joshua έγραψε:Και εγώ απορώ με το πόση διαστρεβλωση μπορεί να υποστούν τα λεγόμενα καποιου μόνο και μόνο γιατί μπορεί να διαφωνει με κάτι. Δεν απορώ βέβαια καθολου γιατί η χώρα έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει...
Ναι ρε josh, ξύπνησα σήμερα το πρωί, είπα δεν έχω τι να κάνω, ας διαστρεβλώσω τα λεγόμενα του josh να περάσει η ώρα επειδή διαφωνεί (κανένας δεν έχει καταλάβει πως γίνεται να διαφωνείς με όσους λένε τα ίδια με σένα) μαζί μου.
Επίσης η χώρα έχει φτάσει όπου έχει φτάσει εξαιτίας όσων υποστηρίζουν πως τα δικαστήρια πρέπει να δικάζουν και να βγάζουν αποφάσεις χρησιμοποιώντας τα ίδια κριτήρια και χωρίς άνωθεν παρεμβάσεις..
Αλήθεια αν πανηγυρίζαμε για τη τιμωρία του Λουτσέσκου τη στιγμή που η κίνηση του είναι ξεκάθαρα λάθος, πόσο μπροστά θα πήγαινε η χώρα;
Μήπως, λέω μήπως, η χώρα θα έμενε στο ίδιο ακριβώς επίπεδο και θα εξακολουθούσαν να μας θεωρούν το ίδιο (ίσως και περισσότερο) μ@λάκες από τώρα;
Οι νόμοι και οι ποινές υπάρχουν για κάποιους λόγους. Ή θα είναι ίδιοι για όλους ή έχουμε κάθε δικαίωμα να μιλάμε για αδικία. Άλλη λύση δεν υπάρχει.
Δυστυχώς η νοοτροπία "αφού έκανα λάθος ας τιμωρηθώ και δεν με νοιάζει αν τιμωρηθώ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο έκανε το ίδιο" δεν είναι δείγμα ηθικής και αξιών. Είναι δείγμα πως μια ζωή θα είσαι το θύμα.
Υ.Γ. Από το πρώτο μου σχόλιο έγραψα πως θεωρώ 100% λάθος τη κίνηση του Λουτσέσκου και των συνεργατών του.
Το γράφω ακόμα μία, μπας και γίνει επιτέλους κατανοητό.