Daskalos_4 έγραψε:Γραφετε ολη μερα για τα κολλήματα του Ραζβαν. Μήπως, θα ελεγα εγω, να ασχοληθειτε και λιγο με τα δικα σας τα κολληματα (με τον προπονητή), που είναι και τα μονα που έχετε τη δυνατότητα να αλλαξετε και να αφησετε στην ησυχια του τοσο τον προπονητη, οσο και εμας τους υπολοιπους που μας εχετε παρει το κεφαλι απο την αρχη της χρονιας με το ποσο λιγος ειναι;
Μηπως να σεβοσασταν λιγο παραπανω τον εαυτο σας, διαμορφωνοντας πιο σταθερες απόψεις, αντί να τις αναδιαμορφώνετε καθε τρεις και λιγο αναλογως το εκαστοτε αποτέλεσμα της ομαδας και αναλογως το αν επαιξε ο Τσαλοβ ή ο Τομας, ο Κοταρσκι ή ο... Τσιφτσης;
Γιατι καλοι μου φιλοι τα γαμημενα τα γραπτά εχουν ενα ελαττωμα. Μενουν. Και αν καποιος μπει στον κοπο να διαβασει οσα γραφατε για τον προπονητη μετα την κατακτηση του πρωταθλήματος και τα συγκρίνει με οσα γραφετε σημερα, τοτε θα εχει υλικο να γελαει για μια ζωη.
van rooy έγραψε:Τη περσινή χρονιά δεν παίζαμε το άμεσο ποδόσφαιρο με τον τρόπο που το κάνουμε φέτος.
Πέρσι ήταν στοχευμένο, δουλεμένο και συγκεκριμένο, φέτος είναι άναρχο και προέρχεται απο αδυναμία σε συγκεκριμένα στοιχεία .
Διώχνουμε τη μπάλα γιατί δεν μπορούμε να τη βγάλουμε μπροστά ή την κουβαλάμε για πάρα πολλά μέτρα ( τάισον ,κωνσταντέλιας).
Πέρσι παίζαμε άμεσο ποδόσφαιρο που προέρχονταν απο παγίδες , ανακτούσαμε τη μπάλα και φεύγαμε με τη μια μπροστά με υπεραριθμίες σε ανοιχτό γήπεδο.
Πέρσι είχαμε έναν στόπερ που κουβαλούσε τη μπάλα ...μπούκαρε...την έσπαγε με διαγώνιες μπάλες...
Πέρσι αμυνόμασταν επιθετικά για ανάκτηση της μπάλας .
Η ομάδα μας πέρσι είχε την μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις συνθήκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε ματς όσο καμία άλλη.
Παίζαμε με όποιον τρόπο εξυπηρετούσε το ματς και η στιγμή.
Φέτος μέχρι τώρα δεν υπάρχει ξεκάθαρο σχέδιο με ρόλους και ευθύνες.
joshua έγραψε:Ξαναρωταω που ακριβως γραφτηκε και μαλιστα γενικευεμενα ωστε να δικαιολογειται η αναφορα απαιτηση για απομακρυνση του Λουτσεσκου.
joshua έγραψε:Ξαναρωταω που ακριβως γραφτηκε και μαλιστα γενικευεμενα ωστε να δικαιολογειται η αναφορα απαιτηση για απομακρυνση του Λουτσεσκου.
joshua έγραψε:Θα ηθελα να μου πει καποιος που ακριβως γραφτηκε οτι ο Λουτσεσκου ειναι λιγος ως προπονητης...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες