fuzztone έγραψε:Βέβαια είναι θετικό ότι δεν ενισχύονται σοβαρά οι 2 τους, αλλά εξακολουθούν να έχουν προβάδισμα αυτή τη στιγμή.
Αν βέβαια τους κερδίσουμε στη Μίκρα, και παραμείνουν υγειείς οι παίκτριες, αλλάζει η ιστορία...
Για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω πως να αντιδρασω στις κινησεις των αιωνιων
Και το λεω αυτο γιατι (κι) εγω ειμαι που εχω γραψει τοσες φορες για ενισχυση, αλλα με αυτες τις κινησεις ειναι σαν να 'παραδεχονται' οι αιωνιοι οτι δεν μπορεσαν να ενισχυθούν οπως θα ηθελαν, σαν να λενε στον Αμοιριδη δηλαδη οτι δεν χρειαζεται να κανει μεταγραφη...
Χωρις τη Βανιακ ο Ολυμπιακος θα παει παλι Κουμπουρα στην επιθεση, η ομαδα που θα αντεξει στο σερβις τους και θα περιορισει τις (μετριες) ακραιες του θα μπορεσει να τον κερδισει, εξαλλου ειδαμε πως γινεται στο ματς του Ρεντη
Ο Παναθηναικος ειναι αλλη ιστορια, και για μενα ειναι πιο επικινδυνος αντιπαλος λογω του κορμου που εχει αλλα και πιο ισορροπημενου ροστερ συνολικα. Ειδικα αν φτιαξει κι αλλο την υποδοχη του με τη Σερβιδα ακραια, θα μπορεσει να παιξει περισσοτερο πρωτο χρονο. Αστερισκος το πως θα γυρισει η Σαμανταν απο τον τραυματισμο και η αποδοση της Κωνσταντινου αν πιεστει απο το σερβις (κατι που δεν καναμε οπως επρεπε στο μεταξυ μας ματς).
Απο την άλλη, κοιτωντας τις μετριες μεταγραφες των αιωνιων θα μπορουσε καποιος να πει οτι αφου βλεπει ο Αμοιριδης οτι οι ανταγωνιστες δεν ειναι στη κατασταση που θα ηθελαν, ακριβως τωρα ειναι η ευκαιρια να κανει ηχηρη μεταγραφη και να κανει τον ΠΑΟΚ φαβορι για τον τιτλο.
ΥΓ. Ειδα το τελευταιο αγωνα της Κουνεο οπου επαιξε η Μπακοδημου σε 2 σετ
Η κοπελα παιζει στο υψηλοτερο επιπεδο, εχει βελτιωθει παρα πολυ
Θα μας βοηθουσε παρα πολυ αν μπορουσαμε να την πεισουμε να επιστρεψει Ελλαδα....