Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευσηαπό Van Roy » Τρί 11 Ιουν 2024, 14:41

Μεγάλο σαΐνι ο Τζιομπανογλου...κι ο αδερφός του επίσης
Van Roy

Δημοσίευσηαπό soflodoras » Τρί 11 Ιουν 2024, 14:47

zarathustra79 έγραψε:Αυτοί που έλεγαν οτι η υπόθεση του Kamara έχει τελειώσει, προφανώς αναπαρήγαγαν πληροφόρηση από την ΠΑΕ. Η οποία με τη σειρά της προφανώς και είχαν σκοπιμότητα στο να βγάλουν προς τα έξω οτι έχει τελειώσει η υπόθεση.

Από την άλλη ο κάθε τουιτεράκιας, χωρίς να έχει καμία ενημέρωση γράφει κάτι ελπίζοντας οτι θα μαζέψει κλίκς και στην περίπτωση που δικαιωθεί θα πανηγυρίζει κάνοντας τον σταλεγάκια.

Συγνώμη αλλά δε θα πάρω, για μένα τα 'μου το είπαν μέσα από την ΠΑΕ', 'ξέρω τον μάνατζερ του παίκτη', 'ο θειος μου έπαιζε μπάλα μαζί με τον ξάδερφο του κουμπάρου του παίκτη' κλπ δε λένε τίποτα. Είναι όλα φήμες. Κάποια θα γίνουν, τα περισσότερα όμως όχι.

Για μένα τίποτα δεν υφίσταται μέχρι να υπάρξει ανακοίνωση. Το να θεωρείς κάτι σαν δεδομένο, επειδή το έχουν γράψει σε δέκα sites είναι εντελώς λάθος.

Καμία δικαίωση δεν υπάρχει όταν κάνεις πρόβλεψη στην τύχη. Δικαίωση είναι όταν έχεις πληροφόρηση και την τεκμηριώνεις και επαληθεύεται.

Δεν πιστευω καν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφερεται τοσο ζεστα για Καμαρα. Οποτε τα περι διαρροης ως παιχνιδι τακτικης απο την μερια της ΠΑΕ δεν το ακουω.

Πολυ καλος παικτης, αλλα ανετοιμος για το μεγαλο στοιχημα της χρονιας. Πιστευω κοιτανε ως πρωτη επιλογη κατι πιο φορμαρισμενο. Ιδωμεν

Στα υπολοιπα φυσικα συμφωνω. Δεν παιρνω σοβαρα ουτε μισο αρθρο/ειδηση. Ενας φανταζεται, γραφει κ αν εχει λογικη ακολουθουν ολοι την αναπαραγωγη της ψευτικης «ειδησης»
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευσηαπό Σουριναμέζος » Τρί 11 Ιουν 2024, 14:55

Ότι ήταν στην Ελλάδα και έκανε εξετάσεις επιβεβαιώνεται από το Instagram του εξεταστικού κέντρου που ανέβασε την συγκεκριμένη σχετική φωτογραφία. Οι εξετάσεις βέβαια γίνονται in parallel με την διαπραγμάτευση, πιθανότατα τις κάνει ο παίκτης και τις στέλνει σε διάφορους ενδιαφερόμενους για να πιστοποιήσει την καλή κατάσταση που βρίσκεται.

Επίσης για το follow με τον Meite, από την στιγμή που το ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι υπαρκτό είναι λογικό να έχει μιλήσει με παίκτες από την ομάδα για να πάρει πληροφορίες για τις συνθήκες, την πόλη, κτλ. Έναν γαλλόφωνο έχουμε στην ομάδα οπότε αναμενόμενο ήταν να μιλήσει με τον Μεϊτέ και να κάνουν και follow ο ένας τον άλλον. Στην πορεία βέβαια μπορεί να μην έρθει σε συμφωνία.

Φαίνεται ότι σήμερα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση
Μπιζίμ ΠΑΟΚ

Ασπρόμαυρος Χάρτης : https://www.paokworldmap.gr
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Τρί 11 Ιουν 2024, 14:57

Εγω παλι πιστευω το αντιθετο.
Οτι ενδιαφερεται και παρα πολυ μαλιστα
Τα συντονισμενα αρθρα σημερα για κρισιμη μερα 5 μερες μετα την αποσυρση του ενδιαφεροντος δεν ειναι τυχαια.
Η εχουμε αισιο τελος η ολοι οι ρεπορτερ της ομαδας (αλλα λογικα η ΠΑΕ δεν θα το αφηνε να σερνεται) επεσαν στην παγιδα των "πηγων" τους και οδευουμαι προς επικοινωνιακη ηττα.
Το 2ο μου μοιαζει πολυ τραβηγμενο οσο αφελεις και να ειναι οι ρεπορτερ μας.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό soflodoras » Τρί 11 Ιουν 2024, 15:00

Jim_Chatz έγραψε:σελιδα 333 στη συζητηση. πειτε γρηγορα κανεναν παπα να φυγουμε απο την γκαντεμοσελιδα :D :D

Αν κ εμπεριεχει το 3, το 333 ειναι «αριθμος των αγγελων». Θεωρητικα σκαει θεϊκη ειδηση εντος ολιγων λεπτων. Ή σε 111 σελιδες
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευσηαπό theodorsalonika » Τρί 11 Ιουν 2024, 15:10

αυτο που θελουμε παικτες που εχουν παιξει εναντιον μας,και ειναι γνωστοι...και προσπαθουμε να τους παρουμε δεν το γουσταρω...ηξερε κανεις το μειτε? παικταρας..κλειστον...οπως πηρες και τομας και κεντζιορα....και αλλους..γιατι μενουμε στην ελληνικη αγορα η παικτες πους τους ξερουμε?

εκατομμυρια ποδοσφαιριστες εχουμε κολησει στα ιδια..ΟΛΑ ΑΥΤΑ απο οτι λενε οι επιστημονες ετσι.. :lol:

πανε φερε τον πρωτο σκορερ β αργεντινης (Nicolas Toloza ας πουμε)....κανα κολοπαιδο στο κεντρο ,και εναν μαλλια οποσδηποτε πρεπει να χει η ομαδα...επισης και εναν ξανθο με φακιδες για να αλλαξει λιγο και η εικονα στο πιο σουηδικο μοντελο.... :idea:
Βλέπουμε τους αετούς να πετούν ψηλά μόνοι τους, ενώ τα πρόβατα μαζεύονται σε κοπάδι.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευσηαπό DimitrisS » Τρί 11 Ιουν 2024, 15:11

nunies4 έγραψε:Εγω παλι πιστευω το αντιθετο.
Οτι ενδιαφερεται και παρα πολυ μαλιστα
Τα συντονισμενα αρθρα σημερα για κρισιμη μερα 5 μερες μετα την αποσυρση του ενδιαφεροντος δεν ειναι τυχαια.
Η εχουμε αισιο τελος η ολοι οι ρεπορτερ της ομαδας (αλλα λογικα η ΠΑΕ δεν θα το αφηνε να σερνεται) επεσαν στην παγιδα των "πηγων" τους και οδευουμαι προς επικοινωνιακη ηττα.
Το 2ο μου μοιαζει πολυ τραβηγμενο οσο αφελεις και να ειναι οι ρεπορτερ μας.

Οτιδηποτε βγαινει με αυτον τον τροπο (οπως το σημερινο του Καμαρα) και οτιδηποτε σερνεται, γινεται με τις ευλογιες της ΠΑΕ. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Δεν θα μαθουμε ποτε ομως τι θελει να πετυχει καθε φορα η ΠΑΕ οταν δινει μια ειδηση ή οταν αφηνει μια ειδηση να σερνεται.

Μπορει το σημερινο να ειναι μια μορφη πιεσης στον Καμαρα ή μια μορφη πιεσης στον....αντιΚαμαρα.
Θα φανει.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευσηαπό giapas » Τρί 11 Ιουν 2024, 15:12

Να πω την αμαρτία μου αυτούς τους παίκτες τους παίρνεις όταν το σαλαρι τους είναι 300,400,500 χιλιάρικα διψασμένους να παίξουν μπάλα και να φτιάξουν το όνομά τους.
Ο συγκεκριμένος μετά τον Ολυμπιακό και την Ευρώπη , τη Ρόμα κλπδε μπορώ να φανταστώ τι κίνητρο θα έχει σε εμάς πέρα από το οικονομικό.

Για παράδειγμα θα ήμουν ευχαριστημένος να έδινα μια ευκαιρία στο μικρό καμαρά μπας και ξεπεταχτεί με λογικό κασε , παρά στον Μαντι να παίρνει 1.5 χαρτι και να θεωρεί ότι κάνει και χάρη στην ομάδα που ήρθε να παίξει.

Θέλω πολύ έναν Μαντί Καμαρά της πρώτης χρονιάς στο γαύρο με νορμάλ συμβόλαιο.
Νομίζω ότι με 1.5+ χαρτί βρίσκεις πιο αξιόπιστες λύσεις .
giapas

Δημοσίευσηαπό theodorsalonika » Τρί 11 Ιουν 2024, 15:19

ΠΑΟΚ: Στα 2,5 εκατ. ευρώ η προσφορά της Πάρμα για Κοτάρσκι σύμφωνα με τους Ιταλούς

βρε πες τους να κανουν γλουγλου :nairepaok:
Βλέπουμε τους αετούς να πετούν ψηλά μόνοι τους, ενώ τα πρόβατα μαζεύονται σε κοπάδι.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευσηαπό PAOKKOMOTINI4 » Τρί 11 Ιουν 2024, 15:25

Καλησπερα στην παρέα
Να πω και εγώ την άποψη μου
Μειτε πιστεύω έχει συμφωνήσει
Καμαρα πολύ κοντά τον θεωρώ αλλιώς σίγουρα υπάρχει εναλλακτική και καλός παίχτης πιστεύω
Σέντερ Φορ ο Δανός ελπίζουμε να πει το Ναι
Όλα καλά θα πάνε μην τρελαίνεστε είμαστε ακόμα στην αρχή
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευσηαπό prist64 » Τρί 11 Ιουν 2024, 15:34

ουτε σεντ δεν κατεβαινουν Μειτε και Καμαρα
το σκασανε το Μαρακι
και αντε για τον Καμαρα εχεις εναλλακτικη στο 1,81

πως θα πεις στον Ρασβαν δεν τελειωνει του Μειτε
θα την φαμε την βδομαδα μου φαινεται

ποτε μαζευομαστε?
ΚΙ ΟΜΩΣ.....ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
prist64

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Τρί 11 Ιουν 2024, 15:34

theodorsalonika έγραψε:ΠΑΟΚ: Στα 2,5 εκατ. ευρώ η προσφορά της Πάρμα για Κοτάρσκι σύμφωνα με τους Ιταλούς

Εικόνα

cute
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευσηαπό astral » Τρί 11 Ιουν 2024, 15:40

prist64 έγραψε:ουτε σεντ δεν κατεβαινουν Μειτε και Καμαρα
το σκασανε το Μαρακι

ποτε μαζευομαστε?

sign ρε φραγκοφονιάδες
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Τρί 11 Ιουν 2024, 15:41

prist64 έγραψε:ουτε σεντ δεν κατεβαινουν Μειτε και Καμαρα
το σκασανε το Μαρακι

ποτε μαζευομαστε?

Εμείς θέλουμε να τους κατεβάσουμε κάτω απο το 1.5;
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευσηαπό giapas » Τρί 11 Ιουν 2024, 15:42

Δε ξέρω πόσα λεφτά ζητάει αλλά ειλικρινά απορώ αν ο Μειτε μπορεί να βρει μισθό πάνω από 1.5 μυριο σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης ακόμα και μετά τη χρονιά που έκανε σε εμάς.

Τι να πω ίσως πέφτω πολύ έξω.
giapas

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Blk12, danirifle, DaVinci, fotis1926, Kabamaru11, leftosss4, Mathmak, mika, paard, Paok1926 + male-sykies, paokmaniak, parisianos4, renegade και 104 επισκέπτες