Razvan Lucescu V

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Τρί 14 Ιαν 2025, 21:49

joshua έγραψε:Για να το κλείσω,όπως είναι γνωστό είμαι αθηναιος ΠΑΟΚτσης. Ένας από τους λόγους που έγινα ΠΑΟΚ ήταν η αηδία που ένιωθα με όσα έβλεπα και έκαναν οι γύρω μου. Κάπως έτσι όταν την λαλακια την κάνω εγώ δεν μπορώ να μπω στη λογική του τι έχουν κάνει οι άλλοι και πως τότε αυτοί δεν τιμωρήθηκαν. Θα φωνάξω για τις δικές τους μη ποινές, αλλά θα δεχτώ τη δική μου. Ένιωσα πολύ περήφανος όταν ο Ιβαν ζήτησε συγνώμη και δεχτηκε στωικά την τριετή τιμωρία χωρίς καν έφεση και ας είχα πληγωθει από την εικόνα. Δεν .με ενδιέφερε αν τα παχύδερμο των άλλων θα εγραφαν τυχόν αποφάσεις στα @@ τους.

Σεβαστό. Κατανοείς, ασφαλώς, όμως ότι στο πλαίσιο της δικής σου λογικής υπάρχει καραμπινάτη νόθευση του ανταγωνισμού. Που είναι εξ ορισμού και ... αυτοδίκαια ο κανόνας στον εγχώριο ομαδικό "αθλητισμό". Καλή η αισθητική, δεν αντιλέγω, τους κραδασμούς όμως και τον αντίκτυπο της επί προθέσει απονομής δικαιοσύνης όπως βολεύει δεν μπορεί σταθερά να τους κάνει καύσιμο για την ομάδα ο κάθε Λουτσέσκου. Ούτε και είναι αυτό το φυσιολογικό.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Τρί 14 Ιαν 2025, 21:49

joshua έγραψε:Δεν ξέρω τι λένε οι κανόνες αλλα και μόνο ως δυσφήμιση αθλήματος εγώ θα έριχνα τιμωρια απουσίας από τα γήπεδα.

Δυσφημιση αθληματος οτι εγινε στο παρκιγκ; Ε εχεις θεμα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Τρί 14 Ιαν 2025, 21:53

dragon έγραψε:Εδώ ακόμα λένε εδω μεσαα ότι ο Ιβάν έδωσε πάτημα με τον ανιψιό στην Ξάνθη , στον Ρουμάνο θα κωλωσουμε

Έχουν γραφεί από της ίδιας επιχειρηματολογίας μέλη και χειρότερα μετά τον τελικό του Βόλου το '23.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Τρί 14 Ιαν 2025, 21:57

joshua έγραψε:Δεν ξέρω τι λένε οι κανόνες αλλα και μόνο ως δυσφήμιση αθλήματος εγώ θα έριχνα τιμωρια απουσίας από τα γήπεδα.

Για τα κωλοδάχτυλα των Βένγκα και Φωτάρα τι τιμωρίες θα έριχνες; Για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας στο πάρκιγνκ; Για την μπούκα του παχύδερμου στα αποδυτήρια; Για τα γλυκόλογα του Περέιρα και τα αντικείμενα που πετούσε ο Λαμέλα σε προπονητή αντιπαλης ομάδας; Τι τιμωρίες θα έριχνες για όλα αυτά; Γιατί το καθένα ξεχωρίστα δυσφημεί το προιόν.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Τρί 14 Ιαν 2025, 22:01

aivas19 έγραψε:

Δυσφημιση αθληματος οτι εγινε στο παρκιγκ; Ε εχεις θεμα

Φαντάσου δηλώσεις του Ραζβαν περί κλεφτών, εντός κι εκτός γηπέδων, και πρακτικών ναζιστικής Γερμανίας πόσο έχουν δυσφημίσει το κύρος του αιλεινοικού ποδοσφαίρου και της βαλκανικής φθηνοαπομίμησης χώρας. Φυσικά, για αυτά επί της ουσίας τον σέρνουν συνεχώς σε τιμωρίες, αφού τους γελοιοποίησε πέρσι στο χορτάρι και δε γίνεται να του το συγχωρήσουν.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευσηαπό Portable » Τρί 14 Ιαν 2025, 22:06

Δεν υφίσταται δικαιοσύνη όπως την εννοούμε οι περισσότεροι ή έστω όπως θα την θέλαμε. Είναι ξεκάθαρο πως η θέση μας ως κράτους δικαίου δεν είναι τυχαία ούτε παίζει να βελτιωθεί κάτι.

Βούτυρο στο ψωμί τους η όλη φάση και στηθηκαμε κανονικά στον τοίχο. Επίσης έχω την αίσθηση πως δεν τους πειράζει που τους λέμε χαρτιά και κλέφτες. ΞΈΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. Τους πειράζει το περσινό πρωτάθλημα που το χασανε δίκαια, αξία, αγωνιστικά και με τους κανόνες εναντίον μας. Αυτό τους πειράζει στον Λουτσεσκου και στον ΠΑΟΚ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΎ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΈ.

Μεταξύ των τριών σιχαματων ας το πάρει αυτός που βγάζει λιγότερη γλίτσα.

End of story.
Portable

Δημοσίευσηαπό iremidynami 4+ » Τρί 14 Ιαν 2025, 22:14

-keeper- έγραψε:Συγνώμη αλλά τι είναι αυτά που λέτε ;
Μπήκε ο άλλος στα αποδυτήρια μας και μας κουνούσε το δάχτυλο… το διανοείστε ;
Να μπει άλλος στον προσωπικό σου χώρο και να σου κάνει υποδείξεις κινώντας σου το δάχτυλο ;
Απαντήστε τίμια ποιος δεν θα αντιδρούσε να του βάλει το δάχτυλο εκεί που ξέρει … Τίμια όμως

Και μετά σε πάει καροτσάκι μέχρι να φύγεις με προκλήσεις και αλαζονεία και όχι μόνο δεν τιμωρείται.. ούτε καν καλείται για απολογία. Χωρίς προστασία από κανένα θεσμικό ή μη όργανο .

Και έπειτα να τιμωρείται η αντίδραση (που ναι είναι κακή ) αλλά χωρίς αξιόποινη πράξη χωρίς να υπάρχει αιτιολογία …
Εξύβριση σε βίντεο χωρίς ήχο !!!!! Αν είναι δυνατόν !! Είναι να τρελενεσαι

Εδώ τιμώρησαν τον άλλο που δεν ήταν εκεί σε πρώτο βαθμό .. η απόλυτη ξεφτίλα
Και επειδή κανένα δικαστήριο δε θα βγάλει στη σέντρα συναδέλφους τους και επίσης τι θα πει και ο κόσμος … ας μειώσουμε την ποινή και όλοι ευχαριστημένοι !!!

Τι ψάχνεις φίλε μου;
Ο ραγιαδισμος σε όλο του το μεγαλείο.
Αν ειχε μπουκάρει ο ιβαν στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων θα τον είχανε σταύρωσε οι ίδιοι οι ΠΑΟΚτσηδες που τώρα δεν δείχνουν καμία ευαισθησία για τη μπούκα του παχύδερμο αλλά είναι υπερευαισθητοι στην κάθοδο του Λου από το λεωφορείο.
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ!!
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΨΥΧΗ.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευσηαπό psykoman » Τρί 14 Ιαν 2025, 22:27

Ει μαγκες εδω γινεται πολεμος...
Χτυπαν τον προπονητη της ομαδος που για μενα ειναι η δευτερη συμαντικοτερη θεση μετα τον προεδρο σε μια ομαδα(Οχι λογω Λου...θεσμικα)...

Πρεπει να ειμαστε διπλα στην παραταξη μαχης...οχι απεναντι...

Οποιος θελει να το παιξει αντικειμενικος και political correct και λοιπες αλλες τετοιες μουφες ας δηλωσει Ι5 ''αοπλο'' να μην τον υπολογιζουμε...

32 χρονια στα τσιμεντα της 4 και ντρεπομαι για καποιες αποψεις εδω μεσα...

υ.γ.1)Προσπαθω να κανω εικονα τον Μαναβη να λεει ''ενταξει να μην κατεβαινε ο Λου γιατι ναουμε κανει δυσφημηση το αθλημα'' και μου ερχεται αναγουλα...
υ.γ.2)Τωρα που εχει θεμα η ομαδα πρεπει να βγει ο κοσμος μπροστα και να δειξει οτι ειναι διπλα...και οχι απεναντι
υ.γ.4)Λογω οικονομικων δεν μπορω να κατεβαινω πλεον σε ολα τα ματς...αλλα δεν ξερω πως...θα βρω τον τροπο σε ολα οσα δεν θα εχουμε τον προπονητη μεσα να ειμαι εκει...
Ο πολεμος ξεκινησε:
Αν προχωρησω, ακολουθηστε με
Αν υποχωρησω, σκοτωστε με
Αν σκοτωθω, εκδικηθειτε με
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τρί 14 Ιαν 2025, 23:56

joshua έγραψε:Προσωπική άποψη είναι πως είναι χειρότερο να τον κυνηγήσει στα αποδυτήρια η στην έξοδο της ομάδας και προφανώς ότι λέω δεν εχει να κάνει μόνο με τον Λουτσεσκου. Ακόμα περισσότερο με ενόχλησε ο Παντελής και η εικόνα του να κρέμεται από το πούλμαν Αν γυρνουσε την ωρα του αγωνα οταν του εβριζαν τη μανα εν χωρο και πετουσε ξερω γω κατι που θα έβρισκε μπροστα του θα δεχόμουν την τιμωρια αλλα μπορει και να ελεγα καλα τους έκανες..Τα όσα έγιναν στη πρώτη περίπτωση μπορεί να θεωρώ ότι μπορούσε να τα αποφύγει αλλά τα βρίσκω ανθρώπινα. Άκουσε ένα μπινελικι,εριξε ένα μπινελικι στον καθένα μπορεί να συμβεί για αυτό και θεώρησα την τότε τιμωρία υπερβολική τη μη τιμωρία των άλλων προκλητική και τέλος. Η δεύτερη περίπτωση προσβάλει βάναυσα την προσωπική μου αισθητική. Προσωπική ξαναλεω.

Εν μερη συφωνω οτι δεν επρεπε να κατεβει για κανενα λογο.
Κι αντε να δεχτω(δεν το ασπαζομαι) οτι αυτος το κανε γιατι πουλαει ΠΑΟΚτσηδιλικι Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ο Παντελης και ποσοι αλλοι ακομα εγιναν το ιδιο ή πιο εξαλλοι απο τον Λου.Για να το πουλησουν κι αυτοι ?
Μου ειναι πολυ δυσκολο να πιστεψω οτι απλα επειδη μια "οικογενεια" ( :lol: ) τους κουνησε μια φανελα και τους ειπαν κατι για το πρωταθλημα 6-7 ανθρωποι εχασαν τομυαλο τους κι ηθελαν να τους ορμηξουν.Δε στεκει αυτο με τιποτα.
Πρωτου λοιπον ριξω το αναθεμα θα ηθελα να εχω ολη την πληροφορια για το τι ακριβως συνεβη ,τι αλλο προηγηθηκε.Περιεργο να μην υπαρχει καποιο αλλο βιντεο η μια εξηγηση απ τους μεσα.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό gpap5 » Τετ 15 Ιαν 2025, 06:06

Περί δικαιοσύνης που αναφέρουν ορισμένοι φίλοι:

θυμάστε ένα περιστατικό πριν λίγο καιρό, που μια κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και είπε πως την περιμένει έξω από το σπίτι της ο πρώην άντρας της, φοβάται να πάει μόνη της και ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς; Θυμάστε που ο φρουρός του τμήματος ήταν αστυνομικός που εκείνη την περίοδο ήταν σε διαθεσιμότητα, επειδή είχε καταδικαστεί σε παράνομη πράξη το προηγούμενο διάστημα; Θυμάστε που οι αστυνομικοί του τμήματος απάντησαν στην κοπέλα πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι και της είπαν (μέσα από το αστυνομικό τμήμα) ''πάρτε κυρία μου το 100''???
Θυμάστε πως η κοπέλα τελικά, μέσα από το αστυνομικό τμήμα, κάλεσε το 100 και ο τύπος από το τηλεφωνικό κέντρο της απάντηση ''το 100 κυρία μου δεν είναι ταξί'';;; Θυμάστε τελικά πως η κοπέλα πήγε χωρίς προστασία στο σπίτι της, και εκεί ο πρώην άντρας της, την σκότωσε;;;
Ε, πρόσφατα η Ελληνική Δικαιοσύνη, έβγαλε και τις τιμωρίες των αστυνομικών που ενεπλάκη στην υπόθεση:
- ο ένας αστυνομικός, υπεύθυνος στο τμήμα εκείνο το βράδυ, τιμωρήθηκε με ''3 μήνες διαθεσιμότητα, με μειωμένο μισθό κατά 30% (θα παίρνει μόνο το 70% του μισθού του, ενώ θα κάθεται σπίτι του)''
- ο δεύτερος αστυνομικός, τιμωρήθηκε με 2 μήνες διαθεσιμότητα (και μείωση κατά 30% του μισθού για τους 3 μήνες)
- ο αστυνομικός στο τηλεφωνικό κέντρο, τιμωρήθηκε με...300,00€ πρόστιμο.

Αυτή είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη.
Όποιος περίμενε κάτι διαφορετικό, ζει σε μια ουτοπία.

Χαμηλά λοιπόν την μπάλα, στηρίζουμε την ομάδα απέναντι σε κάθε αντιξοότητα και στεκόμαστε δίπλα της στην προσπάθεια που γίνεται (όχι πάντα επιτυχημένα) ώστε να πρωταγωνιστεί η ομάδα στο ευρωπαϊκό (και μόνο) ποδοσφαιρικό κόσμο.
Στα παπάρια μας το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η Ελλάδα είναι κέντρο μαφιόζων, διαπλοκής, διαφθοράς και χυδαιότητας.
gpap5

Δημοσίευσηαπό PAOKevolution » Τετ 15 Ιαν 2025, 09:44

Πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλίκι ο Λουτσέσκου. Το διαβάσαμε κι αυτό. Είχε σκοπό στην Αραβία. :lol:
Keep The Flag High ~1926~
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευσηαπό Blackgr4 » Τετ 15 Ιαν 2025, 12:04

Το κομμάτι της αισθητικής και των προσωπικών πεποιθήσεων, δεν έχει καμία σχέση με τους νόμους. Δεν θα μπορούσε άλλωστε γιατί άλλη αισθητική έχω εγώ, άλλη ο απέναντι κοκ.
Όταν για περιστατικά που οι προπονητές ξεφεύγουν, είτε δείχνοντας τα μεζεα τους στη κερκίδα, είτε πιάνοντας αστυνομικό από το λαιμό, είτε οτιδήποτε άλλο, οι ποινές ήταν απλά χρηματικά πρόστιμα, οτιδήποτε περισσότερο θεωρείται κατάφορη αδικία και τίποτα λιγότερο.
Μη πάμε τώρα να βάλουμε χρώματα και δράκους γύρω από την εκάστοτε ιστορία.
Σε όλες τις περιπτώσεις οι προπονητές ξέφυγαν, μόνο σε μία όμως υπήρξε τέτοια ποινή.
Ποια αισθητική και ποιες αξίες; Τι να συζητήσουμε παραπάνω;

Οποιοσδήποτε εστιάζει αποκλειστικά στο λάθος του προπονητή, δικαιώνει τη σφαγή του από τα Ελληνικά δικαστήρια άρα σίγουρα τουλάχιστον έμμεσα δεν παίρνει το μέρος του ΠΑΟΚ.
Απορώ πραγματικά τι μπορεί να σκέφτεται κάποιος όταν δικαιώνει με αυτά που γράφει τον κάθε στημένο δικαστή που στο τέλος της ημέρας κάνει κακό στην ομάδα που υποστηρίζει. Απορώ.
In my mind the power i find ~1926~
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Τετ 15 Ιαν 2025, 12:11

PAOKevolution έγραψε:Πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλίκι ο Λουτσέσκου. Το διαβάσαμε κι αυτό. Είχε σκοπό στην Αραβία. :lol:

Έχουμε διαβάσει (σαν νόημα γενικότερο, όχι αυτολεξεί) εδώ μέσα ότι, παρά τους τίτλους, δεν τους έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα κάποιους η παρουσία Σαββίδη ως τώρα στον ΠΑΟΚ, διότι έχει δώσει "πατήματα" να αμαυρωθεί ο σύλλογος. Γίδες στην πλάτη, ερασιτεχνισμοί και πολλά ακόμα που δεδομένα θυμάμαι πως έχουν γραφτεί κατά καιρούς. Μην κάθεσαι και πολυσκάς.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευσηαπό joshua » Τετ 15 Ιαν 2025, 12:34

Και εγώ απορώ με το πόση διαστρεβλωση μπορεί να υποστούν τα λεγόμενα καποιου μόνο και μόνο γιατί μπορεί να διαφωνει με κάτι. Δεν απορώ βέβαια καθολου γιατί η χώρα έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει...
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευσηαπό PAOKevolution » Τετ 15 Ιαν 2025, 12:57

Τώρα αλήθεια Josh το γράφεις αυτό για τα δικά μου γραφόμενα;;
@Navi, ούτε σκάω ούτε τίποτα. Στα παπάρια μου ο κάθε προπονητής που παίρνει ένα σκασμό λεφτά. Απλά, σιχαίνομαι τα ψέματα και τα υποθετικά ''αν'' που πάντα είναι αρνητικά! . Και εδώ μέσα γράφονται συνεχώς!
Keep The Flag High ~1926~
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες