0-3 και πάλι. Στο ίδιο μοτίβο και αυτό το παιχνίδι, όπως με το πρώτο με το Κέντρο να μην μπορεί να μπλοκάρει, αν και επιθετικά πήγαινε καλά.
Σήμερα η Διαγώνιος πέτυχε 16 πόντους με 42% στην επίθεση, υψηλότερο ποσοστό απο τα υπόλοπα παιχνίδια.
Υπάρχει μεγάλο θέμα με το ξεκίνημα στα σετ όπου η ομάδα δεν ξεκινά καλά μένει αρκετά πίσω και στη συνέχεια ανεβαίνει, κοντράρει ισοφαρίζει αλλά δεν μπορεί να κερδίσει τα σετ.
Το τρίτο σετ μάλιστα που δείχνει ελαφρώς πιο άνετο για τον ΟΣΦΠ ήταν το μόνο στο οποίο η ομάδα ήταν μπροστά 22-20, ενώ ξεκίνησε με 1-5.
Το Τεχνικό Επιτελειο, θα πρέπει αυτό να το αναλύσει. Τα σετ φαίνονται ολόιδια. Βέβαια ο ΟΣΦΠ είναι πιο έμπειρη ομάδα (Κούμπουρα, Λαμπρούση, Νιζετιτς) στη διεκδίκηση τίτλων και όταν το παιχνίδι βρίσκεται σε κρίσιμα σημεία το κερδίζει. Ανάλογη εμπειρία είχε και ο βάζελος αν και ούτε εκείνες μπόρεσαν να τις κοντράρουν φέτος.
Απο εκεί και πέρα τα Κορίτσια του ΠΑΟΚ κάνανε μεγάλη προσπάθεια, μπήκανε με Πάθος, ένω ήταν ενθουσιασμένες και με τον Κόσμο και με το Γήπεδο. Ξεκάθαρα ήθελαν πολύ τη νίκη.
Και τώρα πάμε στα πιο ενδιαφέροντα.

Θα σας αρέσει η Ιστορία...
Ήμουν στο γήπεδο σήμερα...με κασκόλ Βελγίου

, το οποίο σήκωσα προς την Πασαδόρο μας κατα τη διάρκεια του αγώνα στο πρώτο σετ όταν πήγε να κάνει σερβίς και η οποία απάντησε με χαιρετισμό και χαμόγελο. Στο τέλος του αγώνα, αφού όλες οι παίκτριες χαιρέτισαν το τμήμα με τους Οπαδούς που τραγουδούσαν μετά την άλλη πλευρά, η Ilka γύρισε προς τη γωνία, ξανασήκωσα το κασκόλ και καταυθύνθηκε προς το μέρος μου. Ήρθε, με χαιρέτησε ρώτησε χαμογελαστή αν είμαι Βέλγος, συστήθηκα ποιός είμαι, τι γλώσσες μιλάω κλπ κλπ... Της έδωσα Θερμά Συγχαρητήρια εκ μέρους ΟΛΩΝ των οπαδών μας για την εν γένει παρουσία της στην Ομάδα, της είπα συγκεκριμένα οτι Μας (είπα Μας) αρέσεις πολύ σαν παίκτρια και σαν προσωπικότητα, με ευχαρίστησε ευγενικά. Έδειχνε ενθουσιασμένη με τον κόσμο, μιλήσαμε αρκετά, ήθελε να κερδίσουμε πολύ. Στο τέλος της είπα οτι ελπίζουμε να μείνει και του Χρόνου, απάντησε Ναι, ναι. Αμέσως είπε οτι θέλει και ελπίζει πολύ να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και να ξαναγυρίσει η σειρά στο Παλατάκι! Κάναμε και High Five στο τέλος

. Απο πίσω της περίμεναν κυριολεκτικά δύο ολόκληρες ομάδες ακαδημιών με προπονητές και προπονήτριες που ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί της.
Νομίζω οτι εκπροσώπησα τους συμφορουμίτες μου καλά σήμερα

.Ζήτησα την παραμονή της στον ΠΑΟΚ προσωπικά στην ίδια!
Γενικά, η ομάδα χρειάζεται στήριξη, περισσότερη στήριξη απο αυτή που είχε κατα τη διάρκεια της σεζόν. Χρειάζεται την ωραία ατμόσφαιρα τον Κόσμο, τα τραγούδια, την οικογενειακή ατμόσφαιρα, τις Ακαδημίες, το Παλατάκι.