zarathustra79 έγραψε:Αυτοί που έλεγαν οτι η υπόθεση του Kamara έχει τελειώσει, προφανώς αναπαρήγαγαν πληροφόρηση από την ΠΑΕ. Η οποία με τη σειρά της προφανώς και είχαν σκοπιμότητα στο να βγάλουν προς τα έξω οτι έχει τελειώσει η υπόθεση.
Από την άλλη ο κάθε τουιτεράκιας, χωρίς να έχει καμία ενημέρωση γράφει κάτι ελπίζοντας οτι θα μαζέψει κλίκς και στην περίπτωση που δικαιωθεί θα πανηγυρίζει κάνοντας τον σταλεγάκια.
Συγνώμη αλλά δε θα πάρω, για μένα τα 'μου το είπαν μέσα από την ΠΑΕ', 'ξέρω τον μάνατζερ του παίκτη', 'ο θειος μου έπαιζε μπάλα μαζί με τον ξάδερφο του κουμπάρου του παίκτη' κλπ δε λένε τίποτα. Είναι όλα φήμες. Κάποια θα γίνουν, τα περισσότερα όμως όχι.
Για μένα τίποτα δεν υφίσταται μέχρι να υπάρξει ανακοίνωση. Το να θεωρείς κάτι σαν δεδομένο, επειδή το έχουν γράψει σε δέκα sites είναι εντελώς λάθος.
Καμία δικαίωση δεν υπάρχει όταν κάνεις πρόβλεψη στην τύχη. Δικαίωση είναι όταν έχεις πληροφόρηση και την τεκμηριώνεις και επαληθεύεται.
Jim_Chatz έγραψε:σελιδα 333 στη συζητηση. πειτε γρηγορα κανεναν παπα να φυγουμε απο την γκαντεμοσελιδα![]()
nunies4 έγραψε:Εγω παλι πιστευω το αντιθετο.
Οτι ενδιαφερεται και παρα πολυ μαλιστα
Τα συντονισμενα αρθρα σημερα για κρισιμη μερα 5 μερες μετα την αποσυρση του ενδιαφεροντος δεν ειναι τυχαια.
Η εχουμε αισιο τελος η ολοι οι ρεπορτερ της ομαδας (αλλα λογικα η ΠΑΕ δεν θα το αφηνε να σερνεται) επεσαν στην παγιδα των "πηγων" τους και οδευουμαι προς επικοινωνιακη ηττα.
Το 2ο μου μοιαζει πολυ τραβηγμενο οσο αφελεις και να ειναι οι ρεπορτερ μας.
theodorsalonika έγραψε:ΠΑΟΚ: Στα 2,5 εκατ. ευρώ η προσφορά της Πάρμα για Κοτάρσκι σύμφωνα με τους Ιταλούς
prist64 έγραψε:ουτε σεντ δεν κατεβαινουν Μειτε και Καμαρα
το σκασανε το Μαρακι
και αντε για τον Καμαρα εχεις εναλλακτικη στο 1,81
πως θα πεις στον Ρασβαν δεν τελειωνει του Μειτε
θα την φαμε την βδομαδα μου φαινεται
ποτε μαζευομαστε?
prist64 έγραψε:ουτε σεντ δεν κατεβαινουν Μειτε και Καμαρα
το σκασανε το Μαρακι
και αντε για τον Καμαρα εχεις εναλλακτικη στο 1,81
πως θα πεις στον Ρασβαν δεν τελειωνει του Μειτε
θα την φαμε την βδομαδα μου φαινεται
ποτε μαζευομαστε?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Blk12, danirifle, DaVinci, fotis1926, Kabamaru11, leftosss4, Mathmak, mika, paard, Paok1926 + male-sykies, paokmaniak, parisianos4, renegade και 104 επισκέπτες