Razvan Lucescu IV

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Δευτ 11 Νοέμ 2024, 23:45

renegade έγραψε:
Special 4 έγραψε:Δεν χρειάζεται να έχει την ανάγκη ή όχι ο Ιβάν για αλεξικέραυνα ή κυματοθραύστες
Ας πούμε ότι δεν την έχει

Αν φύγει ο Λουτσέσκου, όλη η κριτική και το κράξιμο που θα κατευθυνθεί, εάν όχι στη Διοίκηση?

Η λογική σου βασίζεται σε μια ότι ντε και καλά θα έχουμε αποτυχίες άρα και κράξιμο.
Από κει και πέρα μία διοίκηση παίρνει τα μπράβο και την κρητική που τις αναλογούν όπως το ίδιο ισχύει και για το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Από την άλλη όταν βλέπεις κόσμο ο οποίος για παράδειγμα την μια μέρα κράζει γιατί η ομάδα έχει τον γκαγκάτση για στέλεχος και την άλλη μέρα κράζει γιατί πήγε στην ΕΠΟ αντιλαμβάνεσαι ότι το κράξιμο από μία μερίδα οπαδών είναι αναπόφευκτο ότι και να γίνει

Όχι, η λογική μου δεν στηρίζεται ότι ντε και καλά θα έχουμε αποτυχίες

Αλλά όπως στις επιτυχίες υπάρχει αποθέωση, έτσι και στις αποτυχίες υπάρχει κράξιμο

Πάντα ίσχυε αυτό

Το θέμα είναι ποιός θα τρώει το κράξιμο στις αποτυχίες

Γιατί το κράξιμο, το πολιτικό κόστος που λένε, όλοι οι ηγέτες σε όλο τον κόσμο δεν το θέλουν πάνω τους

Πάντα βολεύει να υπάρχει μία λαοπρόβλητη συμπαθής περσόνα, να παίζει εκ των πραγμάτων το ρόλο του αμορτισέρ
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευσηαπό Blackgr4 » Δευτ 11 Νοέμ 2024, 23:47

scarsick έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Άντε και είπα τον Λουτσέσκου μυρωδιά και μετά πήρε το πρωτάθλημα. Άντε και τον είπα προπονητάρα και τελικά η ομάδα πάτωσε. Τι θα αλλάξει ακριβώς;

Εδώ, φαντάζομαι ότι, κάποιος θα έπρεπε να αναθεωρήσει λίγο το πώς βλέπει κάποια πράγματα και πώς θα γράφει μετά (προφανώς βάζω και τον εαυτό μου μέσα). Αν κάποιος είπε τον Λουτσέσκου μυρωδιά και μετά πήρε το 4χ4, ίσως να έκανε μια μικρή υπομονή πριν ζητήσει παραιτήσεις και απολύσεις και μπαν μπλοκ ντηλήτ. Και το αντίστροφο προφανώς.

Είχα την εντύπωση ότι μετά το περσινό ΕΠΟΣ, ομάδα και προπονητής κέρδισαν τη στήριξη και το "μάγκες, τίποτα δεν τέλειωσε". Νοέμβριος βγαίνει σε λίγο, η ομάδα δεν βλέπεται, έχω να δω μπάλα στην Τούμπα από τον Μάιο και νίκη από τον Αύγουστο και βαρέθηκα να φεύγω από το γήπεδο με τα μούτρα κάτω, αλλά ΟΚΕΗ. Ψυχραιμία, ξέρω, δεν παίζει, απλά λέω.

Το μόνο που λέω είναι πως είτε κάποιος δικαιωθεί στις προβλέψεις του, είτε όχι, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στη ζωή του.
Δεν μπορώ να καταλάβω τη μανία του σασταλεγάκια. Άντε και το έλεγες. Και τι έγινε; Θες κανένα βραβείο; Πάρε το χρυσό π@πάρι θα απαντούσα.
Είναι τέτοια η "καούρα" που βλέπω.. γύρω μας περί ανάγκης προσωπικής διαδικτυακής δικαίωσης, που στα μάτια μου καταντάει αστείο.

Ον τόπικ τώρα. Για εμένα η διαχείριση του Λουτσέσκου είναι λάθος σε αρκετά σημεία. Ίσως ξέρει κάτι που εγώ που δεν είμαι προπονητής αδυνατώ να καταλάβω. Ίσως πουλάει τρέλα και θέλει να φύγει. Ίσως και να είναι τυχαία όλα αυτά γιατί στράβωσαν τουλάχιστον 3 παιχνίδια που έτυχε να στραβώσουν.

Του ασκώ τη κριτική μου, δυστυχώς κρίνοντας εκ του αποτελέσματος πράγμα που δεν μου αρέσει να κάνω, αλλά ταυτόχρονα δεν αλλάζω άποψη για τη μεταγραφική πολιτική της διοίκησης που εδώ και χρόνια είναι για τ'ανάθεμα.
In my mind the power i find ~1926~
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Δευτ 11 Νοέμ 2024, 23:49

figurehead4 έγραψε:
Βέβαια κάνεις από τους υποστηρικτές δεν αναφέρει το πιο γελοίο πράγμα που κάνει τόσα χρόνια. Δεν θεωρούν λάθος που ζήτησε ανανέωση του Μουργκ, του Μπράντον, του Σβαμπ και πιο πριν του Μπίσεσβαρ, του Καντουρι, του Σακχωφ, του Κανιας και όλων όσων θα κρατούσαν στάσιμη την ομάδα. Αυτό δεν το βλέπουν. Το δικαιολογούν και αυτό επιλέγοντας αποτυχημένες μεταγραφές και όχι την αλήθεια. Πως για κάθε Σακχωφ ήρθε ένας Μίσιτς, για κάθε Μπίσεσβαρ ένας Τάισον, ενώ για κάθε Κρέσπο και Καντουρι που έφυγαν έπαιξε ένας Κουλιεράκης κι ένας Ντέλιας.

Και ο μόνος που δεν αλλάζει μυαλά από το 2018 μέχρι τώρα, να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του ρε παιδί μου και να δει τα λαθη του, είναι αυτος ο εγωίστσρος.

19-Μαΐου 24
figurehead4 έγραψε:Σ' ευχαριστώ!
Είσαι τεράστιος.
Δεν υπάρχει αυτό που έκανες φέτος. Αυτή η ομάδα είναι το magnum opus σου
:opaokara:

5 φορες τον απαξιωσατε και τον σκισατε, 5 φορες τον αποθεωσατε και τωρα πατε για την 6. Αν δεν ειναι αυτο καταντια (κι απανταω στο Τζος) τοτε τι ειναι?
Και καλα το ρουμανο κλαιν, τους εαυτους σας δε τους σεβεστε λιγακι?5 φορες ακυρωσατε την αποψη σας και την πεταξατε στα σκουπιδια.Καντε και λιγο κρατει μη χειροκροτατε με το σωρο αφου δε τον γουσταρετε .Περηφανος λαος και πιτσες μπλε
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό Zanis24 » Δευτ 11 Νοέμ 2024, 23:58

Montrealiotis έγραψε:Ο προπονητής είναι οποιοσδήποτε υπάλληλος;;

Σκατα τα έκανε και η διοίκηση μεταγραφικά και ο Ραζβαν προπονητικά.
Έχει σημασία ποιος έχασε περισσότερο; Σημάσια εχει να βρεθεί λύση. Να ξεκολλήσει το κεφάλι του ο προπονητής και να στηρίξει η διοίκηση μια φορα, πραγματικά, έναν προπονητή. Ιδιαίτερα όταν είναι ο πιο επιτυχημένος στην ιστορία σου.

"Πραγματικα"? Ο Λουτσεσκου εχει λαβει την μεγαλυτερη στηριξη ever, αλλος στη θεση του θα ειχε ηδη απολυθει.
Zanis24

Δημοσίευσηαπό Andrew R » Τρί 12 Νοέμ 2024, 00:01

Blackgr4 έγραψε:Αν δεχθούμε πως αποκλείεται η μία πλευρά να πείσει την άλλη για να αλλάξει άποψη, θα γίνουμε αυτομάτως πολύ περισσότεροι ευτυχισμένοι ή έστω θα είμαστε πολύ πιο ήρεμοι.

Όσα επιχειρήματα, ειρωνείες, σεντόνια και εξυπνάδες και να γραφτούν, είναι δεδομένο πως καμία πλευρά δεν θα αλλάξει άποψη.

Όπως είναι επίσης σίγουρο, πως δεν θα χτυπήσει κανενός τη πόρτα το.. βραβείο δικαίωσης για ένα σχόλιο που έγραψε κάπου κάπως κάποτε.

Δεν έχει κανένα νόημα να ζούμε στον κόσμο της ψηφιακής αντιπαράθεσης. Κανένα όμως.

Άντε και είπα τον Λουτσέσκου μυρωδιά και μετά πήρε το πρωτάθλημα. Άντε και τον είπα προπονητάρα και τελικά η ομάδα πάτωσε. Τι θα αλλάξει ακριβώς;

Η ανταλλαγή απόψεων, χωρίς ειρωνείες και προσβολές (λάθη που έχω κάνει και εγώ), είναι το μόνο για το οποίο αξίζει να σπαταλάμε το χρόνο μας εδώ μέσα.

Και τι γίνεται αν η μια πλευρά έχει δίκιο και η άλλη άδικο; Δεν εξετάζω ποια ! Θέτω ένα ερώτημα . Η απάντηση δυστηχως είναι παρά πολύ εύκολη. Αύριο να αλλάξει ο προπονητής και να έρθει ένας καλύτερος του λουτσεσκου , στον πραγματικό κόσμο του ποδοσφαίρου και όχι στον φαντασιακο του καθενός μας θα πρεπει να κάνει πρωταθλητισμό , πορεία στην Ευρώπη , και διεκδίκηση του κυπέλου κι όλα αυτά με ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΧΑΦ . Ένας οζντοεφ ένας κάμαρα και ο 35 ετών Σβαμπ οσο έχει δυνάμεις. Οι απίστευτες αμπελοφιλοσοφίες που γράφονται για να κρύψουμε τον ελέφαντα στο δωμάτιο θα έρθουν αντιμέτωπες με την σκληρή πραγματικότητα. Δυο μισή ποδοσφαιριστές όχι απλά για ν βγουν τρεις διοργανώσεις αλλά για να βγούμε ξανά πρωταθλητές να διεκδικήσουμε το κυπελο και να κάνουμε κι πορεία στο Europa.
Andrew R

Δημοσίευσηαπό flash4 » Τρί 12 Νοέμ 2024, 00:11

kataramenos5 έγραψε:
figurehead4 έγραψε:
Βέβαια κάνεις από τους υποστηρικτές δεν αναφέρει το πιο γελοίο πράγμα που κάνει τόσα χρόνια. Δεν θεωρούν λάθος που ζήτησε ανανέωση του Μουργκ, του Μπράντον, του Σβαμπ και πιο πριν του Μπίσεσβαρ, του Καντουρι, του Σακχωφ, του Κανιας και όλων όσων θα κρατούσαν στάσιμη την ομάδα. Αυτό δεν το βλέπουν. Το δικαιολογούν και αυτό επιλέγοντας αποτυχημένες μεταγραφές και όχι την αλήθεια. Πως για κάθε Σακχωφ ήρθε ένας Μίσιτς, για κάθε Μπίσεσβαρ ένας Τάισον, ενώ για κάθε Κρέσπο και Καντουρι που έφυγαν έπαιξε ένας Κουλιεράκης κι ένας Ντέλιας.

Και ο μόνος που δεν αλλάζει μυαλά από το 2018 μέχρι τώρα, να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του ρε παιδί μου και να δει τα λαθη του, είναι αυτος ο εγωίστσρος.

19-Μαΐου 24
Είσαι τεράστιος.

5 φορες τον απαξιωσατε και τον σκισατε, 5 φορες τον αποθεωσατε και τωρα πατε για την 6. Αν δεν ειναι αυτο καταντια (κι απανταω στο Τζος) τοτε τι ειναι?
Και καλα το ρουμανο κλαιν, τους εαυτους σας δε τους σεβεστε λιγακι?5 φορες ακυρωσατε την αποψη σας και την πεταξατε στα σκουπιδια.Καντε και λιγο κρατει μη χειροκροτατε με το σωρο αφου δε τον γουσταρετε .Περηφανος λαος και πιτσες μπλε

Κατάντια είναι να θεωρεί κανείς ότι επειδή ο χ προπονητής ή παίκτης συμμετείχε στις επιτυχίες της ομάδας θα έχει για πάντα το ακαταλόγιστο. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα, όχι μόνο όταν μας βολεύει. Ο Λουτσέσκου δεν πληρώνεται για να κάνει μουτράκια και να αφήνει το καλύτερό του χαφ (Καμαρά) στον πάγκο σε τέτοιο παιχνίδι για να βάλει έναν ανέτοιμο παίχτη για να την πει σε κάποιους. Φυσικά ο Λουτσέσκου αποθεώθηκε όταν πήρε το πρωτάθλημα και φυσικά θα δεχτεί κριτική για αυτό που παρουσιάζει φέτος, όπως και το 2022 και το 2023.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευσηαπό vs40 » Τρί 12 Νοέμ 2024, 00:41

Έχω διαβάσει πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις το τελευταίο διάστημα και ευτυχώς δεν υπάρχει πια το κλίμα μπουλινγκ και μπορεί κανείς να γράψει πιο ελεύθερα.

Θέλω πρώτα να ξεκινήσω με μερικές επισημάνσεις:

1. Το πρωτάθλημα μας είναι της πλάκας. Οι ομάδες έχουν μεγάλα μπατζετ, μικρές επιτυχίες, χαμηλή θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη συνολικά. Είναι κάτι σαν την Τουρκία απλά σε χαμηλότερο επίπεδο. Οι ανταγωνιστές μας είναι αστείοι και δεν έχουν καμία σχέση με τις ομάδες του 1995 με 2010. Αφήστε έξω τις διαιτησίες, αλλά δείτε τι έκαναν με κορυφαίες ομάδες του CL. Σήμερα όλοι λέμε ότι οι ομάδες μας είναι για το Conference. Έτσι είναι. Σε αυτό το "ανταγωνιστικό" περιβάλλον, ο Ραζβαν πήρε τίτλους. Ευρωπαϊκά πηγε σχετικά καλά λόγω conference επί του συνόλου των ετών που δούλεψε στον ΠΑΟΚ. Δε νομίζω να πιστεύετε οτι θα φτάναμε μακριά στο Europa League.

2. Αυτά τα χρόνια ο ΠΑΟΚ είχε τεράστια μπατζετ. Τη χρονιά του κλεμενου το εχασε από ομάδα που είχε το 1/3 μισθολογικο μπατζετ. Το δεξι μπακ τους έπαιρνε 80Κ! Φυσικά μονο τα μπατζετ δεν παίρνουν τίτλους. Ο ΠΑΟΚ στα χρόνια του έκανε υπερβασεις και είχε σημαντικές επιτυχίες, πρωτάθληματα, κύπελα.

3. Η διαιτησίες βελτιώθηκαν πολύ ειδικά μετά το VAR, και οι συνθήκες δουλειάς του ήταν τέτοιες που θα ζήλευαν σχεδόν ολοι οι προκατοχοι του. Ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη που λαμβάνει.

4.Ο Ραζβαν είναι στον οργανισμό του ΠΑΟΚ για πάρα πολλά χρόνια μεσα σε 2 θητείες, κοντινές η μία από την άλλη. Εγώ θα περίμενα ο προπονητής του ΠΑΟΚ να έκανε μια προσπάθεια, μετά από τόσα χρόνια, να μάθει λίγη μπαλίτσα τη διοίκηση, να υπάρχει μια συνεννόηση στην ομάδα. Αυτό θα γίνονταν πιστεύω με Σαντος ή Ιβιτς. Αν δε γίνονταν, θα παραιτούνταν.

5. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ, μπορεί να βγάλει άνετα μόνη της παραστάσεις για stand up comedy: Την ημέρα που παρουσίασε τον ΤΔ Αρνεσεν οι δηλώσεις για τη στρατηγική του κλαμπ του Ιβάν και μετά από λίγη ώρα του Αρνεσεν ήταν τελείως αντίθετες :lol:. Είμαι 43 ετών, ζω στο εξωτερικό, δε θυμάμαι πουθενά να έχω δει/ζήσει κάτι αντίστοιχο από εργοδότες.

Για μένα ο ΠΑΟΚ είχε βρει τον κατάλληλο ΤΔ για να πάψει να είναι μονόφθαλμος, αλλά ένα κανονικό Ευρωπαϊκό κλαμπ, και οχι σαν το μάνατζμεντ που βλεπεις σε Ρωσία και Τουρκία. Αυτός ηταν ο Αρνεσεν. Ήρθε και απλά ήθελε λίγο χρόνο. Έκανε κάποια λάθη με ταλέντα, γιατί υποτίμησε το επίπεδο της λιγκας μας, κατι που κάνουν πολλοί ξένοι. Το μάτι του όμως έκοβε. Γεμισε την ομάδα με νιάτα και πνευμόνια. Παρόλο που ήταν η πρώτη του σεζόν, έφερε παίκτες που προσεφεραν και πουλήθηκαν για πολλά χρήματα. Το λάθος του ήταν η τραγική επιλογή του προπονητή. Κάπως έτσι κάψαμε τον καλύτερο ΤΔ της ομάδας. Μακάρι να είχαμε αυτόν για 10 χρόνια και Ιβιτς προπονητή και δε θα βλέπαμε 1 βημα μπρος και ένα πισω σε λούπα.

Ναι Ραζβαν μου, τα Διαβατηρια παίζουν σημαντικό ρολο στο ποδόσφαιρο και οι ηλικίες, ειδικά αν θες να κρατάς 1 παίκτη για πολλά χρόνια, όπως εσύ. Γιατί αλλιώς είναι να πάρεις τον Αντριγια 23-24 ετών και να τον έχεις τοσα χρόνια στο κλαμπ και ακόμη να ειναι 28 στα καλύτερά του, και αλλοιως είναι να φέρνεις το Ζβαμπ 31 ετών και να περιμένεις ότι κάθε χρόνο θα παραμένει ο ίδιος. Μην πω για Καντουρι, Μπισε κλπ. Δυστυχώς τα Διαβατήρια είναι σημαντικά και τεράστια ονόματα όπως του Φεργκιουσον τα κοιταγαν πολύ προσεκτικά. Ακόμη και ο Φερνάντο Σαντος, που του άρεσε να δουλεύει με έμπειρους, όταν κάποιος έφτανε τα 34-35 τους έλεγε να σταματήσουν τη μπάλα, οχι να ανανεώσουν με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ του Σαντος είχε γενικά μεγάλο Μ.Ο ηλικίας, αλλά ΚΑΠΗ δεν ήτανε ούτε ήθελε να είναι, ούτε τα χρήματα να φέρει τα εξτρεμ που ήθελε είχε.

Εμένα δε με ενδιαφέρει σε μια ομάδα τόσο οσο λεω ο Μ. Ο ηλικίας, απλοποιημενα, αλλά παίκτες με αθλητικά προσόντα και να έχουν μπροστά τους έστω μια καλή 3ετια. Πχ μια ομάδα που έχει 25 ποδοσφαιριστές που να είναι όλοι 27 ετών, ως μέσος όρος δεν ακούγεται ως νέα ομάδα. Όμως στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολα αθλητικοτερη από ενα ροστερ που εχει πολλά 18χρονα και πολλούς 35αρηδες. Επίσης οι 27αρηδες έχουν τουλάχιστον 4 καλά χρόνια μπροστά τους κατά Μ.Ο. Για μένα το σημαντικό είναι να μην εχεις στο ροστερ σου ΚΑΠΗ. Θέλει μετρο η εμπειρία και η προσωπικότητα, γιατί θες και εργάτες. Όταν κατεβάζεις μια 11αδα, θες σταθερά μόνο έναν έμπειρο στιλ Ταισον και αυτός να είναι Ταισον, οχι παλτό αθλητικά σαν τον Καντουρι. Έτσι κάνουν τα Ευρωπαϊκά κλαμπ στιλ Αγιαξ, Μπριζ κλπ και αυτό ήθελε ο Αρνεσεν. Ο Ραζβαν μας έχει δείξει τι θέλει, το φωνάζει το αποφασίζει και η ομάδα του το δίνει. Εδιωξε Τσιμιροτ, που είχε 8-10 χρόνια μπάλας μπροστά του, για να πάρει Κανιας... Προτιμούσε Καντουρι από Πέλκα. 34χρονο Μπισε από Ντελια. Σαματα από Τζιμα που οπου/οπότε έπαιζε παστελωνε, είτε στον ΠΑΟΚ είτε στην εθνική.

Ο Ραζβαν δεν έχει δικαιολογία να σκέφτεται τόσο βραχυπροθεσμα όταν κατά γενική ομολογία, από τρίτους προπονητές, λένε οτι απολαμβάνει στήριξη που θα ονειρευόταν να είχαν και εκείνοι στη ζωή τους. Αντίθετα, θα έπρεπε να χτίζει ομάδες με προοπτική. Ειδικά εφόσον δεν του αρέσουν οι πολλές αλλαγές.

Τέλος, και οι ακαδημίες αλλα και οι πωλήσεις είναι σημαντικές σε ένα κλαμπ για το FFP και για την υγεία, ειδικά όταν έχεις τόσο υψηλά συμβόλαια. Ο προπονητής που είναι ΤΟΣΑ χρόνια στον ΠΑΟΚ και του έχουν τόση εμπιστοσύνη, θα έπρεπε να ειναι στυλοβατης σε αυτό. Πιο προπονητής /μάνατζερ. Μακάρι να ήταν νεος ο Μπολονι και να είχε τέτοιες ακαδημίες. Τι να πω. Για το Ραζβαν είναι πονοκέφαλος ο Ουρτάδο όχι λαχείο... Ο Μπολονι ξεκοκαλιζε να βρει εναν μαμημενο "Ουρταδο". Ομοίως να είναι πολύ ενεργός στις μεταγραφές και στα χαρακτηριστικά που θέλει να μαζέψει. Η γνώμη μου είναι οτι δεν ξέρει τι θέλει, τρολαρει. Η ομάδα της 1ης θητειας είχε πολύ aggresivity και balance. Σε καθε δήλωση έλεγε αυτό. Μετά γυρισε ως Γκουαρντιολα και ήθελε μόνο passing game.

Φέρτε στον ΠΑΟΚ έναν προπονητή που πραγματικά να θέλει να μείνει για 10 χρόνια με πλάνο και όχι με βραχυπροθεσμα πλάνα σεζόν - σεζόν. Δε μου αρέσει ο Γκαρσία. Εγώ θέλω τον Φεργκιουσον του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι αν η διοίκηση δώσει το 70% της εμπιστοσύνης που έδωσε στον Ραζβαν στον Βλανταν Ιβιτς, θα δούμε ομάδα που ξέρει τι θέλει στις μεταγραφές και γιατί το θέλει. Ο Ραζβαν ακυρώνει αξιόλογα στελέχη του ΠΑΟΚ, μην πω ονόματα από το σκαουτινγκ τιμ, που πλέον ξεδινουν το μεράκι τους μόνο με το να φέρνουν κάνα Ουρταδο στον ΠΑΟΚ β. Δεν είναι τυχαίο οτι κοιτούν, όπως δήλωσαν, κυρίως τη λίστα με τους ελεύθερους. Αφού ΚΑΠΗ θες, εκεί τους βρίσκεις και πιο φθηνά. Ο Ιβιτς ήθελε Πριγιο, πλήρωσες και τον έφερες 26 ετών.

Ο δάσκαλος :
https://www.theguardian.com/football/20 ... ng-players
"It will be the same players who played on Wednesday, despite the criticism they got," Ferguson said. "You [the media] wrote that 'there's no future for these players, there's no tomorrow for them.' I couldn't believe that. I played six players – two 18-year-olds, a 19-year-old, a 20-year-old and two 21-year-olds in a European game and you say 'there's no future for them'. It's unbelievable. I have their futures well mapped out.
Τελευταία επεξεργασία από vs40 και Τρί 12 Νοέμ 2024, 01:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευσηαπό figurehead4 » Τρί 12 Νοέμ 2024, 00:54

kataramenos5 έγραψε:
figurehead4 έγραψε:

19-Μαΐου 24
Είσαι τεράστιος.

Άκου ρε φίλε να καταλάβεις κάτι γιατί εδώ μέσα θα χάσουμε τα μυαλά μας. Ή περσινή ομάδα ήταν το magnum opus του. Τον αποθέωσα γιατί αυτό ήταν. Η ομαδάρα του νταμπλ ήταν ο μεγαλυτερος καθρέφτης της προπονητικής του κουλτούρας. Τον αποθέωσα και τον αγάπησα γι αυτό.
Η ομάδα των παλτων του Μπότο ήταν ο σταυρος του. Ένα μάτσο παιχτάκια της σειράς που έπρεπε αυτος να τους κάνει πρωταθλητές. Τον υπερασπίστηκα με σθένος.
Το φετινό σίχαμα, από τα φιλικά τιυ καλοκαιριού, είναι το αποτέλεσμα του κακού εγωισμού του. Του ότι βάζει τον εαυτό του πάνω από τον ΠΑΟΚ. Ή πιο σωστά έβαζε. Τώρα τελευταία αλλάζει σιγα σιγά τροπάριο. Τόση αποθέωση, ε τον λύγισε φυσιολογικά.

Κι έρχεσαι εσύ και άλλοι φίλοι και απορείς; Και μιλάς για κωλοτουμπες και χαζά.
Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να μην είστε στόκοι στις απόψεις σας;

Έχεις έναν φίλο κολλητό, από παιδια μαζί, μεγάλωνετε μαζί, τον θεωρείς αδερφό και κάποια στιγμή σε κλέβει ή σε πουλάει. Τι κάνεις δηλαδή; Συνεχίζεις σαν να μη συμβαίνει τίποτα; Ερχεται να σου πει κανείς την ώρα που τον βρίζεις "καλά ρε συ δεν έλεγες πως είναι αδερφός σου;"
Έχεις μια γυναίκα, την αγαπάς, την παντρεύεται, της δινεις τα πάντα και σε κερατώνει με το φίλο σου. Έρχεται κάνεις να σου πει την ώρα τιυ διαζυγίου "καλά εσυ δεν έλεγες θα γεράσετε μαζί;"

Τι λογική έχετε ρε μερικοί, απορώ. Ε να κάτσουμε να κάνουμε κλαρίνα την επόμενη τριετία γιατί πέρυσι πήραμε το πρωτάθλημα; Ξέρω θα πεις για εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει και μπλα μπλα μπλα. Ε την έχει χάσει τώρα, γιατί αυτά που κάνει δεν είναι απλά ένα λάθος στήσιμο, μια κακή μέρα. Είναι αδιανόητα.

Τι κάνω δηλαδή; Να πω μπράβο; Να κάνω τουμπεκί; Να κάνω το άσπρο μαύρο σαν τον George Best για να δικαιολογήσω τα πάντα του και μην τον θίξουμε; Όχι.

Κι ούτε θα ντραπω να τον αποθέωση αν το γυρίσει, γιατί δεν έχω να ντραπω για τίποτα από αυτά που λέω και τώρα. Το ροτέισον που κάνει είναι γελοίο και άδικο. Οι αλλαγές του είναι κωμικό τραγικές και προαποφασισμενες. Κάνει ενδεκάδα με βάση τις εσωτερικές σχέσεις και γκρίνιες και όχι τη φορμα ή τον αντιπαλο. Έχει παιδιά και αποπαιδια. Είναι ισχυρογνωμων και δεν μαθαίνει από τα λάθη του. Βάζει το εγώ του πάνω από τον ΠΑΟΚ. Είναι αδιάβαστος φέτος σε κάθε παιχνίδι, εκτός Γαλατα και Μάντσεστερ.
Όταν θα πάψει να τα κάνει όλα αυτά και βάζει όσους είναι φορμαρισμένο, κρίνει δίκαια, διαβάζει τον αντίπαλο, κάνει αλλαγές πάνω στη ροή του αγωνα, μάθει από τα λάθη του, βάλει τον ΠΑΟΚ πάνω απ όλα, τότε θα έρθουν οι επιτυχίες και θα τον αποθεώσω ξανά.
Το να μου θυμίσεις τότε αυτά που λέω τώρα, θα ειναι χαζό και παλι
Τελευταία επεξεργασία από figurehead4 και Τρί 12 Νοέμ 2024, 02:01, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό
θα τον τρελάνω και αυτόν
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευσηαπό giliopoulos » Τρί 12 Νοέμ 2024, 01:07

Σιχαμα εισαι εσυ ρε καραγκιοζη
Ακου σιχαμα ο μεγαλος ΠΑΟΚ
Αντε διωχτε τον ρε τον αλλοθρησκο
giliopoulos

Δημοσίευσηαπό Miles » Τρί 12 Νοέμ 2024, 01:17

Με αφορμή το ποστ του figurehead, υπάρχει διαφορά στο ότι επειδή χάνω και δεν το αντέχω πρέπει να βρω ό,τι (φανταστικό) επιχείρημα μου έρθει για να δικαιολογήσω την ήττα, δηλαδή την γκρίνια μου, και στο να ασκήσω κριτική χωρίς να χρειάζομαι τις ήττες. (Δεν ξέρω βέβαια αν έγινα κατανοητός :mrgreen:). Και αυτό το παθαίνουν τα περισσότερα παιδιά, χάνοντας όχι το δίκιο τους, αλλά το να γίνουν πιστευτοί, γιατί σε τελική ανάλυση είναι το επιχείρημα που προβάλλεις.
Τελευταία επεξεργασία από Miles και Τρί 12 Νοέμ 2024, 01:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Miles

Δημοσίευσηαπό George Best » Τρί 12 Νοέμ 2024, 01:28

figurehead4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
figurehead4 έγραψε:

19-Μαΐου 24
Είσαι τεράστιος.

Άκου ρε φίλε να καταλάβεις κάτι γιατί εδώ μέσα θα χάσουμε τα μυαλά μας. Ή περσινή ομάδα ήταν το magnum opus του. Το αποθέωσα γιατί αυτό ήταν. Η ομαδάρα του νταμπλ ήταν ο μεγαλυτερος καθρέφτης της προπονητικής του κουλτούρας. Τον αποθέωσα και τον αγάπησα γι αυτό.
Η ομάδα των παλτων του Μπότο ήταν ο σταυρος του. Ένα μάτσο παιχτάκια της σειράς που έπρεπε αυτος να τους κάνει πρωταθλητές. Τον υπερασπίστηκα με σθένος.
Το φετινό σίχαμα, από τα φιλικά τιυ καλοκαιριού, είναι το αποτέλεσμα του κακού εγωισμού του. Του ότι βάζει τον εαυτό του πάνω από τον ΠΑΟΚ. Ή πιο σωστά έβαζε. Τώρα τελευταία αλλάζει σιγα σιγά τροπάριο. Τόση αποθέωση, ε τον λύγισε φυσιολογικά.

Κι έρχεσαι εσύ και άλλοι φίλοι και απορείς; Και μιλάς για κωλοτουμπες και χαζά.
Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να μην είστε στόκοι στις απόψεις σας;

Έχεις έναν φίλο κολλητό, από παιδια μαζί, μεγαλωνεται μαζί, τον θεωρείς αδερφό και κάποια στιγμή σε κλέβει ή σε πουλάει. Τι κάνεις δηλαδή; Συνεχίζεις σαν να μη συμβαίνει τίποτα; Ερχεται να σου πει κανείς την ώρα που τον βρίζεις "καλά ρε συ δεν έλεγες πως είναι αδερφός σου;"
Έχεις μια γυναίκα, την αγαπάς, την παντρεύεται, της τάσεις τα πάντα και σε κερατώνει με το φίλο σου. Έρχεται κάνεις να σου πει την ώρα τιυ διαζυγίου "καλά εσυ δεν έλεγες θα γεράσετε μαζί;"

Τι λογική έχετε ρε μερικοί, απορώ. Ε να κάτσουμε να κάνουμε κλαρίνα την επόμενη τριετία γιατί πέρυσι πήραμε το πρωτάθλημα; Ξέρω θα πεις για εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει και μπλα μπλα μπλα. Ε την έχει χάσει τώρα, γιατί αυτά που κάνει δεν είναι απλά ένα λάθος στήσιμο, μια κακή μέρα. Είναι αδιανόητα.

Τι κάνω δηλαδή; Να πω μπράβο; Να κάνω τουμπεκί; Να κάνω το άσπρο μαύρο σαν τον George Best για να δικαιολογήσω τα πάντα του και μην τον θίξουμε; Όχι.

Κι ούτε θα ντραπω να τον αποθέωση αν το γυρίσει, γιατί δεν έχω να ντραπω για τίποτα από αυτά που λέω και τώρα. Το ροτέισον που κάνει είναι γελοίο και άδικο. Οι αλλαγές του είναι κωμικό τραγικές και προαποφασισμενες. Κάνει ενδεκάδα με βάση τις εσωτερικές σχέσεις και γκρίνιες και όχι τη φίρμα ή τη λογική. Έχει παιδιά και αποπαιδια. Είναι ισχυρογνωμων και δεν μαθαίνει από τα λάθη του. Βάζει το εγώ του πάνω από τον ΠΑΟΚ. Είναι αδιάβαστος φέτος σε κάθε παιχνίδι, εκτός Γαλατα και Μάντσεστερ.
Όταν θα πάψει να τα κάνει όλα αυτά και βάζει όσους είναι φορμαρισμένο, κρίνει δίκαια, διαβάζει τον αντίπαλο, κάνει αλλαγές πάνω στη ροή του αγωνα, μάθει από τα λάθη του, βάλει τον ΠΑΟΚ πάνω απ όλα, τότε θα έρθουν οι επιτυχίες και θα τον αποθέωση ξανά.
Το να μου θυμίζεις αυτά που λέω τώρα, θα ειναι χαζό και παλι

Εχεις κάνει 100 σχόλια λέγοντας πράγματα που δεν ισχύουν. Κανείς δεν έγραψε ότι ο προπονητής δεν κάνει λάθη. Δε πα να είναι και ο Κλοπ.
Γράφεις ανακρίβειες και ψέματα για να στηρίξεις λεγόμενα σου.
Εγω κάνω το άσπρο-μαύρο κατά τα άλλα.
Μη κάνεις κωλοτουμπες πάλι φοβάμαι σε 6 μήνες σαν την Κομανετσι
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευσηαπό Zanis24 » Τρί 12 Νοέμ 2024, 01:31

Οχι και σιχαμα η ομαδα ρε φιλε, μην αδικεις τον εαυτο σου.
Zanis24

Δημοσίευσηαπό figurehead4 » Τρί 12 Νοέμ 2024, 01:31

psykoman έγραψε:
figurehead4 έγραψε:Δλδ ειναι γελοιοτητα να θελεις να ανανεωσεις τους παικτες με τους οποιους πηρες πρωταθλημα μετα απο σχεδον 4 δεκαετιες....Ειναι γελοιοτητα να θες να ανανεωσεις τους παικτες που πηρες αητητο πρωταθλημα...αρα ενας προπονητης που σεβεται τον εαυτο του διωχνει τους παικτες που του πηραν πρωταθλημα...
..

Ναι ρε φίλε, γιατί δηλαδή δεν το βλεπεις γύρω σου κάθε χρόνο σε δεκάδες πρωταθλήτριες; Δεν μπορεί να κρατάς την ίδια ομάδα και να μην προσπαθείς να καλύψεις τα κενά της ή να την ανανεώσεις. Γιατί συζητάμε αυτονόητα πράγματα; Όλοι οι προπονητές αυτό κάνουν.
Για Μπισε, Καντουρι δεν λέω για το 2019. Αλλά ρε αδερφέ μέχρι πρόπερσι τους ήθελε και τους έβαζε. Νισαφι. Τώρα βρήκε τον Σβαμπ στα ίδια. Δεν μπορεί αυτό το πράγμα να συνεχίσει να συμβαίνει.
Είχαμε ομαδάρα πέρυσι; Ναι
Είχε κενά; Πολλα
Ε αυτός δεν θέλει να ρισκάρει να χάσει το Σαμάτα και τον Μπράντον γιατί ξέρει με αυτους που πάει, πάρα να χαλάσει αυτό που έχει χτίσει. Ναι, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν πάει μπροστά έτσι. Μένει στάσιμος, αλλά και κάνει βήματα πισω

Και πρόσεξε λίγο το τρελό τώρα. Έρχεται ο Χ George Best που ο, τι και να γίνει ο Λουτσέσκου είναι Θεός και οι Σαββίδηδες τουλάχιστον ηλιθιοι και το δικαιολογεί λέγοντας πως δίκιο έχει γιατί παντα του φέρνουν χειρότερους. Μα είναι ψέμα αυτό. Γιατί να το δεχόμαστε;

Στο νταμπλ του έφεραν Μίσιτς και Ολιβέιρα κι αυτός προτίμησε τη σιγουριά των υπαρχόντων. ΟΚ το πήρε, χαλάλι. Αλλά γιατί λέμε πως του φέρνουν χειρότερους. Και είσαι η διοίκηση που τους φέρνεις και δεν τους βάζει. Πόσο εύκολα ξαναφέρνει; Δεν έφυγε το 2019 και λόγω του Αουγκούστο δηλαδή; Που μετά τον είχε πασπαρτού και πουλέν του; Δεν του έφεραν τον Μεϊτέ στη θέση και αυτου, που τον έχει τώρα τρέλα; Ε γιατί λέμε ψέματα αντί να αποδεχτούμε την ανασφάλεια του;
Πέρυσι ζήτησε παραμονή του Μπράντον πριν αρχίσουν οι μεταγραφές. Φέτος ζήτησε παραμονή του Μπράντον πριν αρχίσουν οι μεταγραφές. Τι σημαίνει αυτό; Δεν ξέμεινε με τον Μπράντον όπως λένε κάποιοι. Αυτόν ήθελε. Έκαναν λάθος οι διοικούντες που έφεραν Τσάλοφ και Τισουντάλι δηλαδή;
Ο ίδιος ζήτησε παραμονή του Μουργκ πέρυσι στη μέση της σεζόν. Δεν ξέμεινε με τον Μουργκ γιατί του έφεραν παλτά. Αυτόν ήθελε εξαρχής και έκλεισε τη θέση. Η διοίκηση όμως έκανε λάθος να φέρει και τον Σορετίρε;

Το μόνο που ζητάω είναι να είμαστε ειλικρινείς με το ποιος είναι ο Λουτσέσκου και το τι πρεσβεύει. Το να λέμε ότι βάζει κατ ανάγκη Σβαμπ, Μουργκ, Μπράντον και πριν Σαμάτα, Μπισε, Κανρουρι κτλ γιατί δεν είχε άλλους είναι ένα άθλιο ψέμα. Όπως και το ότι ήθελε να μείνει ο Τζίμας που τον πέταξε έξω πέρυσι στο ημίχρονο και δεν ξανάπαιξε για να παίζει ο Σαμάτα μπας και αναστηθεί. Ή ότι δεν έχουμε υλικό από τις ακαδημίες και γιαυτό δεν προωθεί. Ε όχι. Όλα έχουν ένα όριο.

Δεν θα βγει όλος ο ΠΑΟΚ άχρηστος για να δικαιωθεί ο Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ τον έφτιαξε τον Λουτσέσκου. Όχι το αντίθετο.

Στα άλλα που γράφεις συμφωνώ. Όμως στα τρίπτυχα της επιτυχίας που σωστά γράφεις πως όλα τα κομμάτια είναι απαραίτητα στην επιτυχία, ισχύει και κάτι ακόμη. Όταν έρθει η αποτυχία το πρώτο κομμάτι του τρίπτυχο που θα δοκιμαστεί να ααλαξει για να ξανατσιριαξουν όλα είναι ο προπονητής. Αν το αλλάξεις χωρίς αποτέλεσμα πας στους παίχτες. Κι αν ούτε τότε τα καταφέρεις κοιτάς αν βρωμάει το κεφάλι. Εδώ παρόλο που είμαστε εν ενέργεια πρωταθλητές πολλοί θέλουν να κόψουν το κεφάλι, που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο τρίπτυχο της επιτυχίας.

Βέβαια ξέχασες τον κόσμο που για μένα είναι ακόμη πιο πάνω και ορίζει τα υπόλοιπα. Και δεν αλλάζει ποτέ. Κι εδώ ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν σηκώνει τις σφαλιάρες οποία δικαιολογία και να σκαρφιστουν κάποιοι για τους οποίους αγαπημένους τους (παίχτες, προπονητή ή διοίκηση)
θα τον τρελάνω και αυτόν
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευσηαπό psykoman » Τρί 12 Νοέμ 2024, 01:56

Λες οτι δεν ρισκαρει και δεν θελει να χαλασει οτι εχει χτισει;;;
Ειναι κακο αυτο;;; Τι πιο λογικο απ το να μην γκρεμιζεις οτι εχεις χτισει..

Λες οτι η επιμονη στους παλιους κανει τον ΠΑΟΚ στασιμο και να κανει βηματα προς τα πισω και στην αμεσως επομενη παραγραφο γραφεις αυτο
''Στο νταμπλ του έφεραν Μίσιτς και Ολιβέιρα κι αυτός προτίμησε τη σιγουριά των υπαρχόντων.ΟΚ το πήρε, χαλάλι''
Το αητητο νταμπλ ειναι στασιμοτητα και βηματα πισω;;;
Το πρωταθλημα πριν 5 μηνες ειναι στασιμοτητα και βηματα πισω;;;

ΟΚ το πηρε...ε και τι εγινε ;;;;

Στηριξη α λα καρτ
Ο πολεμος ξεκινησε:
Αν προχωρησω, ακολουθηστε με
Αν υποχωρησω, σκοτωστε με
Αν σκοτωθω, εκδικηθειτε με

υ.γ.ΙΓΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευσηαπό figurehead4 » Τρί 12 Νοέμ 2024, 01:57

George Best έγραψε:
Εχεις κάνει 100 σχόλια λέγοντας πράγματα που δεν ισχύουν. Κανείς δεν έγραψε ότι ο προπονητής δεν κάνει λάθη. Δε πα να είναι και ο Κλοπ.
Γράφεις ανακρίβειες και ψέματα για να στηρίξεις λεγόμενα σου.
Εγω κάνω το άσπρο-μαύρο κατά τα άλλα.
Μη κάνεις κωλοτουμπες πάλι φοβάμαι σε 6 μήνες σαν την Κομανετσι

Έγραψα έξι σχόλια από χθες, όσα γράφεις τη ώρα για να υπερασπιστεις τον Λουτσέσκου σαν να είσαι ο μάνατζερ του
Πρώτο ψεμα

Δεν είπα ποτέ ότι κάνεις δεν έγραψε πως δεν κάνει λάθη. Μόνο για σένα είπα.
Δεύτερο ψεμα
Αν μου θυμισεις πάντως ένα λάθος που του καταλογθσες, το παίρνω πίσω. Μόνο ενα

Λες ότι κάνω εγώ το άσπρο μαύρο και ότι λέω ανακριβειες
Τρίτο ψεμα

Κερασάκι στην τούρτα οι κωλοτουμπες.
Εξήγησα επαρκώς το γιατί δεν υπάρχει η έννοια κωλοτουμπα, όπως την εννοείς. Αλλά όπως πάντα δεν καταλαβαίνεις αυτά που λέω. Κανένα πρόβλημα. Είσαι τόσο δογματικός άλλωστε που δεν πρόκειται να οδηγήσει πούθενα η οποία αντιπαράθεση γι αυτό και απέφυγα να απαντήσω στα όσα έγραψες. Σκοπός ενός διαλόγου θα έπρεπε να είναι η σύνθεση των απόψεων. Εσύ απλώς προσπαθείς να μας πείσεις ότι είμαστε τρελοί οι υπόλοιποι και πως η δική σου οπτική είναι η απόλυτη αλήθεια. Μα δεν είναι. Ούτε η δική μου. Ούτε κανενός. Η σύνθεση οδηγεί στην αληθεια, έστω και σε κομμάτι της.
θα τον τρελάνω και αυτόν
Άβαταρ μέλους
figurehead4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης