Γερασίμου έγραψε:.ΥΓ2 Το scouting team της ομάδας μας δεν μπορεί να βρει ένα αριστερό εξτρέμ σαν τον Νούσα;
Καταρχήν οι Βέλγοι φασίστες έχουν τρέλα κονέ με Αφρικανούς παίκτες. Ο Νούσα είναι Νιγηριανός απλά λογικά τό παιδί γεννήθηκε Νορβηγία. Τον αγόρασαν στα 15 τού έτη με ένα ταληρο μύρια.. Καί ο παίκτης είναι παικταρα.
Προβλέπω πώληση σέ ομάδα τοπ στο μέλλον.
2. Δεν υπάρχει scout team καλό στον ΠΑΟΚ για νά τό πω κομψά .. Ανακύκλωση τών ίδιων ονομάτων.. Όταν ο ΠΑΟΚ θέλει δίπλα στον ΜΕΙΤΕ ένα παίκτη ποιοτικό με τρεξίματα.
Να δω ρε παιδιά ένα παίκτη γρήγορο ,δυνατό , ψηλό 1,85 να κάνει τάκλιν (sliding tackle) στον αντίπαλο. Θά τό πανηγυρίσω σαν γκολ όπως χιλιάδες ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ..
Πιστέψτε με η BELIEVE ME όπως έλεγε ο τεράστιος Al Pacino αυτός ο παίκτης θά ταυλώσει κυρίως 35-60 ετών οπαδούς σκληροταχηλους κυρίως .. Η λέξη σκληροτράχηλος οπαδός θα ήθελα να την αναλύσω σέ άλλο ποστ μιας και σήμερα είμαι σέ φόρμα και μιας και ανήκω σε αυτούς ..
Η ΑΕΧ για παράδειγμα έχει ένα καλό εξαρι τον Σιμανσκι, ένα Γιονσον. Τι κοινό έχουν αυτοί όι 2 είναι ΠΑΝΑΡΓΟΙ έχουν όμως τον μαγουλακια Πινέζα ο οποίος είναι πολυ γρήγορος κ κάνει την διαφορά.
Ο ΠΑΝΑΡΓΟΣ Μαξίμοβιτς, θελω να δω τον συγκεκριμένο παίκτη να ανεβαίνει κάνοντας build up ψηλά στα 2/3 νά κλέψουν όι αντίπαλοι την μπάλα να φύγουν σε κόντρα με μετάβαση να δείτε πώς θα γυρίσει πίσω (δεν λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης) αλλά υστερεί πολύ σε αυτόν τόν τομέα.
Πεσμου τό κέντρο σού να σε πω τί ομάδα έχεις . Έχω προτείνει ήδη 3 πολύ δυνατούς παίκτες τον Κονγκολεζο Μπουκουντου της Κάλιαρι, τον Πολωνό Ζουρκοφσκι κ τον Αργεντινό Καπαλντο ο οποίος είναι πολύ δύσκολη περίπτωση αλλά υπάρχει τρόπος να αποκτηθεί αφού η Σάλτσμπουργκ θέλει (αν τον θέλει ακόμα) παίκτη μας που έχω το δικαίωμα να τον θεωρώ OVERRATED PLAYER κ ότι θα τούς πιάσουμε κότσο..
Επίσης υπάρχουν ΑΡΔ που αβανταρουν κυρίως κακούς παίκτες και δεν χρειάζεται για παράδειγμα να είσαι επιστήμονας για νά καταλάβεις γιατί τό κάνουν αυτό..
Εγώ ως ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ κάτι τετοια τα μυριζομαι από χιλιόμετρα. Τεσπά
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΌ ΤΟΠΙΚ ΠΑΟΚ - ΜΠΡΙΖ ρε παιδιά. Ότι είχαμε να πούμε εδώ το είπαμε.
Τους είδαμε μας είδανε