Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2024-2025

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2024-2025

Δημοσίευσηαπό miburosaito » Τρί 09 Ιούλ 2024, 18:42

Συνεχίζει και η Τερζογλου! Πολυ θετικο νεο!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θεσσαλονίκη, 09/07/2024

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Κική Τερζόγλου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα διεθνής κεντρικός, γεννημένη το 2003 και με ύψος 186cm, θα αγωνιστεί για τρίτη σερί χρονιά στην γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας το... ταξίδι της από τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου μέχρι και την πρώτη ομάδα.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Κική Τερζόγλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Άλλη μία χρονιά σε γνώριμα μέρη, με πολλά καινούργια πρόσωπα αλλά μ' εμένα να παραμένω για άλλη μία χρονιά. Είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα!».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΥΓ. Άλλο ενα λιθαράκι για την αξιοπιστία του αγαπημένου Λεμό.... 8-)
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Τρί 09 Ιούλ 2024, 20:47

Με προλαβες....
Καλο νεο η παραμονη της Τερζογλου, ισχυροποιει την ομαδα.
Ξεφτιλιστηκε ο λεμον.....
Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Τρί 09 Ιούλ 2024, 21:50

Ελλαδα-Τουρκια 3-2

Ελλάς(Κώστας Γκούντας): Δρέμπελα 2 (1/1 επ., 1 άσσος), Κατσάλη 11 (6/13 επ., 1 άσσος, 4 μπλοκ), Τικμανίδου 13 (10/22 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Δημητρίου 3 (2 άσσοι, 1 μπλοκ), Νάνου 27 (22/54 επ., 4 άσσοι, 1 μπλοκ, 33% υπ. - 14% άριστες), Πρινιωτάκη 19 (19/40 επ., 38% υπ. - 19% άριστες) / Μπιτσακτσή (λ, 43% υπ. - 22% άριστες), Παπαθανασίου 1 (1 μπλοκ), Πιτσούλη, Ιωαννίδη 3 (3/6 επ.).
Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Τρί 09 Ιούλ 2024, 22:09

1. Πολωνια 18
2. Βουλγαρια 18
3. Γερμανια 15
4. Τουρκια 11
5. Ουγγαρια 10
6. Ελλαδα 8
7.Φινλανδια 4
8.Λιθουανια 0

Προκριθηκαν οι 2 πρωτοι
Cylon-4

Δημοσίευσηαπό fuzztone » Παρ 12 Ιούλ 2024, 16:59

Η Κυπαρίσση στη Δρέσδη.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Τρί 16 Ιούλ 2024, 09:44

Η Καλαντατζε στον γαβρο
Cylon-4

Δημοσίευσηαπό steven123 » Τρί 16 Ιούλ 2024, 12:21

Παιδιά ξέρει κανείς που θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τα ματς των ολυμπιακών αγώνων στο βόλλευ ?
steven123

Δημοσίευσηαπό fuzztone » Τετ 17 Ιούλ 2024, 08:56

Δηλώσαμε συμμετοχή στο βαλκανικό κύπελλο, μετά την αποτυχία της περυσινής χρονιάς, αλλά με τη συμμετοχή της Γαλατά και στην έδρα της, μάλλον θα πάμε να παίξουμε αντί φιλικών προετοιμασίας. Έστω κι έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ομάδα γιατί λογικά κάπου θα τα δείξουν οι Τούρκοι τα παιγνίδια.

Edit: Μου έκανε εντύπωση αυτό το Βαλκανικό κύπελλο, δεν το θυμόμουν. Είδα ότι από τις 16 εκδόσεις του στις 14 έχει πάρει την 1η θέση και προκριθει στο Challenge Cup μια Τουρκική ομάδα (πέρυσι η Γαλατά μέσα στο Μαρκόπουλο)...άρα μάλλον είναι ένα ακόμη τρόπος να έχει μια ομάδα παραπάνω στα Ευρωπαικά κύπελλα η γείτονας...Η Γαλατά στη συνέχεια αποκλείστηκε δύσκολα στο χρυσό σετ από τη Βισμπάντεν στους 16, η οποία απεκλεισε άνετα εμάς στους 8 χωρίς να πάρουμε σετ.

Ακόμη δεν έχει κλείσει το ρόστερ τυπικά, η Βουλγάρα κεντρική δεν ανακοινώθηκε, υπάρχει κενό στη 2η διαγώνιο (η Οικονομίδου δεν έχει ανακοινωθεί κάπου), δεν έχει ανακοινωθεί η 4η κεντρικός, και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο αναπληρωματικό λίμπερο.

Πάσα: Βαν ντε βαιβερ, Αθανασιάδου
Λίμπερο: Ξανθοπούλου
Άκρα: Μπάκα, Κλέπκου, Γαργάλα, Γιάσπερ
Διαγώνιος: Ντρπα
Κέντρο: Τσιόγκα, Τερζόγλου

Υ.Γ. Ολυμπιακούς αγώνες δείχνει παραδοσιακά η ΕΡΤ, δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Τώρα, αν θα δείξει βόλλευ γυναικών δεν ξέρω, μάλλον δύσκολα
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευσηαπό john4serres » Πέμ 18 Ιούλ 2024, 18:44

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Κριβοσίσκα, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στην Βουλγαρία στις 06/09/2001, η Μαρία Κριβοσίσκα αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 190cm.

Έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο βόλεϊ τη σεζόν 2018-19 από την Μπερόε, ούσα παράλληλα διεθνής με τις Κ18, Κ19 και Εθνική Ομάδα γυναικών της Βουλγαρίας. Στην Μπερόε αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στο CEV Women's Challenge Cup. Με την Εθνική Ομάδα γυναικών της Βουλγαρίας αγωνίστηκε στο VNL, ενώ έφτασε και στους «8» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Την επόμενη σεζόν (2019-20) παρέμεινε στην Βουλγαρία, αυτή την φορά για λογαριασμό της Καζανλάν, ωστόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις διακόπηκαν πρόωρα λόγω της πανδημίας.

Η σεζόν 2020-21 την βρήκε για πρώτη φορά εκτός Βουλγαρίας, παίζοντας στο Βέλγιο για λογαριασμό της Μόντελ Σαρλερουά. Παράλληλα, αγωνίστηκε με την Εθνική Βουλγαρίας στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Την σεζόν 2021-22 επέστεψε στην Βουλγαρία και την Καζανλάν, πραγματοποιώντας μία γεμάτη χρονιά, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, αφού εκπροσώπησε την χώρα της στο VNL αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι δύο επόμενες σεζόν (2022-2024) την βρήκαν και πάλι στην Βουλγαρία, παίζοντας με τη φανέλα της Μαρίτζα. Στις δύο σεζόν εκεί, κατέκτησε το εγχώριο «νταμπλ», ενώ παράλληλα αγωνίστηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση το CEV Women's Champions League, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Παράλληλα, ούσα αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Βουλγαρίας, αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2023, στο Προολυμπιακό Τουρνουά του 2024, αλλά και στα δύο VNL (2023, 2024).

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Κριβοσίσκα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενη που θα γίνω μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ήταν μία απόφαση η οποία δεν ήταν καθόλου δύσκολη, παρότι τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόμουν στην Βουλγαρία. Ένας από τους λόγους που έκαναν εύκολη την απόφαση μου, ήταν η πλούσια ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά και το υψηλό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Περιμένω μία καλή σεζόν γεμάτη νίκες και ευχάριστα συναισθήματα. Προσωπικά εύχομαι μία σεζόν γεμάτη υγεία, μακριά από τραυματισμούς και προβλήματα».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μαρία!
SHOW 'ISRAEL' THE RED CARD
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Παρ 19 Ιούλ 2024, 07:51

Τρεις προσθηκες ακομη, για να κλεισει το ροστερ.
Αναπληρωματικη διαγωνια
Αναπληρωματικη λιμπερο
Τεταρτη κεντρικη
Cylon-4

Δημοσίευσηαπό fuzztone » Παρ 19 Ιούλ 2024, 11:37

Το ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, οι κινήσεις που απομένουν είναι δευτερεύουσας σημασίας, και μπορούμε να σημειολογήσουμε ορισμένα πράγματα.

1) Είναι για μένα μάλλον σαφές ότι η διοίκηση θεώρησε ιδιαίτερα αποτυχημένη την περυσινή χρονιά αλλά και ότι έριξε το φταίξιμο κυρίως στις γηγενείς παίκτριες (και όχι στα δικά της λάθη). Δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω γιατί είχαμε αυτές τις αποχωρήσεις μαζεμένες, ειδικά της Ηλιοπούλου που προτίμησε να πάει 2η πασαδόρος στον Πανιώνιο αντί να μείνει 2η σε εμάς. Αν βάλουμε στην εξίσωση και τα όσα διαβάσαμε για την Τερζόγλου (που τελικά έμεινε και ορθώς επέμεινε η διοίκηση αν ισχύουν αυτά που είχαν γραφτεί), ενισχύεται κάτι τέτοιο. Το κυριότερο που αντιλαμβάνομαι είναι μια περίπου αποδοχή αποτυχίας και στην προσπάθεια που είχε ξεκινήσει πριν χρόνια με τις ακαδημίες. Σου λέει, αν δεν μπορώ να μπω τετράδα ή να βγω Ευρώπη με τις γηγενείς παίκτριες που είχα στις ακαδημίες και έπαιρναν πρωταθλήματα εκεί, και με περνάν και τα Πεύκα (!) ίσως να μην αξίζει η όποια επένδυση εκεί.
Ίσως βέβαια να έχουν παιχτεί και άλλα πράγματα που δεν γνωρίζουμε, και να χάλασε το κλίμα μέσα στην ομάδα. Αυτό μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ. Για την περυσινή χρονιά έχουμε τοποθετηθεί γραπτώς όλοι και δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε.

2) Το μέγεθος της αποτυχίας (όπως εκλήφθηκε από τη διοίκηση) φάνηκε και από το ξήλωμα όλου του τεχνικού τιμ. Το σχήμα με τεχνικό διευθυντή σημαίνει ότι υπάρχει καποιος συγκεκριμένος που θα αναλάβει την ευθύνη τυχόν λάθος επιλογών αλλά και τη μνεία αν αποδειχτούν καλές. Ο προπονητής είναι έμπειρος στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν ξέρω αν έχουμε μειονέκτημα σε σχέση με τους 3 της Αθήνας εδώ. Θα δούμε φέτος αν αυτές οι αλλαγές λειτουργήσουν θετικά.

3) Η κατανομή των θέσεων των ξένων παικτριών μου μοιάζει αρκετά πιο ισορροπημένη από πέρυσι, με πάσα, ακραία, διαγώνιο και κεντρική. Δεν ξέρω τις παίκτριες, φαίνεται να έχουν περγαμηνές, αλλά θα φανεί στο γήπεδο. Αν κάτι είναι ανησυχητικό είναι οι κοντές ακραίες που μαζεύτηκαν, καθώς μόνο η Μπάκα είναι πάνω από 1.80. Από την άλλη θα έχουμε 3 παίκτριες πάνω από 1.90, απο τις οποίες 2 θα παίζουν την ίδια στιγμή στην εξάδα (διαγώνια/κεντρική). Ελπίζω οι επιλογές να έγιναν με γνώμονα να ταιριάζουν μεταξύ τους και με αυτές που έμειναν, αυτό είναι που έχει περισσότερο σημασία.

4) Ενώ περιμένουμε να δούμε τι στόχος θα ανακοινωθεί για φέτος, μάλλον είναι δύσκολο να κοντράρουμε τους 3 του Ποκ, αλλά οτιδήποτε άλλο από 4δα θα είναι αποτυχία

5) Τέλος, η διαφαινόμενη μεταφορά της έδρας στην Πολίχνη είναι ακατανόητη και θα κάνει κακό στην ομάδα, σίγουρα μεσοπρόθεσμα-μακροπρόθεσμα. Η προσπάθεια αιτιολόγησης που γίνεται από διάφορα μέσα μοιάζει φαιδρή και μάλλον θεωρείται ότι όσοι ασχολούμαστε είμαστε παιδάκια. Ελπίζω να αναθεωρηθεί.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευσηαπό miburosaito » Κυρ 21 Ιούλ 2024, 18:02

Έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση για την Αρμουτση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θεσσαλονίκη, 21/07/2024

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Τατιάνα Αρμουτσή, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα κεντρικός, γεννημένη το 2003 και με ύψος 184cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον Δικέφαλο, ολοκληρώνοντας το «καρέ» των κεντρικών για τη νέα σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Τατιάνα Αρμουτσή, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα σεζόν που έρχεται, γιατί για ακόμα μία φορά θα είμαι μέλος της μεγάλης Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την Διοίκηση, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνουν. Εύχομαι μία επιτυχημένη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς!».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Τρί 23 Ιούλ 2024, 20:50

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ειρήνη Μπιτσακτσή, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα λίμπερο, γεννημένη το 2007 και με ύψος 163cm, συνεχίζει για ακόμα μία σεζόν στον Δικέφαλο, έτοιμη να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ειρήνη Μπιτσακτσή, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ανυπομονώ να ξεκινήσει η φετινή αγωνιστική σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι έτοιμη να δώσω το 100% του εαυτού μου, όπως και κάθε φορά που μου ζητήθηκε την τελευταία διετία να βοηθήσω τη γυναικεία ομάδα, να πετύχει τους στόχους της. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές, αλλά με σκληρή δουλειά θα τις φέρουμε εις πέρας. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

:opaokara:
Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Τετ 24 Ιούλ 2024, 09:57

Μενει να ανακοινωθει, μονο η αναπληρωματικη διαγωνια

:pano:
Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Πέμ 25 Ιούλ 2024, 16:27

O ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Χαρά Νταφοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα ακραία, γεννημένη το 2006 και με ύψος 184cm, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στον ΠΑΟΚ. Η νεαρή ταλαντούχα παίκτρια, αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες την περσινή χρονιά από την γυναικεία ομάδα, οι οποίες θα τις φανούν χρήσιμες τη νέα σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Χαρά Νταφοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Εύχομαι να σταθώ αντάξια των προσδοκιών της Οικογένειας του ΠΑΟΚ, και να έχουμε μια χρονιά με υγεία και γεμάτη επιτυχίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό τιμ, για την ευκαιρία που μου δίνεται».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Η 5η ακραια του ροστερ....
Cylon-4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γυναικεία τμήματα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες