από figurehead4 » Σάβ 18 Ιαν 2025, 01:22
Καλέ μου Ραζβάν ήρθε πλέον η ώρα να αφαιρεθεί το προστατευτικο σου κάλυμμα και να βγεις μπροστά εκτεθειμένος. Όπως πίσω στη μακρινή σεζόν 2017-18 δηλαδή. Εγώ να ξέρεις είμαι από τους λίγους περίεργους που δεν ασπάστηκα ποτέ το ότι αποτελούσες ασπίδα στη διοίκηση. Αντίθετα έβλεπα στη δεύτερη θητεία σου να απλώνουν συνεχώς ασπίδα προστασίας γύρω σου ή να είσαι περισσότερο λάσκα από τον καθένα, ίσως περισσότερο από όσο επρεπε, μάλλον από τύψεις του Ιβάν για όσα εγιναν μετά το νταμπλ.
Ασπιδα στον αποκλεισμό από τη Λέφσκι με τη μικρότερη αναφορά σε σένα, ασπίδα μετά τους χαμενους τελικούς, ασπιδα τα δύο τελευταία καλοκαίρια με τις γκρίνιες στην προετοιμασία. Ράγισε όμως η ασπίδα στον αποκλεισμό από τη Μάλμε, λίγο παραπάνω στις δηλώσεις για την ευρωπαϊκή λίστα και άνοιξε τρύπα τελευταία, μετά τα όλα όσα κάνεις από την περιβόητη συνέντευξη τύπου και μετα
Εγώ όμως δεν σε φοβάμαι έτσι. Σε έκραζα όταν φεροσουν σαν κακομαθημένο παιδί και γκρίνιαζες εκ του ασφαλούς σε μια διοίκηση που σου είχε τρελή αδυναμια. Έτσι έφτασες προπονητικά να το χάσεις εντελώς. Ήταν η αλαζονεία σου από την περσινή επιτυχία, ο εγωισμός σου που δεν μπορούσες να δεχτείς οτι ακόμη δεν γίνεται απολύτως το δικό σου, η έπαρση ότι θα κάνεις τα ίδια μέσα στο γήπεδο ξανά και πάλι δεν θα σε νικήσουν, η άδικη μεταχείριση των παιχτων; Όλα μαζί ίσως; Πάντως ομάδα Ραζβάν Λουτσέσκου με μπουρδελο αποδυτήρια δεν μπορεί να υπάρξει και να προχωρήσει. Το μεγαλύτερο ατού σου είναι τα καλά αποδυτήρια άλλωστε.
Τώρα λοιπόν οι ασπίδες έσπασαν και δεν είσαι το αγαπημένο παιδί που θα του κάνουν όλα τα χατήρι και αυτό θα είναι πάντα ανικανοποιητο. Τώρα ο μπαμπάς στέλνει το γιο του να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Θα έχεις ξεχάσει και πως είναι αυτό το συναίσθημα να κρινεσαι μετά από 7 χρόνια που ήσουν παντού βασιλιάς και αλανθαστη αυθεντία.
Εκείνος ο προπονητής ομως δαγκωνε πραγματικά. Ήδη ξεκίνησες με γκάζια. Δεν σε φοβάμαι έτσι.Το μόνο που φοβάμαι είναι πως δεν είσαι πια ο ίδιος με τότε μέσα σου. Δεν είσαι ο ανερχόμενος που ήθελε να πιάσει την μεγάλη ευκαιρία. Έχεις πάρει κι άλλο πρωτάθλημα, έχεις πάρει Τσου Λου στην Ασία, έχεις έτοιμη θέση στην Εθνική. Ίσως δεν έχεις φοβάμαι πλέον τη διαθεση ή δεν γουστάρεις καν να μπεις σε αυτή τη δοκιμασία και δεν έχεις να αποδείξεις κάτι παραπάνω. Θα δείξει σύντομα.
Εύχομαι μόνο αν συμβαίνει αυτό να το πεις πρώτος εσύ, για να προλάβουμε να σώσουμε ό, τι μπορούμε.
Αλλιως, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!
Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό
θα τον τρελάνω και αυτόν