από lkosmid » Σάβ 20 Απρ 2024, 03:31
Σ' ευχαριστώ ΠΑΟΚάρα μου για όλες τις απίστευτες ευρωπαϊκές βραδιές φέτος!
Και πάνω απ'ολα σ' ευχαριστώ που μας έδωσες την πίκρα ενός ευρωπαϊκού αποκλεισμού στους 8 και όχι το καλοκαίρι!
Συνεχίζουμε για να έχουμε Ευρώπη και την καινούρια χρονιά, και για να εξαργυρώσουμε ότι χτίσαμε!
'Ομως ακόμα και μετά από ένα 24ωρο, ο αποκλεισμός δεν χωνεύεται, κυρίως λόγω του ονόματος του αντιπάλου. Είναι αλλιώς να αποκλείεσαι απο κάποιο μεγαθήριο και αλλιώς απο μια ομάδα που θεωρούσαμε ότι ήταν στα μέτρα μας... Μια ομάδα όμως με εμπειρία απο Champions League και όπως με θύμισε φίλος μου οπαδός της Ρεάλ με διαρκείας, παραλίγο να την κερδίσει μέσα στο Μπερναμπέου την τελευταία φορά που συναντήθηκαν στους ομίλους... Και φυσικά ο τρόπος που ήρθε αυτός ο αποκλεισμός, όχι στις λεπτομέρειες αλλα με ξεκάθαρη υπεροχή.
Για να μην αναφέρουμε τον ελέφαντα στο δωμάτιο, την συγκυρία της πρόκρισης του προσεχούς αντιπάλου μας για πρώτη φορά σε ημιτελικό και την πιθανότητα να ζήσει το όνειρο που κάναμε εμείς, την χρονιά μάλιστα που κάναμε την καλύτερη ευρωπαϊκή μας συγκομιδή και ίσως την καλύτερη που έχει κάνει ποτέ Ελληνική ομάδα (Doom τα φώτα σου με τα στατιστικά!).
Αφήνουμε για λιγο την Ευρώπη για να ασχοληθούμε μαζί της το καλοκαίρι, και στο χέρι μας είναι να είμαστε στο CL, μεσω του πρωταθλήματος.
Ενδιαφέρουσα σύμπτωση: Κυριακή βράδυ έχει 2 ντέρμπυ με πολλά κοινά χαρακτηριστικά: η Barcelona παιζει εκτός με τη Ρεάλ, μετά τον αποκλεισμό της και την πρόκριση της Ρεάλ στα πέναλτι. Θα την πάρει απο κάτω ή θα βγάλει αντίδραση; Δεν ξέρω τι θα κάνει, πάντως η ΠΑΟΚάρα θα κερδίσει!
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!