"Μερικές φορές η χημεία είναι μεταξύ ενός προσώπου και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Εγώ για παράδειγμα αισθάνομαι ότι είμαι σε μία κατάσταση όπου οι γύρω μου πιστεύουν σε μένα, με αφήνουν να κάνω τα πράγματα που συνηθίζω να κάνω. Νομίζω ότι λέγεται επίγνωση της κατάστασης. Είμαι σχεδόν 53 ετών και έχω την επίγνωση ότι αναγνωρίζοντας τα λάθη που έκανα στο παρελθόν, αυτό μπορεί να με κάνει όχι μόνο καλύτερο προπονητή, αλλά και καλύτερο άνθρωπο. Οι άνθρωποι που είναι γύρω μου με βοήθησαν σε αυτή τη διαδικασία. Αποδέχτηκαν πρώτα αυτό που είμαι και με άφησαν να κάνω την δουλειά μου. Ποτέ δεν μου είπαν κάνε αυτό. Στο παρελθόν, αρκετές φορές μου έλεγαν «είσαι καλός προπονητής, αλλά είσαι πολύ σκληρός. Κάνεις αυτό, κάνεις εκείνο…». Δεν θέλω να πω ψέματα στον εαυτό μου. Είναι δύσκολο να πεις «ναι έχεις δίκαιο, τώρα θα αλλάξω». Κάθε ένας από εμάς και σε οποιαδήποτε ηλικία χρειάζεται μία διαδικασία. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γιατί είναι ακόμη νωρίς, αλλά νομίζω ότι σε αυτούς τους πέντε μήνες έχω αλλάξει πολύ. Και αυτό έχει γίνει εξαιτίας των συνεργατών μου, της διοίκησης, όλων των ανθρώπων που είναι γύρω μου και φυσικά της ομάδας.
Για πρώτη φορά δεν μου είπαν, αυτό είναι εντάξει, αλλά πρέπει να το κάνεις έτσι. Για μένα ήταν κάτι σαν σοκ. Μου είπαν ότι είναι εντάξει, χωρίς να κάνουν κάποιο άλλο σχόλιο. Και μετά άρχισα να σκέφτομαι τι είχε γίνει στο παρελθόν και είδα, ότι έλεγαν ότι είναι οκ, αλλά προσπαθούσαν να με πιέσουν να αλλάξω. Εδώ όμως το έκαναν με έναν τρόπο που με βοήθησε να προχωρήσω τη διαδικασία για να κάνω την δουλειά μου. Αυτό είναι που κατάλαβα αυτή την χρονιά μέχρι τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, γιατί είναι κάτι που με βοήθησε πολύ. Και είναι και αυτή η αίσθηση της οικογένειας. Όπως όταν εκπαιδεύεις το παιδί σου. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Για μένα η εκπαίδευση είναι έτσι. Πρέπει πρώτα να τον αφήσεις να μιλήσει και μετά να προσαρμοστείς. "
Ας το στειλει κάποιος στην ΠΑΕ μπας και καταλαβουν ποσο σημαντικο ειναι το καλο κλιμα σε μια ομαδα αλλα και πως το φτιαχνεις.