεση έγγραφο, ήτοι το πιστοποιητικό πορείας της ποινικής δικογραφίας, που σχηματίστηκε κατόπιν της από 26/10/2017 ένορκης κατάθεσης του λιμενικού προανακριτικού υπαλλήλου για το ναρκόπλοιο Noor One.

[…] Επειδή εύλογα αναρωτιόμαστε: δεδομένου ότι ποινική δίωξη κατά του λιμενικού προανακριτικού υπαλλήλου στην προκειμένη περίπτωση λογικά και με βάση τις δημοσιοποιημένες πληροφορίες δεν είναι επιτρεπτό να ασκηθεί, ποιο μπορεί να είναι το νόημα διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του και μάλιστα με περιεχόμενο που θέτει τουλάχιστον υπό αμφισβήτηση την κατάθεσή του ενώπιον κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πειραιά;

Επειδή εύλογα αναρωτιόμαστε: δεδομένου ότι ποινική δίωξη κατά του λιμενικού προανακριτικού υπαλλήλου στην προκειμένη περίπτωση λογικά και με βάση τις δημοσιοποιημένες πληροφορίες δεν είναι επιτρεπτό να ασκηθεί, ποιο μπορεί να είναι το νόημα διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του και μάλιστα με την ιδιότητα του μάρτυρα κατηγορίας, η οποία είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει υπερασπιστικό ισχυρισμό όσων τελικά κληθούν σε απολογία από τον Τακτικό Ανακριτή του Πειραιά για την υπόθεση του ναρκόπλοιου ΝοοrOne;

Επειδή εύλογα αναρωτιόμαστε: με βάση τα παραπάνω κατά πόσο η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά του λιμενικού προανακριτικού υπαλλήλου στην προκειμένη περίπτωση εξυπηρετεί πράγματι την αναζήτηση της αλήθειας στην υπόθεση του ναρκόπλοιου NoorOne;

Επειδή, όπως είναι γνωστό, στην υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor One σημειώθηκε σημαντικός αριθμός αιφνίδιων θανάτων μαρτύρων και εμπλεκομένων. Για το λόγο αυτό, ειδικά στην υπόθεση αυτή η εφαρμογή του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας οφείλει να είναι ακριβής και σχολαστική.

… Για τους λόγους αυτούς υποβάλλουμε την παρούσα και παρακαλούμε να ερευνήσετε εάν από τα παραπάνω προκύπτουν τυχόν καταχρηστικές πράξεις της Εισαγγελίας Ναυτοδικείου Πειραιά, οι οποίες ενδεχομένως να δυσχεραίνουν αντί να διευκολύνουν την ανεύρεση της αλήθειας στην υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor One”.

Το διαβολικό timing της κλήσης των λιμενικών ως ...ύποπτων

Αξίζει να σημειωθεί το timing της κλήσης των δύο λιμενικών ως υπόπτων από την Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιά.

Στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά είναι σε εξέλιξη σε δεύτερο βαθμό η δίκη για τη μεταφορά των 2,1 τόνων ηρωίνης με το “Noor 1” όπου κατηγορούμενος είναι ο ένας εκ των τριών μηνυτών των λιμενικών, ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης, στη βίλα της πρώην συζύγου του οποίου στη Φιλοθέη και σε αποθήκη που θα νοίκιαζε στο Κορωπί, βρέθηκε μεγάλο τμήμα του φορτίου του “λευκού θανάτου”.

Εν μέσω της δίκης και ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου θα αγορεύσει η Εισαγγελέας της Έδρας, ο Εισαγγελέας του Ναυτοδικείο θεωρεί ...ύποπτο τον βασικό μάρτυρα στην υπόθεση, τον αντιπλοίαρχο Γ. Κατσούλη, επικεφαλής του Λιμενικού Σώματος που εξάρθρωσε το κύκλωμα των εμπόρων ναρκωτικών και δεν κατέληξαν στην αγορά οι 2,1 τόνοι ηρωίνης. Αν μη τι άλλο διαβολική σύμπτωση...

ζούγκλα

trouman
 
Δημοσιεύσεις: 4885
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Παρ 14 Αύγ 2020, 13:48

Κράτος μαφία

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9772
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό renegade » Παρ 14 Αύγ 2020, 14:57

Άντε ρε νετφλιξ έτοιμο σενάριο σου έχουμε και θα βγάλεις περισσότερες σεζόν και από το supernatural
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade
 
Δημοσιεύσεις: 14126
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό bersekeros » Παρ 14 Αύγ 2020, 15:02

In Sam and Dean we trust...Carry on my Wayward Son!!!

Επιπλέον σεζόν για το Narcos σίγουρα πάντως.

Θα ήθελα πχ να έβλεπα τον ζέμπορα ντουμπλαρισμένο και να μιλάει κολομβιανά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros
 
Δημοσιεύσεις: 11363
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 20:56

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό skalon » Παρ 14 Αύγ 2020, 15:38

bersekeros έγραψε:In Sam and Dean we trust...Carry on my Wayward Son!!!

Επιπλέον σεζόν για το Narcos σίγουρα πάντως.

Θα ήθελα πχ να έβλεπα τον ζέμπορα ντουμπλαρισμένο και να μιλάει κολομβιανά.

Δεν χρειάζεται ντουμπλάρισμα... εδώ μιλάει άπταιστα πακιστανιακά, ισπανικά δεν θα μιλάει?
Άβαταρ μέλους
skalon
 
Δημοσιεύσεις: 2233
Εγγραφή: Κυρ 12 Φεβ 2017, 22:10

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Σάβ 15 Αύγ 2020, 07:27

Πρωτοσέλιδο του κοκινου πρωταθλητή ενδιαφέρον του γαβρου για τον δικό μα; ροντριγκεζ που παίζει στην Τουρκία.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9772
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Ασπρόμαυρος Εβρίτης » Σάβ 15 Αύγ 2020, 13:20

Άνετα θα πηγαινε ο dreamteam
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. 1926
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης
 
Δημοσιεύσεις: 5327
Εγγραφή: Παρ 27 Ιαν 2017, 23:40

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Δευτ 17 Αύγ 2020, 22:44

sdna

Στην απόκτηση του Σωτήρη Νίνη φαίνεται πως θα προχωρήσει ο Βόλος, καθώς ο 30χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στην πόλη της Μαγνησίας για να συζητήσει με την ομάδα και να «κλειδώσει» την επιστροφή του στην Superleague.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89368
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες