ΑποστόληςΑ έγραψε:ινπαοκ
Όσον αφορά τον Φέντορ Τσαλόφ η καθοριστική ημέρα για την υπόθεση του δείχνει πως θα είναι η Πέμπτη 25 Ιουλίου. Ο ΠΑΟΚ πιέζει για να στείλει και εγγράφως τη θετική του απάντηση, καθώς θέλει να κλείσει άμεσα την υπόθεση φορ και να στραφεί σε αυτή του χαφ.
Ο εστί μεθερμηνευόμενον πως αν δεν κλείσει ο φορ η ΠΑΕ δεν θα ασχοληθεί με το χαφ...
Ρε τι διαβάζουμε...
AntoniosK έγραψε:Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα αντικατοπτρίζει στο μέγιστο βαθμό την κοινωνία μας.
Η απαξίωση για την όποια δουλειά των άλλων, η έλλειψη μέτρου ως προς την κρίση γεγονότων, η λανθασμένη αντίληψη πως όποιος δεν είναι μαζί μας είναι αυτόματα εχθρός μας. Αν δούμε με ψυχραιμία τη συμπεριφορά μας και τα κατά καιρούς επιχειρήματά μας, θα αντιληφθούμε εύκολα πως όσα γράφουμε θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα μιας διχασμένης προσωπικότητας. Γινόμαστε χειροκροτητές και επικριτές για τα ίδια ακριβώς πράγματα, ανάλογα με το τι μας βολεύει στην κάθε περίσταση.
Ακόμη και ο τίτλος ΑΡΔ είναι τόσο έντονα υποτιμητικός, μα αν αναλογιστεί ο καθένας μας τη δική του δουλειά, θα μπορούσαμε εξαιτίας των λαθών μας, να τον χρησιμοποιήσουμε και για εμάς τους ίδιους. Έτσι θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ΑΡΓιατροί, ΑΡΦυσικοθεραπευτές, ΑΡΔάσκαλοι, ΑΡΕκπαιδευτικοί, ΑΡΗλεκτρολόγοι και ούτω καθεξής.
Δεν είναι λογικό να μπαίνουμε να διαβάσουμε για μεταγραφές, επομένως για πληροφορίες που υπάρχουν και τα 9 post στα 10 να είναι επίθεση στους δημοσιογράφους. Αν ήταν όλα τακτοποιημένα και κλεισμένα δε θα μπαίναμε εδώ, αλλά στο link του κάθε κλεισμένου παίκτη. Προφανώς το επίπεδο της δημοσιογραφίας δεν είναι αυτό που πρέπει, αλλά ίσως και το επίπεδο κοινού δεν είναι αντίστοιχα επαρκές. Γιατί θα δεχτώ ότι σε ένα site του εξωτερικού (Times, The independent, BBC) τα άρθρα που ανεβαίνουν είναι υψηλού επιπέδου, αλλά ανάλογο είναι και το επίπεδο σχολίων. Εδώ βρίζουμε όλη τη μέρα Ραπτόπουλο και ο ίδιος έχει τεράστια ακροαματικότητα. Διχασμένες προσωπικότητες.
Στην εποχή μας που τον μεγαλύτερο ρόλο παίζουν τα clicks είναι λογικό να υπάρχει συχνά μια αλλοπρόσαλλη ενημέρωση. Οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να εξυπηρετήσουν και το στόχο της βιωσιμότητάς τους, και πολλές φορές αυτό δε γίνεται με τον κατάλληλο τρόπο. Η δική μας δουλειά είναι να αξιολογούμε τα πάντα και να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας, χωρίς να προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς και εύκολους αναθεματισμούς.
Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσω απαξιωτικά και αρνητικά για οποιονδήποτε δημοσιογράφο έχει ξεφύγει από τον κύκλο της ασφάλειάς του. Δε θα έβριζα ποτέ τον συγχωρεμένο τον Τζαντζαρά γιατί κάποτε είχε μαλώσει με το ίδιο το σύστημα που αντιπροσώπευε ο Καραπαπάς, όταν εγώ πιθανά θα ήμουν σιωπηλός. Δε θα βρίσω ποτέ τον Τσορμπατζόγλου, γιατί στην υπόθεση της υποτιθέμενες πολυιδιοκτησίας έτρωγε απίστευτο μπινελίκι για όσα έγραφε νομίζω στον sportfm, υπέρ του Ιβάν. Δε θα βρίσω ποτέ τον Κόλκα γιατί στην υπόθεση με το όπλο του Σαββίδη είχε μαλώσει στον αέρα και στο sdna σχεδόν με τους πάντες, οι οποίοι ζητούσαν το κεφάλι του Ιβάν. Δε θα βρίσω ποτέ τον Τσακαλέα γιατί στη μετάδοση του αγώνα με τον Άρη έκλαιγε όπως έκλαιγα και εγώ. Δε ξέρω τι θα έκανα εγώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Δε ξέρω τι θα κάνατε εσείς.
Ας είμαστε κριτικοί με τα πάντα, αλλά ας μην είμαστε απαξιωτικοί και προσβλητικοί. Δε μας αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά. Ο καθένας κάνει την όποια δουλειά του, εμείς έχουμε την όποια κρίση μας και εν κατακλείδι όλους μας ενδιαφέρει το καλό του ΠΑΟΚ. Κανένας δε βγαίνει κερδισμένος από έναν διαλυμένο ΠΑΟΚ.
Δεν έχουμε δηλαδή σκοπό να δώσουμε τα 3 να το τελειώνουμε;pilotos έγραψε:Άρχισε το μασάζ στην ΤΣΣΚΑ....
Κάποιοι συζητούν για αντικαταστάτες
Το παρακολουθούμε να δούμε πού θα πάει
Sent from my iPad using Tapatalk
pilotos έγραψε:Άρχισε το μασάζ στην ΤΣΣΚΑ....
Mitsospaoki4 έγραψε:Δεν έχουμε δηλαδή σκοπό να δώσουμε τα 3 να το τελειώνουμε;pilotos έγραψε:Άρχισε το μασάζ στην ΤΣΣΚΑ....
Τι να πω, αρχίζει να κουράζει αυτό το παζάρι
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: fotis1926, Maxpaok, PAOKARA DEPO και 31 επισκέπτες