31. Χρήστος Μανθόπουλος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

31. Χρήστος Μανθόπουλος

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τον νεαρό παίκτη

"Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, με την ομάδα του ΠΑΟΚ, τετραετούς διάρκειας, υπέγραψε ο 18χρονος αθλητής των ακαδημιών Χρήστος Μανθόπουλος. Ήταν μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τον ίδιο, καθώς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, σήμερα, την ημέρα των γενεθλίων του.

Ο Χρήστος Μανθόπουλος γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 2006 στη Λάρισα, έχει ύψος 2μ.03 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Μύτικα Λάρισας. Το 2016 μετακινήθηκε με την οικογένειά του στη Ρουμανία και αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Petrolul Ploiesti μέχρι και το 2023, όταν και επέστρεψε στην Ελλάδα. Στη διάρκεια της περσινής σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ και από σήμερα είναι μέλος της… πρώτης ομάδας.

Ο Χρήστος Μανθόπουλος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των εφήβων, ενώ στις αρχές Ιουλίου, με το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Μακάο.

ο Χρήστος Μανθόπουλος τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που υπέγραψα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Είναι χαρά και τιμή να είσαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και για τους ανθρώπους που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία και τη δυνατότητα να είμαι σε αυτό το επίπεδο».

Highlights από τον τελικό με τους Γάλλους (74-63)
https://youtu.be/zpUW4wut6Ds?feature=shared
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Χρήστος Μανθόπουλος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Για να δούμε... 4ετές λέει.
Μπας και ποτέ σπάσει αυτό το σερί να μας φεύγουν τα καλύτερα ταλέντα επειδή οι μάνατζερ τους τάζουν κότερα ελικόπτερα.
Cylon-4

Re: 31. Χρήστος Μανθόπουλος

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ mateco Χρήστος Μανθόπουλος, θα αγωνιστεί (με τη μορφή του δανεισμού) για το υπόλοιπο της σεζόν 2024-25 στον Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Χαλκιδικής (ΚΑΟΧ).
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τον εφαγε κι αυτον ο εμμονικος
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Φέρτε ρε Μπάνε για προπονητή, να βάζει τα ελληνάκια! Ανέδειξε και Κώστα Βασιλειάδη!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”