90. Δημήτρης Κωττάς

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: 90. Δημήτρης Κωττάς

Δημοσίευσηαπό Eagle1980 » Δευτ 13 Ιαν 2025, 16:50

Ας του δωθεί μια ευκαιρία και στο πρωτάθλημα ακόμη .
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευσηαπό figurehead4 » Δευτ 13 Ιαν 2025, 16:53

Αχ παιδιά έμαθα κι εγώ ένα καλό ανέκδοτο. Ήταν λέει ένας εύσωμος που δεν μπορούσε να χάσει κιλά και του είπαν πάνε στο τάδε μέρος κάνουν θαύματα.... Ουπς συγγνώμη για το off topic, αλλά διάβασα πως θα βάλει τον Κωττά ο Λουτσέσκου και νόμιζα γράφαμε στα ανεκδοτα

Χωρίς παρεξήγηση για όσους το άρχισαν έτσι; πλάκα κάνω. κι εγώ αυτό πιστεύω θα έπρεπε να γίνει, αλλα
Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό
θα τον τρελάνω και αυτόν
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευσηαπό beyes4 » Δευτ 13 Ιαν 2025, 16:54

Εγώ θέλω να τον βάλει βασικό με τη Σλάβια.Ας το ξεχειλωσουμε τελείως, όχι μισές δουλειές.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 14 Ιαν 2025, 00:19

Τι Κωττάς, τι Κώττας. Βάλ'τον φορ.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό psykoman » Τρί 14 Ιαν 2025, 00:56

Psagmenos4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:
Psagmenos4 έγραψε:Μετά τον τραυματισμο Λοβρεν που μένει εκτός 1,5 μήνα το λιγότερο και λόγω ηλικίας σίγουρα θα αργήσει να επανέλθει ,μόνη λύση η ενεργοποίηση Κώττα από την στιγμή που δύσκολα θα πάρουμε σέντερ μπακ. Πόσα παραπάνω λάθη να κάνει από τους υπάρχοντες? Ξεκινάει να μπαίνει στο κλίμα, κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και πλέον θεωρείται μέλος της ομάδας...

Λαθη; Γιατι θεωρεις οτι θα παιξει; Για να συμπληρωνει την 4αδα να βγαινει η προπονηση θα ανεβει.

Αν δεν παιξει λάθος Λουτσεσκου. Ο μεντιλιμπαρ έχει πετάξει μέσα 17χρονα και τον κουβαλάνε. Κανείς δεν θα τον κράξει αν ο Κώττας δεν σταθεί στους αγώνες, αν όμως κάνει λάθοι ο Κολει θα τα ακούσει

Μπορει να μην κραξουμε εγω και εσυ αν δεν σταθει ο Κωττας...τον Ιβαν που βαζει εκατομμυρια τον ρωτησες;
Ο πολεμος ξεκινησε:
Αν προχωρησω, ακολουθηστε με
Αν υποχωρησω, σκοτωστε με
Αν σκοτωθω, εκδικηθειτε με
Άβαταρ μέλους
psykoman

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες