από KalamarGiannis » Πέμ 31 Οκτ 2024, 22:15
στην αρχή του αγώνα πάντως, βλέποντάς τον να μπαίνει, είπα στους άλλους αναλυτές κερκίδας ότι χωρίς να υστερεί σημαντικά ανάμεσα στους 6 ξένους, μάλλον αυτόν θα άλλαζα γιατί το τριάρι το θέλω πιο Τζαμαλ Τζόουνς, μου μοιάζει ο παίκτης μια ιδέα μαλθακός, όχι τόσο physical, όχι τόσο εκρηκτικός.
OΛΟΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ...
ας δούμε λοιπόν τα καλά του:
>μπαίνει αλλαγή χωρίς να ξενερώνει, δέχεται το ρόλο του στο rotation και τα λεπτά που παίρνει,
>όταν έχει σουτ θα το πάρει και στα ελεύθερα μπορείς να περιμένεις ότι πιθανότατα θα το γράψει,
>στην άμυνα είναι σκύλος (χθες με έβαλε να φάω το καπέλο μου γιατί πίεζε απίστευτα σωστά στο κατέβασμα - και χωρίς φάουλ)
>όταν αποφασίσει να κινηθεί μπορεί να το κάνει γρήγορα (απλά δεν είναι πάντα επιθετικός προς το καλάθι)
τέλος αυτό που μας είπε ο Paloc, είναι η προσπάθεια εκεί σε άμυνα και ριμπάουντ νο ματτερ what...
δε ξέρω για αλλαγή δε μας βλέπω αυτή τη στιγμή, δύσκολα να προσθέσεις κάτι. Ίσως ύψος και όγκο στη θέση του αναπληρωματικού σέντερ, αλλά ο κόουτς παίζει ένα στυλ που ένας βαρύς σέντερ δε μπορεί να ακολουθήσει...απλά ένας καλύτερος ψηλός συνολικά (σίγουρα αρκετά ως πολύ ακριβότερος) στη θέση του Φόρεστερ, δε βλέπω κάτι άλλο...
>Βall every day
>Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ-εμείς τελειώνουμε
>Καιρός για αποτοξίνωση από την υγιεινή διατροφή