Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευσηαπό renegade » Δευτ 14 Οκτ 2024, 19:25

Λίγο άστοχη η σύγκριση σου.
Για παράδειγμα συνυπήρχαν ο βερμπλουμ με τον Ολιβέιρα?
Συνυπήρχαν ο χατσεριδης με τον ινγκασον?
Πότε ήρθε ο Γιαννούλης? Κ.α
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade

Δημοσίευσηαπό Ettien26 » Δευτ 14 Οκτ 2024, 19:54

Γερασίμου έγραψε:Η σύνδεση του προπονητικού team της Α΄ επαγγελματικής ομάδας με ΠΑΟΚ Β΄ και με τις ακαδημίες, η συχνή παρακολούθηση των παικτών που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και η ενσωμάτωσή τους στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και ει δυνατόν και σε αγώνες, είναι υπερ-απαραίτητη. Αλλοιώς η ετήσια επένδυση των 2 εκατομμυρίων μπορεί να πέσει στον πάτο του πηγαδιού.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή η σύνδεση των προπονητικών team με την υπάρχουσα φιλοσοφία που επικρατεί.
Θα συμφωνήσω ωστόσο στην σταδιακή άνοδο κάποιων παικτών στην πρώτη ομάδα τόσο σε επίπεδο προπονήσεων όσο και σε επίπεδο συμμετοχής τους σε αγώνες. Συγχρόνως και το αντίστροφο, π.χ. ο Θυμιάνης θα μπορούσε να πάρει συμμετοχές σε κάποιους αγώνες της δεύτερης ομάδας ώστε να έχει παιχνίδια στα πόδια του.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευσηαπό marsantos » Δευτ 14 Οκτ 2024, 20:49

renegade έγραψε:Λίγο άστοχη η σύγκριση σου.
Για παράδειγμα συνυπήρχαν ο βερμπλουμ με τον Ολιβέιρα?
Συνυπήρχαν ο χατσεριδης με τον ινγκασον?
Πότε ήρθε ο Γιαννούλης? Κ.α

Ναι βρε rene. Είναι προφανές αυτό που λες. Χαλαρή κουβέντα κάνουμε. Δε θα καθόμουν να χωρίσω σε περιόδους το ροστερ,. Και είπα κιόλας ότι η σύγκριση είναι αδόκιμη καθώς δεν ξέρουμε πως θα είναι το φετινό ροστερ στο κλείσιμο της σεζόν.
Εγώ θέλω το εξής από σένα και έχεις όσο χρόνο θες να απαντήσεις (μέχρι την Κυριακή προφανώς :mrgreen: ).
Με τρώει ο ακόλουθος προβληματισμος. Ο Αλμέιδα είναι σίγουρο ότι θα βάλει τον Πιερο πάνω στον Κεντζιόρα.
Όπως είδες τον Λοβρεν τον θεωρείς ετοιμο να τον βάλεις βασικό δίπλα στον Κολευ για να αντιμετωπίσεις το ψηλό παιχνίδι ή θα ποντάρες στο ρυθμό και στην ετοιμότητα του Κεντζιόρα;
marsantos

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί 15 Οκτ 2024, 07:28

Εγώ θα ποντάριζα στην εμπειρία (και το ύψος) του Lovren.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί 15 Οκτ 2024, 07:40

Και θα σχημάτιζα μια ενδεκάδα του τύπου:

Kotarski
Otto (Sastre) - Lovren - Colley - Baba (Otto)
Ozdoev - Camara
Despodov - Ντέλιας - Taison
Brandon (Chalov)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευσηαπό giapas » Τρί 15 Οκτ 2024, 10:08

Ο συμπαθής Ισπανός Μπράντον Τόμας επανήλθε από το τραυματισμό ;
Δε πήρε κάτι το μάτι μου.
giapas

Δημοσίευσηαπό marsantos » Τρί 15 Οκτ 2024, 11:29

ΑποστόληςΑ έγραψε:Και θα σχημάτιζα μια ενδεκάδα του τύπου:

Kotarski
Otto (Sastre) - Lovren - Colley - Baba (Otto)
Ozdoev - Camara
Despodov - Ντέλιας - Taison
Brandon (Chalov)

Μόνο τον Ντεσπόντοφ θα άλλαζα αν είναι υγιής ο Αντρίγια. Δεν ξέρω και το ρυθμό του Μπράντον.
Τώρα για την άμυνα που σχετιίζεται και με το ερώτημα που έθεσα, το Λόβρεν - Κόλευ μου αρέσει πολύ ενόψει Πιερό. Το μόνο μου θέμα είναι τι γίνεται αν ο Αλμέιδα αποφασίσει από την αρχή ή κάποια στιγμή να τον αλλάξει με τον Λιβάι. Εκεί δεν ξέρω πως κουμπώνει ο Λόβρεν και το κατά πόσο η αθλητικότητα του Λιβάι δημιουργεί miss match.
marsantos

Δημοσίευσηαπό sn0ufel4 » Τρί 15 Οκτ 2024, 11:43

giapas έγραψε:Ο συμπαθής Ισπανός Μπράντον Τόμας επανήλθε από το τραυματισμό ;
Δε πήρε κάτι το μάτι μου.

Εβγαλε χθες το περισσότερο πρόγραμμα

Θα δείξει σήμερα
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί 15 Οκτ 2024, 18:16

paok fc

Οι Σόλα Σορετίρε και Γιάννης Κωνσταντέλιας απουσίασαν από την προπόνηση λόγω ίωσης, οι Μπάμπα και Α.Ζίβκοβιτς έκαναν ατομικό στο γήπεδο, οι Μπράντον και Όττο έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης κι οι Κοτάρσκι και Τσιφτσής έκαναν θεραπεία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 18 Οκτ 2024, 00:08

Σε ελληνική ιστοσελίδα ευτελούς αξιοπιστίας, αναφέρεται ότι ο Ολλανδός με ελληνικές ρίζες Rallis της Heerenveen (2 γκολ φέτος Eredivisie, 44 σε 89 αγώνες στις υποδομές) είναι στόχος ελληνικής ομάδας του big-4...μακάρι να είμαστε εμείς.

https://www.transfermarkt.com/dimitris-rallis/profil/spieler/747953
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Παρ 18 Οκτ 2024, 07:54

Φέρτε τωρα τον δευτερο σκόρερ του Πολωνικού πρωταθλήματος
Μα πού τους βρίσκουν αυτοί κ εμάς τα φορ μας δεν σκοράρουν?
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Παρ 18 Οκτ 2024, 09:48

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σε ελληνική ιστοσελίδα ευτελούς αξιοπιστίας, αναφέρεται ότι ο Ολλανδός με ελληνικές ρίζες Rallis της Heerenveen (2 γκολ φέτος Eredivisie, 44 σε 89 αγώνες στις υποδομές) είναι στόχος ελληνικής ομάδας του big-4...μακάρι να είμαστε εμείς.

https://www.transfermarkt.com/dimitris-rallis/profil/spieler/747953

Τον έχω παραθέσει σε μια λίστα με παίκτες u23 που θεωρώ ότι είναι καλό να έχουμε τα ραντάρ μας πάνω τους στο "ποιόν παίκτη θα θέλατε" Δεν νομίζω όμως να είμαστε εμείς μιας και ανάλογου στυλ παίκτη που έχουμε από τα σπλάχνα μας τον έχουμε στείλει δανεικό.
Find what you Love & Let it Kill you
boogeyman77

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Παρ 18 Οκτ 2024, 09:56

Special 4 έγραψε:Φέρτε τωρα τον δευτερο σκόρερ του Πολωνικού πρωταθλήματος
Μα πού τους βρίσκουν αυτοί κ εμάς τα φορ μας δεν σκοράρουν?

Θα ήταν τίμια λύση ο Ευθύμης στο rotation και δικό μας παιδί και γηγενής και φυσικά πιο φθηνός από τους υπάρχοντες αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα εξυπηρετούσε το αγωνιστικό πλάνο Lucescu και δεύτερον κατά πόσο θα ήθελε ο ίδιος να είναι τριτοτεταρτη επιλογή.Μη βιαζόμαστε πάντως να ξεγραψουμε Chalov & Tissudali. Είναι καλοί παίκτες και θα ανακάμψουν.Ειναι μικρό το δείγμα από αυτούς για να τους βγάλουμε και αυτούς άχρηστους!
boogeyman77

Δημοσίευσηαπό marsantos » Παρ 18 Οκτ 2024, 11:56

Νομίζω ο Ευθύμης μια χαρά μπορεί να εξυπηρετήσει το πλάνο.
Αυτόν είχε βάλει στη θέση του Πρίγιοβιτς στο πρώτο νταμπλ.
Ξάνθη διπλό, βάζελο 4άρα και Κέρκυρα διπλό με αυτόν βασικό τα κάναμε και ο Ευθύμης μια χαρά συμμετοχικός ήταν και μια χαρά έτρεχε και μάρκαρε. Για τρίτος θα ήταν πολύ καλή λύση.
Όμως με 2 συμβόλαια συν τον Μπράντον που κάνει τη δουλειά δεν ξέρω αν έχει χώρο. Ειδικά τώρα που σιγά σιγά έρχεται ο Τζίμας.
Πάντως θα ήταν μεγάλο συν κάποια στιγμή να είχαμε Τζίμα και Κουλούρη ταυτόχρονα ώστε οι 2 από τους 3 επιθετικούς να είναι γηγενείς.
Το θέμα με τους γηγενείς θα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο. Σε λίγο η κατάσταση θα γίνει όποιος προλάβει τον άλλον.
Είναι άλλο να έχεις δικό σου πχ. αναπληρωματικό μπακ και επιθετικό και να σου ανοίγει θέσεις για δυνατού επιπέδου ξένους και άλλο να έχεις και όλες σου τις ρεζέρβες ξένους. Που τώρα πια με τόσους αγώνες στην Ευρώπη και οι ρεζέρβες πρέπει να έχουν κάποια μίνιμουμ αξία. Αν είναι όλοι ξένοι μοιραία θα έχεις λειψή λίστα.
Δλδ σκεφτείτε να είχαμε Κουλούρη, Πέλκα στην ομάδα. Θα είχαμε σίγουρα 25άρα λίστα στην Ευρώπη και όχι όπως τώρα που έχουμε 23. Θα πει κάποιος σιγά τη διαφορά. Κι όμως υπάρχει διαφορά γιατί τώρα είσαι αναγκασμένος να έχεις 3 μόνο στόπερ. Τραυματίστηκε ο Κόλλευ και κατεβήκαμε χωρίς αλλαγή στόπερ με την Στεάουα (οκ πρακτικά ήταν ο Θυμιάνης). Ή μπορεί να έχεις και 2ο τερματοφύλακα ξένο καλύτερου επιπέδου κι όχι να είσαι αναγκασμένος να έχεις έναν καλούτσικο Έλληνα.
Αναφέρω 2 ονόματα γηγενών που μάλιστα είναι και στην 4άδα των δικών μας γηγενών. Μπορεί κάποιος να μην θεωρεί το επίπεδο αυτών των παικτών καλό για τον ΠΑΟΚ έστω και για συμπληρωματικό. Αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Το θέμα είναι ότι από τους 8 γηγενείς οι 4 πρέπει να είναι δικοί μας γηγενείς και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που έχουμε έναντι των άλλων και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.
Δικά μας παιδιά που μπορούν να σταθούν καλό είναι να γυρίζουν σε εμάς.
marsantos

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Παρ 18 Οκτ 2024, 13:20

Συμφωνώ φίλε μου και επαυξάνω.Αλλωστε πολλάκις έχω υποστηρίξει πως το ιδανικό θα ήταν τους συμπληρωματικούς ρόλους να τους καλυπταμε με Έλληνες και να είχαμε καμμιά δεκαριά μόνο αλλά πολύ ποιοτικούς ξένους. Συμφωνώ επίσης και προσωπικά κι εγώ θα ήθελα παίκτες που έχουν δώσει και την ψυχή τους στην ομάδα και είναι ακόμα σε επίπεδο να σταθούν έστω ως αλλαγή όπως ο Πέλκας,ο Κουλούρης ακόμα και ο παρεξηγημένος Κίτσιου που δεν βλέπω να υστερεί τόσο πολύ από τον τίμιο Sastre και ακόμα περισσότερο από τον πολυδιαφημισμένο Jonny. Μακάρι φυσικά να είχαμε το επίπεδο & δυνατότητα τοπ ταλέντα μας όπως Τζόλης, Γιαννούλης & Κουλιερακης να μας είχαν προτεραιότητα όμως δεν έχουμε και δεν ξέρω αν θα αποκτήσουμε ποτέ. Εν κατακλείδι θεωρώ πως το ιδανικό ρόστερ θα ήταν 10 ποιοτικοί ξένοι τύπου Vieirinha,Matos κτλ,10 Έλληνες που θα απαρτίζονται από παιδιά της ακαδημίας που μπορούν το κλικ παραπάνω, έμπειρους που μπορούν να σταθούν και ακόμα καλύτερα αν έχουν ιστορία στην ομάδα όπως οι προαναφερθέντες παραπάνω και ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν είτε από άλλες ελληνικές ομάδες είτε από το εξωτερικό.Τελος 4-5 ταλέντα ξένοι τύπου Gomez,Hurtado κτλ
boogeyman77

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης