ΠΑΟΚ - FCSB, 03/10, 22:00, CosmoteSports

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Re: ΠΑΟΚ - FCSB, 03/10, 22:00, CosmoteSports

Δημοσίευσηαπό john4serres » Τρί 01 Οκτ 2024, 17:06

Odi έγραψε:21.000 εισιτήρια στο γαύρος-ατρόμητος , 19.200 στο ΠΑΟΚ Άρης .

Πουτανα ΠΑΕ.

Κόπηκε το τζάμπα και αυτή είναι η ιστορία όλη.
Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Αγόρασε 1 εισιτήριο και πάρε άλλο 1 ΔΩΡΟ!
Η χρέωση ανά κωδικό είναι 0,20€.

Μπες στο My Vodafone App
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευσηαπό Leonardo10 » Τρί 01 Οκτ 2024, 17:36

Odi έγραψε:21.000 εισιτήρια στο γαύρος-ατρόμητος , 19.200 στο ΠΑΟΚ Άρης .

Πουτανα ΠΑΕ.

Κόπηκε το τζάμπα και αυτή είναι η ιστορία όλη.

Ο γαύρος είχε 1+1 εισιτήριο δωρο, μεταβίβαση διαρκείας επίσης έχει ε λογικό να έχει 21.000.
Εμάς μπήκε το Μαράκι τώρα και σου λεει καλύτερα να έχω 18.5-20κ στα ντερμπυ με το πιο φθηνό 40 παρά 22-23 με το πιο φθηνό 20-25, για αυτό και δεν βγάζουν στην 4 εισιτήρια, γιατί αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν έχει ελεύθερες θέσεις.
Leonardo10

Δημοσίευσηαπό gika » Τρί 01 Οκτ 2024, 18:01

Οταν έγραφα εγώ το καλοκαίρι για την μεταβίβαση του διαρκείας με λέγατε γκρινιάρη και τώρα έχετε ξεσκιστεί να κράζετε. Η εικόνα της Τουμπα μιλάει από μόνη της τόσο για τις αποφάσεις της ΠΑΕ όσο και για την πλατιά μάζα του κόσμου μας. Λυπηρό.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευσηαπό george188 » Τρί 01 Οκτ 2024, 18:39

Το λάθος των ΠΑΕ όλων είναι που δεν αντέδρασαν εξαρχής στην γελοιοτητα που ψηφίστηκε και είχε άπειρα κενά. Ουσιαστικά η μεταφορά κατέστη δυνατή νομοθετικά μετά τις 10 Σεπτέμβρη. Μετά τη διακοπή φαντάζομαι θα έχει γίνει δυνατή και εμάς. Στα του αγώνα περιμένω αντίδραση κ νίκη
Π.Α.Ο.Κ. θρησκεία και στην Ολλανδία
george188

Δημοσίευσηαπό Jean Valjean » Τρί 01 Οκτ 2024, 18:41

giliopoulos έγραψε:
Jean Valjean έγραψε:
giliopoulos έγραψε:Δε νομιζω οτι ειναι λιγα τα 17.000 διαρκειας σε απαρχαιωμενο γηπεδο 28.000.

Λίγα είναι φίλε μου.
Είναι λίγα σε σχέση με τον κόσμο που έχει ο ΠΑΟΚ και είναι επίσης λίγα σε σχέση με τις επιτυχίες που έχει η ομάδα και το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει.
Για να καταλάβεις πως το εννοώ: Αν π.χ. έχουμε τριπλάσιους οπαδούς από τον Άρη και ο Άρης έχει δώσει 7000 διαρκείας για ένα γήπεδο όπως το Χαριλάου χωρίς να έχει τίτλο και Ευρώπη, τότε εμείς θα έπρεπε στην χειρότερη περίπτωση να έχουμε δώσει τουλάχιστον 21000 διαρκείας. Ανάλογα, αν έχουμε διπλάσιο κόσμο από τον Άρη και ο Άρης έχει δώσει π.χ. 10000 διαρκείας τότε εμείς θα έπρεπε στην χειρότερη να δώσουμε 20000 διαρκείας.
Σημείωση. Το σημαντικό είναι τα μεγέθη να είναι συγκρίσιμα. Στην περίπτωσή μας και τα δυο γήπεδα είναι παλιά με χαμηλής ποιότητας παροχές σε όσους πηγαίνουν σε αυτά και το κυριότερο η κοινωνικο-οικονομική κατάσταση του μέσου οπαδού είναι παρεμφερής διότι αναφέρεται στην ίδια γεωγραφική περιοχή.
Είναι σφάλμα λογικής να συγκρίνουμε τα διαρκείας π.χ. της ΑΕΧ με τα δικά μας, διότι αφορούν σε διαφορετικού τύπου γήπεδα και σε διαφορετικής κοινωνικο-οικονομικής κατάστασης πληθυσμούς.
Ελπίζω να διευκρίνησα επαρκώς την σκέψη μου.

o αρης λοιπον εχει δωσει 1500 διαρκειας, αρα που καταληγει η σκεψη σου?

Αν δεν το κατάλαβες θα το ξαναπώ: Εάν ο Άρης έδωσε 1500 διαρκείας, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει τουλάχιστον τα διπλάσια ή τριπλάσια ή τετραπλάσια από αυτόν ανάλογα με το πόσους περισσότερους οπαδούς έχει. Κάνε τον λογαριασμό.
Αυτά είναι τα ελάχιστα που για μένα είναι αποδεκτά να δώσει. Γνωρίζεις φαντάζομαι την έννοια της λέξης ελάχιστα.
Αν συνυπολογίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το ποδόσφαιρο που παίζει, τους ευρωπαικούς αγώνες και τα υπόλοιπα που ανέφερα στο πρώτο μου ποστ, η σκέψη μου καταλήγει εκεί όπου κατέληξε αρχικά: Τα 17000 είναι λίγα. Η συζήτησή μας λοιπόν δεν γίνεται για τα ελάχιστα αποδεκτά διαρκείας αλλά για τα φυσιολογικά αναμενόμενα ή ακόμη και για τα μέγιστα αποδεκτά. Τα τελευταία είναι εκείνα που θα καθορίσουν και την χωρητικότητα της νέας Τούμπας.
Όσοι βρίσκουν δικαιολογίες στην τιμή και στις παροχές του γηπέδου έχουν φυσικά δίκιο. Αλλά έχουν δίκιο ως πελάτες και ως τέτοιοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως οπαδοί. Αυτό ήταν το νόημα του αρχικού μου σχολίου. Ο πελάτης δεν αναλαμβάνει καμιά ευθύνη έναντι της ομάδας και πολύ σωστά κάνει.
Εκείνος όμως που θέλει να λέγεται οπαδός και να αντιμετωπίζεται ως τέτοιος οφείλει να εκπληρώνει την ευθύνη του απέναντι στην ομάδα.
Οι πελάτες μπορούν να ζητούν ότι θέλουν (σούπερ γήπεδα, λουξ σουίτες, πρωτοκλασάτους παίκτες), μπορούν να κατηγορούν την διοίκηση ότι τσιγκουνεύεται 100 'η 200 χιλ. ευρώ, μπορούν να λένε ότι τους καπνίσει. Πελάτες είναι στο κάτω κάτω.
Οι οπαδοί δεν μπορούν να ζητούν ότι θέλουν. Οι οπαδοί έχουν ευθύνη και οφείλουν να την αναλάβουν στο ακέραιο.
Οι οπαδοί λογαριάζονται ως τέτοιοι επειδή ακριβώς δεν ζητούν αλλά δίνουν.
Εγινε κατανοητή η διαφορά; εγινε κατανοητή η σκέψη μου;
Για πες μου τώρα και την δική σου.
Η παιδεία αποτελεί στολίδι στην ευτυχία και καταφύγιο στη δυστυχία.
"Τὴν παιδείαν ἐν μὲν ταῖς εὐτυχίαις εἶναι κόσμον, ἐν δὲ ταῖς ἀτυχίαις καταφυγήν", Αριστοτέλης
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Τρί 01 Οκτ 2024, 19:57

Παιδιά φτάνει με τα εισητηρια!!!

Φτάνει με την κλάψα!!

Η παε θεωρεί ότι σαν Ευρώπη θα βάλει κάτι παραπάνω. Ας εισπράξει και τη δυσαρεσκεια του κόσμου όπως την εισέπραξε με βαζελο, αλλά ας εισπραξει και την αντίδραση του κόσμου πως με ρουλη που η προσέλευση πάλι ήταν πολύ μέτρια!!

Ας κοιταχτουμε και λίγο στον καθρέφτη που έχουμε γίνει λαμπάδες στην κερκίδα και το φόβητρο της Τούμπας και η καυτή ατμόσφαιρα κλάταρε μετά τα περσινά πλευ οφ.

Ας σοβαρευτούμε όλοι ας βγάλουμε λίγο πάθος και ας στηρίξει ο καθένας στο ματς που μπορεί. Δεν αλλάζει κάτι! Τον ΠΑΟΚ βλέπεις!

Πάμε να βάλουμε το καλό μας κουστούμι και να παίξουμε την μπάλα μας! Κάποια στιγμή θα έρθει το γκολ θα έρθει το αποτελεσμα!!

Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευσηαπό Odi » Τρί 01 Οκτ 2024, 21:13

Απών ο κόσμος πέρυσι, απών και φέτος μετά από πρωτάθλημα.

Ξαφνικά θυμήθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ότι το γήπεδο είναι παλιό και δεν έχει τουαλέτες..

Στο Μάντσεστερ θα πάει, στην Πόλη πήγε, στον βόλο πήγε, στην Τούμπα θα τον σώσουν τα 10 ευρώ λιγότερα..

Κρίμα για τον άνθρωπο που χώνει. Κρίμα.
Μόνο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Odi
Moderator

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τρί 01 Οκτ 2024, 21:17

Λοιπον αφηστε τις χαζομαρες για εισιτηρια κλπ να μιλησουμε λιγο σοβαρα.
Εδω και καιρο ο Δουσης δε δουλευει σωστα κι εχω μπερδευτει εντελως με το καρμα.Ριξτε καμια ιδεα να ρθουμε στα ισια μας γιατι δε τα βλεπω καλα τα πράγματα .
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό Odi » Τρί 01 Οκτ 2024, 21:18

Έχω εγώ μια τρελή ιδέα.

Να πάμε στο γήπεδο να στηρίξουμε την ομάδα.
Μόνο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Odi
Moderator

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί 01 Οκτ 2024, 21:27

Η νίκη, πέραν των βαθμών, μας δίνει και 500Κ.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευσηαπό PAOKAPOMONOSMOY » Τρί 01 Οκτ 2024, 22:43

Έχω καιρό να γράψω.Σας διαβάζω καθημερινά, πραγματικά λυπάμαι.Απο τον αγώνα με τόν βαζελο έχει. Μπαίνω να ξεχαρμανιασω και διαβάζω για εισιτήρια τιμές και και και ένα σωρό μη πω τι. Για το ματς κουβέντα. Πάρε ένα χι πάρε και μια νατσαρα με ήτα περήφανη στην Πόλη, πάρε κι άλλη μια εντός, δοκάρι και έξω είναι η κατάσταση τώρα. Που είναι η γκαβλα για τους πρωταθλητές; Το λοιπόν δε γουστάρετε να πάτε Τούμπα να δείτε αυτή την ομαδάρα; Δικαίωμα σας. Αλλά το ότι της κοντής @@@@# τις φταίνε οι τρίχες=ότι θέλετε βάλτε τιμές παλιό γήπεδο αυτά αλλού. Αν σας τύχη κάνα μωρό που το γουστάρεις και σου πει έλα ,αλλά το σπίτι που μένω είναι παλιό,θα κάνατε το σκατό σας φρυγανιά . Για εκεί θα βρίσκατε παράδες κι όχι δικαιολογίες. Για να κλείσω όσοι γουστάρουμε πάμε όλοι μαζί δοκαρυκαι μέσα. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευσηαπό PAOKAPOMONOSMOY » Τρί 01 Οκτ 2024, 22:51

Συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη, Α πο Τετάρτη βράδυ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑΑΑΑ.Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Τετ 02 Οκτ 2024, 06:33

Odi έγραψε:Απών ο κόσμος πέρυσι, απών και φέτος μετά από πρωτάθλημα.

Ξαφνικά θυμήθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ότι το γήπεδο είναι παλιό και δεν έχει τουαλέτες..

Στο Μάντσεστερ θα πάει, στην Πόλη πήγε, στον βόλο πήγε, στην Τούμπα θα τον σώσουν τα 10 ευρώ λιγότερα..

Κρίμα για τον άνθρωπο που χώνει. Κρίμα.

Απόλυτα σεβαστό επιχείρημα.
Παρόλα αυτά κάποια αίτια πρέπει να υπάρχουν για την εικόνα του γηπέδου.
Δεν μπορεί η απάντηση να είναι κόπηκε το τζαμπα.
Δηλαδή ολόκληρη Θεσσαλονίκη και γύρω νομοί δεν έχουν τον κόσμο να καλύψουν το κενό που άφησαν 5.000 τζαμπατζηδες;;

Γιατί αλλιώς θα πρέπει να δεχτούμε ότι μετρηθηκαμε και αυτός είναι ο κόσμος μας. Ο ενεργός κόσμος μας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό flash4 » Τετ 02 Οκτ 2024, 07:11

Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης και η αδιαφορία της παε να διευκολύνει τον κόσμο ( από πρόπερσι που δεν ήταν υποχρεωτικό το ηλεκτρονικό εισιτήριο δε λειτουργούν εκδοτήρια) είναι βασικοί παράγοντες. Όχι οι μοναδικοί βέβαια.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευσηαπό Jean Valjean » Τετ 02 Οκτ 2024, 08:01

Δεν έχω δει την Στεάουα ούτε γνωρίζω κάποιους παίκτες της.
Εχω δει όμως τον ΠΑΟΚ και ξέρω πως εάν μπούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι θα νικήσουμε.
Πρώτο μέλημα η νίκη, δεύτερο μέλημα (εάν μας κάτσουν οι συγκυρίες) η διαφορά τερμάτων.
Εχουμε άλλους 6 αγώνες μετά την Στεάουα και θα πρέπει να σκεφτόμαστε πόσο πιο πολλούς πόντους θα συγκεντρώσουμε.
Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θέλει πολύ να παίξει στην επόμενη φάση και ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει γι αυτό.
Δεν τίθεται για μένα θέμα κούρασης, αποδείξαμε πέρσι πως ξέρουμε να διαχειριστούμε το ροτέισον με τον καλύτερο τρόπο.
Αν κάποιος γνωρίζει κάποια πράγματα σχετικά με το παιχνίδι της Στεάουα ας μας διαφωτίσει.
Η παιδεία αποτελεί στολίδι στην ευτυχία και καταφύγιο στη δυστυχία.
"Τὴν παιδείαν ἐν μὲν ταῖς εὐτυχίαις εἶναι κόσμον, ἐν δὲ ταῖς ἀτυχίαις καταφυγήν", Αριστοτέλης
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ευρώπη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες