μικρή ή και καμιά σημασία έχει πλέον..
Ίγκασον, Μάνγκουσον, Φρίντρικσον, τι κρίμα που δεν είναι και ο Φινμπόγκασον..οτι πιο κοντινό σε Ισλανδία το μαρούσι

βρε μλκ Ίγκασον στη ζέλα πήγες ? δεν σε κλέψανε καλά στον τελικό στο οακα?
MSc in Football έγραψε:Αστεία και παιδιάστικα όσα γράφονται για προδοσίες.Επαγγελματίες που επιλέγουν που θέλουν να δουλέψουν είναι.
Εγώ το βλέπω διαφορετικά το θέμα, γιατί πάντα με ενδιαφέρει να εντοπίζονται οι αδυναμίες της ομάδας μας . Πως λοιπόν ο αποκαλούμενος Αφραγκούζος, αυτός που βρίζουν ολοι , ο Γοϋμενος των βάζελων, συγκινεί δεύτερο παίκτη, μετά τον Μαξίμοβιτς, σε σχέση με το δικό μας project.
Θέλω να πω πως εμείς έχουμε τον μεγαλύτερο επενδυτή της ιστορίας μας και αυτοί τον χειρότερο. Πως γίνεται να μας παίρνουν δύο παίκτες που θέλαμε;
Και μην πει κανένας πως δεν τους θέλαμε γιατί θα είναι ψέμα.
xrisitsapa έγραψε:4. Παίρνουμε κι εμείς παίκτες που ήθελαν αυτοί πχ Εκονγκ
Pater έγραψε:Εγώ ξέρω ότι ο βαζελος αγόρασε τον Ιγκανσον 6,5 εκ.
Alastor έγραψε:Κριμα να χουμε εκονγκ αντι τον παικταρα τον ιγκανσον. Λιγο ξενερωσα η αληθεια ειναι. Θωρηκτο ηταν
Leonardo10 έγραψε:Εμένα προσωπικά μου περνάει αδιάφορος, στα “δυσκολα” ήταν πρώτος που πήδηξε από το καράβι. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που φόρεσαν πρόσφατα το περιβραχιόνιο, με δηλώσεις και ψευτολογα περί που δεν κράτησαν πάνω από 3 μήνες, με παρακαλετά για να φύγει επικαλούμενος προσωπικα προβλήματα και ότι δήθεν ήθελε να είναι κοντά στην πατρίδα του. Ο ποιο αδιάφορος αρχηγός που πέρασε στην σύγχρονη ιστορία.
Σε αντίθεση με τον κετζιορα που έμαθε ότι δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ από τα social media όπως είπε, και παρόλα αυτά μόλις τον κάλεσε η ομάδα ήρθε αμέσως, έφαγε πάλι το κράξιμο του αιώνα, τον βγάλανε βύσμα. 1 χρόνο μετά έγινε πρωταθλητής και έκανε τα πάντα για να μείνει στον ΠΑΟΚ… με κλειστά μάτια κεντζιορα
«Η μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ έχει φρενάρει»
O δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει τη συμφωνία ΑΕΚ - Λαμέλα, με tweet του ανάβει… φωτιές.
Μπορεί ο Αντώνης Ηλιόπουλος, ξάδερφος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάριου να έχει προαναγγείλει το «μπαμ» με Λαμέλα, στην ΑΕΚ να είναι αισιόδοξοι για την απόκτηση του αλλά ο δημοσιογράφος που έκανε προ ημερών λόγο για συμφωνία για τριετές συμβόλαιο, αναφέρει τώρα πως η μετακίνηση του Έρικ Λαμέλα στην Ένωση έχει «παγώσει» για την ώρα, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες!
«Προς το παρόν, η μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ έχει φρενάρει» αναφέρει σε ένα λιτό tweet ο δημοσιογράφος Ουριέλ Λουγκτ.
Ο 32χρονος άσος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο το θέμα δεν έχει ακόμη κλείσει οριστικά καθώς ο παίκτης διεκδικείται από αρκετές ομάδες της πατρίδας του και όχι μόνο.
Η εκτίμηση που υπάρχει πάντως, είναι ότι μέσα στη βδομάδα θα υπάρξει κατάληξη στην υπόθεση, θετική ή αρνητική.
Sdna
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Special 4 έγραψε:Ειμαι σιγουρος οτι επαιρνε τσ*μπουκια για να επιστρεψει, αλλα οταν πηρε τα @@ μας, αποφασισε να παει στη ομαδα της βαζελινης
Τον συμπαθουσα, αλλα τωρα πλεον ξ*φτιλιστηκε
Να βαλει μπολικη βαζελινη στην οπισθεν, οταν εμφανιστει στην Τουμπα, για να το απολαυσει περισσοτερο
Ουστ ρε σκ@τοφλωρε
Ε όχι και ουστ!
Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Daskalos_4, giliopoulos, Σουριναμέζος και 23 επισκέπτες