Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευσηαπό Shivaspace » Τρί 16 Ιούλ 2024, 00:59

ο ίδιος το υποστήριζε.. όμως ήταν και κάμποσοι που τσίμπησαν? και ορθά κοφτά επέμεναν πως η απόσταση απ την πατρίδα του ήταν ο λόγος για να πάρει μεταγραφή στην Δανία..το είπε ο παίκτης? βολεύει και την ΠΑΕ ? Τέλος η συζήτηση!

μικρή ή και καμιά σημασία έχει πλέον..

Ίγκασον, Μάνγκουσον, Φρίντρικσον, τι κρίμα που δεν είναι και ο Φινμπόγκασον..οτι πιο κοντινό σε Ισλανδία το μαρούσι :lol:

βρε μλκ Ίγκασον στη ζέλα πήγες ? δεν σε κλέψανε καλά στον τελικό στο οακα?
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευσηαπό xrisitsapa » Τρί 16 Ιούλ 2024, 03:13

MSc in Football έγραψε:Αστεία και παιδιάστικα όσα γράφονται για προδοσίες.Επαγγελματίες που επιλέγουν που θέλουν να δουλέψουν είναι.

Εγώ το βλέπω διαφορετικά το θέμα, γιατί πάντα με ενδιαφέρει να εντοπίζονται οι αδυναμίες της ομάδας μας . Πως λοιπόν ο αποκαλούμενος Αφραγκούζος, αυτός που βρίζουν ολοι , ο Γοϋμενος των βάζελων, συγκινεί δεύτερο παίκτη, μετά τον Μαξίμοβιτς, σε σχέση με το δικό μας project.

Θέλω να πω πως εμείς έχουμε τον μεγαλύτερο επενδυτή της ιστορίας μας και αυτοί τον χειρότερο. Πως γίνεται να μας παίρνουν δύο παίκτες που θέλαμε;

Και μην πει κανένας πως δεν τους θέλαμε γιατί θα είναι ψέμα.

1. Δίνουν αρκετά παραπάνω λεφτά
2. Δεν τα δίνει ο Αλαφούζος αλλά οι Τούρκοι
3. Η Αθήνα έχει μεγαλύτερο δέλεαρ σαν πόλη από τη Θεσσαλονίκη
4. Παίρνουμε κι εμείς παίκτες που ήθελαν αυτοί πχ Εκονγκ
xrisitsapa

Δημοσίευσηαπό Patricio_4 » Τρί 16 Ιούλ 2024, 05:05

Η δημοσιογραφία στα καλύτερά τηςΕικόνα

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευσηαπό Jack_MeHoff » Τρί 16 Ιούλ 2024, 05:07

xrisitsapa έγραψε:4. Παίρνουμε κι εμείς παίκτες που ήθελαν αυτοί πχ Εκονγκ

Αυτό τώρα το λες για καλό; :lol: :lol:
Jack_MeHoff

Δημοσίευσηαπό Patricio_4 » Τρί 16 Ιούλ 2024, 05:07

Κρέσπο για την επιστροφή του Ίνγκασον στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού:
«Αν το έκανε ο Βιεϊρίνια που έχει τόσο μεγάλο δέσιμο με τον ΠΑΟΚ θα μου προκαλούσε έκπληξη, αλλά για τον Ίνγκασον όχι γιατί δεν τον ενοχλεί αν θα τον αποδοκιμάσει ο κόσμος, τον νοιάζει μόνο το παιχνίδι και τίποτα άλλο. Οπότε δεν μου προκαλεί εντύπωση ότι θα προβάρει πλέον τα πράσινα».

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Τρί 16 Ιούλ 2024, 05:28

Εικόνα
Πως τον πετσόκοψες ετσι βρε Ανχελ;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 16 Ιούλ 2024, 06:47

Δεν το βλέπω ως πετσόκομμα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί 16 Ιούλ 2024, 07:44

Pater έγραψε:Εγώ ξέρω ότι ο βαζελος αγόρασε τον Ιγκανσον 6,5 εκ.

Σύμφωνα με το sdna το κόστος αγοράς:
μαζί με τα μπόνους και τις προμήθειες σε ατζέντηδες θα ξεπεράσει σημαντικά τα 3 εκατ. ευρώ.
με ετήσιες καθαρές αποδοχές, που θα αγγίζουν τα 1,2 εκατ. ευρώ.
Συμπερασματικά λοιπόν, μαζί με τα χρήματα της μεταγραφής και εφόσον ο 30χρονος εξαντλήσει το συμβόλαιό του το συνολικό deal εκτοξεύεται στα 8.000.000 ευρώ, ενώ αν προσθέσουμε και το κομμάτι της εφορίας (τις μικτές δηλαδή απολαβές του παίκτη), ο Παναθηναϊκός θα δεσμεύσει σε βάθος 4ετιας ένα ποσό κοντά στα 9,5 εκατομμύρια για τον διεθνή Ισλανδό.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευσηαπό john4serres » Τρί 16 Ιούλ 2024, 08:02

O βάζελος καίγεται για αριστερό μπακ, στη λίστα του ο 27χρονος Ισπανός Aaron Martin.
Εχει παιξει σε υψηλό επίπεδο με 219 γεμάτες συμμετοχές σε LaLiga, Bundesliga και φέτος Serie A με τη φανέλα της Genoa.
SHOW 'ISRAEL' THE RED CARD
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευσηαπό PAOKevolution » Τρί 16 Ιούλ 2024, 08:06

Παίκτης και μάλιστα αρχηγός, που επιλέγει να πηδήξει από το καράβι το περασμένο καλοκαίρι, ούτε για θυρωρός στην Τούμπα κάνει.
Δεν πειράζει. Ο ΠΑΟΚ μας προχωράει.
Keep The Flag High ~1926~
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευσηαπό theo-drama » Τρί 16 Ιούλ 2024, 08:07

Alastor έγραψε:Κριμα να χουμε εκονγκ αντι τον παικταρα τον ιγκανσον. Λιγο ξενερωσα η αληθεια ειναι. Θωρηκτο ηταν

Ποιο ΘΩΡΗΚΤΌ ρε φίλε, πλάκα μας κάνεις.

ΘΩΡΗΚΤΌ ένας ήταν ο ΒΑΡΕΛΑ ο ΠΑΙΚΤΑΡΑ.

Πού πήρε 2 ΝΤΑΜΠΛ κ 2
ΚΎΠΕΛΛΟ.

Όπως επίσης και ΠΑΙΚΤΑΡΑ ο ΚΡΕΣΠΟΥΡΑΣ.

Πραγματικά ένα ατεχνο στόπερ με ΓΙΟΜΕΣ ήταν ο Ισλανδος κ λιγο ψύχος αποδείχτηκε στις δηλώσεις του, όταν έφυγε από εμάς.

Δεν μου έλειψε κ δεν θα μου λείψει.

Εξάλλου τι περιμένεις, από παγωμένο άνθρωπο.
Γυριστρουλα στις δηλώσεις του, μπιφτεκας δλδ.
Τελευταία επεξεργασία από theo-drama και Τρί 16 Ιούλ 2024, 08:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευσηαπό theo-drama » Τρί 16 Ιούλ 2024, 08:25

Leonardo10 έγραψε:Εμένα προσωπικά μου περνάει αδιάφορος, στα “δυσκολα” ήταν πρώτος που πήδηξε από το καράβι. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που φόρεσαν πρόσφατα το περιβραχιόνιο, με δηλώσεις και ψευτολογα περί που δεν κράτησαν πάνω από 3 μήνες, με παρακαλετά για να φύγει επικαλούμενος προσωπικα προβλήματα και ότι δήθεν ήθελε να είναι κοντά στην πατρίδα του. Ο ποιο αδιάφορος αρχηγός που πέρασε στην σύγχρονη ιστορία.

Σε αντίθεση με τον κετζιορα που έμαθε ότι δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ από τα social media όπως είπε, και παρόλα αυτά μόλις τον κάλεσε η ομάδα ήρθε αμέσως, έφαγε πάλι το κράξιμο του αιώνα, τον βγάλανε βύσμα. 1 χρόνο μετά έγινε πρωταθλητής και έκανε τα πάντα για να μείνει στον ΠΑΟΚ… με κλειστά μάτια κεντζιορα

Πάρε τα συν μου από μενα

++++
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευσηαπό astral » Τρί 16 Ιούλ 2024, 08:32

«Η μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ έχει φρενάρει»

O δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει τη συμφωνία ΑΕΚ - Λαμέλα, με tweet του ανάβει… φωτιές.
Μπορεί ο Αντώνης Ηλιόπουλος, ξάδερφος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάριου να έχει προαναγγείλει το «μπαμ» με Λαμέλα, στην ΑΕΚ να είναι αισιόδοξοι για την απόκτηση του αλλά ο δημοσιογράφος που έκανε προ ημερών λόγο για συμφωνία για τριετές συμβόλαιο, αναφέρει τώρα πως η μετακίνηση του Έρικ Λαμέλα στην Ένωση έχει «παγώσει» για την ώρα, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες!

«Προς το παρόν, η μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ έχει φρενάρει» αναφέρει σε ένα λιτό tweet ο δημοσιογράφος Ουριέλ Λουγκτ.

Ο 32χρονος άσος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο το θέμα δεν έχει ακόμη κλείσει οριστικά καθώς ο παίκτης διεκδικείται από αρκετές ομάδες της πατρίδας του και όχι μόνο.

Η εκτίμηση που υπάρχει πάντως, είναι ότι μέσα στη βδομάδα θα υπάρξει κατάληξη στην υπόθεση, θετική ή αρνητική.
Sdna
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευσηαπό Tolaros » Τρί 16 Ιούλ 2024, 08:34

Μακάρι ο ανταγωνισμός να δίνει τόσα λεφτά για παίκτες επιπέδου Μπακασέτα και Ιγκανσον.
Δεν είναι κακοί παίκτες αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα αξίζουν.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευσηαπό theo-drama » Τρί 16 Ιούλ 2024, 08:36

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Special 4 έγραψε:Ειμαι σιγουρος οτι επαιρνε τσ*μπουκια για να επιστρεψει, αλλα οταν πηρε τα @@ μας, αποφασισε να παει στη ομαδα της βαζελινης

Τον συμπαθουσα, αλλα τωρα πλεον ξ*φτιλιστηκε
Να βαλει μπολικη βαζελινη στην οπισθεν, οταν εμφανιστει στην Τουμπα, για να το απολαυσει περισσοτερο

Ουστ ρε σκ@τοφλωρε

Ε όχι και ουστ! :mrgreen:

Καλά του τα λέει του μπιφτέκα.

Ένα ατεχνο δυναμικό στοπερ ήταν.

Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι τον συμπαθούσα, όπως συμπαθούσα τους Κρέσπο κ Βαρελα.
Τελευταία επεξεργασία από theo-drama και Τρί 16 Ιούλ 2024, 09:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Daskalos_4, giliopoulos, Σουριναμέζος και 23 επισκέπτες