Σελίδα 1 από 4

ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 7-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Δεκ 2024, 17:20
από sn0ufel4
Νίκη στη Τούμπα ρε! :lol:

Re: ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 7-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Δεκ 2024, 17:23
από Mitsospaoki4
Ξεμπουκωμα

Re: ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 7-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Δεκ 2024, 17:23
από ΑποστόληςΑ
Ούτε σήμερα clean sheet. Να παραιτηθεί ο προπονητής και να απολυθούν οι αμυντικοί.

Re: ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 7-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Δεκ 2024, 17:25
από pilotos
ΚΕΡΚΙΔΑΡΑ


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 7-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Δεκ 2024, 17:28
από kataramenos5
Ναι αλλα θα μου ρθει μουσκεμα το μλκισμενο

Re: ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 7-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Δεκ 2024, 17:36
από embuji
εξαιρετικος Σωτηρης.
Θετικος σαματα αν και δε θα βαλει γκολ ποτε.
Μιχαηλιδης.... δεν.
Μακαρι να παρουν λιγο παραπανω αυτοπεποιθηση οι παικτες.

Re: ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 7-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Δεκ 2024, 17:38
από Λεμεσος4
Φοβερη παράσταση απο τον κοσμο. Ποσο ομορφο είναι να υπαρχουν οπαδοι και των δυο ομαδων.

Re: ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 7-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Δεκ 2024, 17:38
από Kabamaru11
Δεν χωραει πολυ αναλυση το ματς,λογω δυναμικοτητας του αντιπαλου αλλα κ λογω του σκορ προκρισης απο το πρωτο παιχνιδι,ατομικα να αναφερουμε λιγα για καθε παικτη:
Παβλενκα δεν χρειαστηκε ιδιαιτερα,στο γκολ που δεχτηκαμε δεν ειχε ιδιαιτερη ευθυνη,τετ α τετ ηταν.
Γκομεζ αρκετα καλος επιθετικα,αμυντικα εχει θεματα,ισως να ειναι εξτρεμ η φυσικη του θεση.
Σαστρε μανουλα για τετοια παιχνιδια,χαβαλε κανει.
Λοβρεν αρκετα καλος παροτι δεν εχει ρυθμο.
Μιχαηλιδης δεν μου αρεσε,πηγε καθυστερημενα στον επιθετικο του Αιγαλεω,θεωρω πως εχει χασει το τρενο για να παιζει στον ΠΑΟΚ,το επιπεδο του δυστυχως δεν ειναι για εδω.
Θυμιανης,φαινεται πως δεν ειναι χαφ,μονο κατ αναγκη κ απεναντι σε αδυναμους αντιπαλους,παιζει σιγουρα,παιζει δυναμικα,παιζει οσο μπορει σωστα,επιθετικα δεν εχει αρετες,εξακολουθω να πιστευω πως ειναι ενα αξιοπιστο σεντερ μπακ.
Καμαρα,πολλα λαθη,πολυ ενταση με τα + και τα -.Κυριως δικο του λαθος το γκολ που δεχτηκαμε.
Σορετιρε,απλα MVP πολυ καλο παιχνιδι ο μικρος,ξεκλειδωμα θελει κ θα μαγεψει,φαινεται.
Αντριγια αρκετα καλος,τον βοηθησε ψυχολογικα που σκοραρε.
Τισουνταλι,ενω δεν εκανε το κατι αμαν,εβαλε 3 γκολακια,τι αλλο να ζητησεις.
Σαματα,πολυ καλος,κρατημα κ μοιρασμα μπαλας,τρεξιματα,ατυχος στην υπεροχη φαση του δοκαριου,εβγαλε ασσιστ,τα εκανε ολα εκτος απο το να σκοραρει.
Αλλαγες:Ταισον Μπραντον και Μουργκ προσφεραν νεα ενταση,Σβαμπ απλως μπηκε για να μη βγαλει 90λεπτο ο Καμαρα και ο Κωττας εδειξε ΚΑΙ σημερα,ποσο δυναμικος κ σοβαρος αμυντικος ειναι,στο λιγο που επαιξε.Πιστευω διπλα σε εγκεφαλικο στοπερ οπως ο Λοβρεν θα γινει πολυ καλος,προτιμω να του δωθουν ευκαιριες κ ας κανει λαθη,παρα να παιρνουν παιχνιδια καποιοι που δεν κανουν για την ομαδα μας,εχει μελλον το παιδι.Μακαρι να του δωθουν κ αλλες ευκαιριες απο τον Λουτσε.

Οσον αφορα τον Λουτσε,δεν νομιζω σε ματς πρωταθληματος να ξεκινησει με τετοιο 4-4-2,γιατι αμυντικα θα εχουμε θεμα,αλλα σιγουρα θα εχει στο μυαλο του,πως αν κυνηγαμε γκολ,μπορουμε να παιξουμε ετσι.

Re: ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 7-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Δεκ 2024, 17:39
από thomas Murg
Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι ο Θυμιάνης σήμερα πάτησε περιοχή περισσότερες φορές από όσο ο Καμαρά όλη τη σεζόν. Δυο τρεις φορές βγήκε πολύ ωραία στον κενό χώρο.

Re: ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 7-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Δεκ 2024, 17:39
από Amsterdamer_87
Αν δεν βρουμε Χαφ να βαλει τον Σαματα..
100 κιλα μπαλα ξερει..

Re: ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 7-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Δεκ 2024, 17:40
από loukas karadimos
ΤΑΚΛΙΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ 90

ο παροπλισμενος Αλι Σαματα που τοσα και τοσα εχει ακουσει απο ολους μασ, στο σημερινο παιχνιδι εκανε τακλιν στο κεντρο στο 90 σε παιχνιδι που κερδιζε 7-1

αν αυτο δεν λεει κατι στο υπολοιπο γκρουπ για την νοοτροπια που πρεπει να εχει ενας αθλητης αυτης της ομαδας, τοτε η παρτιδα δεν σωζεται απο κανεναν λουτσεσκου

μπροαβο στην ομαδα γιατι μπηκε και πατησε τον αντιπαλο. δεν εχει σημασια το σκορ και η συνθηκη αλλα η νοοτροπια. ετσι μπηκες και στην Πολη και εχασες, και κανενας δεν ειπε τιποτα. και ετσι ΠΡΕΠΕΙ να συνεχισει η ομαδα

μια αναφορα στον Κωττα...εχεις ολα τα προσοντα και μπροστα σου τον κανεναν. εχεις μπει και εχεις κανει δυο τακλιν ονειρωξη, που σημαινει οτι πνευματικα εισαι εδω. δουλεια δουλεια δουλεια και συντομα και βασικος!!!

δυστυχως δεν μπορεσα να παω σημερα, αλλα χιλια μπραωο στους 2250 συνανθρωπους μας που δεν αφησαν την ομαδα μονη της σημερα. το δωρεαν εισιτηριο με αεχ ειναι το απολυτο ελαχιστο που μπορει να κανει η παε για αυτους.

Re: ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 7-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Δεκ 2024, 17:42
από PAOKAPOMONOSMOY
Χωρίς πολλά λόγια. Σήμερα τα περισσότερα εξαιρετικά. Να κάνω μία ερώτηση κι όποιος μπορεί ας απαντήσει. Έχουμε έλλειψη στα χαφ. Ο Σαματα με τα χαρακτηριστικά που έχει κράτημα, σπάσιμο, πάσα θα μπορούσε να παίξει στα χαφ λέω εγώ τώρα. Ίσως φαίνεται χαζό, αλλά πόσο χειρότερος ή καλύτερος θα ήταν από Μπακαγιοκο ας πούμε. Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος που κατέχει περισσότερες γνώσεις. Ευχαριστώ.

Re: ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 7-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Δεκ 2024, 17:43
από Maxpaok
o σωτηράκης πολύ καλός.

προσωπικά μου άρεσε και ο γκόμεζ ο οποίος έχει πολλές δυνάμεις και μπορεί με παιχνίδια στα πόδια του να γίνει ένα πολύ καλό φουλ μπακ.

θυμιάνης σε ρηχά νερά. στο πρώτο φάνηκε να χάνει γήπεδο και άφηνε κενά με αντιπάλους. στο δεύτερο ανέβηκε η ψυχολογία του. με περισσότερα λεπτά στα πόδια του μπορεί να δώσει ανάσες, βοήθειες στο ρόστερ.

ναι, όπως γράφτηκε, ο σαμάτα έκανε περισσότερα από όσο έχουν κάνει όλοι οι σέντερ φορ μας στα τρία τελευταία ματς.

όταν δεθεί η ομάδα, κυρίως το κέντρο, ο λόβρεν θα είναι πολυτέλεια.

ξέχασα τον σάστρε. εξαιρετικός!! με δεμένο κέντρο και με καλή χημεία τα δύο σέντερ μπακ, ο σάστρε μπορεί να παίξει άνετα όλη την γραμμή.

Re: ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 7-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Δεκ 2024, 17:44
από Kabamaru11
PAOKAPOMONOSMOY να σου απαντησω,ο οποιοσδηποτε θα παιξει καλυτερα απο Μπακαγιοκο,γιατι πολυ απλα ο τελευταιος δεν ειναι αθλητης,ο Θυμιανης σημερα παροτι δεν ειναι η θεση του,επαιξε εκει χωρις να κανει το κατι παραπανω,αποφευγοντας λαθη,λαθη που σε αυτη την ζωνη,στοιχιζουν,γιατι αθλητικα ειναι σε ενα Α επιπεδο.

Re: ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 7-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Δεκ 2024, 17:45
από JohnAba99
PAOKAPOMONOSMOY έγραψε:Χωρίς πολλά λόγια. Σήμερα τα περισσότερα εξαιρετικά. Να κάνω μία ερώτηση κι όποιος μπορεί ας απαντήσει. Έχουμε έλλειψη στα χαφ. Ο Σαματα με τα χαρακτηριστικά που έχει κράτημα, σπάσιμο, πάσα θα μπορούσε να παίξει στα χαφ λέω εγώ τώρα. Ίσως φαίνεται χαζό, αλλά πόσο χειρότερος ή καλύτερος θα ήταν από Μπακαγιοκο ας πούμε. Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος που κατέχει περισσότερες γνώσεις. Ευχαριστώ.
Το έχω σκεφτεί και εγώ είναι η αλήθεια, έχοντας στο μυαλό μου ως παράδειγμα τον Ζοέλιντον της Νιούκαστλ, ο οποίος μέχρι να έρθει ο Χάου άκουγε τα εξ αμάξης, γιατί έπαιζε φορ και γκολ έβρισκε με το σταγονόμετρο. Μετά την έλευση του Χάου, έχει μετατραπεί σε ένα από τα πιο τίμια 8αρια της Πρέμιερ Λιγκ. Δε ξέρω αν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο και στην περίπτωση του Αλί, αλλά σαν ιδέα δεν είναι κακή.