giliopoulos έγραψε:beyes4 έγραψε:Έχουν σκεφτει το ενδεχόμενο να πεσει το συστημα για 24 ωρες;Θα ιδρωσει το αυτακι του υπευθυνου μετά το 'λουσιμο' που θα ακολουθησει;
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενδεχομένως να ειναι η μοναδική εταιρία θεάματος που βγαζει τα εισιτήρια μια ημερα πριν το γεγονος.Πραγματικά πρεπει να ειναι παγκόσμια πρωτοτυπία αυτή η ακατ-ανόητη πρακτική χρόνων.
Δεν το εχω δει πουθενα,ουτε σε συναυλιες,ουτε στον κινηματογραφο.
Στις 1/8 το πρωι επρεπε να βγουν προς πωληση τα εισιτηρια.Και δεν υπάρχει κανενας λόγος να μην συμβει αυτό.
Πραγματικα ρε φιλε τι τρελα ειναι αυτη να τα βγαζουν τελευταια στιγμη...
Ενας να υπηρχε να το ρωτησει αυτο το πραγμα
Αλλα τι περιμενεις απο τους χοντρομπαλαδες αρδ που η μονη δουλεια που κανουν ειναι να φτιαχνουν μπαλακια απο τη μυτη τους
Ειχα παει σε κατι ματσακια της Ουνιον Σεν Ζιλουαζ εδω και απο τοτε ειμαι στο newsletter τους. Ο αγωνας προχθες με την Σλαβια ελειψε και μησι. και 31 ελαβα email σχετικα με τα εισιτηρια του επαναληπτικου.
Εχεις τους δικους μας βαλκανιους κοιμησμενους να τους παιρνω τηλ σημερα μεσημέρι στην ΠΑΕ και να μου λενε δεν ξερουμε ακομα θα βγει ανακοίνωση κυριε. Τι ανακοίνωσηνα βγει ρε παιδια λεω μια δευτερα μενει δεν μένει αλλη μερα μετα ειναι το ματς. Δεν ξερουμε κυριε θα βγει ανακοίνωση.
Απογνωση, 100 χρονια πισω σε αυτα τα θεματα σταθερα.
κανενας σεβασμος στους οπαδους και στην προσωπική τους ζωη οσον αφορα τον προγραμματισμό.