Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό bersekeros » Πέμ 13 Αύγ 2020, 02:39

PAOK_Antarctica έγραψε:
trouman έγραψε:
Δύσκολες ώρες για τον Σάββα Θεοδωρίδη, εισήχθη στην εντατική με κορονοϊό..



φφφφφφ


Βρίστε τώρα που είναι ζωντανός γιατί όταν πεθάνει δεν θα μας αφήνουν κάποιοι



Καταρχάς θέλω να δηλώσω ότι ακόμα και αν νιώθω πολύ άσχημα συναισθήματα για κάποιον, σε τέτοιες καταστάσεις θέλω να μένω προσηλωμένος στα κάτωθι:

Στο εξής Δελφικό Παράγγελμα:

Γλῶτταν ἴσχε : Να υπερισχύεις της γλώσσας σου (Κράτα τη γλώσσα σου)

ή αντιστοίχως στο Ελληνορθόδοξο Χριστιανικό:

Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόματί μου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη μου

Και επειδή η συζήτηση έχει επαναληφθεί στο παρελθόν...ας μην την ανακυκλώνουμε.

Όποιος θέλει και έχει πρόσβαση ας πάει στο topic:

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ ΙΙ

tab 286 έως 289 ενδεικτικά

και ας διαβάσει τη συζήτηση μετά το σχόλιο του συμφορουμίτη (όνομα δεν θα βάλω)

με ημερομηνία 1 Σεπ 2018 / ωρα
11:28 και κάτω.



Απλά θα πρότεινα να μην ασχολούμαστε καν.
Άβαταρ μέλους
bersekeros
 
Δημοσιεύσεις: 11363
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 20:56

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Πέμ 13 Αύγ 2020, 05:46

Πλήρης, πιο πλήρης δε γίνεται, αδιαφορία για τον μπάρμπα. Παρότι δεν του αξίζει τέτοια ανωτερότητα.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17920
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Tolaros » Πέμ 13 Αύγ 2020, 07:50

Σκατά στα μούτρα του Σάββα.
Καλημέρα σας
Άβαταρ μέλους
Tolaros
 
Δημοσιεύσεις: 5512
Εγγραφή: Κυρ 23 Δεκ 2007, 22:16
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό john4serres » Πέμ 13 Αύγ 2020, 08:33

Τζάμπα δημοσιότητα του δίνουν. Ένας κομπλεξικός υπάλληλος που λέει ασυναρτησίες όποτε έχει κάμερα μπροστά του.
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29796
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Slade » Πέμ 13 Αύγ 2020, 08:35

Κανένας σεβασμός για κάποιον που παραμένει κλέφτης, ψεύτης, γλείφτης, τσουτσέκι, απατεώνας και εγκληματίας δίχως ίχνος μεταμέλειας μέχρι το τέλος της ζωής του. Στην καλύτερη μονάχα αδιαφορία.
Άβαταρ μέλους
Slade
 
Δημοσιεύσεις: 1107
Εγγραφή: Παρ 21 Νοέμ 2008, 11:10

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό tzelas » Πέμ 13 Αύγ 2020, 08:41

Οι αντιδράσεις των ΜΜΕ σε Ξάνθη και Αθήνα μετά τη διαρροή του ονόματος του Μπιλ Πάπας για τον ΑΟΞ


Άλλοι με ενθουσιασμό, άλλοι με σκεπτικισμό και επιφυλάξεις και άλλοι με… σιωπή. Αυτές ήταν οι αντιδράσεις των ΜΜΕ σε Ξάνθη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε σχέση με την διαρροή του ονόματος του Μπιλ Πάππας ως νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη.

Οπως έγραψε στο αρχικό του δημοσίευμα το ThrakiSportS, η αρχική διαρροή έγινε ακριβώς στις 16:32 το απόγευμα της Τετάρτης από την ιστοσελίδα «to10» συμφερόντων Μαρινάκη με ένα άρθρο που υπέγραφε ο… Βαγγέλης Άγραφτος και με το οποίο περισσότερο επιχειρούνταν να αποδομηθεί ο φημολογούμενος νέος ιδιοκτήτης.

Περίπου μία ώρα μετά, η οπαδική ιστοσελίδα aox1967 έκανε λόγο για «Βόμβα με Bill Papas, τον χορηγό της Λίβερπουλ» και σε σχεδόν πανηγυρικό τόνο σχολίασε: «Σύμφωνα με πληροφορίες που ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ, ο Bill Papas, Ελληνοαυστραλός επενδυτής και ιδιοκτήτης της FORUM GROUP και της IUGIS που είναι χορηγός εταιρεία της Λίβερπουλ, ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη! Μια σπουδαία “μεταγραφή” για τον σύλλογο που αν ΟΝΤΩΣ προκύψει αυτή η κατάσταση περνάει σε μια νέα σελίδα που οικονομικά λογίζεται ως ισχυρή!». Μπορείτε να διαβάσετε το δημοσίευμα του aox1967 στην πρωτογενή του πηγή με ένα κλικ ΕΔΩ. Η ίδια ιστοσελίδα λίγο αργότερα ανέβασε και θέμα σε σχέση με τον Ανέστη Τσετινέ που εφέρετο να είναι ο νέος CEO της ΠΑΕ Ξάνθη αλλά το θέμα αυτό πλέον φαίνεται ότι κατέβηκε, αφού δεν είναι πλέον αναρτημένο στην οπαδική ιστοσελίδα.

Η ηλεκτρονική έκδοση της αθλητικής εφημερίδας Ξάνθη Sport περίπου τέσσερις ώρες μετά το αρχικό δημοσίευμα από to10.gr και αφού πλέον έγινε αναφορά στο όνομα του Bill Papas και από το gazzetta, παίρνοντας εμφανώς στοιχεία και από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, σχολίασε: «“Δεδομένη” η έλευση του Μπιλ Πάπα!». Στο σχετικό κείμενο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Ως… δεδομένη θεωρούν τα ΜΜΕ… του Ολυμπιακού, την έλευση του Ελληνοαυστραλού Μπιλ Πάπα στην Ξάνθη και την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ στην μετά – Πανόπουλου εποχή. Ο ιδιοκτήτης της “Forum Group” και της “Ιugis”, από το 2016 είναι το “αφεντικό’ στην Ολίμπικ Σίδνεϊ ενώ συνεργάζεται μέσω των οικολογικών – βιολογικών προϊόντων με την Λίβερπουλ – της οποίας είναι και χορηγός – και τη Σάλκε, μεταξύ άλλων εταιρειών. Όλα αυτά, την ίδια στιγμή που η Λάρισα ενισχύεται (και) με δανεικούς από τον Ολυμπιακό για τη νέα σαιζόν και ο… “δημοσιογράφος των αποκλειστικών νέων του ΑΟΞ” Αλέξης Κούγιας μαζί με τα ερυθρόλευκα site, στρέφουν τα πυρά τους προσπαθώντας να… βαφτίσουν ως “πολυιδιοκτησία” κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή στην Ξάνθη, όπως είχε συμβεί και πιο πριν, με άλλα ονόματα που δεν… βγήκαν. Ο Ελληνοαυστραλός Μπιλ Πάπας λοιπόν, παρουσιάζεται σαν τον επενδυτή με τον οποίο έχει συμφωνήσει ο Χρήστος Πανόπουλος για την πώληση της ομάδας. Άλλωστε ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την 14η Αυγούστου που είχε οριοθετήσει ως το “τέλος” του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ». Μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο που αναρτήθηκε στην xanthi-sport με ένα κλικ ΕΔΩ.

Άλλο τοπικό ή περιφερειακό αθλητικό μέσο δεν είχε ασχοληθεί με την διαρροή του ονόματος του Bill Papas, τουλάχιστον μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Με το θέμα ασχολήθηκαν ωστόσο ορισμένες πολιτικές ιστοσελίδες της Ξάνθης.

Το xanthi2 λαμβάνει τις πληροφορίες από βραδινό θέμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του Sportime και αναφέρει: «Ένας Μπίλ Πάπας για τον ΑΟΞ. Αυτός φέρεται να είναι ο νέος ιδιοκτήτης». Το κείμενο αναφέρει τα εξής: «Ο Ελληνοαυστραλός Μπιλ Πάππας είναι ο επενδυτής για την Ξάνθη με τον οποίο συζητά ο Χρήστος Πανόπουλος για την πώληση της ομάδας, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Sportime , που επιβεβαιώνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης θα είναι ομογενής και ότι έχει ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο και την χορηγία σε μεγάλο κλαμπ της Premier League. Φέρεται ότι οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και μάλιστα έχει ήδη περάσει στον Ελληνοαυστραλό τόσο το προπονητικό κέντρο, όσο και το γήπεδο, έναντι 2,5 εκ. ευρώ. Εκκρεμεί η εξαγορά του ΑΦΜ το οποίο θα μεταβιβαστεί όταν ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν οι Ακρίτες. Ο Μπιλ Πάππας δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο από το 2016, όταν αγόρασε την Ολίμπικ Σίδνεϊ. Ειναι ιδιοκτήτης των εταιριών FORUM GROUP και IUGIS. Μέσω της δεύτερης είναι χορηγός της Λίβερπουλ αλλά και της Σάλκε. Όπως επίσης γράφτηκε στον αθηναϊκό τύπο, ο ξανθιώτης μάνατζερ Ανέστης Τσετινές θα είναι ο CEO της νέας εποχής, έχοντας υπογράψει μάλιστα και συμβόλαιο για τρία χρόνια και είναι ο άνθρωπος που θα «τρέξει» το πρότζεκτ». Αναλυτικά το δημοσίευμα του xanthi2 με ένα κλικ ΕΔΩ.

Από την πλευρά του, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Μαχητής» ουσιαστικά αναδημοσιεύεται άρθρο από το «Πρώτο Θέμα», που με τη σειρά του αναδημοσίευσε εκείνο του Gazzetta, αλλά έκανε και τα σχόλιά του. Συγκεκριμένα, αναφέρει στον τίτλο: «Ο Ελληνοαυστραλός Μπίλ Πάπας ο “διάδοχος” του Πανόπουλου στη Ξάνθη! Το αποκαλύψαμε…μια βδομάδα πριν!». Ο υπότιτλος προσθέτει: «Κρατήστε πάντως προς το παρόν….μικρό καλάθι! Ασχολείται με πολλές εταιρείες και τοιαύτα, εμάς δεν μας λένε τίποτα!». Το κείμενο του «Μαχητή» αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μια βδομάδα πριν αποκαλύψαμε οτι “έχει βρεθεί ο επενδυτής και είναι…. Ελληνοαυστραλός με εταιρεία στη Κύπρο”! Όπως και στην στήλη του “Λούκυ Λουκ” πριν λίγες μέρες…! Φυσικά δεν τόλμησε να μας “διαψεύσει”κανείς, μολονότι την ίδια ώρα κάποιοι γράφανε για… ποδοσφαιρική ΜΕΞ…. Ξάνθης και ο Κοκκάλας “χάριζε” τις…. μετοχές του (!) σε μια επικοινωνιακή προσπάθεια να “πείσουν” οτι νέο αφεντικό της Ξάνθης μπορεί να γίνει ο “Δήμος”… Τσέπελη με….. Φανουράκη κλπ! Φυσικά όλοι αυτοί διαψεύστηκαν περίτραννα καθώς επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες μας που αναφέρονταν σε “Ελληνοαυστραλό” επενδυτή, όπως δικαιώθηκε φυσικά και ο Αλέξης Κούγιας που έλεγε οτι “ο νέος μάνατζερ της ομάδας θα είναι ο Ανέστης Τσετινές”! Το όνομα του νέου επενδυτή; Μπίλ Πάπας. Η αλήθεια είναι οτι δεν…τρελαθήκαμε κι όμας με τον νέο επενδυτή! Άλλωστε κάποτε ο “Πάπας” άλλοτε απο την Αμερική κι άλλοτε απο την Αυστραλία αφθονούσαν στις ελληνικές ταινίες της 10ετίας του 1960!». Αναλυτικά όλο το δημοσίευμα του «Μαχητή» με ένα κλικ ΕΔΩ.

Το θέμα απασχολεί και το xanthinea, που αναφέρεται σε «Επαφές με τον ομογενή επιχειρηματία Μπιλ Πάπας για την ομάδα» της Ξάνθης. Με βασική πηγή το Πρώτο Θέμα, που είχε ως πηγή το Gazzetta, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης, καθώς σε περίπου 48 ώρες εκπνέει η διορία που είχε δώσει ο Χρήστος Πανόπουλος ώστε να βρεθεί αγοραστής και να μεταβιβάσει τις μετοχές του. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η πρόσφατα πρόσκληση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 2 εκατομμύρια ευρώ, «φωτογραφίζει» πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με υποψήφιο επενδυτή και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας που συζητά είναι ο Μπιλ Πάπας. Πρόκειται για ομογενή επιχειρηματία δεύτερης γενιάς από την Αυστραλία, ο οποίος δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο από το 2016, όταν και έγινε «αφεντικό» της Ολίμπικ Σίδνεϊ».

Φευγοντας από τα τοπικά ΜΜΕ, αξιζει να σημειωθεί οτι η αναζήτηση του ThrakiSportS εντόπισε ουσιαστικά τρία μόνο δημοσιεύματα σε σχέση με τον φερομενο νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη πέραν του αρχικού από την ιστοσελίδα to10. Το ένα είναι από το gazzetta και το άλλο από το sportime ενώ αργά το βράδυ προστέθηκε και ένα από το onsports. Για να μην επαναλαμβάνουμε και επαναλαμβανόμαστε, το δημοσίευμα από το gazzetta μπορείτε να το διαβάσετε στην πρωτογενή του πηγή με ένα κλικ ΕΔΩ και εκείνο από το sportime μπορείτε να το διαβάσετε στην πρωτογενή του πηγή με ένα κλικ ΕΔΩ. Τελος, αυτό από το onsports ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Αλλα δημοσιεύματα για το θέμα δεν είδαμε, πέρα από αναδημοσιεύσεις από όλες αυτές τις πηγές. Τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης όπως το metrosport και η sfina προτίμησαν να αναδημοσιευσουν το gazzetta, ενώ οπως προαναφέρθηκε και το protothema ουσιαστικά αναδημοσίευσε το ρεπορτάζ του gazzetta. Αργά το βράδυ υπήρξε και ένα δημοσίευμα του soccerplus που στην ουσία αποτελεί αναδημοσίευση του τελευταίου για το θέμα άρθρου του ThrakiSportS αναφορικά με το who is who του φερόμενου νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη.

https://www.thrakisports.gr/2020/08/13/ ... a-ton-aox/
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό astral » Πέμ 13 Αύγ 2020, 09:21

Δεν κατάλαβα τίποτα.
Πάμε για πολυϊδιοκτησία με Liverpool? :roll:
Άβαταρ μέλους
astral
 
Δημοσιεύσεις: 6786
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό thanos-xanthi » Πέμ 13 Αύγ 2020, 10:10

στην πόλη βέβαια άλλος ακουγόταν ότι ήδη έχει αγοράσει την ομάδα
αυτός ξαφνικά προέκυψε χτες σαν όνομα
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi
 
Δημοσιεύσεις: 8159
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 21:41

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Piero » Πέμ 13 Αύγ 2020, 10:11

Εγώ που θέλω να φύγει ο επίτιμος κερατάς για το μεγάλο ταξίδι ,να ηρεμήσει αυτός,να ηρεμήσουμε και εμείς από τις μ... που λέει , είμαι κακός;
Ε ας είμαι τότε

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Piero
 
Δημοσιεύσεις: 1061
Εγγραφή: Σάβ 05 Νοέμ 2016, 13:47
Τοποθεσία: Köln,NRW,DE (Κολωνία)

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Piero » Πέμ 13 Αύγ 2020, 10:12

thanos-xanthi έγραψε:στην πόλη βέβαια άλλος ακουγόταν ότι ήδη έχει αγοράσει την ομάδα
αυτός ξαφνικά προέκυψε χτες σαν όνομα
Εγώ διάβασα ένα άρθρο για τον ιδιοκτήτη των Τρικάλων

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Piero
 
Δημοσιεύσεις: 1061
Εγγραφή: Σάβ 05 Νοέμ 2016, 13:47
Τοποθεσία: Köln,NRW,DE (Κολωνία)

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό GiorgosAtha » Πέμ 13 Αύγ 2020, 10:59

Ο gay του πούλησε στην Liverpool τον Τσιμίκα...
Εμείς του πουλάμε ολόκληρη ομάδα ρε γατάκια! :lol: :lol: :lol:
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΑΘΗΝΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha
 
Δημοσιεύσεις: 3687
Εγγραφή: Δευτ 23 Δεκ 2013, 14:44
Τοποθεσία: Βύρωνας, Αθήνα

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Maximus » Πέμ 13 Αύγ 2020, 11:40

Εγώ κατάλαβα ότι ο Ιβάν αγόρασε μέσω του Πάπας τον Τσιμικα από τον γαυρο, για να ψηθεί 1 χρόνο στην Λιβερπουλ και να έρθει μετά στον ΠΑΟΚ στην θέση του Γιαννούλη...
Άβαταρ μέλους
Maximus
 
Δημοσιεύσεις: 5944
Εγγραφή: Παρ 24 Απρ 2009, 08:58
Τοποθεσία: Σε ενα δυαρακι με παντοφλα και φασκομηλο...

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Πέμ 13 Αύγ 2020, 22:15

Ανακοινώθηκε ο Insua από την ΑΕΧ, για τα τρία επόμενα χρόνια.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89368
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Τρόμος » Πέμ 13 Αύγ 2020, 22:32

Τρώνε όμως τρελό παπά και οι χάρτινοι. Τι τρομερός τεχνικός διευθυντής ο Ίβιτς,τι διασυνδέσεις που έχει και τι ομάδα θα φτιάξουν με Ίβιτς ,Καρρερα. Και στο τέλος οι στόχοι της Κούλας: Αραούχο,Βρανιες,ο Ινσούα του βάζελου και ο Γκαρσία που έπαιζε στο ρούλη...10χρονο που βλέπει μπάλα 6 μήνες ποιο ψαγμένες επιλογές θα έκανε από τον τρομερό Ίλια!
Τρόμος
 
Δημοσιεύσεις: 3779
Εγγραφή: Τετ 08 Ιουν 2011, 13:57
Τοποθεσία: Παγουριστάν

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό john4serres » Πέμ 13 Αύγ 2020, 22:39

Μην ξεχνάς το Σερβακι εξτρεμ που φέρανε.
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29796
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες