Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2024-2025

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2024-2025

Δημοσίευσηαπό miburosaito » Δευτ 11 Νοέμ 2024, 22:26

PaokCuba4 έγραψε:
Εμένα όμως δεν είναι πουλέν μου ο Κέιμινκ :P (πουλέν μου οι Τερβαππόρτι, Ντρζιζγκα και το ξανθό πλασματάκι της Ιμόκο 8-) ). Για καντηλανάφτης καλός είναι. :lol:

Ισως λιγο βαρυ το καντηλαναφτης αλλα οκ... this comment is too epic for me to reply :lol:

PaokCuba4 έγραψε:Σοβαρά τώρα, χρίζει ανάλυσης και έρευνας το πως κατάφεραν να βρουν έναν τέτοιο παίκτη. Όσο κακός και να είσαι στο σκάουτινγκ, δεν μπορείς να κάνεις τέτοιο λάθος. Είμαι σίγουρος ότι απλά είδαν ότι είναι βασικός με την Εθνική του και τίποτα άλλο. Πραγματικά θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να ακούσω το σκεπτικό τους, που πιστεύω ότι θα προκαλέσει τόσο γέλιο που θα θεραπεύσει την κατάθλιψη.

Λυση υπαρχει?

Δυσκολη θεση ο πασαδορος για να βρεις καλο αντικαταστατη, και μαλιστα ελευθερο...
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευσηαπό miburosaito » Δευτ 11 Νοέμ 2024, 22:40

PaokCuba4 έγραψε:

Η "διαφωνία" πηγαίνει στο γεγονός ότι αρκετός κόσμος (όχι εδώ στο φόρουμ) την αναπολεί σαν το Σεπέδα και θα ήταν άδικο για την Ντε Φάιφερ που έχει ήδη δείξει το επίπεδό της. Δεν αμφισβητώ την προσφορά της Λι, αλλά πολύ δύσκολα θα τη δούμε ξανά σε αυτό το Πρωτάθλημα. Τη δικαιολογώ καθώς οι συνθήκες του Πρωταθλήματος σε θέμα υποδομών και λειτουργίας των ομάδων δεν αποτελεί κίνητρο για αθλήτριες υψηλού επιπέδου.

Φιλε ασχετο, αλλα επειδη δεν θελω να ειμαι ο Μανωλης Μαυροματης του φορουμ...Κι επειδη εσυ γνωριζεις τα των χωρων της Benelux.... 8-)

Ντε Φαιφερ λεγεται η κοπελα?

Μη της σακατευω το ονομα καθε φορα...

Παει να γινει και το νεο μου πουλεν... ;)
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευσηαπό Miles » Δευτ 11 Νοέμ 2024, 22:41

Ξανθό πλασματάκι της Ιμόκο είναι εκείνο το πολωνικό αγγούρι που είχες εκθειάσει παλιότερα; Όπως έγραψα και κάπου αλλού, ξέρει ο συνομιλητής σου, χίλιες φορές καλύτερα οι Ασιάτισσες που βάζει τώρα τελευταία στο μουσικό τόπικ. :mrgreen:
Miles

Δημοσίευσηαπό PaokCuba4 » Δευτ 11 Νοέμ 2024, 22:51

Ελεύθεροι υπάρχουν αλλά σε πολύ μεγάλη ηλικία. Όμως και οι δύο είναι Κουβανοί και επομένως η διοίκηση δε θα ασχοληθεί μαζί τους. Ο ένας θα ήταν ενδιαφέρουσα περίπτωση (Γκονζάλες) και ο δεύτερος καλός για ακραίος (Ιερρεθουέλο αλλά μάλλον θα αποσυρθεί). Είμαι προκλητικός στο δεύτερο, το ξέρω. :lol:

Αναγκαστικά πας σε όσους δεν αγωνίζονται με τις ομάδες τους. Δύο έχω βρει να μην αγωνίζονται αλλά δεν ξέρω εάν είναι τραυματίες ή δεν υπολογίζονται. Ο ένας είναι ο Αλέξα Μπάτακ που είναι στη Φριντριχσάφεν. Είχαμε ενδιαφερθεί κιόλας για αυτόν το καλοκαίρι του 2023 αλλά πήγε τελικά στη Γερμανία κάνοντας μια αξιοπρεπή χρονιά. Βέβαια τώρα ο Γαλιώτος παίζει βασικός και τα σκαμπανεβάσματα δίνουν και παίρνουν. Ο δεύτερος είναι ο Μουρίλο Ράντκε που αγωνίστηκε και στον Φοίνικα Σύρου και φέτος είναι στο ρόστερ της Μπράσοφ (Ρουμανία). Όσο τον θυμάμαι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά γενικά ένας κακός χαρακτήρας.

Η ουσία είναι ότι πρέπει να σπάσεις συμβόλαιο, γιατί η ομάδα δεν αποδίδει με τον Ολλανδό στην πάσα.
Ηλεκτρονική Εγγραφή Μελών στον Α.Σ. ΠΑΟΚ χθες!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευσηαπό PaokCuba4 » Δευτ 11 Νοέμ 2024, 23:35

Miles έγραψε:Ξανθό πλασματάκι της Ιμόκο είναι εκείνο το πολωνικό αγγούρι που είχες εκθειάσει παλιότερα; Όπως έγραψα και κάπου αλλού, ξέρει ο συνομιλητής σου, χίλιες φορές καλύτερα οι Ασιάτισσες που βάζει τώρα τελευταία στο μουσικό τόπικ. :mrgreen:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευσηαπό miburosaito » Δευτ 11 Νοέμ 2024, 23:36

Miles έγραψε:Ξανθό πλασματάκι της Ιμόκο είναι εκείνο το πολωνικό αγγούρι που είχες εκθειάσει παλιότερα; Όπως έγραψα και κάπου αλλού, ξέρει ο συνομιλητής σου, χίλιες φορές καλύτερα οι Ασιάτισσες που βάζει τώρα τελευταία στο μουσικό τόπικ. :mrgreen:

Δεν μπαινω σε αυτο το beef, αλλα κατι τετοια ειναι που απογειωνουν το φορουμ....γνωμη μ :lol:
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευσηαπό miburosaito » Δευτ 11 Νοέμ 2024, 23:39

PaokCuba4 έγραψε:Ελεύθεροι υπάρχουν αλλά σε πολύ μεγάλη ηλικία. Όμως και οι δύο είναι Κουβανοί και επομένως η διοίκηση δε θα ασχοληθεί μαζί τους. Ο ένας θα ήταν ενδιαφέρουσα περίπτωση (Γκονζάλες) και ο δεύτερος καλός για ακραίος (Ιερρεθουέλο αλλά μάλλον θα αποσυρθεί). Είμαι προκλητικός στο δεύτερο, το ξέρω. :lol:

Ε οχι.... :o

PaokCuba4 έγραψε:Ο δεύτερος είναι ο Μουρίλο Ράντκε που αγωνίστηκε και στον Φοίνικα Σύρου και φέτος είναι στο ρόστερ της Μπράσοφ (Ρουμανία). Όσο τον θυμάμαι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά γενικά ένας κακός χαρακτήρας.

Νομιζω τον θυμαμαι αυτον....ειχε καλο σερβις

Αλλα ειχε φυγει επειδη μαλωσε ή κατι τετοιο...?

PaokCuba4 έγραψε:Η ουσία είναι ότι πρέπει να σπάσεις συμβόλαιο, γιατί η ομάδα δεν αποδίδει με τον Ολλανδό στην πάσα.

Αρα θα πανε να σπασουν συμβολαιο...

Λεφτα θα δωσει ο Σαββιδης που στηριξε τον Κατσαρη για αλλη μια θητεια?
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευσηαπό PaokCuba4 » Δευτ 11 Νοέμ 2024, 23:40

miburosaito έγραψε:
Φιλε ασχετο, αλλα επειδη δεν θελω να ειμαι ο Μανωλης Μαυροματης του φορουμ...Κι επειδη εσυ γνωριζεις τα των χωρων της Benelux.... 8-)

Ντε Φαιφερ λεγεται η κοπελα?

Μη της σακατευω το ονομα καθε φορα...

Παει να γινει και το νεο μου πουλεν... ;)

Πολύ ευχαριστώς

Το όνομα είναι Ίλκε Ντε Φάιφερ. Το γράμμα "V" στα Ολλανδικά είναι "Φ (Φέι)" και το "W" είναι "Β (Βέι)".

Ντε Βάιβερ θα λεγόταν εάν γραφόταν De Wywer.

To "Y" κανονικά είναι "έι" στα Ολλανδικά, αλλά πια αρχίζει και ακούγεται περισσότερο σαν "άι".

Είτε πεις Ντε Φέιφερ ή Ντε Φάιφερ, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά πια.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευσηαπό PaokCuba4 » Δευτ 11 Νοέμ 2024, 23:42

miburosaito έγραψε:
Δεν μπαινω σε αυτο το beef, αλλα κατι τετοια ειναι που απογειωνουν το φορουμ....γνωμη μ :lol:

Ρε με μιλάει τώρα για τη Βόλοσζ να πούμε. :lol:

(Συμφωνώ και επαυξάνω! :lol: )

Eσύ εκεί παράλληλα J- και Κ-POP τους βάζεις; :P
Τελευταία επεξεργασία από PaokCuba4 και Δευτ 11 Νοέμ 2024, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευσηαπό PaokCuba4 » Δευτ 11 Νοέμ 2024, 23:48

miburosaito έγραψε:
Ε οχι.... :o

Και όμως εκεί είναι το επίπεδο των ελεύθερων.

miburosaito έγραψε:Νομιζω τον θυμαμαι αυτον....ειχε καλο σερβις

Αλλα ειχε φυγει επειδη μαλωσε ή κατι τετοιο...?

Γενικά είχε πλακωθεί με πολύ κόσμο. Ξεκίνησε με τον Ορφανό, τον οποίο και "έφαγε". Μετά ξεκίνησε να γκρινιάζει με όλους και έπειτα του είπαν στο καλό. Ο Γιούρισιτς ήταν έξω φρενών μαζί του.

miburosaito έγραψε:Αρα θα πανε να σπασουν συμβολαιο...

Λεφτα θα δωσει ο Σαββιδης που στηριξε τον Κατσαρη για αλλη μια θητεια?

Θα δούμε, αν και νομίζω ότι δε θα δώσει κάτι και απλά ο Κατσαρής θα βάλει από τη δική του τσέπη. Εδώ ζητάνε να μειώνουν τα μπάτζετ, θα δώσει κιόλας;
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευσηαπό miburosaito » Δευτ 11 Νοέμ 2024, 23:55

PaokCuba4 έγραψε:Eσύ εκεί παράλληλα J- και Κ-POP τους βάζεις; :P

Μονο τέτοια... :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευσηαπό miburosaito » Δευτ 11 Νοέμ 2024, 23:57

PaokCuba4 έγραψε:Ρε με μιλάει τώρα για τη Βόλοσζ να πούμε. :lol:

Ασχετο, αλλα παει να καταντησει αηδια η Κονελιανο με το σουπερ ροστερ που εφτιαξε...

Εμας μας αρεσουν τα underdogs με τα πουλεν και τις αδυναμιες τους... 8-)
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευσηαπό PaokCuba4 » Τρί 12 Νοέμ 2024, 00:07

miburosaito έγραψε:

Μονο τέτοια... :lol: :lol:

Άρχοντας!! ;)

Βαλε και Flyday Chinatown (Yasuha) και Stay with me (Miki Matsubara) και είσαι σενιος. :D

Αν και σε κόβω για Babymetal φαση.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευσηαπό PaokCuba4 » Τρί 12 Νοέμ 2024, 00:13

miburosaito έγραψε:

Ασχετο, αλλα παει να καταντησει αηδια η Κονελιανο με το σουπερ ροστερ που εφτιαξε...

Εμας μας αρεσουν τα underdogs με τα πουλεν και τις αδυναμιες τους... 8-)

Όντως το τερμάτισαν φέτος. Δηλαδή μου θύμισε τους Γκόλντεν Στέιτ όταν πήραν και τον Ντουράντ. Κάπου βάλτε και ένα φρένο ρε παιδιά. Θα τα σηκώσετε όλα, το ξέρουμε.

Πάλι καλά που έχουμε να δούμε Κάρολ και Μπάους. Θα έλεγα ότι στο Τουρκικό υπάρχει ένας ανταγωνισμός αλλά δεν έχω δει αρκετά.

Γενικά όμως πάντα μια καλοδουλεμένη ομάδα με άσημους/ες παίκτες/τριες θα τραβάει τους λάτρεις το βόλεϊ. Εκεί φαίνεται η δουλειά ενός προπονητή και ενός οργανισμού.

Για αυτό και έτσι μου άρεσε που είδα τη Μιλάνο εδώ και δύο χρονιές να τερματίζει ψηλά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευσηαπό miburosaito » Τρί 12 Νοέμ 2024, 00:21

Ο Λαβαρινι καθε χρονο μας δειχνει ποσο προπονηταρα ειναι....
Άβαταρ μέλους
miburosaito

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γυναικεία τμήματα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: miburosaito και 3 επισκέπτες