joshua έγραψε:Για να το κλείσω,όπως είναι γνωστό είμαι αθηναιος ΠΑΟΚτσης. Ένας από τους λόγους που έγινα ΠΑΟΚ ήταν η αηδία που ένιωθα με όσα έβλεπα και έκαναν οι γύρω μου. Κάπως έτσι όταν την λαλακια την κάνω εγώ δεν μπορώ να μπω στη λογική του τι έχουν κάνει οι άλλοι και πως τότε αυτοί δεν τιμωρήθηκαν. Θα φωνάξω για τις δικές τους μη ποινές, αλλά θα δεχτώ τη δική μου. Ένιωσα πολύ περήφανος όταν ο Ιβαν ζήτησε συγνώμη και δεχτηκε στωικά την τριετή τιμωρία χωρίς καν έφεση και ας είχα πληγωθει από την εικόνα. Δεν .με ενδιέφερε αν τα παχύδερμο των άλλων θα εγραφαν τυχόν αποφάσεις στα @@ τους.
Σεβαστό. Κατανοείς, ασφαλώς, όμως ότι στο πλαίσιο της δικής σου λογικής υπάρχει καραμπινάτη νόθευση του ανταγωνισμού. Που είναι εξ ορισμού και ... αυτοδίκαια ο κανόνας στον εγχώριο ομαδικό "αθλητισμό". Καλή η αισθητική, δεν αντιλέγω, τους κραδασμούς όμως και τον αντίκτυπο της επί προθέσει απονομής δικαιοσύνης όπως βολεύει δεν μπορεί σταθερά να τους κάνει καύσιμο για την ομάδα ο κάθε Λουτσέσκου. Ούτε και είναι αυτό το φυσιολογικό.