George Best έγραψε:Και επειδή τώρα διάβασα τα ολοκληρωμένα μαργαριτάρια σου.figurehead4 έγραψε:Στο νταμπλ του έφεραν Μίσιτς και Ολιβέιρα κι αυτός προτίμησε τη σιγουριά των υπαρχόντων. ΟΚ το πήρε, χαλάλι.
Πρώτο δείγμα ψυχικα διαταραγμένης προσωπικότητας. Ναι μωρέ πήρε πρωτάθλημα μετά από 40 χρόνια.Το πήρε και αηητητο. Πήρε Νταμπλ. Χαλάλι.
Εντωμεταξύ μια χαρά έπαιζε ο Ολιβειρα από Φλεβάρη και μετά αλλά ας μη στο χαλάσω.
figurehead4 έγραψε:Και είσαι η διοίκηση που τους φέρνεις και δεν τους βάζει. Πόσο εύκολα ξαναφέρνει;
Φοβερή λογική εύγε. Σου έφερα Ολιβειρα Μισιτς και δεν τους είχες βασικούς και αναντικατατστατους αλλά μου πήρες νταμπλ. Χαλάλι. Θα σου κρατήσω μουτράκια σαν Σαββίδης και θα τρολλαρω και θα σου φέρνω Σαματες και Μπακαγιόκους.figurehead4 έγραψε:Δεν έφυγε το 2019 και λόγω του Αουγκούστο δηλαδή;
Το συζητάς? Του έδιναν 7 ψωροεκατομμυρια το χρόνο και είπε δε το κουνάω από Θεσσαλονίκη. Αλλά μόλις άκουσε ότι θα του φέρουν Αουγκουστο, είπε "δε πάει άλλο αυτή η κατασταση" και σηκώθηκε και έφυγε.
Κι εμένα αν έρθει εταιρεία και μου κάνει πρόταση με 100.000 το μήνα δε θα πάω. Αν όμως μου φέρει κάναν Αουγκουστο για συνεργάτη ο εργοδότης, ε τότε μπορεί και να παραιτηθώ.figurehead4 έγραψε:Πέρυσι ζήτησε παραμονή του Μπράντον πριν αρχίσουν οι μεταγραφές. Φέτος ζήτησε παραμονή του Μπράντον πριν αρχίσουν οι μεταγραφές. Τι σημαίνει αυτό;
Θα σου πω εγώ τι σημαίνει για να ηρεμήσεις. Ο Μπραντον ανανέωσε το 2023 με 1+1 . Αυτόματη ανανέωση έγινε το καλοκαίρι βάση των συμμετοχών. Ούτε επέμενε κάνεις για παραμονή, ούτε για ανανέωση.
Επίσης δε του δίναμε τα χρήματα που ήθελε και ανανέωσε το τέλος σύμφωνα με τους όρους που θέσαμε.
Τι ευχαρίστηση παίρνεις με το να κράζεις τον Μπραντον δε ξέρω. Πέρυσι πάλι καλά που υπήρχε και είχαμε κάποιο φορ. Φέτος τώρα επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Αλλά οκ.figurehead4 έγραψε:Δεν ξέμεινε με τον Μπράντον όπως λένε κάποιοι. Αυτόν ήθελε. Έκαναν λάθος οι διοικούντες που έφεραν Τσάλοφ και Τισουντάλι δηλαδή;
Mα Τσάλοφ Τισουνταλι βάζει φέτος στα ματς. Έχεις ενθουσιαστεί με την απόδοση τους μέχρι στιγμης? Ήταν ο τύπος φορ που θέλαμε? Λες για Τζιμα. Που θα έβρισκε χώρο φέτος με Τσάλοφ, Τισουνταλι, Μπραντον?figurehead4 έγραψε:Το μόνο που ζητάω είναι να είμαστε ειλικρινείς με το ποιος είναι ο Λουτσέσκου και το τι πρεσβεύει.
Πραγματικά για γέλια.
Το κερασάκι το σχόλιο αυτο.. Μετά από τόσες ανακρίβειες που ανεφερες..
vs40 έγραψε:Έχω διαβάσει πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις το τελευταίο διάστημα και ευτυχώς δεν υπάρχει πια το κλίμα μπουλινγκ και μπορεί κανείς να γράψει πιο ελεύθερα.
Θέλω πρώτα να ξεκινήσω με μερικές επισημάνσεις:
1. Το πρωτάθλημα μας είναι της πλάκας. Οι ομάδες έχουν μεγάλα μπατζετ, μικρές επιτυχίες, χαμηλή θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη συνολικά. Είναι κάτι σαν την Τουρκία απλά σε χαμηλότερο επίπεδο. Οι ανταγωνιστές μας είναι αστείοι και δεν έχουν καμία σχέση με τις ομάδες του 1995 με 2010. Αφήστε έξω τις διαιτησίες, αλλά δείτε τι έκαναν με κορυφαίες ομάδες του CL. Σήμερα όλοι λέμε ότι οι ομάδες μας είναι για το Conference. Έτσι είναι. Σε αυτό το "ανταγωνιστικό" περιβάλλον, ο Ραζβαν πήρε τίτλους. Ευρωπαϊκά πηγε σχετικά καλά λόγω conference επί του συνόλου των ετών που δούλεψε στον ΠΑΟΚ. Δε νομίζω να πιστεύετε οτι θα φτάναμε μακριά στο Europa League.
2. Αυτά τα χρόνια ο ΠΑΟΚ είχε τεράστια μπατζετ. Τη χρονιά του κλεμενου το εχασε από ομάδα που είχε το 1/3 μισθολογικο μπατζετ. Το δεξι μπακ τους έπαιρνε 80Κ! Φυσικά μονο τα μπατζετ δεν παίρνουν τίτλους. Ο ΠΑΟΚ στα χρόνια του έκανε υπερβασεις και είχε σημαντικές επιτυχίες, πρωτάθληματα, κύπελα.
3. Η διαιτησίες βελτιώθηκαν πολύ ειδικά μετά το VAR, και οι συνθήκες δουλειάς του ήταν τέτοιες που θα ζήλευαν σχεδόν ολοι οι προκατοχοι του. Ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη που λαμβάνει.
4.Ο Ραζβαν είναι στον οργανισμό του ΠΑΟΚ για πάρα πολλά χρόνια μεσα σε 2 θητείες, κοντινές η μία από την άλλη. Εγώ θα περίμενα ο προπονητής του ΠΑΟΚ να έκανε μια προσπάθεια, μετά από τόσα χρόνια, να μάθει λίγη μπαλίτσα τη διοίκηση, να υπάρχει μια συνεννόηση στην ομάδα. Αυτό θα γίνονταν πιστεύω με Σαντος ή Ιβιτς. Αν δε γίνονταν, θα παραιτούνταν.
5. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ, μπορεί να βγάλει άνετα μόνη της παραστάσεις για stand up comedy: Την ημέρα που παρουσίασε τον ΤΔ Αρνεσεν οι δηλώσεις για τη στρατηγική του κλαμπ του Ιβάν και μετά από λίγη ώρα του Αρνεσεν ήταν τελείως αντίθετες . Είμαι 43 ετών, ζω στο εξωτερικό, δε θυμάμαι πουθενά να έχω δει/ζήσει κάτι αντίστοιχο από εργοδότες.
Για μένα ο ΠΑΟΚ είχε βρει τον κατάλληλο ΤΔ για να πάψει να είναι μονόφθαλμος, αλλά ένα κανονικό Ευρωπαϊκό κλαμπ, και οχι σαν το μάνατζμεντ που βλεπεις σε Ρωσία και Τουρκία. Αυτός ηταν ο Αρνεσεν. Ήρθε και απλά ήθελε λίγο χρόνο. Έκανε κάποια λάθη με ταλέντα, γιατί υποτίμησε το επίπεδο της λιγκας μας, κατι που κάνουν πολλοί ξένοι. Το μάτι του όμως έκοβε. Γεμισε την ομάδα με νιάτα και πνευμόνια. Παρόλο που ήταν η πρώτη του σεζόν, έφερε παίκτες που προσεφεραν και πουλήθηκαν για πολλά χρήματα. Το λάθος του ήταν η τραγική επιλογή του προπονητή. Κάπως έτσι κάψαμε τον καλύτερο ΤΔ της ομάδας. Μακάρι να είχαμε αυτόν για 10 χρόνια και Ιβιτς προπονητή και δε θα βλέπαμε 1 βημα μπρος και ένα πισω σε λούπα.
Ναι Ραζβαν μου, τα Διαβατηρια παίζουν σημαντικό ρολο στο ποδόσφαιρο και οι ηλικίες, ειδικά αν θες να κρατάς 1 παίκτη για πολλά χρόνια, όπως εσύ. Γιατί αλλιώς είναι να πάρεις τον Αντριγια 23-24 ετών και να τον έχεις τοσα χρόνια στο κλαμπ και ακόμη να ειναι 28 στα καλύτερά του, και αλλοιως είναι να φέρνεις το Ζβαμπ 31 ετών και να περιμένεις ότι κάθε χρόνο θα παραμένει ο ίδιος. Μην πω για Καντουρι, Μπισε κλπ. Δυστυχώς τα Διαβατήρια είναι σημαντικά και τεράστια ονόματα όπως του Φεργκιουσον τα κοιταγαν πολύ προσεκτικά. Ακόμη και ο Φερνάντο Σαντος, που του άρεσε να δουλεύει με έμπειρους, όταν κάποιος έφτανε τα 34-35 τους έλεγε να σταματήσουν τη μπάλα, οχι να ανανεώσουν με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ του Σαντος είχε γενικά μεγάλο Μ.Ο ηλικίας, αλλά ΚΑΠΗ δεν ήτανε ούτε ήθελε να είναι, ούτε τα χρήματα να φέρει τα εξτρεμ που ήθελε είχε.
Εμένα δε με ενδιαφέρει σε μια ομάδα τόσο οσο λεω ο Μ. Ο ηλικίας, απλοποιημενα, αλλά παίκτες με αθλητικά προσόντα και να έχουν μπροστά τους έστω μια καλή 3ετια. Πχ μια ομάδα που έχει 25 ποδοσφαιριστές που να είναι όλοι 27 ετών, ως μέσος όρος δεν ακούγεται ως νέα ομάδα. Όμως στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολα αθλητικοτερη από ενα ροστερ που εχει πολλά 18χρονα και πολλούς 35αρηδες. Επίσης οι 27αρηδες έχουν τουλάχιστον 4 καλά χρόνια μπροστά τους κατά Μ.Ο. Για μένα το σημαντικό είναι να μην εχεις στο ροστερ σου ΚΑΠΗ. Θέλει μετρο η εμπειρία και η προσωπικότητα, γιατί θες και εργάτες. Όταν κατεβάζεις μια 11αδα, θες σταθερά μόνο έναν έμπειρο στιλ Ταισον και αυτός να είναι Ταισον, οχι παλτό αθλητικά σαν τον Καντουρι. Έτσι κάνουν τα Ευρωπαϊκά κλαμπ στιλ Αγιαξ, Μπριζ κλπ και αυτό ήθελε ο Αρνεσεν. Ο Ραζβαν μας έχει δείξει τι θέλει, το φωνάζει το αποφασίζει και η ομάδα του το δίνει. Εδιωξε Τσιμιροτ, που είχε 8-10 χρόνια μπάλας μπροστά του, για να πάρει Κανιας... Προτιμούσε Καντουρι από Πέλκα. 34χρονο Μπισε από Ντελια. Σαματα από Τζιμα που οπου/οπότε έπαιζε παστελωνε, είτε στον ΠΑΟΚ είτε στην εθνική.
Ο Ραζβαν δεν έχει δικαιολογία να σκέφτεται τόσο βραχυπροθεσμα όταν κατά γενική ομολογία, από τρίτους προπονητές, λένε οτι απολαμβάνει στήριξη που θα ονειρευόταν να είχαν και εκείνοι στη ζωή τους. Αντίθετα, θα έπρεπε να χτίζει ομάδες με προοπτική. Ειδικά εφόσον δεν του αρέσουν οι πολλές αλλαγές.
Τέλος, και οι ακαδημίες αλλα και οι πωλήσεις είναι σημαντικές σε ένα κλαμπ για το FFP και για την υγεία, ειδικά όταν έχεις τόσο υψηλά συμβόλαια. Ο προπονητής που είναι ΤΟΣΑ χρόνια στον ΠΑΟΚ και του έχουν τόση εμπιστοσύνη, θα έπρεπε να ειναι στυλοβατης σε αυτό. Πιο προπονητής /μάνατζερ. Μακάρι να ήταν νεος ο Μπολονι και να είχε τέτοιες ακαδημίες. Τι να πω. Για το Ραζβαν είναι πονοκέφαλος ο Ουρτάδο όχι λαχείο... Ο Μπολονι ξεκοκαλιζε να βρει εναν μαμημενο "Ουρταδο". Ομοίως να είναι πολύ ενεργός στις μεταγραφές και στα χαρακτηριστικά που θέλει να μαζέψει. Η γνώμη μου είναι οτι δεν ξέρει τι θέλει, τρολαρει. Η ομάδα της 1ης θητειας είχε πολύ aggresivity και balance. Σε καθε δήλωση έλεγε αυτό. Μετά γυρισε ως Γκουαρντιολα και ήθελε μόνο passing game.
Φέρτε στον ΠΑΟΚ έναν προπονητή που πραγματικά να θέλει να μείνει για 10 χρόνια με πλάνο και όχι με βραχυπροθεσμα πλάνα σεζόν - σεζόν. Δε μου αρέσει ο Γκαρσία. Εγώ θέλω τον Φεργκιουσον του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι αν η διοίκηση δώσει το 70% της εμπιστοσύνης που έδωσε στον Ραζβαν στον Βλανταν Ιβιτς, θα δούμε ομάδα που ξέρει τι θέλει στις μεταγραφές και γιατί το θέλει. Ο Ραζβαν ακυρώνει αξιόλογα στελέχη του ΠΑΟΚ, μην πω ονόματα από το σκαουτινγκ τιμ, που πλέον ξεδινουν το μεράκι τους μόνο με το να φέρνουν κάνα Ουρταδο στον ΠΑΟΚ β. Δεν είναι τυχαίο οτι κοιτούν, όπως δήλωσαν, κυρίως τη λίστα με τους ελεύθερους. Αφού ΚΑΠΗ θες, εκεί τους βρίσκεις και πιο φθηνά. Ο Ιβιτς ήθελε Πριγιο, πλήρωσες και τον έφερες 26 ετών.
Ο δάσκαλος :
https://www.theguardian.com/football/20 ... ng-players
"It will be the same players who played on Wednesday, despite the criticism they got," Ferguson said. "You [the media] wrote that 'there's no future for these players, there's no tomorrow for them.' I couldn't believe that. I played six players – two 18-year-olds, a 19-year-old, a 20-year-old and two 21-year-olds in a European game and you say 'there's no future for them'. It's unbelievable. I have their futures well mapped out.
Γερασίμου έγραψε:George Best έγραψε:Και επειδή τώρα διάβασα τα ολοκληρωμένα μαργαριτάρια σου.figurehead4 έγραψε:Στο νταμπλ του έφεραν Μίσιτς και Ολιβέιρα κι αυτός προτίμησε τη σιγουριά των υπαρχόντων. ΟΚ το πήρε, χαλάλι.
Πρώτο δείγμα ψυχικα διαταραγμένης προσωπικότητας. Ναι μωρέ πήρε πρωτάθλημα μετά από 40 χρόνια.Το πήρε και αηητητο. Πήρε Νταμπλ. Χαλάλι.
Εντωμεταξύ μια χαρά έπαιζε ο Ολιβειρα από Φλεβάρη και μετά αλλά ας μη στο χαλάσω.
figurehead4 έγραψε:Και είσαι η διοίκηση που τους φέρνεις και δεν τους βάζει. Πόσο εύκολα ξαναφέρνει;
Φοβερή λογική εύγε. Σου έφερα Ολιβειρα Μισιτς και δεν τους είχες βασικούς και αναντικατατστατους αλλά μου πήρες νταμπλ. Χαλάλι. Θα σου κρατήσω μουτράκια σαν Σαββίδης και θα τρολλαρω και θα σου φέρνω Σαματες και Μπακαγιόκους.figurehead4 έγραψε:Δεν έφυγε το 2019 και λόγω του Αουγκούστο δηλαδή;
Το συζητάς? Του έδιναν 7 ψωροεκατομμυρια το χρόνο και είπε δε το κουνάω από Θεσσαλονίκη. Αλλά μόλις άκουσε ότι θα του φέρουν Αουγκουστο, είπε "δε πάει άλλο αυτή η κατασταση" και σηκώθηκε και έφυγε.
Κι εμένα αν έρθει εταιρεία και μου κάνει πρόταση με 100.000 το μήνα δε θα πάω. Αν όμως μου φέρει κάναν Αουγκουστο για συνεργάτη ο εργοδότης, ε τότε μπορεί και να παραιτηθώ.figurehead4 έγραψε:Πέρυσι ζήτησε παραμονή του Μπράντον πριν αρχίσουν οι μεταγραφές. Φέτος ζήτησε παραμονή του Μπράντον πριν αρχίσουν οι μεταγραφές. Τι σημαίνει αυτό;
Θα σου πω εγώ τι σημαίνει για να ηρεμήσεις. Ο Μπραντον ανανέωσε το 2023 με 1+1 . Αυτόματη ανανέωση έγινε το καλοκαίρι βάση των συμμετοχών. Ούτε επέμενε κάνεις για παραμονή, ούτε για ανανέωση.
Επίσης δε του δίναμε τα χρήματα που ήθελε και ανανέωσε το τέλος σύμφωνα με τους όρους που θέσαμε.
Τι ευχαρίστηση παίρνεις με το να κράζεις τον Μπραντον δε ξέρω. Πέρυσι πάλι καλά που υπήρχε και είχαμε κάποιο φορ. Φέτος τώρα επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Αλλά οκ.figurehead4 έγραψε:Δεν ξέμεινε με τον Μπράντον όπως λένε κάποιοι. Αυτόν ήθελε. Έκαναν λάθος οι διοικούντες που έφεραν Τσάλοφ και Τισουντάλι δηλαδή;
Mα Τσάλοφ Τισουνταλι βάζει φέτος στα ματς. Έχεις ενθουσιαστεί με την απόδοση τους μέχρι στιγμης? Ήταν ο τύπος φορ που θέλαμε? Λες για Τζιμα. Που θα έβρισκε χώρο φέτος με Τσάλοφ, Τισουνταλι, Μπραντον?figurehead4 έγραψε:Το μόνο που ζητάω είναι να είμαστε ειλικρινείς με το ποιος είναι ο Λουτσέσκου και το τι πρεσβεύει.
Πραγματικά για γέλια.
Το κερασάκι το σχόλιο αυτο.. Μετά από τόσες ανακρίβειες που ανεφερες..
Για την ακρίβεια στην συζήτηση, ας μου επιτραπεί μια διόρθωση. Ο Αουγκούστο δεν ήλθε στον ΠΑΟΚ όσο-μέχρι να φύγει το καλοκαίρι του '19-ήταν προπονητής ο Λουτσέσκου. Ο Αουγκούστο ήλθε μαζί σχεδόν με τον Εσίτι με προπονητή τον Άμπελ, όταν η ομάδα προετοιμαζόταν στην Ολλανδία.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης